Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topspelers laten boodschap voor Ziyech achter: ‘Je moet snel naar de gym!’

Laatste update:

Hakim Ziyech verlaat Ajax komende zomer voor een dienstverband bij Chelsea. De NOS pakt zondagavond vanaf 17.30 uur uit met een groot afscheidsinterview met de aanvallende middenvelder annex buitenspeler, die uitgebreid met freestylevoetballer en YouTuber Soufiane Touzani praat. Een hele reeks topspelers heeft voor Ziyech een videoboodschap achtergelaten.

In een video die de NOS publiceert op Twitter, is te zien hoe Frenkie de Jong, Steven Bergwijn, Matthijs de Ligt, Khalid Bouhlarouz, Mohamed Ihattaren, Tammy Abraham, Anwar El Ghazi en Jetro Willems een boodschap achterlaten voor Ziyech. “Gefeliciteerd met je transfer naar Chelsea, helemaal verdiend! Zowel als speler als persoon ben je echt een topper. Blijf gewoon wie je bent, dan ga je het daar ook maken”, laat De Jong weten. Bergwijn feliciteert ‘broski’ Ziyech met ‘deze prachtige stap’.

“Ik weet zeker dat je het gaat laten zien in de Premier League en dat het je goed gaat. Succes”, zegt De Ligt. Ook van Bouhlarouz ontvangt Ziyech een felicitatie. “Ik kan niet wachten om Sky Sports te kijken en die ballen weer in de kruising te zien vliegen”, voegt Ihattaren toe. Toekomstig ploeggenoot Abraham wenst Ziyech ‘het beste voor de rest van het seizoen’. “Bel me als je langs wil komen en je bij het team wil voegen. Ik ben er klaar voor! Hoop je snel te zien.”

“Bereid je goed voor! Ga heel snel naar die gym! Je moet heel snel naar de gym gaan, want in de Premier League zijn het alleen maar beesten”, zegt El Ghazi, die voor Aston Villa speelt, met een glimlach. Ook Willems, afgelopen seizoen op huurbasis uitkomend voor Newcastle United, spreekt Ziyech met een knipoog toe. “Als je maar tegen de trainer zegt dat je tegen ons buikgriep hebt. Dan komt alles goed!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel een verrijking voor onze competitie geweest. Ook al kon ik me dood irriteren met name toen voor Twente tegen ons speelde. Kan me wel goed heugen dat ik met me zoontje die naar Ajax wilde. ajax-nac wedstrijd niet veel soeps wel erg genoten van De Jong toen. Ziyech speelde toen niet best maar gaf half uit balans met de rug half naar de andere kant van het veld even een cross can 45 meter op de stropdas heerlijk. Soms zijn het die momenten van spelers die je bij blijven. Ben benieuwd hoe die het in de PL gaat doen.

Dit hebben natuurlijk al veel meer spelers, logischerwijs, tegen hem gezegd. Wel grappig dat je er nu eindelijk eens iets over leest, want ik roep dit al sinds zijn komst naar Ajax. Met zijn postuur is het onmogelijk om wekelijks op absoluut topniveau te presteren in een competitie als de premier League. Ben alleen bang dat hij te eigenwijs is om hier gehoor aan te geven. Helaas kunnen alleen de allergrootste spelers zonder krachtig postuur overeind blijven in de absolute top. De rest moet gewoon afgetraind zijn en laten we wel zijn; Ziyech is gewoon een magere hark waar ze in de kleedkamers in Engeland om lachen.

17 mei 2020 om 16:39

Kalou2005 El Ghazi zei dit sarcastisch, maar oké.

17 mei 2020 om 23:15

Bij sarcasme bedoel je het tegenovergestelde, lijkt me sterk dus. Hij zal het hooguit cynisch bedoeld hebben, al kun je dat onmogelijk opmaken uit een stuk tekst.

Verder is het geen vreemde constatering en zullen we de komende jaren gaan zien hoe zonde het is dat Ziyech zijn tengere postuurtje nooit wat meer aandacht heeft gegeven.

17 mei 2020 om 17:45

Netals hoe ze Mahrez uitlachen zeker smh

17 mei 2020 om 23:13

To to list:

Stap 1; Lees de mijn reactie nog eens
Stap 2; verwijder / pas aan, je eigen reactie

17 mei 2020 om 23:35

Wat ben jij voor rare guy? Ozil, Silva, Mahrez etc wel is zien spelen?

Ziyech gaat voor helemaal niemand naar de gym,dat heeft hij tegen Andy gezegd in de auto en bij touzani in zijn Twente periode kon hij zijn lach niet inhouden,toen er over gym werd gesproken...het is wel opmerkelijk dat hij geen kilo is aangekomen sinds zijn heereveen periode,het maakt hem wel een sierlijke voetballer om naar te kijken,een ballerina op voetbalschoenen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren