Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tienertalent van PSV krijgt zijn zin en gaat snel bij Juventus tekenen

Laatste update:

Livano Comenencia staat op het punt om de overstap te maken van PSV naar Juventus, schrijft Fabrizio Romano. Het negentienjarige jeugdproduct van de Eindhovenaren verkiest een vertrek naar de Serie A boven een langer verblijf in het Philips Stadion. Met de deal is inclusief bonussen zo'n drie miljoen euro gemoeid. Verwacht wordt dat Comenencia snel zijn medische keuring zal ondergaan.

Waar PSV met Shurandy Sambo het afgelopen seizoen een talentvolle rechtsback verhuurde aan Sparta Rotterdam, hield het bij Jong PSV met Comenencia een andere grote belofte achter de hand. De Bredanaar speelde reeds 60 wedstrijden voor het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie en zat dit seizoen een aantal keer op de bank bij de hoofdmacht.

Ook mocht de vleugelverdediger zijn officieuze debuut maken in het eerste van PSV. In de voorbereiding kreeg hij speelminuten in de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven. De rechtspoot, die ook in het centrum en als defensieve middenvelder kan spelen, gaat nu zijn geluk beproeven bij Juventus. De rechtsback postte woensdag op Instagram een foto vanaf Schiphol.

Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, betaalt Juventus een vast bedrag van één miljoen euro. Middels bonussen kan dit oplopen tot drie miljoen euro. Comenencia, die zich de voorbije week een paar keer ziek meldde, lag nog tot medio 2025 vast bij PSV. Hij verlengde in februari vorig jaar zijn contract voor het laatst.

Drie dagen geleden meldden verschillende bronnen al dat Comenencia in afwachting was van een transfer naar Juventus. De verdediger gaf bij de clubleiding van PSV aan dat hij het niveau van Jong PSV was ontstegen. Gedurende de onderhandelingen meldde hij zich meermaals ziek. Aangezien zijn kansen op speeltijd in het eerste van PSV gering zijn, kiest hij nu eieren voor zijn geld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is jammer vond hem goed spelen in de voorbereiding.

30 augustus 2023 om 12:37

Idd een groot Nederlands talent en altijd aanvoerder geweest van de 2004 generatie van het Nederlands elftal. Vind hem persoonlijk het beste op 6 ipv centraal achterin of op back. Maar er zit echt potentie in deze jongen, vooral omdat hij over leiderschapskwaliteiten beschikt en mentaal enorm sterk en gedisciplineerd is.

30 augustus 2023 om 12:42

Mmm, maar je meld je ziek omdat jij vindt dat je het 2e ontgroeid bent en in het 1e niet direct aan de bak komt… wellicht heb je dan wel een klein beetje heel weinig geduld…

30 augustus 2023 om 12:56

PSV heeft volgens mij net 1.5 verdedigers en toch geen kans krijgen.

Zo iemand moet je dan toch meer kansen geven. Waarom Dest halen?

(voor ik kritiek krijg, ja geldt ook voor Ajax! Klaassen weg Misehouy kansen. Geen aankoop doen maar Vos back-up 6).

30 augustus 2023 om 12:59

@tipptopp We kunnen niet over geduld praten als we niet weten wat voor afspraken er tussen de speler en een club zijn gemaakt en welke wel of niet zijn nagekomen. De club is nooit heilig, in zulke gevallen worden bijna altijd alleen de spelers afgerekend. Wie weet wacht hij al langer dan afgesproken op z’n kans en die is nooit gekomen. Op de RB vind ik hem bijvoorbeeld niet minder dan Sambo

30 augustus 2023 om 13:06

@alltimerin,

Hij heeft gewoon weinig geduld en kiest nu voor een zak geld, als hij echt voor speeltijd wilde gaan was hij wel naar een andere club gegaan en niet gelijk naar de top.

Afspraken tellen niet in het voetbal en die zullen overigens ook niet gemaakt worden, want alles valt of staat met je prestaties en die waren gewoon vrij matig. Als jij hem niet minder dan Sambo vind dan vraag ik me eerlijk gezegd wel af of je er verstand van hebt. Sambo heeft een heel seizoen in de eredivisie gespeeld en heeft ook bij jong PSV meer laten zien naar mijn mening.

Ik ben er niet echt rouwig om dat deze speler dan ook vertrekt, misschien zat het er nog in maar een echt toptalent is hij zeker niet.

30 augustus 2023 om 14:04

Deze jongen is gewoon nog niet goed genoeg voor het eerste. Tegen Eindhoven verantwoordelijk voor 2 grote fouten. Mist PSV niks aan en met 3 miljoen kan je door. Of denk je dat Bozs maar 5 verdedigers meenam naar Schotland omdat deze jongen zo talentvol was? PSV heeft hem niet nodig

30 augustus 2023 om 14:04

Domme keuze.3 miljoen is nog een aardig bedrag, maar snap die jongen totaal niet. Bij Juve krijgt hij nul kansen. Succes ermee, Livano. Had nog best minuten gaan maken achter Schouten dit seizoen.

Goede keuze. Opleidingsinstituut Juventus bied enorm veel kansen aan talenten.

30 augustus 2023 om 12:41

Sarcastisch mag ik hopen haha want wat een domme beslissing zeg.

30 augustus 2023 om 12:57

PSV is naam aan het maken met de opleiding, dat was vroeger wel anders. Een bewust hoewel uit nood geboren beleid, maar een geweldige ontwikkeling voor de club. Helaas krijg je hier dan ook vaker mee te maken, dat is onontkoombaar. Ajax heeft er dikwijls mee te maken. De feiten spreken voor zich, voor iedereen is helder dat voor die jongens de weg van geleidelijkheid doorgaans beter is voor hun lange termijn carrière. Maar voor een aantal is de zekerheid van een dik vijfjarig contract en de droom door te breken bij een club met een grote naam te verleidelijk. Hun besluit, of onder druk van de mensen om hen heen. Helaas moeten we dat als opleidingsland accepteren en die jongens uitzwaaien, in de wetenschap dat er in hun plek een ander talent wel voor zijn kans zal vechten. Dat zal altijd gebeuren. Natuurlijk is de kans dat hij bij die grote club doorbreekt nihil. Leuk voor Vitesse, dat ze na twee jaar verhuur bij Cagliari en Lecce weer oppikt.

30 augustus 2023 om 12:58

PSV is anders vrij goed bezig de laatste jaren

30 augustus 2023 om 13:29

Zo heel veel naam maakt PSV niet in de opleiding. Ze hebben het hele complex vernieuwd maar manier van opleiden is nog precies hetzelfde. Op Depay, Gakpo en Bergwijn na breekt er niet zoveel eigen jeugd door toch? Teze in mindere mate, Saibari in mindere mate maar het is vooral kopen net als in Amsterdam tegenwoordig.

30 augustus 2023 om 13:36

Depay, bakayoko, gakpo, afellay, aisatti, labyad, bergwijn, bakkal, madueke, lammers, bakkali, ihattaren, zoet, Hendrikx, rosario, brenet, teze, piroe, saibari en badadi nu. Toch aardig wat doorgebroken afgelopen jaren. Niet allemaal goed afgelopen, maar zeker aanvallend wel veel potentie uit de psv jeugd. Nu nog de juiste keuzes maken.

30 augustus 2023 om 13:55

Toen ik opgroeide kwam er nooit een talent uit de opleiding van psv en hadden ze met recht het stempel koopclub. Daar zongen we in het Olympisch Stadion graag over. Maar dat is wel echt bijgedraaid. Met regelmaat breken er jeugdspelers door, mooi om te zien.

30 augustus 2023 om 12:57

Opleidingsinstituut? Handelshuis zal je bedoelen. Juventus zit in de talentenhandel, nog meer dan pak hem beet City of Chelsea. Onbegrijpelijke keuze van deze jongen.

30 augustus 2023 om 13:10

Jij volgt Juve dus duidelijk niet de laatste jaren. Juve is meer dan ooit een opleidingsinstituut dat kansen geeft aan de jeugd aangezien de toekomst er financieel desastreus uitziet voor de serie A. Onze Next Gen is onze parel dat het verschil zal moeten maken op termijn.

30 augustus 2023 om 13:43

Dat heb ik op de Future Cup niet echt gezien eerlijk gezegd, Juventus was niet best dit jaar. Desondanks geloof ik best dat er stappen gezet worden met de jeugd, moet ook wel om mee te kunnen tegenwoordig.

30 augustus 2023 om 14:24

En de edities die we wonnen dan?

30 augustus 2023 om 16:16

Ajaxf1 komt omdat de beste spelers doorgeschoven worden naar NextGen is een U23 team in serie C. Als je daar 5 wedstrijden hebt gespeeld mag je niet terug naar de Primavera (die future cup spelen).

30 augustus 2023 om 13:07

Niet zeker of je het sarcastisch bedoelt? Maar tot vorig jaar zou ik je gelijk geven. Juve deed helemaal niets met jeugd.

Dat is sinds afgelopen en dit seizoen wel een stuk anders (ook mede gedreven door de financiële uitdagingen). Er loopt al enkele jaren een project om relatief dure, maar hele talentvolle spelers aan te trekken voor de Next Gen en Juve B.

Dat werpt nu zijn vruchten af. En ze hebben het team verjeugd, gemiddeld ruim 2 jaar jonger.

Vorig jaar waren Miretti (toen 19) en Fagioli (toen 21) samen basisspelers (ze deelden de minuten).
Fagioli > 37 wedstrijden
Miretti > 40 wedstrijden (minder minuten)
Iling Junior (19) > 18 wedstrijden
Soule (toen 19) > 19 wedstrijden
Gatti (toen 24) > tweede helft seizoen basisspeler > 27 wedstrijden
Barrenechea (toen 21)
Bremer (toen 25) > basisspeler
Locatelli (toen 24) > basisspeler
Kean (toen 22) > 40 wedstrijden
Vlahovic (toen 22) > basisspeler
Chiesa (toen 24) > indien fit, basisspeler

Hebben allen vrij veel minuten gemaakt.

En dan nog Rovella en Barbieri die wat minuten hebben gemaakt.

Dit jaar zijn Kaio Jorge, Soule en Gonzalez verhuurt, die grote kans hebben om volgend jaar of jaar erop veel minuten te maken.

Yildiz (18) en Huijsen (18) zijn gepromoveerd naar het eerste, waarvan Yildiz al beide competitiewedstrijden is ingevallen.

Cambiaso (23) is basisspeler. Iling Junior heeft al veel minuten gemaakt. Fagioli/Miretti staan basis. Caviglia (22) is toegevoegd aan de selectie.

Desalniettemin is het een grote kans dat deze jongen het niet gaat redden, ik verwacht dat hij verhuurd zal worden en te licht bevonden wordt en uiteindelijk wordt verkocht. Tenzij hij grote stappen weet te zetten.

Ik begrijp echt niet dat wanneer je een kans kan pakken richting het 1e dat je dan naar het buitenland gaat. Gaat het dan echt alleen om geld en die loze reden dat je je beter ontwikkelt bij betere spelers?

30 augustus 2023 om 12:38

Goede keuze, hebben jongens als Bouy en Ihattaren ook gedaan en zie wat voor schitterende carriere het je kan opleveren..

30 augustus 2023 om 12:40

Volgens mij was het voor ihattaren geen keuze uit luxe toch? Die had hier al lang zijn glazen ingegooid of herinner ik mij dit verkeerd ?

30 augustus 2023 om 12:45

Hoe het ook zij bij Juventus is zijn carrière pas echt in een stroomversnelling gekomen. Dat geldt voor de meeste jongens die deze stap maken 😏

30 augustus 2023 om 12:50

Slechte voorbeelden. Bouy was erg goed bezig in de serie B en zou een kans krijgen in de voorbereiding het seizoen erop. Totdat hij zijn knie blesseerde en niet meer zijn oude niveau kon halen.

Ihattaran was al een verloren zaak voordat hij überhaupt naar juve is gekomen.

30 augustus 2023 om 13:05

Je heb helemaal gelijk Juvedeef, dat zijn slechte voorbeelden. Hoor graag wat jouw voorbeelden dan zijn van de uit Nederland vertrokken talenten naar Juventus die wel geslaagd zijn. Thanks.

30 augustus 2023 om 13:13

Er al ooit eens aan gedacht dat de visie van een club kan veranderen?

30 augustus 2023 om 13:17

Leandro Fernandes is er ook zo eentje. Vroeg vertrokken naar Juventus, via Fortuna Sittard, Pescara en PEC Zwolle uiteindelijk spelend voor Jerv in Noorwegen..

30 augustus 2023 om 13:24

Die zijn er niet gezien niet veel talenten doorbreken. Dat geld voor veel talenten overal op de wereld. Verder zijn vorig jaar genoeg talenten doorgebroken bij juve. Gezien de verandere koerswijziging. En huijsen zit dicht bij het eerste aan. En volgend (mocht hij dit voortzetten) zie ik hem zeker minuten maken.

30 augustus 2023 om 13:28

Oh dus het is helemaal geen slecht voorbeeld maar het enige voorbeeld.. Fijn weten we dat ook weer.

30 augustus 2023 om 13:47

Maar noem dan eens de voorbeelden van jongens die naar Juventus konden, toch bij PSV bleven en daarna een geweldige internationale carriere hebben gehad.
Dat zijn er waarschijnlijk ook minder dan de jongens die bleven en nu op lager niveau spelen.

30 augustus 2023 om 14:03

Je vraagt specifiek naar spelers die wel geslaagd zijn. Geen idee welk gelijk je hier wilt halen. Want er zijn meer spelers hoor die naar juve zijn gekomen en mislukt zijn.

30 augustus 2023 om 14:14

Quizvraag. Vóór Bouy is er al een talent naar Juventus vertrokken, tevens in de vergetelheid geraakt. Wie weet de naam?

30 augustus 2023 om 14:22

@wanny,

Je kan ervan uitgaan dat de meeste toptalenten wel een aanbieding krijgen maar er zijn natuurlijk weinig voorbeelden van spelers die naar Italië gingen. Van Piroe weet ik dat hij ook naar Juventus kon, niet echt doorgebroken in Eindhoven maar nu wel een mooie transfer te pakken.

Er zullen ongetwijfeld spelers zijn die spijt krijgen dat ze het niet gedaan hebben achteraf gezien, want het is natuurlijk ook zo dat je persoonlijke leven en blessures een grote rol spelen en dan kan je dat geld goed gebruiken natuurlijk.

Buiten dat zijn er natuurlijk heel erg weinig voorbeelden van spelers die wel geslaagd zijn na zo'n overstap bij PSV kan ik eigenlijk alleen Andreas Pereira noemen en misschien Maatsen in de toekomst.

30 augustus 2023 om 15:32

@juvedeef, Tuurlijk vraag ik specifiek naar spelers die geslaagd zijn. Debaas10 geeft cynisch aan dat voor talenten dit niet zo een verstandige stap is met als voorbeelden Bouy en Ihattaren. Jij zegt dat dit slechte voorbeelden zijn. Waarom precies weet ik niet dus had gehoopt dat je met spelers aankomt die wel zijn geslaagd na een stap vanuit Nederland naar Juventus. Die zijn er dus blijkbaar niet. Dus zijn de twee genoemde namen geen slecht voorbeeld want ze zijn het enige voorbeeld en heeft Debaas10 voorlopig het gelijk volledig aan zijn kant.

30 augustus 2023 om 16:24

Inderdaad is de lijst kwa spelers erg klein. Had een hele andere lijst in me hoofd.
Enige talenten die vanuit nederland naar juventus zijn gekomen die ik gevonden heb zijn:

- Leandro Fernandes
- Ihattaran
- Bouy

Dus was het inderdaad wel een goed voorbeeld.
Kwa geslaagde talenten was ik er eentje vergeten: De ligt.
Alhoewel niet onomstreden is hij zeker niet geflopt.

30 augustus 2023 om 16:43

Tja vanuit België is De Winter gekomen op jonge leeftijd. Die is nu verhuurd/verkocht voor 10m omdat we geld nodig hebben. Dan is er Nonge Boende die nu wel de beste van de next gen is, Mbangula is ook veelbelovend en zopas een nieuwe Belg van 16 gehaald. Wij Belgen zullen niet klagen met hun Juve opleiding.

30 augustus 2023 om 19:39

@juvedeef,

Je vergeet er eentje.

30 augustus 2023 om 12:43

Het hangt er vanaf bij welke club en trainer je terecht komt en hoe ze voetballen etc. Niet alle opties in het buitenland zijn slecht voor een jonge speler. In dit geval echter lijkt het geen verstandige keuze maar je weet het natuurlijk nooit.

30 augustus 2023 om 12:49

Jij begrijpt het niet omdat jij geen financieel voorstel hebt gekregen.

30 augustus 2023 om 12:58

Alles draait om geld...

30 augustus 2023 om 13:27

Nouja als je op je 19e nog geen kansen krijgt en ziet wat voor prutsers er bij PSV achterin lopen snap ik best dat je ergens anders naartoe wil voor je ontwikkeling..

30 augustus 2023 om 14:06

Juventus betaalt 1-3 miljoen euro voor deze jongen. Die gaat daar waarschijnlijk al tonnen per maand verdienen. Daar kun je als Nederlandse club simpelweg niet tegenop. Als je dat te vaak doet, heb je een veel te dure beloftenploeg. Je zult daarin dus concessies moeten doen en moeten hopen dat de spelers zich niet gek laten maken door grote Europese clubs en het aantrekkelijke financiele plaatje.

30 augustus 2023 om 14:43

Denk dat "tonnen per jaar" wel ietsjes overdreven is voor een talent dat ooit alleen bij Jong PSV heeft gespeeld en waarschijnlijk bij Juve ook in het B-team terecht komt. Misschien 2 ton per jaar ofzo. PSV kan dat wel betalen, maar doet dat natuurlijk niet omdat we in Nederland voorzichtig zijn met onze centjes.

Gevalletje Leandro Fernandes gaat dit worden. Die gaat veel verhuurd worden komende seizoenen. Wel jammer dat hij zich een paar dagen ziek heeft gemeld om een transfer te regelen.

Speelde best prima dus wel jammer dat hij gaat. Maar als hij denkt het daar beter te kunnen krijgen dan wens ik hem alle succes en hopelijk red hij het.

Goed nieuws. Weer 3 miljoen erbij om een cv aan te trekken

30 augustus 2023 om 12:39

1 Miljoen, wat kan oplopen naar 3 Miljoen als hij het heel goed gaat doen

30 augustus 2023 om 12:48

Ga dan gerust maar uit van 1, het is eerder de uitzondering dat de regel dat zulke jonge jongens potten weten te breken na een dergelijk transfer.

30 augustus 2023 om 12:58

"weer 3 mil erbij om een cv aan te tekken"

Ten eerste het is 1 mil exlc bonussen.
Ten tweede PSV kennende halen jullie dan weer een aanvaller of huren een matige verdediger

Wel een bijzondere transfer dit, ben benieuwd wat het plan van Juve is met deze jongen. Had hem graag verhuurd zien worden maar echt een onuitwisbare indruk heeft hij niet echt op mij kunnen maken bij wat ik van hem heb gezien.

Slecht nieuws voor PSV, ook Babadi dreigt weg te gaan

30 augustus 2023 om 12:46

Vind het knap dat je dat weet, naar mijn weten zijn de entourage van Babadi en Psv nog altijd in gesprek. En er werd gemeld dat er kleine stapjes in de goede richting zijn gezet

30 augustus 2023 om 13:19

Dat PSV een contract voor hem heeft voorbereid, is vanuit PSV misschien een stapje, maar dat zegt 0,0 over een goede stap richting hem langer vastleggen. Als hij niet wilt (waar het sterk op lijkt) dan heb je alsnog geen stap gezet.

30 augustus 2023 om 13:58

Bronnen rond de familie geven aan dat het snel goed zal komen tussen de partijen...

30 augustus 2023 om 14:46

@s_tahamata, dat zegt inderdaad 0,0 over een goede stap, maar zegt evenmin dat hij dreigt weg te gaan. Geen idee ook waarom je het zou poneren als een voldongen feit. Of heb je andere bronnen?

30 augustus 2023 om 13:17

Als jonge gastjes denken na één leuke actie miljoenen te moeten eisen, moeten ze dat lekker doen toch? Ik vind het jammer, maar kan er echt geen traan om laten. Ingefluisterd door een geldbeluste zaakwaarnemer.

Er zullen uitzonderingen zijn, maar meestal eindigt zo'n stap qua voetbalcarrière niet goed.

30 augustus 2023 om 14:09

PSV is nog steeds in onderhandeling met Babadi, dus onmogelijk om dat nu al te weten. Daarbij ben je als club sowieso overgeleverd aan het heldere verstand van de mensen rondom zo'n speler en de speler zelf.

Lijkt me best jammer voor PSV, zeer groot talent die ik wel snel zag doorbreken. Helaas heb je het als club ook niet altijd in de hand, zeker als een speler perse wil vertrekken en zich ook ziek meld. Dan kun je beter maar meedenken met de speler, want dan word het een beetje een onwerkbare situatie. Gaat PSV nog verlengen met Sambo denken jullie? Twente gaat vandaag of morgen afscheid nemen van Brenet en ik zou Sambo graag als zijn opvolger zien, maar vraag me af hoe realistisch dat is nu PSV Comenencia heeft verkocht. Weliswaar heeft Sambo een aflopend contract, maar je zou toch denken dat PSV dat wel zou willen verlengen en dan verhuren aan Twente, al zie ik liever dat ze dat niet doen en Sambo verkopen aan Twente natuurlijk.

Hoe zit het eigenlijk met dat andere talent van PSV Fofana. Die zit niet meer bij de wedstrijd selectie van Jong PSV maar heeft ook nog geen andere club. Speelt daar nog iets of heeft ie zijn eigen ruiten ingegooit?

30 augustus 2023 om 12:47

Mag volgens mij verhuurt worden en is terugkerende van een blessure. Dit is trouwens wel een talent waar ik persoonlijk heel erg gecharmeerd van ben een fitte en gemotiveerde Fofana is voor menig Eredivisie clubs een versterking.

30 augustus 2023 om 12:48

Denk niet zijn ruiten ingegooid volgens mij wil hij graag verhuurd worden maar volgens mij had hij zelf niet zo'n zin in Willem 2. Waarschijnlijk zit hij om die reden dat hij verhuurd wil worden nu even niet bij de selectie. Buiten dat is het wel een beetje de vraag hoe hij zich terug gaat knokken, is zo vaak geblesseerd wat natuurlijk erg jammer was want het leek een veelbelovend talent. Het lijkt alsof van Duiven hem nu ook al voorbij is.

Juventus heeft een uitstekend track record met jonge jongens van PSV. Die tekent over een paar jaar in Turkije om vervolgens binnen 2 dagen weer te vertrekken

Dit komt toch een beetje over al weglopen. Hij heeft de kans gekregen in de voorbereiding maar wist net niet aan te pikken. Dat ligt niet aan het feit dat PSV talenten nooit de kans geeft want Sambo, Babadi en Land zijn er wel bijgekomen. Ik denk dat een jaartje verhuren in de eredivisie beter was geweest voor zijn ontwikkeling. Maargoed, het is een mooi bedrag en ik wens hem alle succes daar.

30 augustus 2023 om 14:14

Je leest de laatste tijd sowieso aardig wat berichten over jonge spelers van 17-19 jaar die een gebrek aan perspectief als excuus gebruiken om weg te kunnen, met name bij de topclubs. Vervolgens sturen ze hun zaakwaarnemer op pad en dan worden de clubs uit bijvoorbeeld de PL wakker.

Als je op die leeftijd al geen geduld op kunt brengen met betrekking tot clubs als Ajax, PSV of Feyenoord, ga je waarschijnlijk een moeizame carriere tegemoet. Er is niets mis om met 18 jaar bij Jong Ajax of Jong PSV te ballen in de KKD. Als je op die leeftijd al mee mag trainen met het eerste, is dat alleen maar een stap in de goede richting. Die jongens worden helemaal gek gemaakt, verkassen vervolgens vroeg naar het buitenland en spelen tot hun 21ste of 22ste nauwelijks op een relevant niveau. Eeuwig zonde.



Echt doodzonde, dit had een van de beste inverted wingbacks van de wereld kunnen worden, en dat kan natuurlijk nog steeds. Hij wist bij Jong altijd precies die zone tussen de rechtsback positie, de centrale positie en de controlerende middenvelder positie te bespelen, ik begrijp ook niet waarom ze hem een beetje links hebben laten liggen, ik heb zelden zoâ´n speler gezien in de jeugd van PSV. Ik nam mijn broertje nog helemaal mee naar de Herdgang, we hebben zelfs even met hem gesproken, hij leek echt vastberaden te top te halen en was opvallend welbespraakt voor iemand van die leeftijd, sprak keurig met twee woorden, ik acht het echt als een blunder dat ze deze jongen zo laten gaan. Ik denk dat Juventus hem voor het eerste haalt.

30 augustus 2023 om 13:11

Erg overdreven lijkt mij. Ik heb toch wel grotere talenten bij PSV gezien de afgelopen jaren. Zeker een van de betere van zijn lichting maar het was nou ook niet dat hij ooit dicht tegen de selectie aan heeft gezeten, dat begon nu een beetje te komen en dan was hij gelijk weg.

De kans lijkt mij zeer klein dat Juventus hem voor het eerste zal gaan halen overigens.

Prima. Als je op je 19e je ziek moet gaan melden omdat je weg wilt, ga dan maar lekker weg. Dan heb je de juiste instelling niet. Denkt hij nu echt meer kansen te krijgen bij Juventus?

30 augustus 2023 om 14:17

Als je op die leeftijd sowieso een gebrek aan perspectief ziet bij een topclub, snap je niet helemaal waar je staat in de pikorde. Ik vraag me dan inderdaad ook af of je de mentaliteit wel hebt. Vaak hebben dit soort jongens al 5 of meer clubs versleten op het moment dat ze 25 jaar zijn.

Wel weer top van zon gozertje om zich ook weer ziek te melden man man man wat een instelling tegenwoordig. Hopelijk gaat de fifa ook wat doen aam dat werk weigeren door bvb te stellen zolang je je werkweigert geen loon punt uit

1 miljoen voor een speler die nog nooit in het eerste heeft gespeeld is geen slechte deal zeg

Kansloos dit van zo’n jongen en zijn omgeving. Ben je goed genoeg dan speel je wel, zie Hato. Ben bij ons daarbij ook heel benieuwd naar Nagel. Ik snap deze move niet. Speelt trouwens ook een andere jonge Nederlander bij Juve. Ook benieuwd naar

30 augustus 2023 om 13:18

Dean is zich enorm aant ontwikkelen. Het gevoel wat er in Turijn rondgaat is dat hij een topverdediger wordt. Supporters willen hem eigenlijk in de basis I p v Alex Sandro. Van mij mag het ook. Die jongen verbaast me elke wedstrijd dat ik van hem zie. De beginnersfouten zullen we er dan moeten bijnemen.

30 augustus 2023 om 14:20

Hij is nog wel erg jong natuurlijk. Ik denk niet dat hij zich op korte termijn in de basis voetbalt. Niet vanwege een gebrek aan talent of iets dergelijks hoor, maar op die leeftijd moet je nog wel wat aan fysiek winnen bij een club als Juventus.

30 augustus 2023 om 16:46

Zo zal Allegri ook wel denken, maar hij klopt echt enorm aan de deur. Natuurlijk moesten we geld hebben was de kans groot dat hij werd verhuurd aan een serie A team. Pfff was hij maar Belg, jullie hebben genoeg verdedigers.

die jongens begrijpen dondersgoed dat ze spelers in de marge zijn. Kunnen ze idd beter hun zakken in Italië gaan vullen en daar hopelijk voor een eveneens vorstelijk salaris bij een middenmoot boven komen drijven. Verdienen ze alsnog drie keer zoveel dan hier, Netto .. In Italië betalen voetballers belachelijk weinig belasting. Ik snap ze wel.

30 augustus 2023 om 14:22

Ik denk dus dat ze dat juist niet begrijpen. Zij staan er heel anders in en zien niet zozeer wat de meesten wel zien. Ze worden omringd door mensen die ze veren in de reet steken, een zaakwaarnemer met eurotekens in de ogen en zo'n jongen hoort alleen maar hoe goed hij wel niet is en hoeveel je kunt verdienen in het buitenland. Ze denken vaak dat ze al veel verder zijn dan in werkelijkheid het geval is.

Kansloos verhaal gaat dit worden, juventus geeft niks om talenten buiten het feit dat het handelswaar is!
Die zien we over 2 of 3 jaar wel bij bijvoorbeeld zwolle

30 augustus 2023 om 13:20

Onzin wat je zegt. Agnelli heeft de Next Gen centraal gezet want hij zag de financiële kloof met PL groter en groter worden.

Weet niet hoe goed deze jongen is? Maar als die echt goed is zouden ze Dest toch niet halen?

30 augustus 2023 om 13:26

Wel een van de grotere talenten van de PSV-jeugdopleiding. Hij wordt door PSV op dit moment wat lager ingeschat dan Sambo. Daarnaast speelde Livano voornamelijk als rechtsback maar incidenteel ook als Rcv/cdm. Voordeel van Dest is natuurlijk dat hij ook op de linksback kan spelen, waar buiten Van Aanholt en de altijd geblesseerde Mauro Junior weinig diepte zit in de selectie.

Zonde, ik vind dit een groot talent. Had hem graag minuten zien maken dit seizoen. De stap van PSV naar Juventus heeft in het verleden heel slecht uitgepakt voor Fernandes en natuurlijk Ihattaren.

Ik zie een kans bij PSV eerder slagen dan naar Juve om verhuurd en verhuurd te worden steeds.

Die gaat er wel komen, je ziek melden en als het even tegenzit wil je vertrekken. Met deze mentaliteit gaat hij het nog heel ver schoppen. Wel een prima keuze om voor Juventus te kiezen een club die al jarenlang bekend staat dat ze jonge talenten kansen geven. Over een paar jaar zien wij hem schitteren bij Pisa of Foggia.

Vorige week zaten er tegen de Rangers alleen Sambo en Schouten op de bank voor de verdedigende positsies, maar hadden wel 3 aanvallers en 4 aanvallend ingestelde middenvelders (til, Tillman, Babadi, en Land) op de bank. Een geen Commencia, die wel ziet dat jonen die half jaar niet gespeeld en pas 1 dag bij de club is, gelijk in de basis start. En van ten voren bekend was dat hij zeer waarschijnlijk niet 90 minuten zou vol houden, onderschatting van Bosz ten opzichte van Rangers.? en we eindigen de wedstrijd met 2 middenvelders achterin het centrum.

Dus als huidige Hooofdcoach het nu al niet zitten waarom later dan wel?? ineens begin ik Commencia wat beter te begrijpen, met Juve en PSV achter je naam staat mooi en Italie leer je pas echt verdedigen

Prima keuze want Juventus heeft jong talent altijd lekker veel kans. We zullen deze jongen over een paar jaar wel ergens bij een subtopper in de eredivisie zien……

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren