Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torres koning van Madrid: ‘Hij vertrok en is volwassen geworden’

Laatste update:

Fernando Torres kwam donderdagavond voor het eerst sinds zijn terugkeer bij Atlético Madrid tot scoren. De aanvaller maakte twee belangrijke doelpunten tegen aartsrivaal Real Madrid (2-2) en daardoor bekerde Atléti door in de Copa del Rey. “Ik ben erg blij”, zei de Spanjaard tegen AS.

/

“We mogen tevreden over deze wedstrijd en het eindresultaat zijn. Door de vroege goal konden we ons eigen spelletje spelen en we zijn nooit echt in de problemen geweest”, aldus Torres. “Het is altijd lastig om in Santiago Bernabéu te spelen en toen het 1-1 werd, kregen ze enkele kansen, maar gelukkig scoorden wij weer tegen. De glimlach op mijn gezicht komt door dit succes en doordat ik mijn eerste twee doelpunten in een stadion maakte, waar ik nog nooit eerder scoorde.”

Trainer Diego Simeone was logischerwijs tevreden over de huurling van AC Milan: “Hij was in de cantera nog een jonge jongen. Hij vertrok, maar is volwassen geworden. Hij is nu een man en ik ben erg blij voor hem. In dit soort wedstrijden reageert hij goed en de fans zijn ook gelukkig. Zijn komst heeft ons tot dusver goed gedaan, hoewel sommige mensen daar twijfels over hadden.”

Denk jij dat Fernando Torres meer dan tien doelpunten gaat maken voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde als een beest op het veld hopelijk heeft hy zyn draai gevonden en blijft het ook zk

15 januari 2015 om 23:13

wat is real madrid toch slecht geworden niet om aan te zien.

15 januari 2015 om 23:18

Kom kom.. Real blijft Real. De bal is rond.

15 januari 2015 om 23:19

Kingleo doe is normaal. Real was de bovenliggende partij. 2 domme fouten van de heren achterin heeft ze de wedstrijd gekost. Zie real gewoon la liga pakken

15 januari 2015 om 23:27

Reals verdediging is zooo kwetsbaar in derby's. Ze zijn zo opgefokt als de pest, vandaag niet echt maar vaak wel, of ze spelen veeeel te dom, lomp en naief

15 januari 2015 om 23:37

Ben je serieus, of is dit een troll?

16 januari 2015 om 06:28

Alle topclubs hebben weleens een mindere periode. Kijk maar b.v naar Manchester United. Komt weer goed met Real.

16 januari 2015 om 08:09

Ze zijn allemaal aan het trollen en willen dat iemand boos op ze wordt, maar t is een beetje kinderachtig.

Real doet het nu even matigjes, maar ze zullen er echt wel weer bovenop komen.

16 januari 2015 om 10:50

@kingleo

Hoe zwak is Barcelona dan wel als ze achter Real staan in la liga. Domme opmerking kerel

15 januari 2015 om 23:19

Hopelijk gaan we weer de torres zien. En dit laat ook maar weer is zien dat simeone de beste coach op dit moment is.

15 januari 2015 om 23:32

Ik vind het nog raar dat hij niet de prijs voor beste coach heeft gewonnen. Qua financiele middelen lopen ze absoluut niet voorop, maar wat Simeone voor elkaar krijgt met een team waar ook dit seizoen weer een aantal belangrijke spelers van weg zijn gegaan is gewoon echt heel erg knap.

15 januari 2015 om 23:44

Hij koopt gewoon fantastisch in. En de basis voor zijn spel is er nog. Een sterke achterste 4 en een hard werkend middeveld dat aanvallend en verdedigend zijn steentje kan bijdragen. Dan zal je wellicht minder scoren met Costa's vertrek maar als Mandzukic Griezman en Torres net zo hard werken als de rest van het team kunnen ze zo weer halve finale CL in.

16 januari 2015 om 00:23

Hij maakte 2 goede goals zonder twijfel..
Maar laten we niet overdrijven.. "hij speelde als een beest"..
Ik vond hem ondanks zijn 2 goals niet heel geweldig spelen..
Vaak ruzie met de bal.. en ook wel egoistisch richting medespelers.
Vaak op de grond liggen zonder dat er iets aan de hand was en oke en lagen meerdere op de grond zonder dat er veel aan de hand was maar toch..
We hebben qua doelpunten een kleine glimp van torres gezien hopelijk gaan we er nog meer zien komende tijd

16 januari 2015 om 10:51

Als je 2 x scoort in Bernabeu als spits speel je een goeie wedstrijd. Klaar

16 januari 2015 om 11:38

Dit is weer echt z.n typische italiaanse voetbal gedachtte,,
Een spits wordt afgerekend om ze doelpunten logisch ja..
Maar tegenwoordig komt er wel iets meet bij kijken dan alleen 2 fouten afstraffen van pepe en geloof ramos.

16 januari 2015 om 12:04

Ik denk als je als spits gisteren weinig klaar maakt bij Atletico, vermits Real constant voorin was. Dus ja Torres was goed want hij maakte het af

Mooi om te zien een Torres die scoort tegen Real. Hopelijk blijft hij scoren dit seizoen en word hij weer zoals hij was. Ik blijf het hopen.

Ja, erg leuk hoor. Natuurlijk een spits hoort te doen wat Fernando doet. Maar waarom wordt het zo opgeblazen door iedereen? Ik bedoel, laat hij het eerst maar waarmaken. Pas dan kan je zeggen dat hij zijn vorm weer te pakken heeft.

15 januari 2015 om 23:16

Wat wordt er opgeblazen dan? Ik lees alleen dat die 2 belangrijke doelpunten gemaakt heeft tegen real

15 januari 2015 om 23:26

Mauri: door de fans, en voetbalpubliek. Laat hem dit eerst vasthouden.

15 januari 2015 om 23:52

Ik vind dat het juist nog wel mee valt en vind die torres zoiezo niet zo best na Liverpool heb ik hem nooit meer iets goeds zien doen tot vandaag

15 januari 2015 om 23:16

Omdat deze man jaren belachelijk wordt gemaakt. Is toch mooi dat hij nu, ookal is het 1 wedstrijd. Zich zo laat zien

15 januari 2015 om 23:26

@nick zeker mooi. Alleen straks als hij kans op kans mist en na 5 wedstrijden nog droog staat zal hij verguisd worden.

15 januari 2015 om 23:35

Omdat torres de gunfactor heeft. sympathieke vent werkt altijd hard ook als het minder gaat. En iedereen weet dat die kan voetballen.

Nou nou koning. Twee goaltjes maken nog geen zomer. Hoewel ie wel de juiste wedstijd heeft uitgezocht om te vlammen is ie er nog lang niet. Ik had dit nooit verwacht trouwens dus dat heeft ie al gewonnen.

O o o wat werd die Marcelo weer voor schut gezet en uitgelachen! Opgefokt mannetje die niets toevoegt aan het hedendaagse voetbal. Al kan het met Carvajal, Arbeloa en Coentrao nog erger. Ga eens backs halen die de naam Koninklijke echt mogen dragen en dat niet te grabbel gooien!

15 januari 2015 om 23:56

Alaba

16 januari 2015 om 10:53

Marcelo is gewoon een geweldige linksachter

Maar laten we nou eerlijk wezen, gaat toch ook nergens over dat hij jaren lang belachelijk wordt gemaakt. Dat hij grote kansen miste oke, maar zoveel spitsen missen wel eens een opendoel of wat dan ook. Gaat het er bij hem echt om omdat hij een hele goede periode heeft gehad bij Liverpool en Atletico? Dat er vraagtekens zijn over zn huidige spel(sinds 2011) oké.. maar echt dan lees ik slechtste spits blablabla, ik ken nog ene Andrei Shevchenko die sinds zijn periode bij Chelsea ook geen ene pepernoot geraakt heeft.

Hoop iig dat hij zijn draai weet te vinden bij Atletico, zou toch een mooi einde van zijn carriere zijn, en hopen dat hij vele nog de mond kan snoeren. Want hij heeft het duidelijk nog wel in zich. Zag je de voorgaande jaren nog wel eens bij Chelsea, netzoals tegen City vorig jaar, Chelsea - City 2-1..

Bij Atletico en Liverpool hield hij de vorm aan, en speelde hij weelijks zulke wedstrijden. Bij chelsea veel minder. Heel jammer en toch opmerkelijk hoe het zo fout is gegaan. Denk dat de prijzen die hij heeft gepakt de afgelopen 4 jaar toch wel een schrale troost is voor zijn persoonlijke prestaties.

16 januari 2015 om 18:45

Klopt helemaal wat je zegt Torres is gewoon geslaagd bij Atletico en ook Bij Liverpool. En dacht echt dat hij bij Chelsea zich definitief bij de wereldtop zou plaatsen helaas liep het anders. Ik snap nog steeds niet hoe het kan dat hij zo onder zijn niveau is gekomen bij Chelsea net als dat bij Schevchenko is gebeurd. Shevchenko was trouwens voordat Torres dat was mijn lievelings spits dus hoop niet dat Lewandowski naar Chelsea gaat wat ik ondanks hij iets minder speelt een echte goede spits vind.

Ik zou het ook echt mooi vinden trouwens als de komende 3 jaar nog een stuk of 80 keer scoort voor Atletico ben benieuwt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren