Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling: Bosz hakt knoop door over wel of niet meespelen Lang

Laatste update:

PSV gaat dinsdagavond op jacht naar een ticket voor de play-offs van de Champions League. Na de 4-1 zege van vorige week op Sturm Graz moet het karwei in Oostenrijk worden afgemaakt. Grote domper voor de Eindhovenaren is het ontbreken van Noa Lang. De buitenspeler is niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Sturm Graz - PSV vangt om 20.30 uur aan en is te zien bij Veronica.

PSV en Bosz hebben tot dusver weinig reden tot klagen. De Johan Cruijff Schaal werd gewonnen van Feyenoord en tijdens de seizoensopener werd FC Utrecht met 2-0 verslagen. Tussendoor was de ploeg in het eigen Philips Stadion ook nog met 4-1 te sterk voor Sturm Graz. De return in het Zuid-Oosten van Oostenrijk lijkt om die reden een formaliteit. PSV moet het echter stellen zonder Lang, de absolute smaakmaker tot dusver.

De flankspeler ging tegen Utrecht met hamstringklachten naar de kant na zeventig minuten spelen en lijkt niet fit genoeg om aan te treden tegen Sturm Graz, is de verwachting van het Eindhovens Dagblad. Yorbe Vertessen, tegen Utrecht ook de vervanger, neemt zijn plek in. Verder wijkt de basis van PSV niet af van die tegen Utrecht. Bosz lijkt al vroeg in het seizoen zijn gewenste formatie te hebben gevonden, al staat wel vast dat de Eindhovenaren nog niet zijn uitgewinkeld op de markt.

Nieuwelingen Jerdy Schouten en Malik Tillman zijn er nog niet bij. Livano Comenencia behoort wel tot de selectie. De beloftenspeler behoort tot de 21 namen die in totaal zijn afgereisd naar Sturm Graz. Op het middenveld is er nog altijd een plek ingeruimd voor Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan wordt hevig in verband gebracht met een vertrek, maar zolang geen club de afkoopclausule van 37 miljoen op tafel ligt kan hij zijn waarde nog bewijzen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

Gaat PSV zich plaatsen voor de play-offs van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Ik had zo mijn twijfels maar wat heeft hij zich al laten gelden deze afgelopen wedstrijden. Een TOP tranfer van Erny Steward

15 augustus 2023 om 09:01

Ernie is cooking. Ik ben tot nu toe erg content met zijn aankopen en de namen waarmee PSV in verband wordt gebracht en hoe transparant hij is in de media. Onder John de Jong was het vooral veel middelmaat en slechte communicatie (bijv. casus Simons)

15 augustus 2023 om 09:06

@andres, komt er nog een verdediger bij? Lees links en rechts dat met name fans dat nog willen zien.

15 augustus 2023 om 09:14

De verdediging staat wel beter dan gedacht en Ramalho speelt weer een beetje zoals hij begon met Boscagli naast zich. Heb zelfs m’n twijfels of een nieuwe cv hem er even uitspeelt.

15 augustus 2023 om 09:15

Tis Ernie Stewart. Of je moet doelen op de plaatselijke stadionbevijliger

15 augustus 2023 om 09:15

@Prem_93 Die komt er nog wel bij. Die noodzaak heeft Stewart ook uitgesproken

15 augustus 2023 om 09:19

Ik had echt hele goede hoop op ramalho. In het begin was de discussie natuurlijk Trauner/ramalho... beiden uit de Oostenrijkse competitie... God, wat had ik die 2 graag omgeruild... Maar heel eerlijk, Ramalho is een onrustzaaier. Heeft elke wedstrijd wel een kronkel en een mispeer.. Doorselecteren... Een nieuwe CV koop je niet als concurrentie, maar als basisspeler imo.

15 augustus 2023 om 09:29

@N5 en een steward is een beveiliger, niet iemand die met vijlen rondloopt.

15 augustus 2023 om 11:15

Zat t net terug te lezen en dacht hier klopt iets niet haha, stukje karma

15 augustus 2023 om 19:58

Op die communicatie mag Brands ook wel aangekeken worden. Die was er toch ook destijds? Hij blijft aardig buiten schot, maar vorig jaar was het zoveelste jaar onder hem met een verdediging zo lek als een maandje.

15 augustus 2023 om 09:19

1 zwaluw maakt nog geen zomer. Volgens mij was zijn start in Belgie ook spectaculair maar zakte het later wat weg. Maar een positieve verrassing is het zeker tot nu toe,

15 augustus 2023 om 10:19

Je kan het ook weer overdrijven, heeft vijf leuke acties in twee wedstrijden gehad en meteen is dit de top transfer.
Wacht eerst het seizoen maar af om te zien hoe heet Lang Eindhoven.maakt.
Hij kan de boel vaak goed opstoken maar kan ook goed zijn komt tegen de krib gooien. Blijft even afwachten.

15 augustus 2023 om 12:47

@ajajax dat zijn dus al meer leuke acties dan Bergwijn in een heel seizoen heeft laten zien. En die as dubbel zo duur.

15 augustus 2023 om 18:09

Stats van vorig seizoen vertellen wat anders hoor

Toch bijzonder hoe Sambo na de voorbereiding opeens plaats moest maken voor Teze. Uit Bosz zijn uitspraken van gister is af te leiden dat hij bij balbezit in een soort 3-4-3 opstelling wil spelen, met PvA als hoge back en Teze als 3e CV. Opzich niet gek aangezien van Aanholt niet kan verdedigen en Teze niet kan aanvallen. Ware het niet dat ik toch heel graag gewoon een sterke RCV erbij zie komen ipv Ramalho. En dan Sambo de kans op rechtsback. Sluit niet uit dat dat ook gebeurt als er eenmaal een andere CV is.

15 augustus 2023 om 08:57

Aan de andere kant vind ik Teze het ineens wel aardig doen op rechts. Snap er geen reet van. Een paar jaar gigantisch falen daar en ineens lijkt hij het te hebben daar. Zelfs aanvallend heb ik hem de eerste 2 wedstrijden meer zien bijdragen dan het hele afgelopen jaar.

15 augustus 2023 om 09:03

Teze hoeft niet meer die wingback te zijn en voetbalt daardoor weer een stuk rustiger. Verdedigend stond hij altijd wel zijn mannetje als hij goed in positie stond en dat is nu meer het geval.@Fossen Wat brengt Sambo nu meer dan Teze in dit elftal van Bosz? Volgens mij staat het nu goed en moet alleen Ramalho nog vrezen voor zijn plek.

15 augustus 2023 om 09:09

@romarky klopt, maar hij blonk ook uit met 2 afstandspoeiers bijv. tegen Feyenoord die er met een mindere keeper gewoon in waren gegaan. Keek m’n ogen uit.

15 augustus 2023 om 09:10

Laten we vooral niet weer in de val trappen dat Teze nu opeens wél zou voldoen. Elke zomer is het: dit móet het seizoen van Teze en Obispo worden, nu gaan ze hun potentie eindelijk waarmaken. En buiten een periode onder Schmidt is dat elk seizoen een teleurstelling. Ik laat me graag het tegendeel bewijzen, want invloed heb ik er toch niet op, maar wat mij betreft vervangen we beide. En Ramalho.

15 augustus 2023 om 09:14

Voor mij is het verschil dat ik bij Sambo niet weet waar zijn top ligt. Als het verschil klein is kun je er daarom voor kiezen om hem minuten te laten maken in zodat hij beter wordt. Voor Teze lijkt me zijn top redelijk duidelijk. Die gaat over een tijdje naar de middenmoot van een top 4 competitie.

Op korte termijn snap ik de keuze voor Teze wel, zeker met de uitleg van Bosz(Fossen) hierboven.
Dat vind ik ook het mooie van Bosz, hij kijkt niet neer op de pers of het publiek en legt gewoon uit wat het idee erachter is en vertrouwd er dan op dat zij het snappen.

15 augustus 2023 om 09:17

Fossen Teze is wel wat beter dan Obispo. Teze heeft niet voor niets ook Oranje gehaald en al eens een solide jaar voor ons gespeeld zoals je zegt. Ik zou hem gewoon de kans geven nu het elftal anders staat.

15 augustus 2023 om 09:22

Waarom staat teze niet gewoon op de plek van ramalho? Die heeft centraal zijn beste periode gehad en kan totaal niet aanvallen als rb..

15 augustus 2023 om 09:33

Teze heeft wel op rechtsback concurrentie van Rensch, Geertruida, Tete en Frimpong als tweede rechtsback achter Dumfries in oranje.

De lijst centrale topverdedigers die in aanmerking komen voor Oranje is dusdanig lang dat ik ze niet ga noemen.

Obispo heb ik ook nog altijd het idee dat hij het wel kan maar dat het gewoon steeds mis gaat. Beetje Schuurs bij Ajax. Zou me niets verbazen als die het bij een volgende club wel uitstekend doet.

15 augustus 2023 om 12:49

'concurrentie' van Rensch? LOL dat die eerst maar eens gaat aantonen dat het een degelijke speler voor de ED is ipv een slapzak en slaapert.

15 augustus 2023 om 19:42

Ik noemde de spelers op die rechtsback in Oranje hebben gestaan of zijn opgeroepen. Daar hoort Rensch ook bij.

15 augustus 2023 om 09:35

Ik zou de verdediging als volgt willen zien: Sambo—Teze—Boscagli—Aanholt

Zodra mauro weer fit is hem erin ipv pva. Liefste zie ik daar nu ook een speler bijkomen. Eigenlijk moet er dan 2 bijkomen, ook 1 voor de rechterkant.

15 augustus 2023 om 09:54

Ben ik de enige die van aanholt echt een 6 min vind? Kan idd niet verdedigen en zijn rendement qua voorzetten is echt dramatisch. Mauro is zoveel beter, maar ben bang dat je dan fysiek een slappe defensie krijgt als die weer fit is

15 augustus 2023 om 10:05

Van Aanholt valt flink tegen inderdaad. Met name in het verdedigen.

15 augustus 2023 om 14:16

Precies, Teze doet het prima omdat die niet meer zo naar voren moet huppelen. Bakayoko heeft indien ook een aardige voorzet dus hoeft dat ook niet persé op de rechterflank. Noa is meer van een actie en daarom is het handig om een opkomende back aan die kant te hebben. De verdediging staat ook indd beter dan verwacht maar zowel tegen Feyenoord als Utrecht kwamen ze er toch wel vaker gevaarlijk uit

Toch wel jammer dat hij niet meedoet! Ik vind het leuk om naar zijn acties te kijken.. dat ik dat ooit nog zou zeggen oprecht. Maar ook zonder Lang winnen ze hier met gemak! Op naar Rangers of Servette voor Psv.. die wedstrijd is spannender voor mij dan deze.

Ik las de kop en dacht: "waarom zou je Lang uit de basis houden?". Ik begon met lezen en moest toen inderdaad denken aan z'n bovenbeen met een ijszak nadat wij was gewisseld. Ik zou Lang wel in de basis zetten totdat de 'winst' soort van binnen is en dan snel wisselen. Maar dat gaat dus niet. Dan maar niet brengen zou ik zeggen. Het seizoen is nog lang...

15 augustus 2023 om 09:01

Lang is zeker de smaakmaker tot nu toe. Leuk om te zien voetballen. Echter een nadeel bij Lang is dat hij best blessure gevoelig is en daardoor niet altijd fit genoeg. Hopen voor PSV dat hij mee kan spelen.

15 augustus 2023 om 09:06

Laat hem vanavond even lekker rust pakken. Deze moet je ook wel zonder hem kunnen winnen. Dan is hij zaterdag tegen psv hopelijk weer fris.

15 augustus 2023 om 18:24

Lang is sinds hij bij psv zit eigenlijk aldoor licht geblesseerd geweest. Deze pot is al binnen, laat die man maar lekker uitrusten

Benieuwd naar Saibari in de basis. Beleefde een goede invalbeurt zaterdag!

15 augustus 2023 om 09:08

Inderdaad. Zou weleens een revelatie kunnen worden dit seizoen. Heeft ook altijd aangegeven zich meer een middenvelder te vinden.

15 augustus 2023 om 12:50

Vraag mij nog steeds af wat Van Nistlerooy dacht toen hij Saibari rechtsbuiten zette? Is toch meer een 10 (en eigenlijk nog meer een 8).

Volgende ronde is binnen dus ik zou Noa lekker sparen en andere de kans geven

Ook zonder Lang moet PSV makkelijk door gaan. Zou zo vroeg in het seizoen geen onnodige risico's nemen met hem.

Waarom wordt Pepi gehaald voor 12 miljoen en laat je die op de bank voor Vertessen die al een paar seizoenen laat zien dat hij geen PSV 1 materiaal is? Daar doet zo'n (overigens knappe) goal tegen Utrecht niks aan af. Ik zou Pepi laten starten en Vertessen laten invallen, al naar gelang het verloop van de wedstrijd.

15 augustus 2023 om 09:24

Omdat vertessen meer vleugelspeler is dan pepi wellicht. Dat is gewoon een spits. Vertessen kan met zijn snelheid nog van waarde zijn op links.

15 augustus 2023 om 09:24

Omdat Vertessen linksbuiten gaat spelen. En de reden dat Luuk de Jong speelt is, omdat Sturm Graz volgens Bosz heel goed is in dode spelmomenten. Had Pepi inderdaad ook graag gezien.

Zodra Bakayoko of Lang uitvallen is de spoeling erachter wel vrij dun. Ja Saibari doet het nu leuk, maar de vraag is ook hoelang hij dat vast kan houden. Met het eventuele aanstaande vertrek van El Ghazi zal PSV misschien toch wat creatiefs moeten bedenken voor de flanken.

Waarom zou Saibari erin komen voor Babadi? Na een iets mindere 45 minuten gelijk op de bank zetten zou een rare zet zijn. Die jongen speelde daarvoor namelijk 2 hele goede wedstrijden en word gelijk geslachtofferd wanneer het een helft iets minder gaat. Dit is natuurlijk om die Tillman er makkelijker in te krijgen zodat er minder discussie komt. Heel matig van Bosz om het op deze manier te doen.

15 augustus 2023 om 10:26

Ik vroeg me dat ook af. Misschien, en dit is uiteraard speculatie, gebruiken ze dit voor z'n contractverlenging. Iets in de trant van "ok, als je bij de topverdieners wilt horen, dan verwachten we ook dat je consistent op top niveau gaat presteren." Zoiets. Of Saibari klopte gewoon ontzettend hard op de deur en is dit een sterk signaal van Bosz dat elke selectiespeler kans maakt om zichzelf de basis in te werken.

15 augustus 2023 om 12:52

Omdat saibari een toekomst heeft bij PSV en Babadi op dit moment nog niet. Totdat hij zijn contract verlengd zou ik sowieso liever Saibari zien. Die vertegenwoordigd transferwaarde. Als Babadi zijn contract verlengd mag ie weer concurreren voor de 10 positie. Verlengd hij niet, dan bij Jong PSV op de tribune laten plaatsnemen.

Nu gaan ze het niet redden helaas ik denk 4-0.

15 augustus 2023 om 09:55

Dus omdat er een andere aanvaller komt, krijgt PSV ineens 4 doelpunten tegen ? Dat ze misschien niet scoren, ok, dat kan ik nog een klein beetje snappen, maar 4 doelpunten tegen krijgen omdat Lang er niet bij is ? Beetje rare conclusie van je....

Nou ja PSV moet dit ook wel zonder Lang kunnen. 4-1 moet als het goed is voldoende zijn om hem over de streep te trekken. Dan zou ik zeker geen risico nemen met Lang want hij is echt wel nodig voor de aankomende wedstrijden. Tot nu toe de beste speler dit seizoen aan de kan van PSV.

Je kan in mijn ogen ook gewoon met een halve B-team starten. Spelers als Lang, Babadi, Bakayoko en Luuk even wat rust gunnen. Wellicht arrogant, maar ik kan mij niet voorstellen dat PSV hiervan gaat verliezen.

Benitez
Sambo
Ramalho
Boscagli
Mwene
Veerman
Sangare
El Ghazi
Saibari
Vertessen
Pepi

Waar blijft die slachter achterin de verdediging 😜

Geen Noa voor deze wedstrijd echt niet nodig laat hem lekker herstellen. Ik had graag Pepi ook gezien. Luuk nu ook niet nodig.

Jammer. Hoop dat Noa wel invalt. Alleen hierom ( en Bosz) kijk ik extra naar de wedstrijden van PSV.

Deze leuke wedstrijd word geheel gratis voor u verpest door het commentaar van Leo Driessen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren