Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Titelhoop leeft op in Noord-Londen: 'Dit is het beste Arsenal in jaren'

Laatste update:

Wojciech Szczesny weet het zeker: Arsenal gaat dit jaar meedoen om de titel in de Premier League. Jarenlang liepen de Londenaren achter de feiten aan, maar met de komst van spelers als Alexis Sánchez en Mathieu Debuchy én de aanwezigheid van toppers als Mesut Özil en Aaron Ramsey, staat de club er volgens de Poolse doelman beter voor dan ooit. Afgelopen zondag wonnen the Gunners al de Community Shield.

/

De 3-0 zege op landskampioen Manchester City heeft het zelfvertrouwen in Noord-Londen alleen maar verder vergroot, stelt de 24-jarige Szczesny. "Op papier is dit de beste ploeg in jaren", vindt hij. "Buiten het vertrek van Thomas Vermaelen (naar Barcelona, red.), zijn we geen sleutelspelers kwijtgeraakt. Zelfs jongens die transfervrij zijn weggegaan, hebben we kunnen vervangen door goede spelers."

Een van de minder bekende nieuwelingen is Calum Chambers. De negentienjarige verdediger, die overkwam van Southampton, maakte zondag echter meteen al een uitstekende indruk. "Hij is erg solide, ondanks zijn leeftijd. Je debuut maken voor Arsenal op Wembley en dan zo goed spelen, dat belooft wat", besluit Szczesny.

Arsenal is een serieuze kandidaat voor de landstitel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De verdediging blijft een zwakke linie, ook de breedte van de selectie is te smal.

12 augustus 2014 om 12:44

De selectie van Arsenal is op dit moment juist wel breed genoeg, in tegenstelling tot vorige jaren. Op elke positie zijn minstens 2 andere spelers op te stellen van bekwaam niveau.

12 augustus 2014 om 12:48

De selectie is er nog net niet helemaal klaar voor, er moeten nog een vm en een cv komen dan zijn we er helemaal jlaar voor.

12 augustus 2014 om 13:13

Maar de selectie van Arsenal is niet goed genoeg.

Szczesny vind ik wel goed genoeg.

Debuchy is geen wereldtop, Sagna heb ik altijd beter gevonden en daar won je de oorlog al niet mee. Chambers lijkt echt van toegevoegde waarde maar zit nog in de talentfase.

Mertesacker en Koscielny vallen mee, ze waren een veel sterker centrum dan men over het algemeen had verwacht vorig jaar. Dat betekent dus dat ze beter speelden dan bij hun kwaliteiten zou passen. De echte kwaliteit missen ze dus.

Gibbs en Monreal voldoen wel.

Flamini werkt hard en is belangrijk. Maar een wereldklasse speler zou ik hem niet noemen. Anders zit je ook niet structureel op de bank bij AC Milan.
Arteta moeten ze zo snel mogelijk weg doen als je kampioen wilt worden.

Ramsey en Wilshere hebben wel het niveau. Zelfde geldt voor Özil, Cazorla, Alexis en Walcott.

Giroud en Sanogo vind ik niet kampioenswaardig. Giroud doet het goed maar het kan veel beter.

12 augustus 2014 om 13:28

Die logica bij Mert en Kosc, hilarisch. Hahaha. Made my day.

Selectie is sterk, beste in jaren, maar om favoriet te worden voor de titel moet je het eerst laten zien.

12 augustus 2014 om 13:33

Verder heb je ook nog spelers zoals campbell, podolski en oxlade. Maar diaby is er ook nog steeds alleen weet ik niet in hoeverre die zijn topvorm gaat halen.

12 augustus 2014 om 13:33

"ze waren een veel sterker centrum dan men over het algemeen had verwacht vorig jaar. Dat betekent dus dat ze beter speelden dan bij hun kwaliteiten zou passen. De echte kwaliteit missen ze dus."
Hahaha wat is dit nou weer! Dus wat je hier eigenlijk zegt is dat de verwachtingen van voetbalfans en de media de kwaliteiten van een speler definiëren. Niet hoe goed ze spelen?

12 augustus 2014 om 13:49

Mertesacker en Koscielny hebben boven hun stand gepresteerd. Het zou zomaar kunnen dat ze nu door de ondergrens zakken.

12 augustus 2014 om 14:37

Wel knap dan dat ze dat al 2 seizoenen op rij doen

12 augustus 2014 om 15:54

Als je de grote wedstrijden er bij pakt dan zijn ze natuurlijk wel duidelijk tekort gekomen.

12 augustus 2014 om 16:00

Of vooraf veel te laag ingeschat. Bij Mertesacker was daarvan geen sprake, hij had al 90+ caps voor Duitsland achter zijn naam. Overigens, in Engeland stelt niemand deze samenwerking ter discussie. Koscielny daarentegen kwam out of nowhere van Lorient. Er was verder weinig interesse. Om dus te stellen dat hij boven zijn werkelijke kunnen presteert omdat niemand dit had verwacht is een hele kromme redenatie. Temeer nu hij gewoon het tegendeel bewijst.

12 augustus 2014 om 16:49

Ja vorig seizoen ging het finaal mis ja doordat iedereen faalde. Liverpool won voor het eerst sinds 7 seizoenen weer thuis van arsenal Chelsea won met 2-1 2 seizoenen geleden , we speelde gelijk tegen city en wonnen van liverpoolbtoen echt een non argument zeg. Als we een cdm en CV halen zijn we zeker outsiders.

12 augustus 2014 om 16:51

Aangezien Arteta net aanvoerder geworden is gaan ze die echt niet weg doen.

12 augustus 2014 om 17:47

Per en Kos vullen elkaar gewoon goed aan, daardoor spelen ze allebei beter dan dat ze zijn.

En Vermaelen, Van Persie, Fabregas, Henry en Vieira vergeten? Allemaal aanvoerder, allemaal vertrokken.

12 augustus 2014 om 18:25

Die waren wel allemaal al langer aanvoerder. En De 1e zat op de bank. En wou zelf weg. En de andere wouden allemaal een stap hoger op.

Verwacht niet dat je een speler die je een week geleden aanvoerder heb gemaakt. Dat je die nu al weer verkoopt.

12 augustus 2014 om 12:45

Breedte van de selectie is goed zo. Alleen achterin heb je bovenop de matige defensie te weinig speling. Voorin en op het middenveld lopen er genoeg spelers rond die kampioen kunnen worden. Misschien, zoals ik hieronder al aangaf, Khedira ipv Arteta

12 augustus 2014 om 13:33

Verdediging stond anders goed vorig jaar. Arsenal moet alleen als team beter verdedigen. Beter als team pressie zetten. Het team kan ook wel een fysiek beest, tactische loper,pitbull, mannetjes putter op het middenveld gebruiken. Ohja hopen Gibbs een jaar lang niet geblesseerd is. Arsenal selectie is breed, alleen een aantal posities zijn onderbezet en juist veel zijn overbezet.

Zeker het beste arsenal in jaren. Alleen nog een vervanger vinden voor Arteta en dan moet het zeker kunnen.

12 augustus 2014 om 12:45

Die is net benoemd tot captain dus die zal niet snel vervangen worden.

12 augustus 2014 om 12:48

Eenzelfde verhaal als met Vermaelen. Die werd aanvoerder en speelde vervolgens vrij weinig. Ik kan mij niet voorstellen dat Wenger geen vervanging wil voor Arteta. Die gozer is al 33.

12 augustus 2014 om 12:52

Oh dat Vermaelen dingetje heb ik dan gemist haha. Lijkt mij ook dat er een vervanger voor gehaald zal worden. Zwakste schakel in dit Arsenal als je het mij vraagt.

12 augustus 2014 om 12:53

@cfcrotterdam

Daar vrees ik ook voor. Hopelijk ziet Wenger dat Arteta gewoon op de tribune hoort, en haalt hij een echte verdedigende middenvelder van hoog niveau. Hem captain benoemen vind ik onterecht, maar misschien is dat meer voor de kleedkamer enzo. Een captain moet altijd spelen en in de basis staan, op het veld zijn team naar de overwinning leiden dus. Een captain is iemand die je als eerst opstelt.

12 augustus 2014 om 13:04

Arteta op de tribune.. sorry hoor, maar je moet niet doen alsof Mikel er niets van kan. Arteta is nog altijd een stuk beter dan Flamini, alleen moet je niet altijd op Arteta hoeven bouwen, maar gewoon als utility-player gebruiken.

12 augustus 2014 om 13:08

Bij vermalen was het toch wel iets anders. Volgens mij speelde hij basis toen hij benoemd werd en ging hij pas een jaar later minder spelen doordat de andere 2 zo goed "klikten". Of heb ik dat mis?
Iemand benoemen tot 1e captain terwijl je al weet dat hij voornamelijk gaat banken lijkt me extreem onlogisch!

12 augustus 2014 om 13:20

Ben het volledig met je eens, Tegenwoordg is het een hype om Arteta af te kraken terwijl hij zeer goede wedstrijden voor ons heeft gespeelt, Bovendien is het een boegbeeld die Arsenal fantastisch presenteert naar de buitenwereld, Hij is trouwens ook een zeer belangrijk leider in en buiten het veld.

Nee zoals jij zegt moet Arteta geen speler zijn waar je écht op moet bouwen 50 wedstrijden in een seizoen maar hij is zeer nuttig geweest en kan het nog steeds zijn, Bij een voorsprong heb je bijvoorbeeld veel meer aan de balvaste en kalme Arteta dan aan de wilde en onstuimige Wilshere.

12 augustus 2014 om 13:21

Klopt helemal wat jij zegt!

12 augustus 2014 om 13:22

Het kwam vooral door de blessure vam Thomas. Hierdoor stonden Per en Laurent vaak centraal en dat is goed gaan klikken.

12 augustus 2014 om 13:30

Arteta kan prima voetballen, maar in de rol die hij nu speelt is hij niks waard. In zijn eerste jaar was hij fantastisch, in zijn tweede jaar redelijk en het afgelopen seizoen was bagger. Verdedigend wordt hij steeds zwakker en al zijn ballen gaan alleen maar breed. Alhoewel hij tegen City iets beter speelde, maar dat is 1 tegen de ~30 slechte wedstrijden van vorig seizoen. Verdedigend en qua inzer heeft Flamini een streepje voor bij mij, maar zijn beide geen toppers.

12 augustus 2014 om 13:37

Arteta is nuttig tegen de kleintjes, maar in de grote wedstrijden hoort hij niet in de basis. Voor mij moet een captain echt altijd in de basis staan, zowel tegen de kleintjes als tegen de groten. Arteta is een prima breedtespeler. Ben meer bang dat Wenger niemand haalt, dan dat ik Arteta een nietsnut vind.

12 augustus 2014 om 13:45

Arteta is geen nietsnut en ik begrijp ontzettend goed dat hij captain is geworden. Wanneer je zijn interviews ook bekijkt, echt een geweldige prof die het uitstekend ziet en kan overbrengen.

Op de positie waar hij speelt is hij wellicht een zwakke schakel, maar dat is puur door het gebrek aan explosiviteit en (handeling)snelheid.

Daarbuiten doet Arteta het geweldig als dmf, zijn vermogen om het spel te lezen is subliem en tegen de kleine tegenstanders is hij vaak uitermate betrouwbaar.

Flamini zou ik eerder verkopen, maar het beste kan je ze allebei nog even behouden. Het gif dat hij met zich meebrengt is vaak ideaal om in te brengen vanaf de bank.

12 augustus 2014 om 14:00

Vorig seizoen had je nog liever Flamini.

12 augustus 2014 om 14:38

Ben het wel met Gooner4eva eens. Tegen kleine tegenstanders is Arteta heel goed, tegen grote is hij niks. Hij kan niet onder de druk uit voetballen en verzaakt dan gewoon. Haalt ook totaal niet de druk van de verdediging af. Dan is het leuk dat je kleine wedstrijden wint mede dankzij Arteta, maar het gaat om de grote wedstrijden. Arteta is goed om erbij te houden in de selectie, maar zou geen basisspeler moeten zijn als we kampioen willen worden of ver willen komen in de CL.

12 augustus 2014 om 15:30

Ik zie liever Flamini spelen. Maar Wenger ziet het helaas niet zo. Arteta is al oud maar denk dat hij nog een jaartje in de basis blijft staan anders word hij geen captain. Zou ideall zijn als Wenger nu een jongere DM haalt met veel potentie die dan kan wennen en het stokje volgend jaar kan overnemen. Dan kan je Arteta of Flamini op de bank houden en de andere verkopen.

Is dit niet het laatste contractjaar van Arteta?

Arsenal heeft inderdaad een sterke selectie. lopen een paar spelers van wereldniveau rond. Veel creativiteit, ben benieuwd hoelang ze dit jaar kunnen mee doen om de prijzen

12 augustus 2014 om 14:26

Niet lang. Zoals normaal verwacht ik weer eens een 4e plek van ze. Manchester City, Manchester United en Chelsea schat ik allemaal veel hoger in..

Het team is in ieder geval niet verzwakt. Ik moet echter nog zien of ze écht mee kunnen doen.

Arsenal maakt zeker kans op de titel, maar deze jongen moet niet vergeten dat de concurrentie moordend is. Met ploegen als Chelsea, City, United en Liverpool is de concurrentie niet mals. Arsenal geef ik van deze ploegen het minste kans, omdat Wenger te naïef is en zijn eigen spel wil blijven spelen tegen de grote ploegen. Helaas voor hem zullen de overige managers zich aanpassen aan deze tactiek en de boel in de kiem smoren. Vooral van Gaal en Mourinho weten precies hoe ze zich aan moeten passen aan een tegenstander. Misschien kan Arsenal nog een nieuwe controleur op het middenveld halen om echt mee te doen al vraag ik me af of dit gaat gebeuren nu Arteta captain is geworden.

12 augustus 2014 om 12:55

Ik schat iig Liverpool zeker niet hoger in dan Arsenal, Ze zijn vorig seizoen weliswaar boven ons geeindigt maar hebben ook 12+ minder wedstrijden dan ons gespeelt dat tikt al gauw aan hoor, Chelsea & City hebben duidelijk de sterkste selectie's en Utd met Louis en zonder Europees voetbal gaat zeker hoge ogen gooien, Ik ben er namelijk van overtuigd dat je zonder Europees voetbal een inmens voordeel heb tegenover de andere titelkandidaten.

Bovendien is Szsesny slim genoeg om te beseffen dat Chelsea City Utd Liverpool en zelfs Spurs & Everton ijzersterk zijn maar wat moet hij dan zeggen?

Er is geen ontkennen aan dat Arsenal nu een nieuwe fase ingaat, Financieel kunnen we eindelijk wederijver met de écht grote jongens & sportief maken onze talenten zeer grote stappen en groeien langzaam maar zeker uit tot absolute topspelers (ramsey en ook Szseny maken reuzestappen) bovendien hebben we met Ozil Cazorla Koschielny & Sanchez 4 absolute topspelers die het verschil kunnen maken.

Nee ik ben positief gestemd, Absolute titelkandidaat nr1 zijn we zeker niet, Dat we hoge ogen kunnen gooien in de competitie en CL ben ik wel van overtuigd.

Of topic, Iedereen die de salarissen van Arsenal wil zien of andere informatie kan kijken op mij proiel daar staat alles.

12 augustus 2014 om 13:00

Ik geef United en Liverpool juist de minste kans. Liverpool zal weer erg moeten wennen aan alle Europese wedstrijden, dat gaat ze denk ik opbreken. United heeft een nieuwe coach (en nieuw systeem?), op de een of andere manier zie ik het hun daarom niet gelijk keigoed doen.. Ik geef Chelsea de meeste kans en daarna City. Chelsea moet met deze selectie eigenlijk gewoon kampioen worden.. Arsenal heeft het voordeel dat de kern helemaal hetzelfde is gebleven en beter geworden. Ik denk dat Chelsea eerste wordt, City tweede, Arsenal 3e en 4e plek zal spannend worden tussen Liverpool en United

12 augustus 2014 om 13:38

Vind Liverpool en United zeer solide spelen in de voorbereiding. United heeft geen last van Europese wedstrijden, de selectie weer op orde en een goede manager. Liverpool heeft wel de Europese potjes, maar speelt mooi verzorgd voetbal en is vooral in de breedte een stuk sterker geworden. Ik ga voor de volgorde; Chelsea, City, Liverpool, Arsenal, United.

Oh nee he! Ze overschatten zichzelf weer is! Daarnaast was het Arsenal van Bergkamp, Pires, Ljumgberg en Henry toch echt 10x beter.

12 augustus 2014 om 12:52

Dat was 10 jaar geleden. Sindsdien is dit veruit de beste selectie in jaren.

12 augustus 2014 om 13:01

Was in 2003/2004. Maar daarna hadden ze nog steeds dennis thiery etc dus om nu te zeggen beste team in 10jaar gaat te ver.

12 augustus 2014 om 13:32

Het meest uitgebalanceerde sinds toen, in elke linie zijn we sterk. Alleen nog een cvm en we zijn klaar.

12 augustus 2014 om 22:42

@goaheadeagle...ik weet niet over wie je het hebt. Ik lees nergens iets van overschatting en hoor nergens zeggen dat Arsenal kampioen gaat worden...

ik zie chelsea en man city toch als de absolute topkandidaten. vlak daaronder arsenal en als LvG nog 1/2 versterkingen haalt manu. vlak daaronder weer zie ik liverpool

Leuke basiself, verdediging geen wereldniveau en in de breedte te zwak

12 augustus 2014 om 13:16

Ik vraag mijzelf af of mensen die de breedte te zwak noemen Arsenal wel volgen? Arteta Flamini Diaby Wilshere Ozil Rosiscky Cazorla Ramsey Chamberlain Giroud Sanogo Campbell Podolski Walcott Sanchez voor 5 positie kan je toch niet zwak in de breedte noemen? Ondanks dat het niet allemaal toppers zijn maar daar is Arsenal Arsenal voor, Talenten de kans geven zichzelf te ontwikkelen tot topspelers & daar zitten er een heleboel tussen want ook Gnarby en Zelalem 2 grote talenten die al hebben gedebuteerd kan je in de 'breedte' lijst zeten.

Er komt zoiezo nog een nieuwe verdediger & dan zitten we daar voorlopig ook wel goed.

12 augustus 2014 om 13:31

Rechtsback: Debuchy, Bellerin en Chambers
Centraal: Koscielny, Mertesacker, Chambers, Hayden en eventueel nog Monreal
Linksback: Gibbs en Monreal
Keepers: Szczesny en Ospina (en Martinez)

Ook de verdediging is aardig breed. Misschien een centrale verdediger erbij maar met Chambers en Hayden (waar ik erg veel van verwacht) als back-up maak ik me ook geen zorgen. Wenger moet zich nu echt gaan richten op een defensieve middenvelder als Bender of Khedira.

12 augustus 2014 om 17:11

De verdediging is niet breed. Een speler als Hayden stel je niet op tegen Chelsea of Manchester United, laat staan Monreal als CV.

Tegen Man City lieten ze zien dat ze erg veel zelfvertrouwen hebben gekregen dit seizoen. Met Alexis hebben ze al een fantastische aankoop gedaan en Chambers en Debuchy zijn ook twee goede aankopen geweest.

Wenger is een fantastische coach en ik denk dat ze dit jaar echt wel mee kunnen doen om de titel. Als ze vorig jaar al met een zwakkere selectie zo lang mee konden doen, dan kunnen ze het nu zeker.

12 augustus 2014 om 13:51

Ten opzichte van vorig jaar heeft de concurrentie zich ook versterkt he, behalve bij LFC. Dat moeten we nog zien.

Ik denk dat er in de breedte te weinig kwaliteit is en dan de verdediging te zeak is, hrt centrale duo wordt overlopen in top wedstrijden en sagna was imo beter dan debuchy en gibbs vind ik verdedigend erg zwak

Eerst Arteta nog maar eens vervangen. Die gaat altijd kopje onder in de echte toppers.

Haal nou maar eens eerst een goede vervanger voor Vermaelen EN een goede verdedigende middenvelder voordat je aan de titel denkt...

12 augustus 2014 om 13:08

Tenminste nog 1 realistische fan.. Zonder een echte CDM zal er met Arsenal hetzelfde gebeuren als in de topwedstrijden vorig seizoen; het centrum komt alleen te staan tegen de aanval van de tegenstander en dat kunnen ze niet handelen. Of Arsenal moet zonder CDM de filosofie "als zij er 10 scoren, scoren wij er 11" volgen, wat in principe wel kan met de huidige aanval

12 augustus 2014 om 13:09

Dit roepen alle Gooners, beste Joshuak_

12 augustus 2014 om 13:16

Nou er zijn genoeg Gooners die zich met Alexis en Debuchy al tot titel kandidaat nummero uno bombardeerde aan sommige reacties te lezen.

Maar dat zijn natuurlijk de neppe supporters

12 augustus 2014 om 13:24

Geef is een paar voorbeelden dan?

Namen graag.

Ik ben er bovendien van overtuigd dat we zonder cdm ook beter dan vorig seizoen presteren in tegenstelling tot jullie want jullie gaan zeer pijnlijk uit de top 4 vallen.

12 augustus 2014 om 22:45

@schop Namen??? Want ik heb ze nog niet gelezen/gehoord...

Arsenal zou er goed aan doen om hummels misschien te kunnen halen. Zo zouden zeker een serieuze kanshebber kunnen zijn voor de titel

12 augustus 2014 om 13:13

Lijkt me niet dat Sanogo dit seizoen er al 40 in gaat leggen, net zoals Giroud. Die zullen ook hun mindere periode hebben en met het aantal wedstrijden zal Walcott genoeg gaan spelen.

Nigel de jong of Khedira. Die moeten ze halen en misschien ook nog een sterke cv. Verdediging is in de breedte te zwak, maar dat ze zullen meedoen om de bovenste plekken staat vast!

De selectie is zeker sterker dan de afgelopen jaren, maar gezien de concurrentie en een paar zwakke plekken wordt het vrij lastig om de titel te winnen.

Maar net zoals Rodgers over Liverpool zei, ik ben ervan overtuigd dat dat in de komende tijd gaat gebeuren.

Zonder DM en een echte centrale spits kunnen ze de titel nog steeds op hun buik schrijven kijkende naar vorig jaar. Maar alles is mogelijk natuurlijk en niemand kan afgeschreven voor het kampioenschap in de top 5 vind ik.

Arteta is aanvoerder, dus hij of Flamini gaan gewoon weer voor de DM positie. Ik dacht dat dit de prioriteit 1 had gekregen na afgelopen seizoen. Een Nigel de Jong was al beter geweest.

Arsenal heeft wel vaker een sterk seizoensbegin gehad en deden mee om de titel.wegens blessures en pech zijn ze al vaker weggezakt na de winter.hopelijk blijven die blessures wat achterwegen dit seizoen en mogen ze tot de allerlaatste wedstrijd meedoen om de titel.

met schzesny, debuchy, mertesacker en giroud wordt je nooooooit kampioen in de premier league de andere teams zijn gewoon veel completer. city, chelsea voor mij de topfavorieten.

dat zeiden ze vorig seizoen ook.. and we all know what happened xD

12 augustus 2014 om 13:40

Klopt, we all know what happened. We stonden het langst bovenaan maar doordat de vele blessures en een te dunne selectie moesten we ons gewonnen geven. Iets waar jullie ook redelijk wat last van hadden niet waar?

12 augustus 2014 om 14:35

nee wij hadden meer last van gebrek aan kwaliteit en ja ook van een te smalle selectie.

maar goed als je aan het begin roept dat je het sterkste team Ooit hebt, betekend dat voor mij dat je ook in de breedte sterk bent en niet alleen de 1e 11.

waar Liverpool vorig seizoen punten heeft verloren is achterin met Johnson, Toure en Skrtel, ok Skrtel heeft ons ook punten bezorgd maar als je het tegen elkaar afweegt heeft hij ons toch meer gekost.

Wordt gewoon weer niks hoor met Arsenal... Ja een 3e of 4e plek weer... Chelsea City en United zijn gewoon sterker en Liverpool acht ik ongeveer gelijkwaardig. Helemaal als er geen VM komt kan je elke topwedstrijd weer een tegengoal of 5 verwachten voor Arsenal. Elk jaar weer zelfde gezeik, meedoen voor de titel.. Nou jongens we zien het al jaren. En dan die opmerkingen van Arsenal fans als

Arsenal moet zich eigenlijk nog verdedigend versterken en ook een defensieve middenvelder halen. Eventueel een nieuwe spits, Giroud is niet slecht maar geen absolute wereldtop.

Met Sanchez hebben ze wel echter een fantastische aankoop gedaan. Arsenal is geen favoriet maar kan wel degelijk mee gaan doen.

Vraag me af als dit team beter is dan het team in 2009/2010 of 2007/2008. Beiden teams waren ijzersterk alleen het ontbrak aan breedte in de selectie. Oh en die twee horror tackles waren niet goed voor het vetrouwen in het team.

Dat roepen ze al sinds 2004....zoals eerder vermeld is de verdediging van arsenal te zwak om kampioen te worden

Dit is een uitlokkende titel van voetbalzone. Szczesny geeft alleen maar aan dat dit de beste selectie is die hij heeft meegemaakt. Spelers en fans van Arsenal worden al weken neergezet als arrogante kwallen die zeggen dat ze de titel wel even pakken. Genoeg is genoeg, leg de focus eens op andere ploegen.

Zolang we geen CVM en een back-up CV halen zijn we geen titelkandidaat.

Vorig jaar was hetzelfde liedje bij Arsenal dus eerst maar afwachten. Toen zeiden ze dat özil de ontbrekende schakel was en nu die andere 2 ik ben benieuwd ik gun het ze wel om weer eens kampioen te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren