Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timber voedt geruchten over een zomerse overstap met aanwezigheid in Engeland

Laatste update:

Jurriën en Quinten Timber waren zaterdagmiddag aanwezig bij de FA Cup-finale tussen Manchester City en Manchester United (2-1). De aanwezigheid van Jurriën wordt op sociale media direct in verband gebracht met een mogelijke zomerse overstap naar United, dat hem vorig jaar op de korrel had.

Ajax heeft vorige zomer verschillende aanbiedingen van United afgeslagen om Timber te kunnen behouden. De 21-jarige verdediger besloot naar verluidt na een gesprek met toenmalig bondscoach Louis van Gaal om in Nederland te blijven. Van Gaal deed vorig jaar juni zijn zegje over een mogelijke stap naar het buitenland van Timber. “Een speler met zijn kwaliteiten kan in de Premier League spelen, maar het is wel de vraag of hij die grote stap nu moet maken. Als hij daar niet gaat spelen, is het niet zo verstandig. Hij moet wel blijven spelen.”

De verdediger van de Amsterdammers beleefde een teleurstellend seizoen met Ajax, dat derde werd in de Eredivisie. Een aantal weken geleden sprak hij over zijn plannen deze zomer. “Voor zover ik weet, wil Ajax me hier houden. Verder kan ik er moeilijk iets over zeggen. Gesprekken daarover zullen binnenkort wel volgen. Eigenlijk zit ik nu in dezelfde situatie als vorig jaar”, aldus Timber in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik weet nog niet of ik die stap nu wel ga maken.”

“Ik ben blij dat ik bij Ajax zit. Hier kun je je altijd laten zien. Waar ik naar kijk: als ik wegga, klopt het hele plaatje dan? Ik weet ook hoe belangrijk de trainer en de jongens om je heen zijn. Ik ga ervan uit dat dat volgend seizoen beter zal zijn. Met of zonder mij, Ajax krijgt het meestal wel weer op de rit. Maar of ik nou blijf of Ajax verlaat: ik heb er alle vertrouwen in dat ik de juiste keuze zal maken”, zei de verdediger. Het contract van de vijftienvoudig Oranje-international bij Ajax loopt nog door tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Breaking: Quinten Timber lijkt op weg naar Wigan Athletic na gespot te zijn in Manchester.

3 juni 2023 om 16:10

Haha!! Echt hè… alles voor de klikjes! En ook in de kop zetten dat het Jurriën Timber zelf is die de geruchten voedt… lekker bezig

3 juni 2023 om 17:06

Wel hier een artikel over maar niets over de finale CL vrouwen. Oh, oh vz, er is nog een lange weg te gaan....

3 juni 2023 om 23:55

Is er iemand die vrouwenvoetbal kijkt dan. Sorry hoor maar persoonlijk vind ik dat net zo interessant als Curling of biljarten.

4 juni 2023 om 01:08

Maar jij weet alles al dus hoeven ze niets te schrijven

4 juni 2023 om 01:21

Ik zag er net nog een tussen staan dus toch niet zo'n lange weg te gaan

4 juni 2023 om 07:56

Ik vind biljart nog leuker om te kijken dan vrouwenvoetbal eerlijk gezegd.

4 juni 2023 om 08:10

Begin een vrouwenvoetbal site en tel het aantal clicks.

4 juni 2023 om 09:04

Ik moet wel zeggen dat ik hoop dat het vrouwenvoetbal snel "stappen" gaat zetten. Bij sporten als Tennis en Hockey bijvoorbeeld is het hartstikke leuk om ook de potjes van de vrouwen mee te pakken. Het gaat misschien allemaal een tandje minder snel, maar technisch en tactisch zit dat ook gewoon uitstekend in elkaar.

Zodra dat ook het geval wordt bij voetbal ga ik er zeker voor zitten. Vooralsnog lijkt het (helaas) vaak op hotseknotsebegoniavoetbal.

4 juni 2023 om 16:59

Het vrouwenvoetbal heeft een gigantisch probleem: de velden en goals zijn veel te groot. Daardoor komt het allemaal zo knullig over en vliegt bijvoorbeeld elk zondagsschot in de kruising. Als je echt een goede professionele sport zou willen met een beter niveau zou je de velden en goals zo'n 20% kleiner moeten maken, maar dat is nauwelijks financieel haalbaar omdat er nu zo weinig interesse is voor de vrouwen vanwege het niveau. Met kleinere velden klopt het allemaal proportioneel en kan je een veel technischer spelletje hebben met waarschijnlijk ook een hogere intensiteit.

Ben het wel met je eens dat het best leuk zou zijn om af en toe een wedstrijdje van de dames mee te pikken, maar elke keer als ik Nederlands elftal dames kijk zet ik na 20 minuten zuchtend de tv uit. Ik weet dat ze echt hun best doen maar als je bijna dagelijks mannen voetbal kijkt is het gewoon slaapverwekkend.

3 juni 2023 om 18:05

Ik vermoed dat het een afleidingsmanoeuvre van Jurriën Timber is voor de transfer van Quinten Timber naar Man City.

4 juni 2023 om 11:47

Zou United er goed aan doen om Timber binnen te halen? Ik denk dat je met 1 'kleine' verdediger in Martinez nog weg komt. Maar speel je met Martinez en Timber ben je denk ik zeer kwetsbaar in de lucht..

Dus omdat Jurrien naar een bekerfinale in Engeland gaat met zijn broertje wil dat iets zeggen over een transfer? Yeah right..

3 juni 2023 om 16:13

Echt he, om maar een nieuw verhaaltje te brengen. Voetballers kunnen in hun vrije tijd niets meer doen zonder ergens aan gelinkt te worden.

3 juni 2023 om 16:29

De broers Timber zijn sowieso grote sport fans. Ik zie op instagram dat zij regelmatig (als het kan) bij grote wedstrijden aanwezig zijn, maar ook bij de formule 1 etc.

4 juni 2023 om 07:21

Bij Mercedes zitten ze dan ook achter de broertjes aan.

Vond hem erg tegenvallen dit seizoen. Had toch echt meer verwacht van de beide broeders timber.

3 juni 2023 om 17:34

Die bij Feyenoord speelt was geblesseerd

3 juni 2023 om 17:36

Dat kan ook een tegenvaller zijn 😜

Vind hem daar nog niet klaar voor. Misschien is een tussenstap beter. Zon Gvardiol is net zo oud en is 4 klassen beter.

3 juni 2023 om 16:11

Is ook 2 keer zo duur, waarschijnlijk en spelers van dat soort kaliber lopen er ook niet 5 rond. Daarnaast is hij wel degelijk een van de grotere talenten op de centrale verdedigers positie.

4 juni 2023 om 10:40

Misschien, maar die gaat zich op dit moment echt niet in de basis spelen bij een grote Engelse club. Gezien z'n interviews dit seizoen is hij wel bezig met een eventueel vertrek deze zomer, maar dan vergooit hij waarschijnlijk twee jaar. Die gaat niet veel minuten maken bij een Manchester United in z'n huidige vorm. Een stabiel jaar bij Ajax is echt geen overbodige luxe.

Hoezo, zoeken ze daar nog iemand om koffie en thee te schenken?

4 juni 2023 om 00:01

Kunnen ze beter iemand anders zoeken, Ajax was meestal drama net na rust

Mijn hemel zeg die jongen heeft vakantie en is met vrienden naar de FA cup finale. Meteen weer mensen die daar iets in zien.

Is nog niet eens klaar voor een stap naar bijvoorbeeld een Everton/ Nottingam Forest. Gewoon nog 2 jaartjes blijven bij Ajax

Speler: *gaat op vakantie*
Media: transfer in aantocht!!!

Haha, die arme jongen wordt in de PL helemaal afgemaakt. Kan zelfs in de Eredivisie nog niet overtuigen. Als Timber slim is blijft hij lekker bij Ajax, maar kijken hoe hij zich ontwikkelt.

3 juni 2023 om 16:55

Dus jij trapt er ook in. Speler is gewoon in zn vrije tijd op een tripje en neemt de FA cup finale mee en meteen denken mensen dat er een transfer is en gaan dan lachen.

3 juni 2023 om 17:08

United had eerder wel degelijk interesse. Verder kan dit inderdaad prima click bait zijn, maar wees eerlijk, sinds Ten Hag 100 miljoen voor Antony betaalde is alles mogelijk.

4 juni 2023 om 05:32

Ja en in plaats van Timber hebben ze toen martinez gehaald. Denk je nou echt dat ze met varane en martinez nu Timber gaan halen om hem op de bank te laten verrotten? Die jongen bezoekt wel vaker sportwedstrijden. Nog even en hij wordt de nieuwe collega van Max als dit zo doorgaat met die onzin artikelen.

4 juni 2023 om 10:50

Dat neemt niet weg dat Timber wel degelijk bezig is met zijn toekomst. Het hele seizoen geeft hij in interviews al aan zich klaar te voelen voor een volgende stap. Los van dit artikel (dat overigens inderdaad weinig voorstelt), zou het me niet verbazen als hij wil vertrekken.

3 juni 2023 om 16:55

Ja en op het ek en wk was hij weer heel goed en vorige seizoenen ook bij Ajax. Hij kan het niet in zijn eentje dat de verdediging niet staat dit seizoen wil niet zeggen dat hij het niet aankan. Denk dat mensen hem hier nogal onderschatten.

3 juni 2023 om 17:09

Wie weet, of hij wordt juist overschat door anderen. Voor Ajax een prima verdediger, maar op basis van waar hij nu staat sowieso niet PL-waardig.

3 juni 2023 om 17:49

Ja premier league is een hoog niveau hoor, dat zeker en er zijn betere spelers mislukt daar. Maar er zijn weinig spelers van zijn leeftijd op zijn positie die zo goed hebben gepresteerd, buiten de absolute toppers. Jij onderschat hem duidelijk wel, aangezien jij hier stelt dat hij in de eredivisie zelfs niet kan overtuigen wat gewoon onzin is. Er is geen verdediger in de eredivisie die zo’n hoog niveau heeft gehaald als hij in zijn loopbaan.

4 juni 2023 om 04:22

Ik weet werkelijk niet naar welke Timber jij hebt zitten kijken. Hij heeft, net als heel Ajax, een heel matig seizoen gehad. En Oranje was op het WK ook niet goed en speelde dramatisch slecht voetbal. En Timber was ook daar niet de uitzondering. Leuk dat hij het vorig seizoen goed deed en bij Oranje beter dan bij Ajax. Maar daar is een hele logische verklaring voor. Hij doet het goed wanneer hij een speler naast zich heeft waar hij zich aan kan optrekken. Maar alleen kan hij nog niet de leider zijn. Dat is ook helemaal geen schande op die leeftijd. Maar voor hij ook maar op het idee komt voor een toptransfer zal hij eerst uit moeten groeien tot de beste CV in Nederland en zelfs dat is hij nog niet. Hij moet gewoon nog lekker een jaar bij Ajax blijven en zich daar verder ontwikkelen. Je verwijt anderen dat ze hem onderschatten, maar jij overschat zijn huidige status nogal. Ben er wel van overtuigd dat hij uiteindelijk de top kan halen.

4 juni 2023 om 10:52

Wel erg overdreven. Hij deed leuk mee, maar 'heel goed' was hij ook weer niet. Bovendien is het heel wat makkelijker voetballen met spelers als Van Dijk naast je. Bedoel je trouwens niet het WK?

Is echt nog lang niet klaar voor het buitenland, en als hij nu wel gaat word het een gevalletje vd beek, Gravenberch

Absoluut nog niet klaar voor een volgende stap. Te wankel en rookie like, het afgelopen seizoen. Geen leider nog gebleken. Zal bankzitter worden als hij nu gaat. Als Ajacieden zien we hem nog graag minimaal één jaar in de ArenA!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren