Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timo Werner erkent: ‘Veel dingen wijzen erop dat ik bij Liverpool pas’

Laatste update:

Timo Werner is ook dit seizoen een van de smaakmakers in de Bundesliga. De 23-jarige aanvaller nam zaterdag in de klinkende uitzege bij Schalke 04 (0-5) een van de vijf goals van RB Leipzig voor zijn rekening en komt zodoende op 21 doelpunten. Dat zijn er maar vier minder dan Robert Lewandowski van Bayern München. De vraag is of Werner ook komend seizoen nog op de topscorerslijst van de Duitse competitie zal staan.

Werner wordt al langere tijd met Liverpool maar ook Bayern München in verband gebracht. Toch koos hij er afgelopen zomer om zijn contract, dat in juni van dit jaar ten einde zou lopen, tot de zomer van 2023 te verlengen. Engelse en Duitse media speculeerden massaal over de reden. Zo bewijst Lewandowski, 31 jaar, nog altijd dat hij nog lang niet versleten is en Werner zou geen trek hebben gehad in een rol van stand-in. Bij Liverpool lijken Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah ook nog jaren mee te kunnen.

Werner kreeg na het duel in Gelsenkirchen vragen over een eventuele transfer naar Liverpool. “Ze hebben met Jürgen Klopp een van de beste trainers ter wereld. En hij is ook nog Duits”, beaamde de Duits international. “Veel dingen wijzen erop dat ik bij Liverpool pas. Heel goed zelfs met mijn speelstijl. Maar daar denk ik nu niet aan. We hebben nog zo veel voor ogen met RB Leipzig. Vorig jaar was het zogenaamd Bayern, nu zogenaamd Liverpool.”

De uitspraken en de contractverlenging ten spijt, Werner sluit een zomerse transfer zeker niet uit. “Ik sluit helemaal niets uit. In de zomer hebben we het eerst het EK. Daar zal mijn focus op liggen. Over al het andere denk ik daarna na.” Leipzig-trainer Julian Nagelsmann praat regelmatig met Werner over zijn loopbaan. “Het zou voor Werner moeilijker zijn om bij Liverpool speeltijd te krijgen dan bij Leipzig. In zijn eerste jaren zou hij niet de status genieten die hij hier wél heeft. Dat vertel ik hem ook. De spelers zien hoe de club zich ontwikkelt en hoe groot ons potentieel is”, benadrukte de oefenmeester.

Timo Werner past beter bij ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me de ideale versterking voor Liverpool, kan op elke positie voorin spelen, is razendsnel en neusje voor de goal. Ook al iedereen blijft bij Liverpool gaat die meer dan genoeg spelen.

23 februari 2020 om 13:03

Voorhoede met Mane, Werner en Salah met daar achter Firminho, Wijnaldum en Henderson kan ook prima toch? Niemand van deze spelers is vies van verdedigend werk.

23 februari 2020 om 16:09

Dat zie ik eerlijk gezegd niet zo snel gebeuren, Firmino hoort gewoon als nummer 9 te spelen, laat de wingers ook beter spelen. Ik doelde er meer op dat Liverpool 65 wedstrijden speelt elk seizoen en je gaat te maken krijgen met blessures en fitheid. De selectie mag wel wat breder, je moet met zoveel wedstrijden gewoon 4 of 5 top aanvallers hebben, die allemaal veel zullen gaan spelen.

23 februari 2020 om 17:21

Firminho wijnaldum henderson en salah zou je eigenlijk allemaal moeten vervangen voor jonge gretige toptalenten anders trap je in dezelfde valkuil als utd jaren geleden. Je moet verjongen als je aan de top staat en je spelers nog wat waard zijn.

Ik weet niet of hij bij Liverpool past. Hij heeft ruimte nodig en speelt bij Leipzig in een vrije rol vanaf links. Denk dat hij het beste bij Leipzig kan blijven want die ploeg is nog lang niet op zijn volledige potentie. Momenteel qua voetbal gewoon zelfs een top-5 club in Europa. Ik ben bang dat Werner bij Liverpool een geval Keita 2.0 wordt.

23 februari 2020 om 09:15

Werner kan je toch niet vergelijken met Keita??

23 februari 2020 om 09:21

Hij is bang dat Werner net als Keita op de bank beland daar.

23 februari 2020 om 09:31

Als werner en upamecano weggaan word het voor Leipzig lastig vervangers te halen. Konate is nu veel geblesseerd maar zal volgend seizoen ook wel weggaan. Leipzig is voor die spelers nog gewoon een tussenstap.

23 februari 2020 om 11:32

Als Leipzig 150 miljoen vangt voor deze spelers, weten ze vast redelijke versterkingen te vinden.

23 februari 2020 om 12:57

Want dat deed Ajax ook met de 80 miljoen van de ligt? Daar staat ene veltman nu. Heeft barca goeie vervangers gehaald voor neymar met 222 miljoen? Volgensmij niet, dus dat wil niet alles zeggen.

23 februari 2020 om 12:00

Keïta 2.0? Dus gewoon een succes en meestal basis mits fit? Als Keïta fit is wordt die gewoon gebruikt door Klopp, hij mocht zelfs tegen Barca starten in de CL. Dat die vaak geblesseerd was is een ander verhaal.

Mane en Salah gaan naar Afcon komende winter, Shaqiri wordt verkocht in de zomer. Werner zou dus meer dan genoeg speeltijd hebben. Als je wil kan je ook nog eens 4-2-3-1 spelen met Firmino op het middenveld en Werner in de spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren