Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Toptalent met 'spectaculaire prijs-kwaliteitverhouding' doet Barça belofte'

Laatste update:

Ousmane Dembélé ruilde Stade Rennes afgelopen zomer voor circa veertien miljoen euro in voor Borussia Dortmund. Het negentienjarige aanvalstalent kon terecht bij vrijwel de gehele Europese top en wees onder meer Barcelona af, maar draagt in de toekomst mogelijk wel het shirt van de Spaanse gigant.

/

Mundo Deportivo schrijft maandag dat Barcelona in de zomer gesprekken voerde met Dembélé. Vanwege de 'spectaculaire' verhouding tussen prijs en potentieel wilde technisch directeur Roberto Fernández meteen toeslaan. Dembélé benadrukte echter dat het voor zijn ontwikkeling cruciaal is om wekelijks te spelen, wat hem in Camp Nou onmogelijk leek met de gevestigde voorhoede van Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar voor zich.

Tijdens de gesprekken zou Dembélé echter hebben beloofd dat zijn toekomst wel in Catalonië ligt. "Nu nog niet, omdat ik iedere zondag moet spelen om te groeien. Maar ooit zal ik voor Barcelona spelen", wordt de tweevoudig Frans international geciteerd. Dembélé speelde tot dusver zes competitieduels voor Dortmund, waarvan vijf als basisklant. Hij kwam vooralsnog tot één doelpunt.

Verwacht je Ousmane Dembélé ooit bij Barcelona te zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een paar jaar mooi bij Dortmund spelen en dan voor veel geld verkopen. Dan zal Dortmund wel weer met een nieuw talent aankomen!

Als dit klopt barst de jongen niet alleen van het talent maar denkt hij ook nog goed na. Als hij nu bij barca zou zitten zou hij niet spelen inderdaad.

Lijkt me meer een speler voor Real Madrid. Bale links( als ie er nog is) en Dembele Rechts ze gaan een goeie combo vormen.

Ben een grote fan van Dembele, hoop ook dat hij over 3-5 bij Barca speelt. Een aanval met Neymar, Paco Alcacer en Dembele is in potentie ook wereldtop met Deniz Suarez/Halilovic, Andre Gomes en Samper blijft de Barca identiteit ook in het team als Busquets, Messi, Iniesta, Pique ermee stoppen of te versleten raken

Goede keus van Dembele! Ik gun het hem dat hij die stap ooit naar Barcelona zal maken. In Frankrijk al genoeg van deze jongen kunnen genieten, ik hoop dat hij in Duitsland ook meer zijn stempel gaat drukken en als hij dan verkocht wordt aan Barcelona voor een mooi bedrag via de voordeur vertrekt.

Wat een top talent! Nu al een van m'n favoriete spelers bij BVB. Vrijdag ga ik hem weer live zien spelen! Als die jongen zo doorgaat, voorspel ik een grote toekomst

Dat is nou mentaliteit, blijven ontwikkelen totdat je zelf overtuigd bent dat je een basisplaats kunt pakken voordat je naar een hogere stap gaat. Kunnen sommige spelers voorbeeld aannemen die moeilijk een bod van Barca of Real niet kunnen weerstaan puur om op de bank te belanden.

Wat een toptalent en ja....hij moet elke week spelen en doet dat op een goed niveau in een team dat mooi voetbal. Speelt en altijd CL. Hele.goede keuze en in de toekomst zeker bij een topclub. Pareltje. Zag hem al.bij Sient Ettiene vlammen. Ben een groot fan van dit gozertje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren