Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thorgan Hazard weigert nieuw contract en vertrekt bij Gladbach

Laatste update:

Thorgan Hazard is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Borussia Mönchengladbach, zo heeft Max Eberl bevestigd. De technisch directeur van de club laat in gesprek met Sky Deutschland weten dat hij zich heeft neergelegd bij het aanstaande vertrek van de Belgisch international. Hazard heeft de clubs voor het uitkiezen en moet naar verluidt veertig miljoen euro kosten.

De club uit de Bundesliga wilde het contract van Hazard graag verlengen, maar daar had de speler geen trek in. Met een aflopende verbintenis in 2020 wil Gladbach de middenvelder verkopen om te voorkomen dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt. “Thorgan heeft ons laten weten dat hij zijn contract niet wil verlengen. Hij wil komende zomer graag naar een nieuwe club om de volgende stap in zijn carrière te maken. Die woorden heb ik ongeveer vijftien keer gehoord in de afgelopen tien jaar als grote spelers ons verlieten. Zo gaat het bij ons”, aldus Eberl.

“We zullen zien waar hij terecht gaat komen. Bij Borussia Dortmund, bij Atlético Madrid, bij Liverpool, of een andere club, ik weet het nog niet”, aldus Eberl over de 26-jarige Hazard, die in de zomer van 2014 voor acht miljoen euro werd weggehaald bij Chelsea. Naar verluidt is Borussia Dortmund de grootste kanshebber op de handtekening van de Belg, dit seizoen goed voor 9 doelpunten in 27 competitiewedstrijden. Liverpool is ook in de race, maar volgens Het Nieuwsblad gaat de voorkeur van Hazard uit naar een overstap naar Dortmund.

Thorgan Hazard is klaar voor een Europese topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt te begrijpen dat Hazard een stap(je) hogerop wil en denk dat Dortmund een mooie club voor hem is. Wel een flink bedrag 40 miljoen.. Terwijl hij nog een relatief kort contract heeft. Maarja met de huidige bedragen sta je eigenlijk nergens meer van te kijken

10 april 2019 om 14:44

Dortmund ook de beste keuze voor mij. Kent die competitie nu heel er goed en ook elk jaar CL. Een andere competitie is toch weer een groter risico. Is nu ook Carrasco voorbij bij de Rode Duivels en denk dat hij dat wel zo wil houden. Kleine stap omhoog. Maar wel meer druk om te winnen nog. Net wat hij nodig heeft denk ik.

Familie Hazard is geen familie dat graag bijtekent de laatste tijd

Zonder te dollen, deze jongen is ook wel toe aan een stap hoger op. Ik denk dat hij dat ook wel aan zou kunnen.

Lekker naar een PL club als bijvoorbeeld Arsenal of Spurs. Misschien nog wel een stapje hogerop en dan als invaller jezelf de basis in spelen, maar denk dat een stap naar een Arsenal of Spurs goed voor hem zou zijn.

Beetje hetzelfde als Thauvin, hele goede voetballer, maar toe aan de volgende stap. Als zij beide de top willen halen, waarvan ik wel overtuigd ben, moeten zij dit niveau doortrekken bij een ''grotere club''.

Zou Arsenal geen goeie slag slaan door Thorgan te strikken? Als Reiss Nelson straks terug is heb je dan 2 heerlijke buitenspelers met een actie in de benen. Dortmund is qua niveau wel gelijk aan Arsenal, maar bij Arsenal speel je in een grotere competitie. Liverpool zou ook niet misstaan, alleen vrees ik dat hij daar geen basisplek krijgt.

10 april 2019 om 09:46

Hele goeie optie. Is een betere voetballer dan Iwobi en Miki. Spurs zou ook kunnen maar dan met Alli en Eriksen op het middenveld. Wel riskant.

10 april 2019 om 09:56

Die Reis Nelson is ook maar een twijfelgeval, begon super goed heeft zich zodanig afgezakt dat hij disciplinair is geschorst en heeft sinds november al niet meer gescoord.

10 april 2019 om 10:15

Zou een hele goede zijn maar als Arsenal zijnde zou ik eerder voor brandt gaan, kost ook maar 25m vanwege zijn clausule en is op meerdere posities inzetbaar

Voor de winterstop speelde Thorgan echt ongelofelijk, alles wat hij aanraakte veranderde in goud. Na de winterstop is alles even tegen gaan zitten helaas. 40 miljoen is denk ik wel een realistisch bedrag voor hem, al denkt vader Hazard daar anders over: hij vindt 25 miljoen een juist bedrag.

Benieuwd waar hij terecht gaat komen. Uitstekende speler, maar niet voor de absolute top. Een team wat in een topcompetitie rond plek 4/5/6 speelt lijkt me passend.

Dortmund zou volop voor Brandt moeten gaan en niet voor Hazard. Brandt is beter en goedkoper.

10 april 2019 om 11:01

Ik denk niet dat Brandt van Leverkusen naar Dortmund gaat. Ik zie Brandt in de BL enkel naar Bayern verkassen. Ik zou dat toejuichen als James vertrekt, Brandt kan die positie prima invullen. Sinds Bosz er is speelt hij centraler op t midden. Op de vleugels vind ik dat hij net wat snelheid mist.

10 april 2019 om 14:04

Ik vind ook dat Brandt onderschat wordt. Ik lees amper geruchten terwijl hij met zijn afkoopclausule van 25 miljoen echt voor bijna elke club een goede aankoop zou zijn. Ik hoop nog altijd dat het transverbod bij Chelsea ingetrokken wordt en dat er een bod op hem gedaan wordt. Als spelmaker op het middenveld vind ik hem echt briljant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren