Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer lijkt niet nabij; doelwit Van Gaal met Real mee op trainingskamp

Laatste update:

Manchester United presenteerde vrijdag Memphis Depay, contracteerde een dag later Matteo Darmian en is ook dicht bij de komst van Bastian Schweinsteiger. De Engelse recordkampioen is dus druk bezig met het versterken van zijn selectie en Louis van Gaal hoopt dat ook Sergio Ramos nog kan komen. Een transfer van de clubicoon van Real Madrid is echter niet nabij.

/

Hoewel er al geruime tijd gespeculeerd wordt over een verhuizing van Ramos naar Engeland, zit de verdediger gewoon bij de selectie die zondag vertrekt naar Australië. Daar gaat Real zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Bij de Koninklijke gaat men er momenteel van uit dat Ramos gewoon bij de club zal blijven, maar United wil de pogingen om Ramos te halen niet staken.

De 29-jarige Ramos speelt al sinds 2005 voor Real en heeft nog een contract voor twee jaar. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis leverden niet het gewenste resultaat op: Ramos wil meer verdienen dan Real wil betalen en de mandekker zou balen van een 'gebrek aan waardering'. Bij United kan hij beduidend meer gaan verdienen dan dat hij momenteel doet bij Real.

Denk je dat Sergio Ramos naar Manchester United zal gaan vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ramos via manu een betere contract wou van real.

12 juli 2015 om 12:42

Ja inderdaad.
Perez is trouwens goed bezig dit seizoen.
Ancelotti is vertrokken Casillas is vertrokken Ramos was bijna vertrokken Arbeloa nog steeds niet vertrokken.
Wie is de volgende Ronaldo?

12 juli 2015 om 12:49

Dat zou mooi zijn, dan is er eindelijk ruimte voor vidal. (james rb, bale lb)

12 juli 2015 om 13:32

En dat terwijl je concurent(en) met een ban topspelers binnen halen.

Perez gaat niet zo lekker er is nog een middenvelder keeper en een spits nodig.

Is dit niet hetzelfde scenario als met Dani Alves bij Barca een tijdje terug? Real zou Ramos niet moeten laten gaan, anders breek de hel los bij de fanbase zo met het vertrek van Casillas erbij.

Deze man gaat echt niet vertrekken. Alleen maar toneel om zo een verbetering van zijn contract te krijgen.

12 juli 2015 om 12:05

No shit sherlock

12 juli 2015 om 12:40

En het leuke is dat dit toneel niet eens door hem is gevoerd. Hij zegt niets in de media erover. Ook zijn zaakwaarnemer niet. Alleen maar de media loopt te stoken.

ik zie m zo graag in het shirt van manchester

12 juli 2015 om 12:50

Ik niet

12 juli 2015 om 13:15

ik ook niet, ik vind het een zwaar overschatte speler.

12 juli 2015 om 13:32

Overschat? Ramos is de beste verdediger van de wereld op dit moment.

12 juli 2015 om 13:56

waar baseer je dat op?
hij is gewoon een blinde schopper en als je zag hoe makkelijk Robben hem er uit liep dat was bijna zielig voor Ramos om dat te zien.

12 juli 2015 om 14:55

Haha moet je hem horen. Sukkels als jij kijken niet eens naar de speler maar naar wedstrijden die af en toe in de champions league worden gespeeld of toevallig een actie van Robben op het wk. Jij baseert het op helemaal niks, Ramos is de beste verdediger ter wereld hij heeft alles, een wereld coach als Mourinho en ancelotti geven dat toe maar nee hoor hij is overschat volgens jou. Ga ik vaker naar real kijken voordat je verder praat.

12 juli 2015 om 15:01

Dus omdat Robben een verdediger (in dit geval Ramos) uitloopt, is hij overschat? Dus als ik jou moet geloven zijn dan alle verdedigers overschat? Door de snelheid van Robben? wtf moment weer gehad

12 juli 2015 om 15:03

Ben benieuwd wie volgens jou dan een topverdediger is? Ik wil graag je mening horen

12 juli 2015 om 17:27

Varane, Hummels, de Vrij, Company, Alaba, Lahm, Boateng, Alba

12 juli 2015 om 19:56

Robben was een Ferarri en Ramos een Porsche, zo simpel was het.

12 juli 2015 om 22:24

Eerder Robben een Ferrari en Ramos een scootertje.

Mijn god wat een team is dat dadelijk zeg, als van gaal draaiende krijgt kan je zelfs aan de champions league denken.
En het irriteert me niet eens hoe ze smijten met geld, mag weleens na jaren achterstand als je ziet hoe city en chelsea al jaren dat doen.

12 juli 2015 om 12:13

Word zeker een mooi team. Hoop dat mijn cluppie nog een spits en com van formaat haalt en de bpl Word smullen

12 juli 2015 om 12:54

Zo bijzonder is het niet. Chelsea en City schat ik nog steeds hoger in. De Gea zie ik nog weggaan en op Ramos hoeven ze niet te rekenen. Bastian is wel een versterking.

12 juli 2015 om 13:08

Manu heeft meer geld uitgegeven dan city in jaren. Vorig jaar 200 miljoen en dit jaar wie weet. Maar united mag wel city en chelsea niet. Wat een jaloezie tegen city, chelsea en real hier. Maar ondertussen lopen clubs als barca en united met geld te smijten allemaal een pot nat.

Dit waren gewoon duidelijk valse geruchten die de media onnodig de wereld ingooide, ik snap niet dat niemand dat ziet. Ramos blijft gewoon bij Real.

Man Utd had vol voor Hummels moeten gaan.

Ik vind Ramos ook een prima verdediger, maar evenals Schweinsteiger aan de oudere kant. Met Hummels had je een jongere verdediger gekocht en ook nog eens een meer 'chique' speler.

12 juli 2015 om 12:39

Hummels heeft zijn contract verlengt, Ramos is niet gek en blijft bij Real duh

12 juli 2015 om 12:43

Hij zegt toch ook ''had'', niet ''zou''.

12 juli 2015 om 12:44

@ Iturbe

Daarom zeg ik ook '...had...'. Ikzelf vind Ramos een prima speler, maar qua uitstraling geen toevoeging voor je club.

12 juli 2015 om 13:16

Misschien nu voor otamendi gaan?

12 juli 2015 om 13:25

Ramos is veel beter dan Hummels, zowel verdedigend als aanvallend. Daarom is het logisch van Man U om voor hem te gaan. En 29 jaar voor een centrale verdediger is niet oud hoor. Daarnaast is het goed om een meer ervaren speler te hebben in je team, omdat ze al met Phil Jones en Chris Smalling twee redelijk jonge verdedigers hebben.

Denk het niet.. Zou wel een bruikbare speler kunnen zijn maar denkt dat real door ook zo over denkt. Denkt dat menige supporters hopen dat het waar zou zijn.

Ik zie het niet gebeuren hoor maar dit zou een meesterzet zijn van van Gaal. Een ervaren verdediger naast een type smalling zou fantastisch zijn. Ik zou smalling de duels met de spits laten uitvechten op fysiek vlak en een ervaren jongen (bijv. Ramos) erachter die de boel organiseerd.

Denk ook niet dat hij zal vertrekken bij Real Madrid. Manchester United moet gewoon vol voor Otamendi gaan.

Na het vertrek van Iker denk weet ik kan ik bijna met zekerheid zeggen dat Ramos niet zal vertrekken. Als dat alsnog gebeurt breekt er echt een oorlog uit tussen Perez en alle Madridistas. Niemand zal het Perez vergeven.

Manchester United moet Ramos gewoon vergeten. Verdedigers waar je jaren op vooruit kan die moet je namelijk kopen: Jason Denayer en Laporte. Deze 2 maken een fantastische ontwikkelingen door en als United zijnde zou je gewoon een voorcontract aan deze jongens voorstellen. Ik zie hun beiden een van de beste verdedigers worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren