Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Til reageert op ophef: ‘Misschien ben ik wel niet goed genoeg’

Laatste update:

Guus Til heeft een teleurstellende week achter de rug. De twintigjarige middenvelder werd vrijdag door Erwin van de Looi buiten de selectie van Jong Oranje gelaten voor de EK-kwalificatieduels met Letland en Oekraïne, waarna hij zondag met zijn club AZ een 5-0 nederlaag leed op bezoek bij Ajax. Til zegt niet boos te zijn vanwege het uitblijven van een uitnodiging.

Ofschoon AZ-trainer John van den Brom woest reageerde op het besluit van Van de Looi om Til niet op te nemen in de selectie van Jong Oranje, wenst de hoofdrolspeler vooral naar zichzelf te kijken. "Ik wil er eigenlijk niet zoveel over kwijt. Er is genoeg over gezegd", reageert hij na de wedstrijd tegen Ajax voor de camera van FOX Sports. "Boos ben ik niet, maar teleurgesteld kun je het wel noemen.”

Van de Looi besloot om te kiezen tussen Til en Bart Ramselaar en opteerde uiteindelijk voor laatstgenoemde, zo liet hij zaterdag weten in gesprek met De Telegraaf. "Ook Bart is een jongen die al bij het Nederlands elftal heeft gezeten en bij een ploeg zit die Champions League speelt. Ik wilde ook niet beiden selecteren en één van die twee op de bank zetten."

"Van de Looi heeft me gebeld, ja", vervolgt Til. "Hij heeft gezegd dat ze een betere nummer 10 zien in Ramselaar. Dat heb ik maar te accepteren. Misschien ben ik wel niet goed genoeg. Ik ga eraan werken." Til kon niet voorkomen dat AZ zondag kansloos verloor in de Johan Cruijff ArenA. "Iedereen was ondermaats. Er was totaal geen spanning in deze wedstrijd. Zij waren gewoon beter en wij verliezen met 5-0. Tja, wat moet je er nog op zeggen", besluit hij.

Guus Til hoort thuis in de selectie van Jong Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn om een keer het stukje zelfreflectie te zien bij deze jongen.

Deze jongen is te lief om de top te kunnen bereiken. Er zit totaal geen winnaarsmentaliteit in. En als hij op doel moet schieten is het altijd slappe hap.

7 oktober 2018 om 20:30

Hij laakt veel, maar winnaarsmentaliteit echt niet. Gaat er altijd vol voor en is onwijs fanatiek.

7 oktober 2018 om 20:34

Ik bedoel dat hij het killersinstinct mist om wedstrijden te kunnen beslissen. Inzet tonen kan die wel.

Bij Till heb ik het gevoel van noch vis, noch vlees. Maar hij is pas 20 jaar en aanvoerder van AZ. Zit duidelijk in een mindere fase, maar hij moet zich wel een ID laten aanmeten. In de huidige ED moet hij zich wekelijks profileren wil hij ooit aan de top denken. Maar de straf die de trainer van jong oranje hem nu oplegt is werkelijk onbesuisd en getuigt van minachting. Maar wat werwacht je dan van een trainer die een groot toernooi heeft gemist? Till, trek je niets van aan en laat je voeten spreken.

Eindelijk wat realisme. Ik vond hem vorig seizoen ook al niet zo goed als hij soms werd neergezet. Dat hij bij het grote Oranje mocht aansluiten snapte ik ook niet. Er zit wel potentie in deze jongen, maar ik zie geen toekomstige topper in hem, daarvoor is hij te slordig en vind ik zijn handelingssnelheid en techniek ook niet zo bijzonder.

Lekker stuk weer voetbalzone.. hij kon niet voorkomen dat er werd verloren in de Joham Cruijff schaal..

7 oktober 2018 om 22:29

Echt dramatisch die redactie. Vraag me af of ze überhaupt hun eigen artikelen screenen voorafgaand aan publicatie. Waar zitten ze met hun gedachten als ze zo’n stuk schrijven haha.

Krijg bij Til altijd hetzelfde gevoel als bij Siem en Klaassen. Kunnen zeer nuttige diepgaande middenvelders zijn naast een creatieveling. Maar het zijn vooral lopende spelers die in de kleine ruimte en opbouwend niks toevoegen. Zit wel een goede kop op die jongen denk ik, maar sommige mensen doen alsof er wereldtalenten lopen bij az

7 oktober 2018 om 21:31

Til heeft gewoon nog even te gaan om een de Jong of zeker als een Klaassen te zijn...

Hij vond zichzelf niet minder dan donny van beek...Ik vind het verschil heel groot!

Lol de bondscoach die niet 1 van de spelers op de bank wil zetten maar wel een keeper die bij zijn eigen club kan spelen op de tribune wil zetten

Ik vind het een overbodige voetballer. Leuk voor Az maar that's it. Vandaag werkelijk niks van gezien.

John vd Brom is weer woest waar deze jonge gozer gewoon een dosis zelfreflectie tentoon stelt. Wat is dat toch met die man? Wanneer wordt vd Brom eens volwassen? Altijd maar klagen, behalve als ie de wind in de rug heeft.

Een mindere 10 dan Ramselaar? In welke universum is deze jongen een 10??? Het feit dat we zo een geurloze, smaakloze niet zeggende loper als een 10 zien verklaart wel een hoop over de val van het Nederlandse voetbal.

Die aanvoerdersband doet hem geen goed bij AZ, misschien brengt het te veel druk met zich mee? Bovendien is hij echt uit vorm. Geef hem de tijd dan komt die vorm wel weer. Hopelijk verliest hij dan ook wat van zijn arrogantie die hij vorig seizoen had.

7 oktober 2018 om 23:26

Ja maar dat doet zijn trainer blijkbaar door hem zo te prijzen terwijl hij ook drommels zal weten dat Til uit vorm is.
Eerlijker met hem omgaan lijkt me verstandiger.

Til heeft het grote nadeel dat zijn ploeg geen Europees voetbal speelt en zijn concurrenten wel plus dat hij momenteel niet de vorm heeft en daar komt nog bij dat Jong is uitgeschakeld.
Pech voor hem, nu moet hij het individueel laten zien zodat de trainers hem weer op de radar zien, zo simpel.

Til is best een talent maar moet niet alles te snel willen. Minder praten en gewoon wekelijks je eigen spel spelen is iets waar je mee kan beginnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren