Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teun Koopmeiners spreekt zich uit over transferwens: ‘Sorry...’

Laatste update:

Teun Koopmeiners steekt niet onder stoelen of banken dat hij hoopt deze zomer een transfer te maken. Na afloop van het gewonnen oefenduel met Real Sociedad (1-0) vraagt Aletha Leidelmeijer van ESPN naar de nabije toekomst van Koopmeiners, die zelf te kennen geeft dat zijn ambitie ‘elders’ ligt. “Maar ik ga geen dingen bevestigen of echt de diepte in. Sorry...", maakt de middenvelder van AZ duidelijk.

“Rondom mij spelen er dingen, maar dat is volgens mij al duidelijk", vertelt Koopmeiners aan de presentatrice. "Dat weet de club en dat komt wel vaker voorbij, ook in de media. Maar in die zin ga ik daar rustig mee om en ik ben blij dat ik weer fit op het veld kan staan. Of Atalanta op pole position ligt? Nu ga ik er een cliché uit gooien. Ik ben altijd een open boek, heel eerlijk, maar ik heb ook met de club netjes afgesproken dat ik niet de diepte in zou gaan of wat dan ook. Er zijn inderdaad dingen die voorbijkomen die kloppen. Maar ik ga geen dingen bevestigen of echt de diepte in. Sorry...”

Hoewel er van concrete interesse vooralsnog geen sprake lijkt te zijn, is de kans groot dat Koopmeiners zijn club deze transferperiode nog gaat verlaten. “Ik heb altijd uitgesproken dat een vertrek mijn ambitie is en AZ gunt mij dat ook”, vervolgt de enkelvoudig Oranje-international. “Zij weten dat ik dit graag wil. Ze hebben ook gezegd dat het een logische stap voor mij is na vier jaar in het eerste elftal”, besluit Koopmeiners, die aangeeft dat het ‘totaalpakket moet kloppen’ bij zijn keuze voor een club. “Ik ben niet iemand die puur alleen voor een club gaat die het mooist op je borst staat.”

De 23-jarige Koopmeiners wordt sinds half juli in verband gebracht met Stade Rennes, Napoli, Atalanta en AS Roma. In gesprek met Voetbal International hield de middenvelder de kaarten ook al tegen de borst. "Dat ik met meerdere clubs in gesprek ben en dat het tot nu toe goed gesprekken zijn. Ik sta er positief in richting die clubs, dat heb ik ook naar AZ uitgesproken. Zij weten om welke clubs het gaat. De onderhandelingen lopen in die zin goed, alleen corona is ook een ding", zo benadrukte Koopmeiners, die in Alkmaar vastligt tot medio 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun hem een mooie club in Italie of zo. Sympathieke en sportieve speler die wel een balletje kan trappen. Niet negatief en geen jankerd, wat er ook gebeurd

Tja, niks tegen de persoon Koopmeijners, maar clubs zullen zich wel twee keer achter de oren krabben bij AZ. Vragen altijd erg veel geld, maar meestal zijn het spelers die de stap hogerop niet aankunnen (vraag maar aan Ajax en PSV). Koopmeijners viel zelfs al een beetje door de mand bij jong oranje...

31 juli 2021 om 21:23

Het ligt dus niet aan Az, clubs betalen die bedragen gewoon en ook spelers van Az slagen hoor, maar daar hoor je zpde zuurpruimerige media niet zoveel over alsook supporters van overige clubs die niet snappen dat bijvoorbeeld Hamdaoui bijzonder belangerijk is geweest voor Ajax net als Demi De Zeeuw en Perez.
Koevermans bij PSV heeft ook wel wat achter zijn naam staan geloof ik om zomaar wat vergeten namen te noemen.
Maar ik hou erover op, want ik word er zo langzamerhand een beetje moe van.

31 juli 2021 om 21:33

Nou ja, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die de regels bevestigen. Lens deed het ook niet onaardig bij PSV, maar het feit dat we minimaal tien jaar terug moeten zegt een hoop. En AZ heeft flink gecasht in de tussentijd. Maher, Luckassen, Moisander, Poulsen, Viergever, Gudelj, Til... Allemaal flink de hemel in geprezen bij AZ, maar nooit de verwachtte toppers geworden op een hoger niveau.

1 augustus 2021 om 09:38

Maar daar gaan we weer toch,kijk ook eens naar de positieve transfers.
Luckassen is Az nooit eeuwig om geweest dat hij wegging, Poulsen is nooit bestempeld als super, net als Viergever overigens.
Gudelj is toch prima geweest, bij Ajax, Sevilla, niet ieders plafond ligt bij Barça of Real.
Weghorst is toch ook nog geen 10 jaar terug trouwens en tussentijds zijn er vele mooie transfers geweest van spelers die het gewoon verdienstelijk doen bij hun clubs.
Het is en hoeft njet allemaal CL niveau te zijn, dat zijn de spelers van overige clubs ook niet echt, ja Ajax misschien, maar dat is ook geen vergelijkingsmateriaal terwijl iedereen wel altijd transfers vergelijkt met die van Ajax, maar dat mag toch de maatstaf niet zijn.

31 juli 2021 om 22:36

Dit leeft echt alleen in Nederland bij alle niet-AZ fans. Denk je nou echt dat ze hier in het buitenland zo over na denken?

31 juli 2021 om 22:44

Koopmeiners is 2 jaar lang de beste geweest bij Jong Oranje , op het afgelopen EK voor het eerst iets minder en hem daar dan op beoordelen. Gravenberch ook direct maar afschrijven? Koopmeiners maakt als verdedigende middenvelder 18 goals en 7 assist , is 2 klasse beter dan bijvoorbeeld een Alvarez. Heeft alleen de pech dat hij bij AZ voetbalt, of denk jij dat Alvarez bij AZ wel ff de lijnen zou uitzetten?

31 juli 2021 om 23:05

Eh er is net 15 miljoen voor Stengs en tegen de 20 miljoen voor Boadu betaald dus ik denk dat het met die gereserveerdheid voor AZ spelers wel mee valt. Koopmeiners gaat deze transferperiode echt wel weg voor ca. 18 miljoen.

1 augustus 2021 om 00:00

Daar heb je een punt Diablo. Laten we het er op houden dat het erg knap is van AZ dat ze iedere keer het onderste uit de kan weten te halen.

1 augustus 2021 om 00:09

Kennelijk twijfelen ze over zijn kwaliteiten. Daarom wachten die clubs ook tot eind augustus. Dan hopen ze hem voor minder geld op te pikken. Anders was hij allang weg geweest.

Persoonlijk zou ik zonden vinden, maar begrijp hem wel. Zoveel rust vandaag en coaching, voor hem valt er niks meer te leren in de eredivisie. Hij heeft het nodig voor zijn ontwikkeling. Bij far de beste bij ons.

31 juli 2021 om 21:40

Hahahahaha. Niks meer te leren in de eredivisie. Zou gewoon niet spelen bij ajax en psv

31 juli 2021 om 22:13

Zou niet alleen spelen bij PSV maar ook nog veruit de beste zijn. Is spelers als propper al ver voorbij gestoken. Zou me niks verbazen als hij ook basis speler word in oranje komende tijd.

31 juli 2021 om 22:44

Ben wel onder de indruk van Koopmeiners maar denk niet dat hij bij is in de basis zou staan. De combi Sangaré en van Ginkel speelt hij er niet uit. Overigens vind ik hem samen met Karlsson de beste speler van AZ, ook als je Boadu en Stengs nog meerekent

1 augustus 2021 om 06:21

Doe je midtsjo ook te kort mee wat een geweldenaar is. Combi midtsjo koopmeiners vind ik een fijnere dan sangare en van ginkel. Eerstgenoemde doen het al 3 seizoenen heel sterk en nemen az bij de hand. Sangare en van ginkel hebben samen nog alles te bewijzen. De toekomst zal het uitwijzen maar ik vind het jammer dat koop weg gaat maar het is hem zeker gegund!

Toch hoop ik stiekem dat hij blijft, Az hoeft niet te verkopen na die 30 miljoen + die ze voor Stengs en Boadu gevangen hebben.
Gun het hem echter wel, zoals je hem vandaag ook weer hoort praten en dan vooral over de relatie met Az, dat is echt mooi, net als eerder op de avond met Max.
Az gaat echt ,top om met haar spelers en er leeft bij tijd en wijlen ook nog echt de gun factor.
Helaas maakt dat juist waarom Az dat zoetsappige blijft houden, maar je haalt er wel spelers mee binnen en je houd er een warme band mee.
Ben benieuwd wat Az nog gaat aantrekken met al die centen, ook dus die van Koopmeiners eventueel en Bizot en ook Wijndal, daar kan je toch behoorlijk mee de markt op lijkt mij.
Ben a,,een bang voor de last-minuten acties, als heeft Max al gezegd dat dat niet opgaat, in ieder geval niet voor de prijs waarvoor ze nu weg kunnen.

Leegloop in Alkmaar, ben benieuwd wat dit sportief gaat betekenen. Ben nog niet zo onder de indruk van de inkomende transfers.

31 juli 2021 om 22:24

Dat is om de paar jaar vaste prik. Loopt wel weer los. Groot gedeelte van de transfers terug de organisatie in en de rest in aankopen.

1 augustus 2021 om 09:31

Ik hoop met je mee Aerox. Juist omdat AZ zijn plek heeft veroverd in de top van de Eredivisie hoop ik dst ze een beetje door kunnen pakken en ook Europees hoge ogen kunnen gooien. Vrees dat dat er niet in zit.

Het zou voor hem toch heel lullig zijn als hij als ongeveer enige geen transfer zou maken.

1 augustus 2021 om 09:29

Terwijl juist Koopmeinders toe is aan een stap. Gun het hem wel.

Sta je ook beetje voor lul als er geen transfer komt. Blijf gewoon meetrainen en je best doen.
Het komt misschien niet zover.

Als Teun Koopmeiners ook uit Alkmaar gaat vertrekken, raakt AZ wel veel bepalende spelers kwijt. Benieuwd hoe men dat daar gaat opvangen. Ik gun Teun een mooie club, ik vind zijn optreden zeer professioneel. Geen domme uitspraken of speculaties. Prima kerel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren