Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teruggekeerde Messi gelijk belangrijk; Neymar en Gabriel Jesus scoren laat

Laatste update:

Argentinië heeft door een 1-0 overwinning op Uruguay de leiding gepakt in de WK-kwalificatiereeks van Zuid-Amerika. Lionel Messi maakte de enige treffer. Na de verloren Copa América-finale in juni liet Messi weten dat hij zou stoppen met interlandvoetbal. Eerder deze maand kwam de de aanvaller echter terug op die beslissing, na een gesprek met bondscoach Edgardo Bauza.

/

Het aantal kansen in de wedstrijd was op een hand te tellen. Op slag van rust verscheen de naam van Messi op het scorebord. Een schot van de Argentijn werd door José Maria Giménez van richting veranderd: 1-0. In de extra tijd van de eerste helft kreeg Paulo Dybala zijn tweede gele kaart. In de tweede helft kon Uruguay niets doen met de numerieke meerderheid: Sergio Romero hield zijn doel schoon.

Brazilië lijkt zijn slechte start in de WK-kwalificatie achter zich te hebben gelaten. In de eerste interland onder Tite werd in en tegen Ecuador met 0-3 gewonnen, al kwam de overwinning pas laat tot stand. Neymar opende in de 74ste minuut vanaf de strafschopstip de score, waarna het verzet van de thuisploeg was gebroken. Twee late treffers van de negentienjarige debutant Gabriel Jesus stelden de zege veilig. De 0-3 was van heerlijke kwaliteit: uit de draai in de verre hoek.

Wie heeft de beste spelers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De poll is wel interessant; argentinie heeft Messi,Gonzalo,Di maria,Dybala,KUN.
Brazilie heeft Neymar,hulk, gabriel jesus. Ook ik dacht dat het interessant zou kunnen worden maar toen ik begon met de spelers van brazilie was ik snel klaar... en er loopt daar maar 1 wereltop. Terwijl argentinie er minstens echte wereldtop heeft lopen

2 september 2016 om 07:32

Edit* ik had het nu alleen over de aanval van beide landen

2 september 2016 om 07:40

Maar toch als je gaat kijken naar lokale kompetities dan zijn de Brazilliaanse clubs veel sterker. Brazilliaanse spelers maken tegenwoordig niet meer de standaard transfers naar west europa zoals vroeger. Ze kiezen veel vaker voor Azie oost europa middenoosten etc.

2 september 2016 om 08:20

Ja, dat kan je ook stellen met Nederland. Oranjr had pak weg 15 jaar geleden ook alleen maar topvoetballers bij topclubs. Van Kluivert tot Davids, Van der Sar tot Jaap Stam enz.. Brazilie had Ronaldinho, Rivaldo, Ronaldo en zij bezorgden persoonlijk de wk voor je.. Tegenwoordig voetballen kinderen niet meer op straat, waardoot je niet echt talentvolle spelers meer hebt, maar alleen maar werkpaarden. Dus omdat talentvolle spelers zo schaars zijn, wordt er ook 100+ miljoen betaald.

2 september 2016 om 16:25

@maurootje Je vergeet even de grootste kracht van Brazilië. De verdediging van Brazilië is dus wereldtop en die van Argentinië absoluut niet.

Ik zal de poll even invullen op mijn manier. Argentina en Brazil hebben de betere spelers. Chili heeft het beste team. Uruguay heeft de wil. Paraguay heeft de vechtlust. Ecuador heeft de generatie. Venezuela heeft de bescheidenheid. Peru heeft de ambitie. Bolivia heeft de hoogte en Colombia heeft Narcos seizoen 2! ps: beetje raar dat er geen topic komt van Chili, toch nog altijd de kampioen van de Americas. Scheidsrechter floot trouwens dramatisch. En leuk dat Brazil eindelijk weer eens een wedstrijd wint in Quito. En die panna van Messi die hij gaf aan Corujo was echt vies.

2 september 2016 om 10:28

Ecuador heeft net als Bolivia de hoogte. Spelen op 2800 meter hoogte. Dat is ook waarom landen bijna nooit uit bij hen winnen. Brazilie had al 33 jaar niet gewonnen in Ecuador bijvoorbeeld.

ON: Knap hoe Brazilie de eerste wedstrijd met Tite vrij probleemloos heeft kunnen winnen. Het was weliswaar echt beton voetbal in de eerste helft, maar na de slechte start in de kwalificatie zag het er na 3 dagen training toch vrij solide uit. Casemiro heeft echt bewezen waarom hij nu bij de selectie zit en was ik wel echt positief door verrast. Daarbij is het mooi om te zien hoe Neymar de ploeg op sleeptouw neemt, en de pas net 19 jarige Gabriel Jesus bij z'n debuut gelijk twee goals maakt. Ik snap het selectie beleid, rekening houdend met het fysieke van spelen op 2800 meter, maar ik hoop toch wel dat spelers als Fabinho, Fernandinho, Thiago Silva, Douglas Costa en Firmino de volgende keer weer bij de selectie zitten wanneer die allemaal fit zijn.

2 september 2016 om 12:17

Probleemloos? Alles behalve dat. Eerste goal scoren door een penalty en met man meer spelen en dan pas wat beter voetballen. Brazilie speelde ongelofelijk slecht. Agusto, Miranda, Paulinho zijn geen spelers voor Brazilie.

2 september 2016 om 14:46

Ja zoals ik het zeg. Probleemloos. Geen enkel moment in gevaar geweest, controle over de wedstrijd. Het was wachten op een goal door al die domme overtredingen van Ecuador. Tite heb ik vertrouwen in, ook ik ben absoluut geen fan van een Paulinho bijvoorbeeld, maar Tite selecteerd spelers die passen bij hoe hij wilt spelen op dat moment en die op dat moment in goede vorm steken.

Zijn inschatting was goed, aangezien die spelers die jij noemt, juist onder de zware omstandigheden van 2800 meter overeind bleven. Het was absoluut niet sprankelend, maar wees realistisch. Hij heeft de ploeg pas 3 dagen onder zijn hoede. Het voetbal komt wel weer, eerst moet de organisatie staan. Zo heeft hij zijn teams in het club voetbal ook opgebouwd om uiteindelijk de Copa libertadores en wereldbeker voor club teams te winnen.
Met alle tegenslagen van de afgelopen jaren kan je niet verwachten dat ze ploegen zomaar van de mat spelen. Zeker niet een Ecuador waar ze al 33 jaar niet gewonnen hebben. Als je dan met 3-0 wint is dat gewoon een hele sterke uitslag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren