Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tighadouini kijkt ogen uit: ‘Je kunt daar in één jaar binnen zijn’

Laatste update:

Adnane Tighadouini zette vrijdag weer voet op Nederlandse bodem. De aanvaller van NAC Breda geniet interesse van Baniyas en was deze week in de Verenigde Arabische Emiraten om met de clubleiding te praten. Tighadouini weet dat hij bij Baniyas grof geld kan gaan verdienen.

/

Tighadouini maakt aan BN De Stem duidelijk dat het om ‘waanzinnige’ bedragen gaat. “Je kunt in één jaar binnen zijn”, zo verzekert de 22-jarige buitenspeler aan het regionale dagblad. Baniyas, dat afgelopen seizoen als achtste in de Pro-League eindigde, heeft echter concurrentie van clubs uit diverse Europese landen.

BN De Stem stelt dat ook Nederlandse clubs zich bij het management van Tighadouini hebben gemeld. Ex-werkgever Vitesse heeft nog niet officieel bij NAC aangeklopt. De financiën in het Midden-Oosten zijn echter van een andere orde. “Ik ga mijn gevoel achterna. Ik laat alles eerst even bezinken.”

Denk jij dat Adnane Tighadouini naar Baniyas gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou lekker gaan. 2 jaar daar voetballen. Veel geld op je rekening. En als je 24-25 ben weer in europa beginnen. Niks mis mee

28 juni 2015 om 09:41

Of gewoon lekker bij Feyenoord....ook niets mis mee!!

Je ziet steeds vaker dat spelers die naar een zandbak gaan daarna toch weer een club in west europa vinden. Ik zou het gewoon doen, 3 jaar tekenen en zeker zijn dat als je iets breekt jij en je familie toch financieel binnen zijn. Maar de andere kant is natuurlijk dat hij misschien echt behoorlijk goed is en dat nu een subtopper in een grote competitie hem sneller naar de echte top brengt....en daar is nog meer geld. Maar deze route is voor weinig weggelegd.

Als ik hem was zou ik naar UAE gaan ipv Vitesse. Maar als Sociedad langskomt is dat ook wel een kans die hij nooit meer krijgt.

28 juni 2015 om 07:53

Geld geld geld... maar in zijn geval beter n jaartje doen want dit is geen topper.... die gaat echt geen topclub vinden dus kan hij beter maar profiteren nu t ijzer nog heet is

28 juni 2015 om 09:05

Want?
Kijk even hoe deze jongen is opgebloeid het afgelopen jaar. Als hij dit nog wat kan door trekken, dan kan hij zeker een topper worden in de eredivisie. En daarna vast nog wel een mooie stap maken......

28 juni 2015 om 09:28

Nu is het een zekerheid, anders speculeren. Wie zegt dat die de top kan halen? Wellicht komen er nog mindere dingen op zijn pad.

In ieder geval is die zo stijlvol het gewoon op de financiën te gooien en niet een kulverhaal op te hangen over sportieve uitdaging.

28 juni 2015 om 11:16

Ga gewoon adje! Go get the money.. Denk aan de toekomst

Als hij gewoon hard blijft werken en zorgt dat hij zich door ontwikkeld komt hij uiteindelijk wel bij een club uit een top competitie terecht. Die scouts zitten tegenwoordig toch overal.

28 juni 2015 om 09:03

Zo makkelijk gezegd. Wat als hij nou een blessure krijgt waardoor hij niet meer kan voetballen

28 juni 2015 om 09:58

Dan is hij in ieder geval financieel binnen.

28 juni 2015 om 12:58

@jellert18
Ik bedoelde te zeggen dat als hij zich in de VAE doorontwikkeld alsnog wel naar een grote competitie kan gaan. Was niet echt duidelijk. En wat Asroma8 al zegt, mocht hij dan geblesseerd raken of door andere omstandigheden zich niet kunnen ontwikkelen is hij financieel alvast binnen. Het is zijn keuze maar ik zou het denk ik wel gedaan hebben als ik hem was.

Lekker naar VAE gaan. Heerlijk weer, land in opkomst en een salaris waar ik (helaas) nooit in mijn leven in de buurt kom haha

Deze jongen gun ik zo'n stap wel, mooi de centjes binnenhalen, en daarna wel weer verder kijken.

Gewoon doen Adje, levert NAC wat centen op, het afbrand risico van een voetballer is heel hoog, binnen harken dat geld en daarna lekker ontspannen gaan voetballen

Ik weet niet, denk dat zo'n jongen veel verder kan komen in zijn carriere als hij naar de top 8 vertrekt in Nederland.
Over een paar jaar een leuke transfer maken naar het buitenland.

Geld = maar geld.

Hij is op basis van zijn prestaties al binnen.
Er zal altijd interesse blijven, net zoals bij een Kishna.
Ook al voetballen ze achteruit..

Ophalen die geld,niet na denken.

Ik zou ook lekker cashen! Dat zou je ook doen als je zo'n kans kreeg met een normale baan.. Je leeft nu en ga voor zekerheid, daarna kan je ie nog altijd terug keren met een hoop centen. Uiteindelijk staat iedereen er alleen voor en moet je aan jezelf denken. Het blijft 'maar' voetbal!

Zouden ze hem daar echt zo veel betalen dat hij nooit meer hoeft te werken? Dat denk ik niet eigenlijk omdat het niet echt een grote naam is.

28 juni 2015 om 11:24

Ze hebben geld als water daar en ze hebben geen belasting systeem. Met andere woorden als hij 3 miljoen salaris zou krijgen mag hij 3 miljoen houden.

Ik zou daar even heen gaan.... Lekker cashen en dan weer verder kijken.

Natuurlijk bagger voor je carrière, maar je kunt het zulke jongens niet kwalijk nemen. Ik zou waarschijnlijk ook één jaar door de zure hete appel heen bijten, bizar cashen en vervolgens weer proberen in de Eredivisie aan de bak te komen.

28 juni 2015 om 11:42

Hoezo door de zure appel heen bijten? Denk je nou echt dat hij het daar heel slecht gaat hebben ofzo?

28 juni 2015 om 12:12

Nee natuurlijk niet, maar je snapt toch wel wat ik bedoel? Probeer je anders eens voor de geest te halen hoe het zou zijn om een jaar lang weg te zijn van alles waar je bekend mee bent, in een totaal andere wereld terecht te komen, waar de sport die je al zolang lief hebt geen drol voor stelt.

28 juni 2015 om 12:38

Dit is juist zijn cultuur. Hij heeft daar geld, speelt af en toe tegen voormalige wereldsterren en een heerlijk land.

Ik kan zijn potentie niet goed inschatten, dus weet ik ook niet wat ik hem zou aanraden.

Als je van jezelf weet dat je waarschijnlijk nooit de top zult halen zou ik mooi gaan cashen en na drie jaar met een grote glimlach terugkomen. Zou ik geen nanoseconde over twijfelen.

Terug komen naar Vitesse. Hij kan altijd nog in de zandbak spelen naast de supportershome xd wat ze nu aan het verbouwen zijn.

Als hij uiteindelijk naar de Emiraten gaat heeft ie toch wel een beetje zekerheid wat betreft financiele onafhankelijkheid zowel voor hem als voor zijn familie. Ik zou het ook doen voor 1 jaartje of 2 max en dan kijken of je naar de subtop in PL of La Liga kunt gaan om toch een boost te geven aan je carriere. Deze omweg is niet verkeerd en een soortgelijke is die van Promes ook bij Spartak alleen in Rusland betalen ze in het algemeen minder dan in de Emiraten.

Gevoel,.... portemonnee... dat is 1 pot nat in de voerballerij.

Je kan voor geld kiezen natuurlijk 2 jaar daar gaan spelen maar goed als ie daar vrolijk van wordt moet ie dat doen, helaas heb ik dat sportkanaal niet en gelukkig sport 1 en fox sports 5 channels zodat we mooi alle competities die er toe doen kunnen kijken. Hetzelfde laken en pak met Rusland je kan bakken geld verdienen daar.. maar goed wie gaat op zaterdag achteruit gezakt naar spartak moskou kijken ik in ieder geval niet. Succes allen daar die naar de competities Rusland en VAE gaan euroknallers.

Je team gedegradeert mede door jou schuld,bijna failliet supporters in de rouw en meneertje kan miljoenen gaan verdienen elders anders hahaha belachelijk tog ,hoe komen die voetbalcubs aan zoveel geld terwijl om de hoek oorlog is of mensen verhongeren.

Contract
Voor drie jaar pakken en met je zakken vol geld op je 26ste je sportieve carriere proberen te verzilveren in europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren