Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tevreden’ Feyenoord zet uitgeleend aanvalstalent in de wachtkamer

Laatste update:

Feyenoord verlengde het contract van Mitchell te Vrede en haalt Elvis Manu na dit seizoen terug naar De Kuip, maar Anass Achahbar hoorde nog niets van zijn werkgever. De aanvaller komt dit seizoen op huurbasis uit voor Arminia Bielefeld. De huidige nummer zestien van de 2. Bundesliga bedong bij de huur overigens een optie tot koop.

/

Technisch directeur Martin van Geel is volgens Voetbal International ‘tevreden’ over de ontwikkeling die Achahbar doormaakt. De twintigjarige Hagenaar, die Excelsior in de zomer van 2012 verruilde voor Feyenoord, was dit seizoen voor Bielefeld goed voor één doelpunt in tien competitiewedstrijden. Hij heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in De Kuip.

Achahbar werd in 2011 topscorer én verkozen tot de beste speler van de B-jeugd van Feyenoord. Hij tekende een driejarig contract en debuteerde in augustus 2011 in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen voor de volksclub. Met Oranje Onder-17 werd hij in 2011 Europees kampioen.

'Feyenoord moet Anass Achahbar verkopen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechts een goal in 10 wedstrijden bij de nr 16 van de 2e Bundesliga? Die moet Feyenoord nooit terugnemen. Hoe kun je daar nu tevreden over zijn? Waar is het mis gegaan met deze jongen, hij was toch een groot talent?

17 maart 2014 om 23:22

Je zegt het zelf: nr. 16 van de 2e Bundesliga.
Als spits zijnde. spelend voor zo'n zwak team neem ik het hem niet kwalijk.
Want hoeveel ballen zou hij krijgen tijdens een wedstrijd?

Edit:
En zo vaak speelt hij niet, moet het vaak van invalbeurten hebben.
Van mij mag hij nog een kans krijgen volgend seizoen.

17 maart 2014 om 23:40

Dat hij niet vaak speelt bij de nummer 16 van de tweede Bundesliga baart mij dan toch zorgen. En maar één goal is slecht, of je nou bij de nummer laatst of de koploper speelt, als spits is dat gewoon heel slecht in zo'n zwakke competitie.

17 maart 2014 om 23:46

Degradatieclubs spelen vrijwel altijd de lange bal en komen daarnaast al nauwelijks voor de goal. Wat heb je dan aan Achahbar? Niks en daarom wordt hij daar nu ook op de bank gehouden.

18 maart 2014 om 08:19

Fey95,

In zo'n zwakke competitie? De 2.Bundesliga heeft ploegen die in de Eredivisie prima mee kunnen draaien en zo'n beetje van het niveau Championship is, iets wat ook zeker geen slecht niveau is.

18 maart 2014 om 13:51

De Eredivisie is dan ook wel echt een heel groot drama qua niveau.

17 maart 2014 om 23:25

Hij heeft nooit het vertrouwen gekregen. Toen hij 18 was, was Guidetti de eerste spits. Na dat seizoen kreeg hij te horen dat hij de nieuwe eerste spits van Feyenoord zou worden. Toen werd Pelle opeens aangetrokken en die kreeg de voorkeur. Dat heeft een enorme deuk in het zelfvertrouwen van die jongen opgelopen. Zeker aangezien hij alleen maar invalbeurten kreeg waarbij Feyenoord de ballen in de 16 ging pompen. Dan kan je Achahbar net zo goed niet inbrengen, want dan heb je niks aan hem.

Als je hem nou volgend jaar het volle vertrouwen geeft en verzorgd aanvalsspel gaat spelen dan komt het echt wel goed. Wanneer je dan achter staat kan je Te Vrede er nog altijd bijgooien om de lange bal te hanteren.

17 maart 2014 om 23:54

Hij lijkt mij toch een veel betere buiten speler techniek genoeg en heeft snelheid

17 maart 2014 om 23:56

Speel met hem als valse spits a la Messi. Is balvast (als hij de ballen in zijn voeten krijgt) en heeft een geweldige techniek.

18 maart 2014 om 09:42

Hij is ook nooit goed genoeg geweest voor de top. Dat zag je meteen al aan alles. Heeft werkelijk niks laten zien op eredivisie niveau waar enig talent uit op te maken viel.

18 maart 2014 om 00:27

Schrijf hem inderdaad maar af. Met 1 goal in 10 wedstrijden op zo'n laag niveau gaat het nooit iets worden.... of wacht, dat dachten we van Pelle ook

18 maart 2014 om 00:33

Als je een speler onder contract hebt, die 1 vd uitblinkers was op een jeugd ek. In de jeugd beter was dan boetius en iemand die nooit een echte kans heeft gehad.... waarom zou je hem dan volgend jaar niet gewoon een kans geven?? Kost niks, rutten gaat voor verzorgder spel en kan goed met jonge jongens, tis een jongen vd club...probeer het gewoon!

18 maart 2014 om 07:28

waarom kijk je naar het aantal wedstrijden? die jongen heeft in 10 wedstrijden 346 minuten gespeeld, waarvan 1 wedstrijd 90 minuten en 2 wedstrijden 70 minuten..

in de wedstrijd van 90 minuten heeft hij gescoord.

in de overige 17 wedstrijden heeft hij gemiddeld 15 minuten gespeeld..

dus zo slecht doet hij het helemaal niet want uit 25 wedstrijden heeft bielefeld ook maar 30x gescoord.

10 wedstrijden, 1 goal in de 2e Bundesliga. Hm, Van Geel is tevreden omdat hij dat moet zeggen, maar kan mij niet voorstellen dat hij hier blij mee is

achabar heeft niet altijd een basisplaats bij bielefeld , ik zou hem toch nog bij feyenoord wllen zien technisch is hij een goede speler.

18 maart 2014 om 00:22

@narsingh

Als hij maar tien wedstrijden speelt waarvan merendeel als invaller wil dat toch ook wel wat zeggen? Bielefeld staat zestiende in de tweede Bundesliga en met een beetje pech degradeert deze vroeger zo mooie ploeg ook nog. Maar ik vrees dat als hij het bij Bielefeld al moeilijk heeft, hij het bij Feyenoord helemaal niet gaat redden

18 maart 2014 om 00:53

Hij is zelfs naar het tweede team van Bielefeld gezet..

voetballen kan ie hartstikke goed.

denk dat het vooral ligt aan zijn motivatie en gebrek aan inzet.

op deze manier gaat die jongen het nooit redden terwijl hij gezien werd als 1 van de grootste talenten van nl.

maar als Te Vrede een kans krijgt dan verdient Achabar zeker ook 1.

Volgend jaar verhuren aan ons, lijkt me een strak plan.

Het is een gok, maar ik zou hem volgend seizoen gewoon de kans geven. Die jongen is zo talentvol. Hij heeft het alleen nog nooit kunnen laten zien, omdat hij altijd als invaller in het veld kwam voor Guidetti of Pelle wanneer Feyenoord al voor of achter stond en alleen nog maar ballen ging pompen. Daar is Anass simpelweg gewoon niet geschikt voor. Maar dat hij kan voetballen dat is wel duidelijk. Ondanks zijn lengte kan hij ook gewoon zeer goed een balletje vasthouden en technisch is hij echt gewoon perfect.

Het ligt eraan hoe Rutten volgend seizoen wil gaan spelen, maar stel dat je een middenveld hebt met Vormer Vilhena en Ziyech en voorin Achahbar en Boetius, dan kan je toch heerlijk aanvalsspel gaan spelen!

17 maart 2014 om 23:31

beter zou ik het niet kunnen verwoorden.

18 maart 2014 om 00:46

Het is met hem allemaal net niet, als je daarbij hoort dat hij een enorme lakse houding heeft en niet maximaal traint dan is de vraag of hij die kans waard is. Wat jouw toekomstig middenveld betreft, dat lijkt me wel wat

18 maart 2014 om 07:42

Als Feyenoord nou zorgt dat ze een goede taart hebben met Manu en Boetius op de flanken. Vilhena, Vormer, Clasie en een goede, technisch vaardige 10 op het middenveld (of Vilhena), waarvan er dus 1 wissel staat. En Janmaat, Kongolo, en Nelom in de verdediging heeft met een een nieuwe rechter centrale verdediger. Dan kan Achabar een geweldige kers zijn.

Op doel Hahn of Mulder maakt mij niet uit. Hahn heeft meer uitstraling, maar ik vind wel dat Mulder een beetje krediet heeft verdient, ondanks dat hij niet altijd geweldig is. Als ze gelijkwaardig zijn moet Mulder de eerste keus zijn.

Gewoon verkopen, deze jongen heeft nooit kunnen overtuigen bij Feyenoord. Als de nummer 16 van de 2e bundesliga zelfs te hoog gegrepen is zal hij het niveau van Feyenoord te nooit en te nimmer kunnen halen.

Volgend jaar net zoals Manu aan een middelmotertje verhuren kan je hem beter beoordelen dan dit.

Deze man is echt wel beter als te Vrede. Hoe lomp is Feyenoord om die te Vrede nog langer aan de club te binden? Die man is gewoon nog vele malen slechter als Fernandez.

Achabar moet zeker een kans krijgen vind hem even goed of beter dan manu

Deze man heeft techniek snelheid komt zijn mannetje voorbij. Zou hem toch echt de kans geven zie het meer een type speler voor achter de spits.

Tevreden? Haha 1 goal!
Mag weg blijven, de beleidsbepalers bij Feyenoord hebben allemaal geen verstand het het spelletje joh.

18 maart 2014 om 02:12

Kerel, 1 goal of niet die jongen kan goed voetballen dat is 1 ding wat zeker is. Ik weet zeker dat jij hem nooit hebt zien voetballen , kijk anders ff op youtube naar zijn goal tegen sparta praag..!!! Hij is meer een valse spits verwacht ook geen 25 goals van hem maar het spel verplaatsen etc kan hij wel. 1 goal of niets zegt helemaal nix..

Deze jongen is alleen bezig met wijven rotzooi gast.... Het is een privilege om een voetballer te worden en hij gooit er de pet naar toe....Word niks,Feyenoord is "tevreden?.....leeft totaal niet voor zijn werk dit is het begin van het einde salut.....

Ik kan me toch niet voorstellen dat van Geel tevreden is met 1 goal in 10 wedstrijden? Dan mag hij hij wel 25 assists hebben gegeven denk ik?

Met alle respect, Achahbar is een leuke voetballer om naar te kijken en dat doelpunt tegen Praag deed hij aardig... Maar zijn rendement is gewoon te laag! Ik denk niet dat Fred Rutten denkt "als ik die Achahbar nou eens terughaal, dan loopt het bij de tegenstanders 7 kleuren dun door de broek!!".

Gewoon volgend jaar verhuren aan eerste divisie club, en zorgen dat hij kan spelen.... Hopelijk gaat hij dan als een malle scoren, want anders zie ik het niet echt meer gebeuren.

Pedersen speelt (hoewel ook lange tijd geblesseerd) bij de hekkensluiter in de championship op huurbasis van Vitesse. Heeft ook slechts 2 gescoord in 14 duels en toch denk ik dat hij nog van toegevoegde waarde voor Vitesse kan zijn op basis van zijn eerder getoonde kwaliteiten. Cijfers vertellen niet altijd het hele verhaal.

Verdient nog een kans. Ben wel benieuwd of Rutten het talent eruit kan krijgen.

Lees allemaal berichten van "hij heeft nooit een kans gehad"

Dat is complete onzin. Hij heeft ook meer dan een jaar meegetraind met de overige selectie spelers.
Hij heeft dus iedere dag kunnen laten zien aan zijn trainers dat hij beter/scherper/sterker was dan 1 van zijn teamgenoten.

ALs hij had laten zien dat hij echt van toegevoegde waarde was had hij nu echt niet op de bank gezeten.
Profvoetvaller ben je niet alleen op zondag 14:30

Ben zeer benieuwd of deze jongen het nog gaat waarmaken,maar ben er bang voor dat er voor hem geen toekomst is bij Feyenoord. Toch wel zonde voor deze jongen hoe het nu gaat,is/was toch een (groot) talent.

Hij is gek dat hij bij Feyenoord is gebleven !!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren