Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz geeft heel veel jeugd de kans in de 94e editie van Lichtstadderby

Laatste update:

PSV heeft de opstelling voor de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven bekendgemaakt. In de 94e editie van de Lichtstadderby heeft Peter Bosz gekozen voor een groot aantal jeugdspelers in de basis. Zo mogen Emannuel van de Blaak, Julian Kwaaitaal en Livano Comenencia vanaf de aftrap laten zien wat ze in huis hebben. PSV en FC Eindhoven trappen om 20:00 uur af in het Philips Stadion. De wedstrijd is via de site van het Eindhovens Dagblad te zien voor iedereen met een abonnement.

Ten opzichte van het vorige oefenduel van PSV, tegen FC Ausgburg (1-2 zege), staat er slechts één dezelfde speler in de basis: Joël Drommel. In de spits mag Ricardo Pepi beginnen, waar de vorige oefenwedstrijd nog Luuk de Jong mocht starten. Jordan Teze start centraal naast Van de Blaak en draagt de aanvoerdersband. Onder de lat krijgt Joël Drommel dus weer de voorkeur boven Walter Benítez en start Comenencia als rechtsback. Aan de linkerkant van de verdediging speelt Patrick van Aanholt.

Voor hen, op het middenveld, spelen woensdagavond Kwaaitaal, Tim van den Heuvel en Tygo Land. Voorin moeten Pepi, Anwar El Ghazi en Yorbe Vertessen de doelpunten gaan verzorgen. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is het geen verrassing dat Bosz ervoor kiest om veel jeugdspelers op te stellen. Dat gebeurt namelijk bijna altijd in de Lichtstadderby. Zondag, wanneer PSV oefent tegen Nottingham Forest, komen de zwaargewichten in actie.

Opstelling PSV: Drommel; Comenencia, Van de Blaak, Teze, Van Aanholt; Van den Heuvel, Kwaaitaal, Land; Vertessen, Pepi, El Ghazi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat het niet op Tv word uitgezonden, nu moet je weer speciaal een abonnement nemen bij het AD om naar PSV te kunnen kijken.

Verder benieuwd naar Van de blaak vandaag.

26 juli 2023 om 19:24

Ja aan klantenbinding heeft PSV niet echt gedaan dit voorseizoen. Zag dat je apart voor moest betalen, dus dacht laat maar weer.

26 juli 2023 om 19:27

Ja ik ben op visite bij iemand buiten Eindhoven dus kon de wedstrijd zelf niet bezoeken helaas.

26 juli 2023 om 19:25

Het is een hele grote schande dar terwijl de abonnementen al zijn gestegen om voor zo'n flut wedstrijd nog een abonnement af te sluiten dit noem ik winstbejag en ja schaamteloos.

26 juli 2023 om 19:51

Je kunt ook zeggen dat ESPN de rechten had kunnen kopen en de boel uitzenden zodat we allemaal hadden kunnen kijken.

26 juli 2023 om 19:56

Scheelt dat het grootste deel in de regio woont en al een ED abonnement heeft. Dit was anders bij de laatste 2 oefenwedstrijden die via PSV tv te zien waren.

26 juli 2023 om 20:15

Ik heb voor 6 euro per maand het ED en vind dat op zich prima.

26 juli 2023 om 19:28

Wat een genante vertoning dit van PSV zeg tegenover Ajax, Feyenoord en AZ die alles gewoon open en gratis te bekijken hebben. Dacht ga ff oefenpotje van psv kijken maar laat maar zitten dan.

26 juli 2023 om 19:53

Komt het bij ajax niet doordat ziggo sponsor is. Ik vind het bij ajax dan weer belachelijk dat je als supporter naar geen enkele wedstrijd kunt.

26 juli 2023 om 20:08

In dit geval heeft ED simpelweg de rechten gekocht. Normaal koopt ESPN die en moet je ook een abbo nemen om te kunnen kijken. Dat is nu dus niet anders.

26 juli 2023 om 20:30

Kon Ajax niet zoveel aan doen Janssen. Paar uitwedstrijden waar je wel heen kan. Thuiswedstrijden konden niet in de Arena ivm concerten etc. Verder nog wel bij amateurverenigingen in de buurt geprobeerd maar burgemeesters lieten dat niet toe. Dan houdt het op helaas.

26 juli 2023 om 21:15

Alle wedstrijden van Ajax en Feyenoord zijn gewoon op hun eigen youtube kanalen te volgen Fossen dus snap niet zo goed wat ESPN hiermee te maken heeft. Overigens kun je er denk ik wel vanuit dat de gemiddelde fan van deze 3 clubs wel een abonnement heeft op ESPN.

26 juli 2023 om 19:50

Het is echt belachelijk, zo gek als ik ben wil ik dan een abonnement bij de krant afsluiten voor hooguit een maand. Kun je minimaal een abonnement nemen van een jaar. Ze maken het je onmogelijk om te kijken.

26 juli 2023 om 20:51

Ach, hou het simpel. Neem een mooi abonnement op het AD of ED of iets van de andere DPG kranten. Maak ná de wedstrijd gebruik van je kosteloze 14-daagse opzegperiode. En wellicht als optionele reden aangeven dat PSV dit volgend jaar heel anders moet doen. Zo heb ik het gedaan.

Haha grappig we gaan echt het AD niet speken voor deze nietszeggende oefenpot . Go PSV

Noa Lang speelt niet vandaag het is Tygo Land die speelt.

26 juli 2023 om 19:47

Groot talent, Land. Goede speler is dat.

26 juli 2023 om 22:14

Gehaald van Heerenveen
Just sayin’

Waar zijn ze in godsnaam mee bezig? Alweer nergens de wedstrijd te zien.

26 juli 2023 om 19:53

Ligt dat aan PSV?
Je kunt ook zeggen dat ESPN de rechten had kunnen kopen en de boel uitzenden zodat we allemaal hadden kunnen kijken.

26 juli 2023 om 20:00

Het is aan PSV om te zorgen dat die wedstrijd te zien is. Als je dit niet voor elkaar krijgt anno 2023 dan doe je iets verkeerd.

26 juli 2023 om 20:10

PSV bepaalt niet wie die rechten koopt. Dat ESPN dat niet doet kan PSV toch niks aan doen? Normaal kocht ESPN ze altijd wel namelijk.

Juist in de Lichtstad-derby had ik als PSV-fan graag de aanstormende talenten willen zien. Maar helaas, en vooral ook teleurstellend, is er gekozen voor een mijns inziens dubieuze betaalvariant. Als ik naar ed.nl ga heb ik wel een soort van login via mijn DPG-account maar om de wedstrijd te bekijken dien ik een digitaal abonnement op het ED of een digitaal combi-abonnement aan te gaan. Wat moet ik daar mee? Ik haal het nieuws sowieso zelden of nooit uit kranten. Het Eindhovens Dagblad is al helemaal geen optie omdat ik zoals vele andere PSV-supporters niet uit Eindhoven of omgeving kom, zelfs niet uit Brabant en zelfs niet uit het zuiden van het land. Verder lees ik dat zondag tegen Nottingham Forest de zwaargewichten in actie komen. Wie zijn dat dan precies? PSV heeft volgens mij momenteel weinig echte zwaargewichten in de selectie, ik houd mijn hart vast voor de Champions League voorrondes.

26 juli 2023 om 20:11

Tippie: goedkoopste digitale abbo nemen, 14 dagen om te annuleren. Morgen annuleren dus 😉

26 juli 2023 om 20:26

Dank, maar ik vind het allemaal niet de moeite voor een oefenpotje. Na annuleren krijg je waarschijnlijk ook nog jaren spam van ED en gelieerde contacten. Overigens zie ik op liveuitslagen.nl dat Pepi de 1-0 heeft gescoord in de 21ste minuut.

26 juli 2023 om 20:33

Klopt, ik zag m op tv 😉

Live meepraten werkt nog steeds niet via de app. Zou daar nog wat aan gedaan worden?

Doet lice meepraten het niet meer? Bij mij sluit al 4 dagen automatisch de app af als ik het aanklik of ligt het aan mij?

Snap niet waarom Bosz de beste spelers niet mee liet doen, is zijn tactiek al voldoende ingevoerd bij hun? We gaan het zien binnenkort. Die Kwaaitaal is echt een leuke aanvallende back. Comencensia (?) speelde ook wel lekker. Verder vond ik het niet echt een boeiende wedstrijd, al klinkt Lichtstad derby wel leuk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren