Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topscorer Europa League weerstaat lokroep Arsenal: 'Ik vertrek niet'

Laatste update:

Matías Suárez is niet van plan deze maand Anderlecht te verlaten. De 23-jarige Argentijn is goed op schot voor de Belgische topclub en maakte in de nationale competitie en Europa League samen al vijftien goals. Die goede statistieken brengen de nodig geruchten op gang; met name Arsenal zou de aanvaller nadrukkelijk volgen. Suárez blijft echter het liefst van alles gewoon aan boord bij Anderlecht.

/

Suárez staat nog drieënhalf jaar onder contract in het Constant Vanden Stock Stadion en ziet zijn toekomst voorlopig gewoon bij Paars-Wit. “Ik vertrek niet in januari, zelfs niet naar Arsenal. Ik wil meehelpen om de doelstellingen van Anderlecht te verwezenlijken. Het team draait goed, dit seizoen kan mooie zaken opleveren”, laat Suárez weten aan Sporza. In de Jupiler Pro League moet Suárez een handvol spelers voor zich dulden dat trefzekerder is; in de Europa League ligt hij echter voor de concurrentie.

Dankzij een hattrick tegen AEK Athene, twee goals in twee duels met Lokomotiv Moskou en een dubbelslag tegen Sturm Graz is hij de meest productieve speler van het Europese seizoen. In de knock-outfase werd Anderlecht gekoppeld aan AZ. De Alkmaarse club moet de borst natmaken voor de Zuid-Amerikaan, want in februari wil hij nog steeds speler van Anderlecht zijn. “Ik wil de club nu zeker niet in de steek laten. Als ik Anderlecht verlaat, wil ik dat door de grote poort doen en niet tijdens de winterstop.”

Matías Suárez is toe aan een hoger niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijke keuze, weet trouwens niet of hij een goede stand-in voor RvP zou kunnen zijn, maar zou wel een leuke aankoop zijn.

9 januari 2012 om 14:45

zeer goede speler is het hij heeft zich dit jaar heel sterk ontwikkeld.

9 januari 2012 om 19:06

Ik vraag me af wat ze ermee moeten?!?!!?!

Gr (stef ziek in hoofd)

nou ik denk niet dat hij het niveau aan kan maar het is wel een spits die een neusje heeft voor goals maar Arsenal....

Hij is dit seizoen echt veel gegroeid.
Toen bekend werd dat Jovanovic en Mbokani tekenden vreesde ik dat hij op de bank zou belanden maar hij heeft zijn kans gegrepen en laten zien dat hij in de basis hoort: en hoe!
Als hij zo door gaat is hij na dit seizoen onhoudbaar.

Prachtige speler

9 januari 2012 om 16:23

De laatste weken toch wat minder. Is geen wonder na de blitzstart die hij gekend heeft, maar alle Rsca-fans beginnen toch te vrezen voor het "koude-weer-syndroom" bij Suarez. Elk jaar hetzelfde liedje, zo lang het niet te koud is speelt hij de pannen van het dak, maar tegen begin december valt alles in mekaar tot ongeveer april.

Natuurlijk wordt hij elk jaar in zijn piekperiode wel telkens beter en beter en was hij deze heenronde echt fenomenaal goed. Maar laten we hopen dat hij niet opnieuw gaat hervallen in zijn slechte gewoonte, of dat de opwarming van de aarde wat sneller voor een opwarming van een graad of 10 komt!

9 januari 2012 om 18:21

Dat Koude weer syndroom zou goed moeten zijn voor Anderlecht dan toch?
Kunnen ze hem of in Januari verkopen als hij een goede eerste seizoenshelft heeft gedraaid, of in de zomer wanneer hij een paar maanden goed heeft gespeeld vanaf Apriil

9 januari 2012 om 18:33

Voor de verkoopscijfers is dat inderdaad niet zo slecht, hij is meestal goed wanneer ploegen hun scoutswerk opdrijven voor de transferperiode. Maar voor Anderlecht is dit minder. Rsca heeft met Suarez een topaanvaller, rekent op hem en wanneer je beste spits elk seizoen met een lange vormcrisis te maken heeft moet je op zoek gaan naar een vervanger want in de koude maanden is hij echt dramatisch slecht.
Maar ik denk wel dat hij dat er uit kan krijgen. Speelt nu toch al lang in België maar het lijkt elk seizoen beter te gaan. Mits de nodige inspanningen moet hij zeker een heel seizoen dat niveau kunnen halen.

Kan iemand mij wat specifieker uitleggen wat zijn kwaliteiten zijn? De keren dat ik hem in actie heb gezien tegen Nederlandse clubs viel hij mij niet op eerlijk gezegd.

9 januari 2012 om 16:11

Mooie dribbels, kan overal uit de voeten, vrij snel, wendbaar en heel frivool. Bij vlagen geniaal maar ook vaak afwezig en onopvallend. Het etiket 'mooiweervoetballer' past wel op hem.

Type di Maria zeg maar.

9 januari 2012 om 16:16

Als ik deze beschrijvingen zien doet het me vooral aan Ruiz denken.

9 januari 2012 om 16:30

Daar heeft hij inderdaad ook wel wat van weg ja. Verschil is alleen dat Ruiz naast zijn eigen acties ook nog veel overzicht heeft en als een nummer 10 met listige passes kan strooien. Dat creatieve inzicht mis ik een beetje bij Suarez, die veel meer op zijn eigen acties is gefixeerd.

Ben bang dat Suarez een gevalletje Gervinho zou kunnen worden bij Arsenal. Af en toe een leuke actie, maar niet echt een versterking voor Arsenal. Om in de top mee te blijven draaien moet Arsenal zich eens gaan versterken met echte topspelers: Kaka, Gotze, Gourcuff, Podolski.. en niet met van die spelers die een keertje pieken om daarna weer op hun eigenlijke niveau terug te vallen...

Denk wel dat hij met zijn kwaliteiten toe is aan een hoger niveau
Maar een topclub in bijv. Engeland Duitsland Spanje en Italie lijkt mij nog wat iets te hoog gegrepen

Wel zo eerlijk van hem om te zeggen dat hij pas met de zomer weg wil/mag/gaat
Ik bedoel je kan nog kampioen worden van België en je speelt nog europees dus zou ik denken dat Anderlecht je nu nog hard nodig heeft

misschien kijken naar een club als Everton , Atletico Madrid of zie hem ook wel bij een Napoli spelen

Pff deze speler vind ik echt totaal overschat, die gaat arsenal echt niet sterker maken. Deze speler doet het in al zijn seizoenen bij anderlecht dit seizoen pas vrij goed. Ik vind hem niet Arsenal waardig.

Het is wel goed dat hij wil blijven dat wil zeggen dat hij een goed karakter heeft en dat is belangrijjk

Ik dacht dat Nacer Barazite de topscoorder van de europaleague was? Dacht al, die komt toch net van Arsenal, zou een beetje raar zijn om hem nu wer terug op te halen.

Volg het belgische voetbal niet dus zou niet weten of ''het wat is'', maar zou niet weten hoezo arsenal er een spits bij zou willen? Hebben toch genoeg spelers die op deze positie uit de voeten kunnen als stand in van Rvp, en als hij weg gaat hebben ze een echte topper nodig,niet iemand die nog groot moet worden maar iemand die ze er vanaf het begin gelijk inschiet.

9 januari 2012 om 23:48

Barazite staat op een gedeelde 10e plaats in de topscoorderslijst volgens de Uefa. De url wordt door VZ altijd ingekort, dus kijk je best gewoon zelf op uefa.com. Klik bovenaan op Europa League en dan op statistics. Bij de topschutters kan je dan nog op ''more statistics'' klikken voor de volledige lijst.

Voetbalzone houdt er echter een hele andere lijst op na, waarin Barazite wel 1e staat (bovenaan competities - Europa League en dan helemaal naar beneden scrollen).

Ik vermoed dat de Uefa voorrondes niet meetelt en voetbalzone wel ofzo?

Dan hebben we 2 Suarez in de Engelse Premier League. Bij Liverpool Luis Suárez en bij Arsenal dan Matías Suárez. Als hij die overstap eventueel gaat maken, maakt hij mischien later zijn come back bij Argentinie met Messi ect ect.

On: Hij doet het goed bij Anderlecht en kan gevaar wezen voor AZ Alkmaar in de Europa League.

Een erg goede speler die dit jaar enorm gegroeid is, hij kan het niveau van Arsenal (nog) niet aan, maar hij zit er wel dicht tegen aan. hij moet eerst een jaar echt goed voetballen, want de voorgaande jaren was hij echt niet zo goed als nu.

Btw Argetinie heeft echt veel jonge, talentvolle spelers: Suarez, Gaitan, Pastore, Iturbe, Di Maria, Messi(nog jong), Aguero, Biglia etc

Mooi dat hij niet naar Arsenal komt. Arsenal heeft wel een betere speler nodig dan hij.

hij is nog redelijk jong dus is het beter dat die bij Anderlecht blijft.

Voor 12 miljoen moet Anderlecht Suarez gewoon laten gaan, zoveel geld hebben ze nog nooit gekregen voor een transfer behalve 1 deze zomer. Aan de andere kant, Anderlecht moet kampioen spelen om CL te halen en daarmee 15 miljoen binnen te krijgen + in de EL kunnen ze nog lang mee zolang ze Man U of Man C niet tegenkomen. In het beste geval vragen ze Arsenal om uitstel, dat hij om 1 juli mag komen naar Londen voor 12 miljoen euro. Daar kan Anderlecht heel wat Belgische spelers proberen mee te kopen. Tshimanga om maar één naam te noemen.

9 januari 2012 om 16:29

Hopelijk heeft Van Holsbeeck er evenveel verstand van als u! Suarez zal wel blijven, die titel is nu gewoon zo belangrijk door het rechtstreeks Cl-ticket dat Anderlecht geen risico's kan nemen. En in juli kan je Suarez nog steeds verkopen en compenseert dat deels een niet behaalde titel.

Maar Tshimanga zullen ze nooit kopen. Het bestuur in Anderlecht investeert liever in Samuel's uit Brazilië die het dramatisch doen in enkele oefenwedstrijden om dan 5tal maand te laten rotten en dan weer weg te gooien. Ze durven geen 3 miljoen te geven voor een talentvolle speler uit eigen competitie, uit angst dat het een flop zou worden. Net hetzelfde verhaal met De Bruyne die 2 jaar geleden bij Anderlecht had kunnen zitten voor die prijs.

Terug over Suarez, voor hem is het niet de meest ideale keuze. Ik zie hem liever naar Spanje trekken (vooral doordat hij een mooiweersvoetballer is) om daar bij een middenmotor verder progressie te kunnen maken.

Ken hem niet echt zo goed.
Heb hem een paar keer zien spelen vorig jaar maar nu zijn we al een jaar verder.
en weet niet of hij nou nog beter is geworden.
maar zou een redelijke aankoop zijn geweest voor Arsenal mischien als back up voor Van Persie.

9 januari 2012 om 15:12

Alleen al gezien dit artikel is hij redelijk op schot en topscorer, dan lijkt het mij dat hij wel goed bezig is. Ik denk dat hij best een speler kan zijn om Van Persie heen mocht Gervinho zo slecht blijven spelen.

Netjes dat zo;n spelers die eigenlijk er al beetje weg groeit, toch wilt blijven.
Daar wordt Anderlecht beter van en hij ook verwacht ik. Zo kan de club successen behalen en dan eventueel later goed verkopen en zo groei je alleen maar.
Zo zouden meer spelers in Nederland moeten denken. En dan neem ik gwoon 1 voorbeeld Het verhaal om Labyad.

Anderlecht moet hem gewoon laten gaan, Omar Hashem halen als opvolger.

9 januari 2012 om 15:29

Genaro Zeefuik zou ook een prima vervanger kunnen zijn, doet het zeer goed in de eredivisie en is wel toe aan een stapje hoger dan met alle respect NEC nijmegen.

Dit is een goeie speler die het wel kan redden bij Arsenal, hij laat zien dat hij op Europees niveau moeiteloos mee kan en is zelf topscoorder. Ik had hem liever gezien bij Ajax toen als opvolger van Luis Suarez, maar nu zal hij te duur zijn voor mijn club omdat hij zich goed heeft ontwikkeld de laatste jaren.

word nog een grote klus om Anderlecht over 2 wedstrijden te verslaan. er staat een goede stabiele ploeg. ik denk dat ze echt niet minder zijn dan PSV en Ajax. want ze hebben niet voor niets alle groep duels gewonnen.
Anderlecht is veel beter dan AZ. het zou een wonder moeten zijn om ze te verslaan.
Suarez is een hele goede speler. hij lijkt een beetje op Luis Suarez kwa speelstijl.
Suarez speelt al een tijd in Brussel. dus ik vind een overstap naar Arsenal nog niet zo gek. maar als hij zich in dit half jaar zich door ontwikkelt en zich verder bewijst in belangrijke wedstrijden denk ik dat hij in de zomer naar een mooie club verkast.

Ik blijf bij deze Suarez een beetje het gevoel houden van bijvoorbeeld Sulejmani. Aardige voetballer met af en toe geniale momenten, maar het grootste deel van de wedstrijd voegt hij te weinig toe en wekt hij bij mij slechts ergernis. Hij begint nu eindelijk een beetje leuk te voetballen na de povere vorige seizoenen, maar voor Arsenal komt hij nog veel te kort.

9 januari 2012 om 21:42

alleen het verschil is dat Ajax 16 miljoen voor Sulejmani betaalt heeft. wat hij duidelijk niet waard is. wel een goede speler maar 16 miljoen kan hij nooit waar maken.

Suarez heeft Anderlecht nooit veel geld gekost. alleen het gaat alleen veel geld opleveren.
Arsenal komt inderdaad nog te vroeg. maar ik snap die intresse wel, want hij maakt toch veel goals in de Europa League en competitie. en daar let Arsenal vooral op. maar Arsenal heeft in wel meer spelers intresse dus de kans dat het doorgaat is klein.
ik kan hem in februari in het echt zien op de tribune bij AZ. ik ga is goed op hem letten. kijken of hij het verschil maakt. al hoop ik niet tegen AZ haha ;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren