Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Bommel en Overmars kunnen na successeizoen in Antwerpen samen cashen

Laatste update:

Mark van Bommel en Marc Overmars staan hoog op het lijstje van Al-Shabab FC, zo weet de Belgische journalist Sascha Tavolieri vrijdagmiddag te melden. De club uit Saudi-Arabië leek volgens verschillende Engelse media te kiezen voor John Terry als nieuwe hoofdtrainer, maar nu meldt Tavolieri dat ook Van Bommel en Olivier Glasner nog in de race zijn om de openstaande vacature in te vullen.

De club wil naast Van Bommel ook Overmars naar het Midden-Oosten halen. De twee Nederlanders zijn momenteel beiden werkzaam bij Royal Antwerp FC, waar Overmars en Van Bommel als respectievelijk technisch directeur en manager vorig seizoen beslag wisten te leggen op het kampioenschap van België. In de voorrondes van de Champions League was Van Bommel eerder deze zomer te sterk voor AEK Athene, waardoor de 46-jarige trainer nu met zijn ploeg mag meedoen aan het miljardenbal.

Mocht Van Bommel op de interesse ingaan, dan wordt hij bij Al-Shabab de opvolger van de pas ontslagen Marcel Keizer. Keizer werd maandag ontslagen door de clubleiding, nadat hij geen van de vijf eerste seizoenswedstrijden had weten te winnen. De club staat momenteel één na laatste in de Saudi Pro League, maar kondigde vlak voor het sluiten van de markt nog wel de komst van Yannick Carrasco aan.

Volgens de journalist van RMC Sport probeert Al-Shabab momenteel Overmars en Van Bommel te overtuigen om naar de golfstaat te trekken. Hoe het succesduo van Antwerp tegen een eventuele overstap aankijkt, is nog niet bekend. Overmars haalde Van Bommel op 1 juli 2022 naar België en dat bleek een gouden zet. De in Maasbracht geboren oefenmeester won al de Belgische landstitel, de Croky Cup en de Belgische Supercup met zijn werkgever. Onlangs verlengde Van Bommel zijn contract in Antwerpen nog tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou ik jammer vinden, zijn met een mooi project bezig bij Antwerp en vind het succes van Van Bommel genieten. Zie hem dus zeker graag Antwerp coachen in de Champions League dit seizoen.

8 september 2023 om 19:21

Ik ben ook met mooie projecten bezig maar als ze me ergens anders 10x zoveel betalen ben ik gewoon weg

8 september 2023 om 19:32

Daarom zeg ik ook dat ik het jammer zou vinden. Voor Mark zelf valt er weinig te treuren.

8 september 2023 om 19:59

Ook als dat in een land is waar ze zulke prehistorische (mijn mening) normen en waarden hebben?

8 september 2023 om 20:28

Zeker en vast!Paar jaar geld pakken en wegwezen.

8 september 2023 om 23:17

jonkero ik zeker ook. Maar weet niet zeker of ik zou gaan als ik 30-40-50 miljoen waard was, ik een fijne al heel dikbetaalde baan had, en mijn gezin prettig gesetteld was.

9 september 2023 om 09:36

Want jij bent daar zo vaak geweest en vond het allemaal vreselijk wat je daar zag, toch ? Of je gelooft blind al die linkse nieuws sites ?

Marc Netto, zal vast om te lullen zijn. Geintje Marc! Ze zijn met een leuk project bezig in Antwerpen en hebben volgens mij ook alle steun van bestuur, fans en journalistiek. En Antwerpen is lekker dicht bij huis. Ik denk dat ze blijven

Misschien kan van Bommel wat advies ophalen bij z'n schoonvader.

Als ze voor het geld doen zou Saudi Arabie een prima keuze zijn. Maar als ze het om prestige gaat en de ambitie hebben om ooit in de absolute top aan de slag te gaan dan hebben ze daar niks te zoeken, want daar valt geen eer aan te behalen zowel als speler, trainer of technische directeur.

9 september 2023 om 03:51

Maar in België ook niet echt, toch? Alleen in de Champions league.

Wel interessant voor Marc om met een onbeperkt budget te werken.

Lijkt wel een package deal

Daaro geen foto’s sturen. Daar hakken ze hem eraf🤣🤣 Geintje moet kunne. Ik denk niet dat hun van Antwerpen weggaan . Ze zijn met iets moois bezig. Of zei kiezen omdat het zoveel geld te halen valt. Zou jammer zijn voor Antwerpen.

Ik vind dat Ajax en zijn fans sowieso Mislinat de kans moet geven en geduld hebben en niet met zijn alle de media die loopt te stoken, moeten volgen. Maar mocht hij uiteindelijk onverhoopt mislukken hoop ik dat Overmars weer terug komt bij Ajax.

Toch apart hoe PSV destijds met vbommel omging. Had hem langer zien aanblijven. Had gewoon een periode met erg goed voetbal ondanks zijn geringe ervaring. Tja overmars zo lachend op de foto zien.. voetbal is een cultuur zo langzamerhand waar je gewoon weer normaal kan zijn.

Voor voetballers en trainers is SA een prachtig land . Je zal niet te klagen hebben over al de privileges je hebt, het geld , de accommodaties het zal allemaal prima geregeld zijn. En qua vliegen naar Nederland is dat ongeveer 7 uur, in business class is dat zeker te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren