Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Times maakt elk detail van salaris Van Gaal bij United openbaar

Laatste update:

Het is inmiddels mei, maar nog steeds is niet duidelijk wie komend seizoen de manager van Manchester United is. Louis van Gaal is er zelf heilig van overtuigd dat hij komend seizoen nog steeds voor de selectie staat, maar de clubleiding doet geen uitspraken. Ofschoon Van Gaal nog een contract tot medio 2017 heeft, wordt José Mourinho al maanden aan de club gelinkt.

/

Algemeen directeur Ed Woodward zou deze week met Mourinho´s zaakwaarnemer Jorge Mendes hebben gesproken, maar het zou mogelijk pas om een samenwerking vanaf 1 juli 2017 gaan. In de vrijdageditie van the Times staat hoe dan ook hoeveel United kwijt is aan een eventueel zomers congé van Van Gaal, die er zelf overigens ook financieel op achteruit gaat.

Als Manchester United dit seizoen geen kwalificatie voor de Champions League afdwingt, en daar lijkt het op, dan gaat er omgerekend 1,4 miljoen euro van zijn jaarsalaris van 10,2 miljoen euro af. Mocht United ervoor kiezen om de samenwerking met Van Gaal eerder te beëindigen, dan krijgt de Nederlander 66% van zijn salaris, een afkoopsom van 6,7 miljoen euro, mee.

/

Volgens The Times bestaat het jaarsalaris van Van Gaal uit de volgende concepten: 4,2 miljoen euro aan basissalaris, 2,5 miljoen euro als loyaliteitsbonus, 2,1 miljoen euro als vergoeding voor zijn imagorechten en 1,4 miljoen euro voor het behalen van de Champions League. Het winnen van de FA Cup zou een bonus van bijna een half miljoen euro betekenen, maar een verloren finale levert niets op. Bonussen voor het winnen van de Premier League (1,9 miljoen euro), de Champions League (1,9 miljoen euro), de Capital One Cup/WK voor clubteams/Europese Super Cup (280.000 euro) en de Europa League (bijna een half miljoen euro) gingen al aan zijn neus voorbij.

Denk jij dat Louis van Gaal zijn contract tot medio 2017 zal uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik naar deze constructie kijk kan ik enkel concluderen dat de prioriteit CL halen is - niets geen titel. Als de board al zo nadenkt - dan snap ik wel waarom LVG nog een jaartje blijft. Nu hopen dat de fans zich kunnen aanpassen.

6 mei 2016 om 13:18

Dan kun je toch uit de context halen dat de bonus voor het halen van enkel de CL behoorlijk hoog is - in vergelijking met de titel (en dan consequentieel ook CL kwalificatie).

Ik verwacht nog steeds dat als CL buiten bereik is dat LVG de deur gewezen word na de FA Cup finale. Dat United niks ontkent omtrent Mourinho is ook een slecht teken voor onze Louis. Dat gebeurde dit seizoen namelijk wel toen Guardiola veel genoemd werd.. er moet maar eens duidelijkheid komen over volgend seizoen.

6 mei 2016 om 10:23

Nou de FA Cup is een zeer grote prijs in Engeland dat moet niet onderschat worden. Het is voor United al 11 jaar geleden dat die prijs gewonnen werd dus de United fans snakken naar die Cup maar ze zien natuurlijk ook liever dat de PL gewonnen word. Misschien volgend seizoen weer..

6 mei 2016 om 10:19

Ik denk vooral dat wij voor de gek worden gehouden door de media. Dat bestuur heeft echt nog wel vertrouwen in LVG, dus die blijft denk ik wel. Mourihno had trouwens de strijd al opgegeven om LVG op te volgen.

6 mei 2016 om 10:20

In United zitten veel jongelingen, dus is dat niveau even goed als FA Cup. Volgend seizoen zullen ze gemakkelijker de FA Cup gaan winnn.

6 mei 2016 om 11:11

Volgend seizoen zal de FA cup van ondergeschikt belang aan de landstitel/cl plaatsing zijn,nu was het ze al vrij snel duidelijk dat het erg lastig ging worden om bij de eerste 4 te eindigen dus werd de focus verlegd.

De FA cup blijft een belangrijke (vooral prestige) prijs in Engeland maar
volgend seizoen zul je zien dat ze in de FA cup veel meer basisspelers rust geven,want plaatsing CL levert nog altijd meer op voor een club dan de FA cup.

Dus zie ik ze volgend seizoen absoluut niet makkelijker de FA cup winnen dan dit seizoen.

Laatste keer (voor deze finale) dat United in de FA cup finale stond was in 2006-2007,geeft ook wel aan waar de afgelopen 10 jaar de focus op lag.

Volgend jaar moet Louis echt gaan vlammen. Nu heeft hij talenten als Rashford en Mensah laten ruiken aan het grote werk. Onder de vleugels van Louis kunnen zij nog beter worden, want hij is een trainer die de jeugd tenminste een kans geeft in tegenstelling tot Mourinho. Natuurlijk pakt Louis geen prijzen maar de fans willen zich identificeren met spelers zoals dat vroeger was met de jeugd wat bestond uit Giggs,scholes,beckham, Neville noem maar op. Die lichting was dan wel uitzonderlijk maar daarmee kunnen fans zich identificeren en dat is belangrijk want zo blijf je binding houden met de club

6 mei 2016 om 10:40

Nee oke, maar bij alle clubs waar hij werkte heeft hij het aangedurfd om jeugd in te passen. Iets wat ik Mourinho niet snel zie doen helaas

haha zo'n rotkop en dan 2,1 miljoen imagorechten vangen geweldig!

Ik kan er nog steeds niet bij hoe je als directie van een bedrijf stiekem achter iemands rug om lang en breed aan het onderhandelen bent met een vervanger, terwijl de te vervangen persoon in kwestie nog helemaal niets doorheeft en nergens van weet. Wat zijn dat voor manieren? Dat je niets aan de pers laat weten, dat is logisch, maar hoe kan het dat het bestuur nog helemaal niets aan Van Gaal heeft laten weten over zijn toekomst? De een roept dat hij in augustus nog manager is, de ander zou de handtekening van de volgende manager al binnen hebben. Ik geloof nog altijd (precies om deze reden) helemaal niets van deze kulverhalen, maar mocht uiteindelijk blijken dat al die berichtgevingen waar bleken te zijn, dan is dat het toppunt van achterbakse wanbeleid. Dat Edje dan maar de volgende persoon mag zijn, die de laan wordt uitgestuurd, samen met zijn vangst, de vervanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren