Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Topaankoop Juventus valt tegen: ‘We verwachten inderdaad meer van hem’

Laatste update:

Juventus trok afgelopen zomer de portemonnee voor Gonzalo Higuaín en Miralem Pjanic, maar waar eerstgenoemde de verwachtingen waar kan maken, blijft de middenvelder achter. Juve betaalde ongeveer 32 miljoen euro aan AS Roma voor de Bosniër, maar men is niet tevreden.

/

“Het klopt dat we van Miralem meer hadden verwacht. Hij presteert nog niet zo goed als we van hem verlangen, maar dat komt nog wel denk ik”, vertelt Giuseppe Marotta aan Mediaset. De voorzitter van Juventus wil nog niet spreken van een miskoop en geeft de spelmaker de tijd.

“We zijn blij dat we hem bij ons hebben. Het kost alleen wat tijd om je aan te passen aan een club als Juventus, dus moeten we geduld opbrengen”, besluit de bestuurder. Pjanic speelde tot nu toe negen wedstrijden voor Juventus in de Serie A, hierin scoorde hij driemaal en leverde hij drie assists af.

Denk jij dat Miralem Pjanic gaat slagen bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg juventus eigenlijk niet, maar 3 goals en 3 assists is toch een prima prestatie?

27 november 2016 om 15:37

Lijkt mij qua statistieken ook prima inderdaad.

28 november 2016 om 00:55

dit is typisch een voorbeeld dat statistieken het hele verhaal niet vertellen.

Niet alleen Pjanic... heel de ploeg! Wat voor een slecht voetbal we dit seizoen al gespeeld hebben is juve onwaardig! In Serie A valt het nog te verdoezelen met de eerst plaats in het klassement maar in de CL gaan we snel uitgezongen zijn op deze manier!

Ik volg de serie a niet maar in welke rol speel pjanic?

27 november 2016 om 16:17

Speelt als een regista (deep lying playmaker). Iemand die tussen de aanval en verdediging zit en voornamelijk met passes strooit.

27 november 2016 om 16:36

Maar vandaag effe niet!

Judas Pjanic.
Geniaal in en voor Rome. Zei nooit voor Juve te zullen spelen.
Ineens populair in de hoofdstad. Een ieder daar gunde hem de volgende stap in zijn carrière. Uitgerekend tekende hij voor Juve.
Ik hoop dat zijn carrière uitgaat als een nachtkaars.

27 november 2016 om 17:06

Och jee wat erg dat een voetballer een overstap maakt. De kans op een prijs met Juventus is gewoon veel groter.

27 november 2016 om 17:25

Wat een haat, hij gaat naar een concurrent, so wat erg, laten we hem een slechte carriere gunnen! Zelfde had je natuurlijk ook bij Figo,Ronaldo,Seedorf, Pirlo,Ibra en Balotelli?

Misschien omdat die gewoon meer naar voren moet staan. Nu speelt die in een Pirlo rol..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren