Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tijd begint te dringen voor Juventus na ‘nee’ van Paulo Dybala’

Laatste update:

Juventus is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe spits en na Mauro Icardi lijkt Romelu Lukaku op dit moment het voornaamste doelwit te zijn. La Vecchia Signora hoopt de Belg over te kunnen nemen van Manchester United in een deal die Paulo Dybala de andere kant op zal sturen. De Argentijn zelf lijkt voorlopig echter dwars te liggen, zo meldt La Gazzetta dello Sport vrijdagmiddag.

Juventus heeft volgens de roze sportkrant inmiddels een akkoord bereikt met Manchester United over de ruildeal, terwijl het ook met Lukaku zelf rond is. Dybala is echter niet enthousiast over de hele operatie en heeft donderdag in een eerste gesprek met technisch directeur Fabio Paratici laten weten liever in Turijn te willen blijven.

De sportbestuurder is van plan om vrijdag opnieuw om de tafel te gaan met de aanvaller, die niet blij is met de manier waarop Juventus hem naar de uitgang probeert te werken. Dybala wil, als hij dan toch moet vertrekken, het onderste uit de kan halen, zo klinkt het. De spelmaker lijkt daarnaast op dit moment ook de beste kaarten in handen te hebben, aangezien de Engelse transfermarkt over zes dagen al op slot gaat.

Als Dybala voor 8 augustus geen groen licht heeft gegeven voor een verhuizing naar Old Trafford, kan Manchester United hem niet meer inschrijven en gaat er dus een streep door de deal. Verschillende Italiaanse media, waaronder Goal en Sky Italia, berichtten donderdag overigens al dat dit, normaal gesproken, de laatste grote transfer is die Juventus deze zomer wil gaan doen.

Voor wie lijkt jou een ruil van Romelu Lukaku en Paulo Dybala de meest voordelige uitkomst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed zo Dyby, gewoon blijven!

2 augustus 2019 om 16:37

Mee eens, ik snap niet waarom de leiding van Juve denkt dat het een vooruitgang is om Dybala weg te sturen.

2 augustus 2019 om 16:41

Yes inderdaad! De fans willen hem niet weg, nu niet nooit niet! Dibi is onze nieuwe Del Piero, hij heeft die magie dat ga je toch niet ruilen voor een spits die met vierkante schoenen speelt? Hopelijk word dit bestuur snel wakker, en anders moeten de Juve fans het kot ginds maar eens gaan afbreken, genoeg is genoeg.

2 augustus 2019 om 17:52

Ik las dat het meer een boekhoudkundige dan een sportieve kwestie is. Blijkbaar heeft Juve dringend geld nodig en daarom zouden ze Lukaku willen 'ruilen' met Dybala, waarbij Juve in 1x 80 miljoen voor Dybala ontvangt en zelf de betaling van 80 miljoen voor Lukaku over 5 jaar mag spreiden. Kan je dit bevestigen? Want anders snap ik hier echt niks van, zou de domste ruildeal aller tijden zijn.

2 augustus 2019 om 18:01

Neen hier heb ik niks van meegekregen en eerlijk gezegd zou het me ook verbazen, de club draait al jaren zwarte cijfers en boekt jaar na jaar grote winsten met een continu steigende omzet, als dit klopt is dat dubbel slecht nieuws als je het mij vraagt, dan verlies je je meest creatieve jonge aanvaller en het gaat financieel niet zo vlot.

2 augustus 2019 om 18:06

Ik las er iets van in hln. Dit is de inleiding.
"Uitstel, voorlopig nog geen afstel. Paulo Dybala houdt Romelu Lukaku nog een dag langer gegijzeld. De ‘ruil’ is gecompliceerd. De Juve-speler dubt over zijn toekomst en Man United. Een boekhoudersdeal die ‘Big Rom’ en hem eerder is opgedrongen. Business talks: Juventus hoopt met een boekhoudige constructie de hoognodige cash te genereren nadat het zich vergaloppeerde aan de som voor Cristiano Ronaldo."

2 augustus 2019 om 18:07

De Italiaanse beursgenoteerde voetbalclub geeft voor het eerst in haar bestaan voor 175 miljoen euro schuldpapier uit.

Juventus JUVE0,68% , de Italiaanse recordkampioen voetbal uit Turijn, heeft 175 miljoen euro opgehaald met schuldpapier op vijf jaar. Beleggers nemen vrede met een rendement van 3,5 procent per jaar. 

Dat geld zal door 'La Vecchia Signora' wellicht gebruikt worden om duurdere oude schulden af te lossen en zo een paar miljoen euro rente per jaar uit te sparen. Juventus torst een schuld van 310 miljoen euro, onder mee bij de bank Monte dei Paschi di Siena, meldt de Britse zakenkrant Financial Times.

De uitgifte van schuldpapier is een slimme financiële zet van Juventus, omdat de rente op schuldpapier heel erg laag is. Veel bedrijven sloegen de jongste maanden gretig munt uit het extreem soepele beleid van de Europese Centrale Bank om verse schulden aan te gaan of oude schulden goedkoop te herfinancieren


Juventus zette zijn superster Cristiano Ronaldo in de markt om het schuldpapier te slijten. De club pocht in de prospectus dat de shirtjes van de 34-jarige Ronaldo, die begin dit seizoen overkwam van Real Madrid, in twee maanden zijn uitverkocht. De transfer van Ronaldo kostte Juventus wel 112 miljoen euro.

De multinational op noppen draait commercieel als een tierelier. De club is genoteerd op de beurs van Milaan, wat toelaat onder de financiële motorkap te kijken. De omzet bedroeg in het seizoen 2017-2018 402 miljoen euro, 2,5 keer meer op acht jaar tijd.


De architect van het succes is Andrea Agnelli. Diens familie - ook eigenaar van het auto-imperium rond Fiat - deelt al sinds 1923 de lakens uit bij Juventus. Hij kreeg de club na een magere periode weer in sportieve en commerciële bloedvorm.



Door zakelijke slimmigheid vermeed hij ook dat het stadion jarenlang een molensteen rond de nek van de club zou zijn. De totale kostprijs was 150 miljoen euro, maar Juventus betaalt zelf maar 25 miljoen door de naamrechten van de nieuwe arena en de vrijgekomen gronden rond het oude stadion te verkopen.

De afbetaling wordt mee gefinancierd door een nieuw shoppingcentrum waar bedrijven 90 miljoen euro in investeerden. De club nam ook voor 7,7 miljoen euro haar trainingcentrum Vinovo over van de Italiaanse banken. En Juventus investeerde 5 miljoen in een sportmedische en -wetenschappelijk campus van 3.500 vierkante meter die het commercieel wil exploiteren.

Juventus is op de beurs 1,3 miljard euro waard. Het aandeel is dit jaar met 25 procent gestegen.

De Oude Dame is niet de allereerste club die zich financiert met schuldpapier. De twee rivalen uit het naburige Milaan, Inter en Milan, gingen de Juventini voor.





Dit is wat ik gevonden heb, Juve zou nog oude schulden hebben openstaan die het inderdaad wilt wegwerken op verschillende manieren, blijkbaar is er meer gaande dan wij fans weten of mogen weten.

2 augustus 2019 om 18:28

"Die Schulden von Juventus Turin wachsen wegen des Transfers von Cristiano Ronaldo sprunghaft an. Allerdings verzeichnet Juve auch ein Umsatz-Plus.

Weltfußballer Cristiano Ronaldo beschert seinem Klub Juventus Turin mehr Umsatz, trägt jedoch wegen seiner hohen Transferkosten und seines exorbitanten Gehalts zur höheren Verschuldung des italienischen Rekordmeisters bei. Im ersten Halbjahr des Geschäftsjahres 2018/19 meldete Juve ein Umsatzplus von 13,6 Prozent auf 330,2 Millionen Euro.

Die Verschuldung ist wegen der hohen Kosten für Ronaldos Transfer auf 384,3 Millionen Euro geklettert, das sind 74,3 Millionen mehr als im Vergleichszeitraum 2017/18. Für Gehälter gab Juve im ersten Halbjahr 65 Millionen Euro aus. Der Klub verfügt über Brückenkredite der Banken in Höhe von 524,4 Millionen Euro."

Dit vond ik via google. Nu is mijn Duits dramatisch maar gelukkig is er google translate hehe. Blijkbaar zijn de schulden toch flink gestegen door de transfer van Ronaldo. Ik zou het heel jammer vinden dat ze een natuurtalent als Dybala moeten verkopen om Ronaldo te betalen, terwijl ze wel veel geld uitgeven aan Rabiot, Ramsey en Lukaku die gezamenlijk nog geen tiende van Dybala's talent bezitten. Juve lijkt een gevaarlijk spelletje te spelen, door volop in te zetten op CL winst op korte termijn met oudere spelers als Ronaldo en Bonucci, terwijl ze beter aan een elftal op lange termijn bouwen rond Dybala.

2 augustus 2019 om 18:52

Inderdaad, jammer dat de kost van het halen van Ronaldo blijkbaar zo groot is, dan had ik liever gezien dat ze slim verder bouwden aan een jonger gretig elftal zoals rond 2012-2015, toen waren we echt op de goede weg maar verloren we jammerlijk die finales, mijn inziens waren we toen dichter bij de CL winst dan dat we dat nu zijn.

2 augustus 2019 om 19:07

Nou dit zal alleen maar bergafwaarts betekenen. Begrijpelijk dat je moet besparen. Maar om Ronaldo zo zwaar op je kosten te laten drukken. Is mij dan zeker niet waard. Want we gaan alleen maar vorig jaar achterna als dit zo doorgaat.

2 augustus 2019 om 19:37

Zeker, Marotta deed het veel beter met Tevez, Pogba, Pirlo. Je ziet wel vaker dat wanneer clubs meer geld hebben en niet meer creatief hoeven te zijn, hun beleid verslechtert.

3 augustus 2019 om 02:41

Bedankt voor deze informatie ik vind dit best wel interessant om te lezen.

On Lukaku is niet een spits die bij de echte top clubs in de basis staat en ik denk ook niet bij Juve. Misschien subtop Spanje Duitsland als die hm kunnen betalen.

2 augustus 2019 om 17:31

Hoop ook echt dat hij blijft. Als er nu maar geen scheur is ontstaan in de samenwerking. Hij moet wel gelukkig zijn want anders is een speler nooit op zijn top.

2 augustus 2019 om 17:37

Baco

Sowieso wel, dit laat bij Dybala gegarandeerd een vieze smaak na.

Is ook wel logisch, welke speler wilt er op dit moment naar manu gaan als die bij een club zit waar je de CL kan winnen. Ik verwacht eigenlijk gewoon dat dybala als schaduwspits of aan de rechterkant in een vrije rol gaat spelen. Als sarri 1x dybala live gaat zien voetballen op de trainingsveld dan gaat hij roepen dat hij moet blijven.

2 augustus 2019 om 16:43

Het gaat niet eens daarom denk ik, Dybala is een Argentijn die al jaren in Italië woonachtig is, Argentijnen zien Italië doorgaans al decennia als hun tweede land, Dybala is gewoon gelukkig in Italië en Turijn, Italië past veel beter bij die jongen zijn levenstijl en cultuur. Dybala moet blijven, hij is onze enige echte 10.

2 augustus 2019 om 17:20

Vgm is dybala half italiaan ( of gedeeltelijk) klopt dat?

2 augustus 2019 om 17:27

Klopt, zijn oma is Italiaanse, en zijn Opa van zijn moeders kant zelfs Pools.

2 augustus 2019 om 19:03

ik vond hem afgelopen jaar anders niet best.
er kwam bijna geen goede eindpass uit zijn voeten.
wel jammer

Goed zo Dybala. Wat moeten we nou met Lukaku?! Iedereen wilt dat Dybala blijft.

2 augustus 2019 om 18:13

CR7 wilt lukaku. CR7 wou hem al bij real Madrid. En wie heeft dybala een goede wedstrijd zien spelen vorig seizoen? Hij heeft geen verdedigende discipline en is te langzaam. Hele goede speler maar totaal niet met CR7 in 1 elftal te passen.

2 augustus 2019 om 18:23

Ja dus? Omdat ronaldo hem niet wil, moet hij vertrekken? Waar slaat dat op.

Dybala zou toch de perfecte speler moeten zijn voor Sarri zijn systeem? Als valse spits kan hij zich laten uitzakken en gaten creëren waar Ronaldo dan in kan duiken om de goals te maken. Mertens en Insigne hebben het op een vergelijkbare manier geweldig gedaan bij Napoli, dus Ronaldo en Dybala moeten dat ook kunnen aangezien zij een paar klassen beter zijn.

Heel goed Dibi, voet bij stuk houden!

Hopelijk resulteert dit niet in een permanente plaats op de bank bij Juve. Het is wel echt smerig hoe Paratici, Sarri en Nedved hem weg willen krijgen. Sarri moet helemaal zijn waffel houden. Dybala heeft veel meer waarde voor het team dan Higuain.

#dybalanonsitocca

2 augustus 2019 om 17:14

Snap het echt niet! Alle fans zijn tegen deze transfer, niemand wil Lukaku. Dybala is onze speler en dat moet hij blijven. Hem bij het vuil zetten na 1 seizoen minder te presteren is redelijk schandalig. Ik snap het echt niet.

Sommige voetbalclubs denken dat voetballers knikkers zijn ik krijg die dan krijg jij van mij die

Ik weet eigenlijk niet helemaal waar het fout is gegaan met Dybala. Hij was toch de man bij Juventus en tegenwoordig is hij al niet zeker van een invalbeurt. Heeft hij stilgestaan in zijn ontwikkeling?

2 augustus 2019 om 17:37

Allegri heeft hem verpest.

2 augustus 2019 om 17:43

Ik denk dat het niet alleen met allegri te maken had. Hij had geweldige seizoenen onder allegri, maar vorig seizoen is er in het hele team iets mis gegaan. Er waren heel veel onduidelijkheden en veel spelers zoals dybala werden benadeeld.

2 augustus 2019 om 17:43

Ik snap bijvoorbeeld ook niet waarom benatia weggezet werd.

Dwarsliggen? Noemen ze dat zo?

Terecht dat hij zijn wensen kenbaar maakt en niet met zich laat sollen!

Uiteindelijk is hij de duppe van heel deze onlogische soap.

Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat elke Juve fan aan de kant van Dybala staat en hoopt dat hij effectief (kan) blijven.

3 augustus 2019 om 03:02

Dybala zie ik eerder samen met Ronaldo er bij geruild worden voor Mbappe. Bij de clubs hun winst en PSG kan de lonen betalen plus spelen CL. Lukaku is echt voor op de bank bij een echte top club.

3 augustus 2019 om 09:52

Wat moet een Ronaldo alsook Dybala doen in Ligue 1? Met alle respect maar we moeten realistisch blijven...

Bovendien is Mbappe dan weer niks voor de serie A.

Lukaku voor op de bank bij een topclub lijkt me wat overdreven. Hij heeft gewoon pech bij Manu, maar dat wilt niet zeggen dat hij daarom de banken moet slijten. Hij heeft echt wel zijn kwaliteiten vind ik persoonlijk.

Dybala is iemand die zn hele carrière bij juve kan blijven en kan een legende worden, maar ik vind het heel vreemd en ongepast hoe de directie met hem omgaat.

Ik word hier echt gedegouteerd van. Wat een gedoe!

Kan er iemand van het bestuur de pers niet even tewoord staan en vertellen wat er gaande is?!

2 augustus 2019 om 17:59

Degouteren....dat hoor je niet vaak

2 augustus 2019 om 18:02

Ik denk dat hij net als mij woonachtige is in België, daar is het een standaard woord.

2 augustus 2019 om 18:03

Haha, dat is zo

Het is toch van de zotte dat de Lukaku een gemaakte voetballer tegen een raspaardje zoals dybala willen ruilen?

Zou een slechte deal voor juve ook zijn dybala is echt wel beter dan lukaku die bakt er echt helemaal niks van bij utd en wie wilt er nou nog voor utd spelen is inmiddels niet echt een topclub meer ook niet kwa spelers wie betaald er nou 93 miljoen voor een middelmatige verdediger als.maguire ?🤣🤣😅

Inter wilt af van icardi
Juve wilt af van dybala
Simpel en ruilen zonder huilen

3 augustus 2019 om 08:03

Mochten jullie wel willen, Juve is hopelijk ook niet gek e.

3 augustus 2019 om 12:08

Hoezo gek kijk hoe jullie je (juweel) behandelen gwn als ruilmiddel voor lukaku..
Bij ons zou die op handen worden gedragen en spelen en niet op de bank zoals bij jullie...
Op de bank voor een ronaldo die over zijn top is.
Dybala staat in belangrijkste fase van ze leven zijn piek moet eigenlijk nog komen

3 augustus 2019 om 12:24

Wat kunnen wij fans daaraan doen? Bij ons word Dibi door de fans ook op handen gedragen, en zo vaak heeft hij niet gebankt, alleen het laatste jaar onder Allegri, maar met Sarri komt dat hopelijk helemaal goed. Wij hoeven die kwal van jullie niet, teveel onrust. Bovendien is Dybala wel wat meer waard dan Icardi, dus zomaar ruilen? Eerder ruil met opleg van Inter's kant.

Zou het jammer vinden als die echt naar United zou komen. Niet zo zeer omdat het een slechte speler is, maar omdat wij de creativiteit de laatste jaren een beetje kapot hebben gemaakt bij onze spelers en ik gewoon kan genieten van Dybala bij Juve. Ook is Lukaku niet zo slecht als wat mensen beweren.

2 augustus 2019 om 18:53

Lukaku gaat niet (of weinig) spelen bij United, en United komt ernstig creativiteit tekort. En dan hopen dat dit niet doorgaat ..

2 augustus 2019 om 20:00

Lukaku gaat gewoon vollop minuten maken. Is naast Rashford de enige spits die we hebben. Is daarnaast enorm bruikbaar tegen 80% van de tegenstanders in de PL.

Laat United maar eerst zien dat ze aanvallend (of tenminste niet verdedigend) willen spelen, en daarna kunnen dit soort parels stralen bij onze club. Sanchez, Di Maria, Mata en in mindere mate Pogba. Allemaal spelers waarbij hun kwaliteiten niet vollop benut konden worden..

2 augustus 2019 om 20:22

Ja vandaar dat Oké al de hele voorbereiding Lukaku probeert te verkopen en met Martial in de spits speelt. Bovendien kunnen Alex is en Greenwood er naast Rashford ook nog spelen. En zelfs vorig seizoen gebruikte hij Lukaku hooguit op rechts.
En Ole heeft al laten zien en ook verteld hoe hij wil gaan spelen. En dat is niet bepaald een systeem waarin Lukaku past.

2 augustus 2019 om 20:23

Ole*
Alex = Alexis

2 augustus 2019 om 18:54

En wat er onder José en Louis gedaan werd, mag Ole niet op afgerekend worden.

2 augustus 2019 om 18:58

Maar zo'n creatieve speler is toch juist wat United nodig heeft? Met Maguire en hopelijk ook Fernandes staat er toch een heerlijk team. En vertrouw ook wel dat Ole deze spelers de ruimte geeft om creatief te zijn, niet zoals een Mourinho of Moyes er mee omgaat. Van Gaal kon vooral niet met Latinse spelers omgaan leek het. La gazetta dello sport is overigens niet zo betrouwbaar als veel mensen hier blijkbaar denken. Denk niet dat de deal echt al van de baan is.

Dybala heeft groot gelijk om niet naar Man Utd te gaan.
Ik snap het management van Juve niet waarom laat je Kean gaan en wil je ook van Dybala af? Die hebben toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren