Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen ik de naam van Keizer noemde, raakten veel mensen in paniek’

Laatste update:

Marcel Keizer is uitstekend van start gegaan als trainer van Sporting Portugal. Sinds zijn aantreden wisten os Leões alle vijf de wedstrijden te winnen, waardoor de Portugese topclub Europees overwintert en de tweede plaats in de Primeira Liga bezet. Voorzitter Frederico Varandas laat zich lovend uit over de Nederlandse oefenmeester.

“Het is zeker niet gemakkelijk als je nog nooit in Portugal hebt gewerkt en geen voorbereiding hebt kunnen draaien. Ik heb hem verzekerd dat de structuur binnen de club zo goed mogelijk zou zijn, want dat kan voor succes zorgen”, zegt Varandas in gesprek met Sporting TV. Keizer volgde in Lissabon José Peseiro op, die al na een aantal maanden de laan werd uitgestuurd. “Ik wil ook Beto (teammanager, red.) en Hugo Viana (technisch directeur, red.) een compliment maken.”

Wat treft Marcel Keizer aan bij het tumultueuze Sporting Portugal?

Voor het aantreden van Marcel Keizer schreef Voetbalzone een verhaal over de staat van Sporting Portugal.Lees artikel

“Ze hebben fantastisch werk geleverd en de prestaties zijn ook te danken aan de randvoorwaarden. Toen ik de naam van Keizer noemde, raakten veel mensen in paniek. Ze zeiden dat het geen intelligente keuze was”, gaat de president van Sporting Portugal verder. “Ik heb eens gezegd dat ik ervan houd om een wedstrijd op het tweede niveau te kijken. Dat is echt zo, voetbal is van kinds af aan mijn passie.”

“Op die manier viel Keizer me op”, aldus Varandas. Keizer werkte Telstar, SC Cambuur, FC Emmen, Jong Ajax, Ajax en Al-Jazira, alvorens hij in Portugal terechtkwam. “Ik ben enorm rationeel, maar volg ook graag mijn instinct. Ik ben gaan kijken hoe hij zijn teams laat spelen, hoe hij een groep leidt. Daarna zijn we in gesprek gegaan over spelers, zijn gedachten over voetbal en zijn persoonlijkheid. Keizer bezit alle aspecten die nodig waren voor een zo laag mogelijk risico.”

Gaat Marcel Keizer eremetaal veroveren met Sporting?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik gun het Keizer al het succes, zeker na alles wat over hem heen is gekomen waar hij niks aan kon doen. Een aanstelling als hoofdtrainer bij Ajax (die net de EL finale had gehaald) waar niet iedereen achter stond, het hele Nouri-drama en geen budget voor aankopen. En dan toch de eruit gestuurd worden omdat ze Bergkamp en Spijkerman zat waren.

Hoop dat hij het met SP goed gaat doen.

Ik gun het Keizer wel na de manier hoe die bij Ajax is weggewerkt

Niet te snel juichen vriend. Ik gun Keizer het beste , maar hij speelt natuurlijk gewoon kamikaze voetbal. Over paar weken komen de eerste 3-3 en 4-4 wedstrijden, keer erop word je Europees uitgeschakeld omdat je 1 tegengoal thuis teveel hebt.

Nogmaals gun hem het allerbeste, maar aan dit soort berichten hecht ik geen waarde.

18 december 2018 om 08:55

Inderdaad. Gun het hem zeer maar je zag het ook bij Peter Bosz in Dortmund. In het begin halleluja en na een zeperd met een rode kaart en ik geloof vier tegengoals in Hannover keerde het tij. Hoop dat dit Keizer niet overkomt.

18 december 2018 om 09:57

Kamikaze voetbal? elke wedstrijd max 1 tegen en toch altijd weer (meer dan) 3 scoren de afgelopen 5 wedstrijden. Speelt ie maar met een centrale verdediger ofzo?

laatste uitslagen:
1-3
3-0
5-2
4-1
1-6

18 december 2018 om 11:42

max 2 dus

Ik gun het keizer...Maar Peter Bosz werd bij Dortmund na 7 wedstrijden winst ook de hemel ingeprezen...
En na ongeveer 16 wedstrijden stond ie op straat...

Intelligent gemotiveerde keuze. Iemand die zich verdiept. Is weer eens wat anders. Nu maar hopen dat paniek niet toeslaat bij aantal verloren potjes

Toch een slag om de arm houden. Ik blijf mij Bosz herinneren met zijn 6 overwinningen met Dortmund. Iedereen hemelde hem toen op, zeker met zijn prestaties met Ajax in het achterhoofd. We hadden de Nederlandse Pep eindelijk uitgevonden. Wat er daarna gebeurde is geschiedenis.

Als Keizer nu ineens drie of vier potten geen resultaat haalt hangt de vlag er meteen heel anders bij, en we hebben aan onze recent ontslagen coaches gezien dat het blijkbaar toch behoorlijk moeilijk is om het dan weer om te draaien. Waarom dat is? Geen idee. Misschien is het toch lastiger om als buitenlandse coach je tactiek te wijzigen als deze niet meer blijkt te werken, nemen spelers je nieuwe tactiek minder snel aan of keren spelers zich sowieso sneller tegen je. Ik ben benieuwd hoe Sporting er over drie maanden voor staat.

Wat keizer slim doet is de weg van Jorge Jesus aanhouden. Aanvallend spelen via de flanken, dan komt Dost prima uit de verf.
Hoop voor Keizer dat hij deze lijn voortzet, als hij kampioen wordt dan is hij meteen een legend
Hugo Viana de TD was vroeger ook een enorm talent trouwens

Haha de voetbalwereld op z'n best. Nu meteen complimenten en alles, na een paar slechte wedstrijden kan hij er vast weer niks van.

Wel mooi voor Keizer dat hij goed begonnen is. Hopelijk blijft het zo en kunnen ze hoge ogen gooien in Europa en de titel binnenslepen.

Suggereert die voorzitter nou serieus dat hij Keizer nog kent omdat hij altijd Jong Ajax ging kijken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren