Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Terry kan 26,4 miljoen euro pakken, fan doet wanhoopspoging’

Laatste update:

John Terry kreeg een paar dagen geleden te horen dat Chelsea na dit seizoen niet met hem verder gaat. Na achttien jaar bij de A-selectie zal de verdediger elders verder gaan, mits hij zelf ook door wil blijven spelen. De Engelse media weten dat er meerdere opties zijn voor Big John T.: zo kan hij in het Midden-Oosten en Azië een ontzagwekkend salaris opstrijken in de herfst van zijn loopbaan.

/

Terry hoefde bij Chelsea al niet op een houtje te bijten, maar in China wacht hem een astronomisch loon van 26,4 miljoen euro voor één jaar in de nationale Super League. Ex-teamgenoot Ramires verliet Chelsea al voor Jiangsu Suning en een jaarsalaris van 13,2 miljoen euro, maar Terry kan dat dus verdubbelen. Of in zijn geval Jiangsu Suning ook de club van bestemming is, meldt de Daily Telegraph niet.

De 35-jarige Terry kan er ook voor kiezen af te bouwen in Qatar. Bij Al-Arabi is Gianfranco Zola de trainer en hij zou maar wat graag zien dat Terry zich bij hem voegt. Ook hier kan de Engelse verdediger fors verdienen, maar de Daily Mirror noemt geen bedragen. De Qatar Stars League werd na vorig seizoen al verrijkt met Xavi en in zijn sporen zou Terry dus naar Al-Arabi moeten gaan. De verdediger heeft ook een optie in de Major League Soccer, maar daar liggen de verdiensten wel wat lager.

Fans
Intussen hopen de fans van Chelsea nog altijd dat Terry gewoon op Stamford Bridge blijft. Op Change.org is supporter Suraj Patel van the Blues een petitie begonnen. Hij geeft aan dat Terry in zijn ogen recht heeft op een nieuw contract en dat Terry gezien mag worden als de beste speler in de clubhistorie. “Als we hem laten gaan, zou dat een catastrofale fout zijn. Hij is Mr. Chelsea, geef hem wat hij verdient!”, vindt Patel.

Chelsea moet John Terry...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 februari 2016 om 12:29

Amen

Terry is een legende voor Chelsea en haar supporters en ik vind dat het bestuur van Chelsea dit helemaal verkeerd aanpakt. Ze kunnen toch een constructie opstellen waardoor Terry als held wordt uitgezwaaid? Ze hadden op z'n minst met Terry aan tafel kunnen zitten en hem vertellen dat ze liever niet nog een seizoen met hem door willen gaan. Dat geeft hem twee opties, zelf zijn verstrek/pensioen aankondigen en een groot afscheid krijgen van de fans of één jaartje tussen basis en bank schommelen en vervolgens afscheid nemen terwijl hij minder op de voorgrond staat. Misschien lul ik onzin hoor, maar ik vind het gewoon niet kunnen dat je zo'n grootheid vertelt dat zijn contract niet wordt verlengt. Hetzelfde als wat ze gedaan hebben bij Lampard.

Nou ik wist het wel. In het laatste naar van je carrière nog even 26.4 miljoen pakken. Wat een bedragen zeg. Zal nog best een leuk avontuur zijn ook.

2 februari 2016 om 19:38

Ik zou ook nog een jaartje ballen in azie, vervolgens nog even 2 jaartjes MLS er achter aan plakken, LA Galaxy zou mooi zijn, prachtig klimaat en ook een prachtige woonomgeving(zal wel een mooi huisje krijgen daar!).

Deze vreemd gaande man en racist verdiend niks. Tuurlijke was hij goed, maar chelsea gaat hem niet missen

2 februari 2016 om 13:23

Eens Willy, als speler heb ik alle respect voor hem en is hij een grootheid. Maar als mens heb ik dat niet, zelfde geld voor die assistent van Louis. In mijn ogen doe je bepaalde dingen niet, en zeker niet bij je familie..

Als je zoveel te besteden hebt, waarom mikken ze dan niet op spelers die in de bloei van hun carriere staan? Zelfde voor die midden-oosten landen. Nu betaal je bijna 30 miljoen voor een afgedankte speler :s.

2 februari 2016 om 14:22

Ramires is nog niet afgedankt lijkt mij. Echte topspelers willen prijzen winnen die er toe doen en dat kan alleen in Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren