Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Torino wil Schuurs herenigen met voormalig ploeggenoten van Ajax’

Laatste update:

Een delegatie van Torino is afgelopen woensdag afgereisd naar Royal Antwerp voor de Champions League-ontmoeting met FC Barcelona, zo meldt Tuttosport. Inzet was een ontmoeting met de entourage van Jurgen Ekkelenkamp. De aanvallende middenvelder moet herenigd worden met Perr Schuurs, met wie hij jaren samenspeelde bij Ajax. Ook Owen Wijndal staat op de radar.

Het lijstje scouts en technisch directeuren bij Antwerp - Barcelona moet enorm zijn geweest. Naast Ekkelenkamp weet Tuttosport ook te melden dat Juventus op de tribune zat voor Arthur Vermeeren, die voor zo'n 25 miljoen euro de overstap moet maken naar Turijn.

De aandacht van Torino ging echter vooral uit naar Ekkelenkamp. De 23-jarige middenvelder wordt gezien als ideale vervanger van Nemanja Radonjic, van wie wordt verwacht dat hij in de winter of aan het einde van het seizoen vertrekt.

Ekkelenkamp en Schuurs zijn goed bevriend en kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Ajax. Tuttosport sluit niet uit dat Schuurs zijn voormalige ploeggenoot zelf heeft aanbevolen bij de technische leiding.

Ekkelenkamp kwam door een schorsing niet in actie tegen Barcelona, maar is samen met Vermeeren doorgaans de belangrijke schakel op het middenveld van Antwerp. Door de uitschakeling in Europa - Antwerp eindigde als laatste in Groep H - zou the Great Old ervoor kunnen kiezen om spelers van de hand te doen om geld te incasseren.

Wijndal
Een andere Ajacied die op de radar is verschenen bij Torino is Wijndal. De linksback wordt momenteel door Antwerp gehuurd van Ajax, waar hij nog een contract heeft tot medio 2027. Ook met Wijndal speelde Schuurs al samen bij Ajax.

Sinds de overgang van Schuurs onderhoudt Torino een uitstekende relatie met Ajax. Tuttosport acht de kans reëel dat beide clubs komende zomer om de tafel gaan om te onderhandelen over een transfer van Wijndal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te zien dat de spelers die bij Ajax uit de gratie raakt een mooie ontwikkeling doormaken. Hebben ze toch heel goed gedaan!

15 december 2023 om 08:57

Valt best mee, Schuurs speelt in een systeem waardoor hij niet door de mand valt, 1 tegen 1 tegen redelijke spitsen nog steeds dramatisch. Advies kijk Torino als hij weer fit is.

15 december 2023 om 09:49

Schuurs doet het toch gewoon normaal prima? Ik zeg helemaal niet dat hij nu niveau Barcelona is... "ze maken een mooie ontwikkeling door"....

15 december 2023 om 10:20

Hij speelt helemaal niet 1 tegen 1, lul niet. Overigens speelt geen enkele CV ter wereld zo. Schuurs speelt echt uitstekend. Is een leider in de defensie en zelf ook goed bezig. Ik kijk graag naar Torino.

15 december 2023 om 10:50

Is normaal reageren te moeilijk voor jou? Ik kijk veel Serie A, hoeveel wedstrijden heb jij gezien van Torino? Schuurs werd een paar keer helemaal dolgedraaid, bijv door Zapata waardoor Torino in de laatste min verloor.

15 december 2023 om 11:35

Dat kun je ook over Van Dijk en de rest van de verdedigers zeggen. Weet je wel hoe moeilijk het is 1 tegen 1 te spelen zonder dat ze af en toe wegglippen? Daarom zie je Virgil altijd afstand houden en op de juiste moment happen, anders wordt hij constant gepasseerd.

15 december 2023 om 16:50

Is dit dan een normale reactie. Ik vind het gewoon onbeschoft hoe u reageert. Friestho kijkt graag naar Torino. Misschien is hij wel fan en kijkt hij iedere wedstrijd. Zapata speelt bij Torin0, dezelfde club als Schuurs. Waarom zou die zijn eigen RCV dol draaien?

16 december 2023 om 00:22

Zapata speelt nu bij Torino, daarvoor bij Atalanta, diepe diepe zucht.

15 december 2023 om 10:03

Leuk dat ze in de belangstelling staan van een club uit de Serie A. Echter is Torino nou ook geen club waarvan je denkt dat die in de buurt komen van Ajax.

15 december 2023 om 10:36

Dat zegt hij toch ook helemaal niet? Hij zegt alleen dat ze een mooie ontwikkeling doormaken en dat lijkt me gewoon te kloppen. Of niet?

15 december 2023 om 10:49

Begrijpelijk lezen is niet altijd makkelijk maar je moet toch beter je best doen...

15 december 2023 om 12:56

Ik zeg hiermee alleen maar dat die ontwikkeling wel meevalt. Het zijn geen toppers en zullen het ook nooit gaan worden.

Geen zicht gehad op Ekkelenkamp, maar wat vinden de kenners van de Belgische league van hem?
Was bij Ajax een houten klaas, dus ben benieuwd hoe hij nu speelt dat Torino voor hem is gekomen

15 december 2023 om 09:50

Houten Klaas? Kerel heeft zich onsterfelijk gemaakt met die bodycheck tegen C.Ronaldo toen hij bij Juve speelde😃

Geen idee hoe Ekkelenkamp het doet. Maar zoals ik Jurgen ken, kan ik mij niet voorstellen wat Torino met hem moet. Laat mij graag verrassen en weet neit hoe hij het in Belgie doet...

Wijndal, Ekkelenkamp en Schuurs dadelijk bij Torino. Mooi man!

15 december 2023 om 11:27

Niemand kent Jurgen. The man, the myth, the legend.

Jurgen,
The man
The myth
The legend

Voor Jurginho is niets te gek, Ronaldo omver gooien en daardoor voor het eerst in tijden de halve finale veiligstellen voor een Nederlandse club. Deze week, notabene met een Belgische club, even Barca opgerold. Jurginho; reuzendoder

15 december 2023 om 12:51

Vind het vooral knap dat 'jurginho' dat vanaf de tribune heeft kunnen doen, wat een fenomeen.

15 december 2023 om 14:03

Jij was vroeg wakker vandaag he?

Ohh nee geen interesse in Wijndal die kunnen we niet missen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren