Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijd gaat snel voor Ihattaren én PSV: ‘Ik laat alles aan Raiola over’

Laatste update:

Het is de vraag hoelang de supporters van PSV nog van het spel van de herboren Mohamed Ihattaren kunnen genieten. Het contract van de achttienjarige middenvelder loopt immers reeds over anderhalf jaar, in de zomer van 2022, ten einde. Na de 1-4 overwinning op RKC Waalwijk sprak Ihattaren over zijn contractsituatie.

“Ik zit voorlopig bij PSV en ben heel erg blij hier. Ik woon nu ook lekker in Eindhoven. Ik kan nu alleen zeggen dat ik alles aan mijn zaakwaarnemer overlaat”, verwees Ihattaren in gesprek met De Telegraaf naar Mino Raiola. “Komen we eruit, dan komen we eruit. Zo niet, dan blijf ik happy hier. Ik moet vooral gewoon lekker voetballen.”

Met Roger Schmidt praat Ihattaren niet over zijn contractuele situatie. “We hebben het vooral over andere dingen, puur het voetballen. Ik heb nog een contract tot de zomer van 2022, dat is al bijna eigenlijk, want de tijd gaat écht snel merk ik.” Over zijn gevoel bleef hij enigszins op de vlakte. “Ik moet gewoon blijven voetballen en ze erin blijven jagen zoals ik net heb gedaan. En ik laat verder alles aan Mino over.”

“Ik heb er alle vertrouwen, laat alles lekker op me afkomen en nogmaals: ik ben heel happy hier. Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven.” Ihattaren speelt al sinds de F’jes bij PSV en debuteerde in januari 2019 in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. In maart 2018 ondertekende hij zijn eerste professionele contract tot medio 2021 en dat werd exact een jaar later tot de zomer van 2022 verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot 2025 bijtekenen, in 2023 vertrekken. Ben je 21 en lever je als het goed gaat het hoogste transferbedrag voor PSV op in haar geschiedenis, wat je wens is. Een stap naar het buitenland zou me nu zeer onverstandig lijken. Eerst wat stabiliteit creëren.

20 december 2020 om 08:36

Weinig kans als je tussen de regels door leest. Die is weg in de zomer...

20 december 2020 om 08:44

Hij 's tevreden, heeft broers zussen die zeer verstandig zijn. Koos voor oranje. Loopt al vanaf de Fjes bij Psv, kind vd club. Heeft nu de beste trainer die hij wensen kan, Götze erbij. Bevriend met iedereen binnen de selectie.

20 december 2020 om 09:00

Zullen we eerst even de rest van het seizoen afwachten?
Hij begint net weer lekker te ballen, maar we hebben ook gezien dat hij in het begin van het seizoen geen knikker raakte en dat hebben de topclubs ook gezien.
Laat hem maar lekker in eindhoven settelen en ontwikkelen zou ik zeggen.

20 december 2020 om 09:05

Dat soort argumenten waren ook van toepassing op Justin Kluivert. Wilde wat meer speelminuten maar was verder happy de peppie. Familie adviseerde in Amsterdam te blijven. Zou allemaal wel goedkomen en liet het lekker aan ome Mino over. Mino die in een interview heel letterlijk aangaf zijn cliënten altijd aan te raden zich zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te spelen, want je weet nooit wanneer je je knieën afbreekt. Mino die baat heeft bij transacties. Mino die een club dermate onwerkelijke eisen kan voorleggen (garantie speeltijd, salaris, en natuurlijk een bescheiden opslag voor zichzelf) dat de zaak op de spits wordt gedreven en een directie zich genoodzaakt kan zien principieel te zijn en zal moeten kiezen om een geliefd zelf opgeleid talent dan maar te laten gaan - om geen precedent te scheppen volledig naar de pijpen van gulzige zaakwaarnemers te dansen. Inderdaad, wat Mo zegt klinkt hoopgevend. Maar waar het zijn zaakwaarnemer betreft ben ik pas gerust als hij verlengd heeft en geen dag eerder.

20 december 2020 om 09:11

Lijkt me dat hij naar Ajax gaat. Kan daar een belangrijke speler worden.

20 december 2020 om 09:13

10 januari gaat ie mee naar Ajax inderdaad. Kan zijn dat hij een belangrijke speler wordt die wedstrijd, is nog afwachten.

20 december 2020 om 09:17

Net op het moment dat je denkt dat er geen reactie gaarder wordt dan die van Rijke Koen, komt Skede er nog ff over heen. Mijn hemel. Wat slecht mannen.

20 december 2020 om 09:20

@koenveelpoen

Dromen mag altijd he.

20 december 2020 om 09:20

Haha ja beter dan dit wordt het niet hoor op zondagochtend, moet nog op gang komen 😉

20 december 2020 om 09:36

Justin Kluivert wilde destijds gewoon bijtekenen, maar dat werd door Overmars geweigerd, omdat hij te boek stond als “moeilijke” jongen. Om diezelfde reden moesten ook Bazoer, Riedewald, Tete en El Ghazi vertrekken. Dat Raiola op transfers uit is is nu eenmaal zijn werk, en daarin is hij de allerbeste. Maar hij laat spelers ook gewoon verstandige keuzes maken. Gravenberch heeft bij Ajax gewoon bijgetekend. Het is dan ook te hopen dat Ihataren nog even behouden blijft voor het Nederlandse voetbal.

20 december 2020 om 09:41

Hij moet zich nog bewijzen als een gearriveerde speler idd. En dan zit ie bij Schmidt en Götze op de goede plek. Familie in de buurt. Gewoon bijtekenen tot 2025, nog 2 jaartjes knallen en Mino houdt er veel meer aan over dan nu. Is ie 21, heeft genoeg vlieguren dan om zich te bewijzen in het buitenland. Kluivert is juist een goed voorbeeld hoe het eigenlijk niet moet, al zit bij een goeie club nu. Enfin, niks is zeker dus de tijd zal het ons leren.

20 december 2020 om 09:55

@SirPaul
Je weet ook dat de wereld er anders uit kan zien in de zomer. Verschillende spelers kunnen vertrokken zijn , andere trainer , vorm verlies, interesse van andere clubs met een beter contract.

20 december 2020 om 10:00

Bossie de tijd zal het leren. Schmidt zal sowieso blijven. Heeft veel geld ingeleverd, kon naar clubs waar ie meer kon verdienen maar is een project in Eindhoven begonnen waar in grote lijnen een stijgende lijn te bespeuren is. Maar goed, wordt PSV kampioen, komen ze ver in Europa en winnen ze de beker kan het natuurlijk hard gaan. Wel verwacht ik dat na Gakpo en Teze ook Dumfries en Ihattaren gaan bijtekenen . Gok in de winterstop.

20 december 2020 om 10:46

Het spijt me Raymond maar op het moment dat Gravenberch een 5 jarig contract kreeg voorgeschoteld heeft Raiola daar 3 van gemaakt. Vanuit de club beredeneert heb je daar ontzettend weinig aan. Sterker nog komende zomer staan ze al voor de keuze, volle pond pakken of riskeren dat hij zomer ‘22 voor 10-15 miljoen vertrekt. In het beste geval zal hij een jaartje verlengen. Dat zijn situaties die je als club gunt aan gearriveerde spelers als Ziyech of Tagliafico, niet aan een jongen van 18 die net een basisplek heeft. Kan zijn dat Ihattaren gaat verlengen bij psv, maar met 3 jaar lijkt me een utopie. Tuurlijk vanuit de speler en zaakwaarnemer is het uit te leggen. Maar de club zit gewoon in de tang en de wens om de duurste uitgaande transfer van psv te worden zal uiteindelijk niet het hoofddoel zijn, hoe mooi het ook klinkt.

20 december 2020 om 10:49

Weet je wat grappig is? Al die mensen die aan het begin van het seizoen Mo naar Ajax schreven want een stap vooruit ivm CL (blabla). Die vlieger gaat niet meer op. Welkom in de EL

20 december 2020 om 13:07

Maar schijnbaar is tussen de regels doorlezen nogal een relatief begrip en een kunst die maar weinig mensen beheersen. Veel mensen lezen wat ze willen lezen en niet wat er daadwerkelijk staat. Denk je nou echt dat Ihattaren nu denkt aan een overstap, terwijl hij al moeite heeft om zich staande te houden bij Psv? Gezien z'n interviews de laatste tijd beschikt hij over zelfreflectie, dus hij zal zelf ook wel zien dat hij nog een aantal stappen moet zetten.

20 december 2020 om 09:16

Denk niet dat als die bijtekend, dat het 3 jaar zal zijn met Raiola. Tenzij PSV hem een riant salaris voorhoud.

20 december 2020 om 09:39

Gravenberch heeft ook gewoon bijgetekend tot 2023. En ook hij heeft Raiola als zaakwaarnemer.

20 december 2020 om 11:16

Dromen mag inderdaad. Vind het een heerlijke speler die ik graag bij Ajax zie. Past beter bij Ajax dan PSV.

20 december 2020 om 11:22

Geinige reactie. Leuk dat er ook vrouwen zijn op deze site. Hopelijk heb je er wel een beetje verstand van

20 december 2020 om 11:22

@koenpoen. Absoluut onzin natuurlijk. Zit prima op z'n plek bij PSV met een ongelooflijk dynamische en snelle voorhoede om zich heen (veel meer als bij Ajax). Deze jongens kan ie heerlijk met een steekpass voor de goal zetten. Schmidt en Mo gaan ook erg goed samen nu hij enorm door hem is getriggert.

20 december 2020 om 13:05

Waarom niet? Raiola en Ihattaren zien ook wel dat hij nog veel werk moet verzetten en op dit moment helemaal niet klaar is voor een grotere competitie. Als hij nu naar het buitenland verkast, kun je bijna al voorspellen hoe z'n verdere carriere eruit gaat zien ondanks z'n talent.

Als hij weer wat meer minuten maakt en goed in zijn vel komt te zitten tekent hij wel bij, denk ik.
Psv gaat het hem niet naar Ajax laten gaan (ofwel voor een giga bedrag) dus dat lijkt me onrealistisch. Jaartje of 2 a 3 bijtekenen en een garantie dat hij weg mag bij een top aanbieding. En laat Mino daar nou best handig in zijn. Ik hoop iig erg dat hij zijn vorm weer weet te vinden.

20 december 2020 om 09:38

Ik denk dat Mo kiest voor nog langer in de eredivisie, maar wel bij Ajax. Dat is zijn club, al jaren een publiek geheim. De berichtgevingen rondom deze Mo zijn niet allemaal waar maar in de auto bij Andy gaf Mo zelf aan een voorkeur te hebben voor Ajax. Tevens een aantal opmerkelijke instagram acties waarbij Mo zijn voorkeur niet onder stoelen of banken steekt. Is mij duidelijk.

20 december 2020 om 09:44

@Prem, soms vraag ik me echt af met wat voor intentie je bepaalde reacties plaatst. Je bent geen domme jongen en regelmatig weet je jezelf prima te verwoorden. Maar met diezelfde regelmaat kom je enorm onnozel uit de hoek. Ik bedoel het niet als aanval, maar het lijkt wel alsof je twee personen in één bent In dit geval heb ik het idee dat de wens de vader is van de gedachte. Ihattaren bij Ajax, ik zie het toch echt niet gebeuren.

20 december 2020 om 09:44

@Prem93, En hoe weet je dat dan? 😅

20 december 2020 om 09:44

Prem vanaf de Fjes bij PSV.. Hij heeft niks met Ajax. Ajax is geen stap vooruit momenteel, in Eindhoven zit bij z'n vrienden(vind dat PSV erg op een vriendenelftal lijkt) , familie, Schmidt en Götze. Hij is een dankbare jongen die niet even naar de concurrent wandelt . Waanideeën.

20 december 2020 om 10:36

Mo moet lekker bij PSV blijven vind ik. Zoals sir Paul aangeeft, volgens mij is de kern wel redelijk bevriend met elkaar, Mo zit er al vanaf de Fjes. Hij vind Ajax ook een mooie club gaf hij destijds aan, wat het ook gewoon is, maar dat zegt m.i. verder niets. Ik gok dat hij gaat bijtekenen omdat ik denk dat Raiola ook beseft dat er meer centen in het vat zitten als hij zich nog even doorontwikkeld.
Wat betreft de vergelijking met Kluivert: ik vind Mo wijzer/slimmer overkomen, bovendien kan hij ook een stuk beter voetballen vind ik.
De goal van gister weer: wat een streep in het zijnetje.

20 december 2020 om 10:39

Prem: volgens mij vind jij het moeilijk in te schatten wat iemand bedoeld met bepaalde uitspraken. Vooral heb je moeite met hóe iemand iets zegt. Als iemand hier weer eens goedbedoelend de draak met je steekt, dan ga jij er uiterst serieus op in. Je snapt de context niet. Ook hier wilde Ihattaren alleen maar beleefd zijn. Hij kreeg een vraag over Ajax en wilde respectvol blijven. Nérgens bleek uit dat hij graag bij Ajax wil voetballen...

20 december 2020 om 12:48

"Ik wil zeker wat terug doen voor de club", reageert Ihattaren. "Ik houd van PSV. Het is mijn club, snap je?"

Dit is wat die letterlijk in hetzelfde fragment zei..

20 december 2020 om 13:03

Zucht. De enigste mensen die 'm in verband brengen met Ajax, zijn Ajacieden zelf. Verder gaf hij helemaal niet aan een voorkeur te hebben voor Ajax. Hij zei dat hij Ajax ook(!) een mooie club vond en in tegenstelling tot sommigen prima voor twee verschillende clubs in Nederland kan spelen. Bovendien: Wat denk je wat hij moet gaan kosten als Ajax aanklopt? Daarbij komt ook nog dat zolang hij geen indruk kan maken bij Psv, hij ook geen indruk gaat maken bij Ajax.

"Komen we eruit, dan komen we eruit. Zo niet, dan blijf ik happy hier“. Ik weet niet goed wat ik hier mee moet. Wil je eigenlijk weg dan?

Ik vind hem nog steeds een van de minderen in het elftal. Hij is nog erg jong, maar hij wordt wat mij betreft veel te veel eer toe gedaan. Moet nog heel veel werk verzetten, want dit niveau is nog heel ver weg van het niveau naar een stap hoger. Daarbij mist hij een van de meest essentiële zaken tegenwoordig en dat is snelheid.

Wat een speculaties. Die jongen is gewoon blij dat hij de weg naar zijn oude niveau heeft gevonden met de hulp van zijn directe omgeving. En hij is gewoon eerlijk. Daar zit geen dubbele boodschap in. Hij heeft het naar zijn zin en weet wat hij op dit moment heeft. Hij gaat een verbeterd contract krijgen en gaat over een paar jaar weg voor een record bedrag.

Opvallend het percentage Ajax supporters die maar wat hopen dat ie weggaat, niet gaat bijtekenen, ja zelfs naar hun club toe zal verkassen. Ajax is geen stap vooruit dames en heren. Zoveel criteria op te noemen waarom ie gewoon in Eindhoven blijft. Psv zal wel z'n contract moeten opwaarderen, dat gaat in samenwerking met Brainport natuurlijk gewoon gebeuren.

20 december 2020 om 11:09

Nu Ajax is wel een stap vooruit, zij het een relatief kleine. Betere Europese prestaties, betere uitgaande transfers, meer geld en een betere jeugdopleiding (al is dat laatste nu niet heel relevant voor een speler).

20 december 2020 om 11:40

Ben het gedeeltelijk eens Lierse, even over het stukje jeugdopleiding. Zoveel (aanvallend) talent als er bij Psv de afgelopen jaar door sijpelt, daar kan Ajax nog een puntje aan zuigen. Die lijken sowieso steeds meer op aanvallend talent kopen ingezet te hebben. Hierdoor zijn talenten als Lang en Kluivert relatief gemakkelijk vertrokken.

Verder zou het inderdaad een kleine stap voorwaarts zijn, maar er kleven ook risico's aan een overgang. Bij Psv wordt hij erg gewaardeerd en zit hij al heel lang. Zeker belangrijk bij een jonge jongen die nog vol ontwikkeling is(zowel cognitief als technisch en fysiek).

Een zaakwaarnemer is er om zijn belangen als speler te behartigen. Als hij toch tegen mino zegt: luister eens, ik ben happy hier en wil gewoon nog minimaal twee jaar spelen, regel het maar. Dan heeft meneer raiola toch weinig te zeggen?! Nu komt hij best onverschillig over. Ook zegt het artikel: komen we eruit, dan komen we eruit en anders blijf ik happy hier. Dat snap ik niet helemaal, maar het is nog redelijk vroeg op de zondagmorgen haha. Daardoor vind ik het toch een beetje vreemd allemaal. Als ik hem zie voetballen, zie ik wel weer een blij manneke en houd ik goede hoop dat er een contractverlenging komt

Ik zou hem heel graag bij Ajax zien hoor.. Maar ik denk dat hij nu gewoon moet bijtekenen bij PSV. Anders zou hij bij Ajax weer op de bank starten, nu de vleugels al redelijk bezet zijn in Amsterdam. Dat moet hij ook niet willen.. En het buitenland is nog te vroeg voor Mo. Rustig ontwikkelen stapje voor stapje en dan zie ik een grote carrière voor deze jongen.

20 december 2020 om 12:59

Waar is dit een reactie op dan? Volgens mij heeft niemand het over Ajax in het artikel.

Als Ihataren veel uit zijn carriere wil halen dan moet hij in Ned blijven
Wil hij het maximale eruit halen dan moet hij snel naar een grote club.
Spelen en trainen met grote jongens
Zware wedstrijden iedere week weer.
Daar word je beter van.
Bovendien maar dat is geen hoofdzaak
Verdien je veel en veel meer ook naast het voetbal salaris.
Het kan zo over zijn. Tijd vliegt

20 december 2020 om 13:10

Dat is echt een heel slecht argument, sorry. Hoe kun je het maximale uit je carriere halen als je het niveau van de grote jongens momenteel niet aankunt? Op dit moment heeft hij al moeite zich staande te houden bij PSV en jij denkt dan dat het goed is voor 'm om naar een nog grotere club te gaan in een grotere competitie? Dan verzuipt 'ie en verknal je z'n carriere. Bovendien heb je niet veel aan trainingen als je geen wedstrijden gaat spelen...

Het is toch gek dat mensen ervan uit gaan dat een contractverlenging van 3 jaar waarbij Ihattaren weg zou gaan in 2023 nog het beste zou zijn. 21 jaar jong pas, dan ben je nog steeds speelgerechtigd voor oranje onder 21. Dan al een transfer voor het geld maken is ontzettend vroeg. 2022 + 5 jaar contractverlenging waarvan hij ook 3 jaar daadwerkelijk bij de club blijft is wat beter in alle opzichten. Ook met 23 ben je namelijk ontzettend jong om de grote stap naar het buitenland te maken.

Het is behoorlijk logisch dat Ihattaren niet met Schmidt praat over mogelijke contractverlenging. en eerste omdat dat pas komende zomer gaat spelen en ten tweede dat gaat hij met John de Jong bespreken als het zover is. Terecht zegt hij dat hij met Schmidt over voetbal praat, daar is hij zijn trainer voor. Met zijn opmerking dat hij Raiola heeft om over toekomstige contracten te praten zegt hij weliswaar ook iets dat klopt, echter is het biet Raiola die bepaalt waar hij straks speelt, maar hij zelf. Al snap ik heel goed dat het een kwestie van vraag en aanbod blijft en hij Raiola gebruikt om goed terecht te komen

Die gaat wel bijtekenen. Die jongen is toch flink met z'n neus op de feiten gedrukt het afgelopen halfjaar. Hij zal zelf ook wel inzien dat hij op dit moment helemaal niet klaar is voor een grotere competitie. Hij moet zorgen dat hij eerst bepalend gaat worden voor PSV alvorens hij aan een overstap moet denken. Ik denk dat Raiola zich er ook niet aan waagt 'm nu weg te willen brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren