Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Volgende Premier League-legende onderweg naar Saudi-Arabië’

Laatste update:

John Terry is niet ver verwijderd van een stap naar Saudi-Arabië, melden verschillende Engelse media. Al-Shabab nam deze week al na vijf wedstrijden afscheid van coach Marcel Keizer en is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Terry, die de ambitie heeft om ergens hoofdtrainer te worden, is volgens Engelse media een van de topkandidaten voor de functie.

De voormalig centrumverdediger van Chelsea, waar hij tussen 1998 en 2017 meer dan 700 wedstrijden in de hoofdmacht speelde, is momenteel nog actief als trainer in de jeugdopleiding van zijn geliefde club. Eerder was Terry assistent bij Aston Villa en Leicester City, maar hij heeft nog altijd de ambitie om ergens hoofdtrainer te worden. Die kans wordt hem nu geboden in Saudi-Arabië.

Eerder deze zomer maakten andere grote namen uit de Premier League al de overstap naar de Saudi Pro League. Liverpool-icoon Steven Gerrard werd hoofdtrainer bij Al-Ettifaq. Die club trok onlangs ook Jordan Henderson aan in een veelbesproken transfer. Terry zou zich dus op zeer korte termijn bij die namen kunnen voegen. De oud-verdediger zou al mondeling akkoord zijn.

Al-Shabab behoort niet tot de grootste clubs in Saudi-Arabië. In de eerste vijf competitiewedstrijden werd er onder Keizer geen enkele keer gewonnen (drie keer verlies, twee keer gelijk), wat leidde tot het ontslag van de Nederlander. De club heeft echter grote ambities en wil daarom een grote naam als Terry graag de overstap laten maken. Naar verluidt ligt er een tweejarig contract klaar.

Chelsea heeft al laten weten dat het Terry niet in de weg zal staan, mocht het tot een deal komen. De Engelse grootmacht waardeert de voormalig topverdediger vanwege zijn bewezen diensten voor de club. Terry is de meest succesvolle speler in de geschiedenis van de club met vijf Premier League-titels, de Champions League en vijf FA Cups achter zijn naam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 september 2023 om 11:13

Ik ben in principe niet tegen voetballers die in andere hoeken van de wereld geld gaan verdienen, maar dit soort berichten uit SA steken me wel steeds vaker. Datzelfde land zorgt ervoor dat er in Jemen kinderen verhongeren en onschuldigen het leven laten. En in landen als Engeland mogen ze clubs bezitten en geen haan die er naar kraait

7 september 2023 om 11:44

Steekt het je niet dat Messi is gaan voetballen in Amerika dan?

7 september 2023 om 13:20

Die twee kan je toch niet met elkaar vergelijken? Of was Beckham betrokken in alle misdaden die de Amerikaanse overheid heeft veroorzaakt?

7 september 2023 om 17:09

Is John Terry dat dan? Of Ronaldo? Nee toch, waarom dan de verontwaardiging? Het is een feit dat er geen land is ter wereld wat meer op haar kerfstok heeft richting andere landen dan de good old USA. Toen Messi richting Amerika ging werden de mensenrechten er opeens niet bij gehaald terwijl er daar nog steeds fundamenteel mensenrechten worden geschonden waaronder het recht op abortus.

7 september 2023 om 18:19

Lees mijn reactie terug, want je snapt het duidelijk niet.

8 september 2023 om 01:18

Heel pijnlijk hoe je het recht wil lullen wat SA doet. Deze zieke "arabierenbescherming" of "moslimbescherming" die we al veel te lang zien. Iedere keer wordt, meer dan terechte kritiek, tegengesproken met "ja, maar en de VS dan?", alsof daar nooit kritiek op bestaat.

En dan hebben we het over clubs die in handen zijn van goorlappen die onderdeel zijn van het leed van miljoenen mensen. Waarom het daar in godsnaam voor wordt opgenomen is voor mij echt een raadsel. Iedere jan modaal zou moeten kotsen van zulke staten. SA is de oorzaak van miljoenen slachtoffers en daar mag volgens een bepaalde hoek geen kritiek gegeven worden omdat andere staten hun eigen zonden zouden hebben.

Hoe kun je jezelf nog menselijk noemen? Hoe kun je het uit je strot krijgen om de staat SA te willen beschermen? Je eigen cultuur of geloof belangrijker vinden dan mensenrechten. Of, erger nog, je moreel verheven voelen door met je vinger te wijzen naar mensen die niets te maken hebben met ernstige zaken in het leven.

Ik begrijp het niet en ik zal het nooit kunnen begrijpen.

Gaat helemaal goed komen met Al-Shabab...die strijden binnenkort voor de titel met een grote naam als trainer.

Die wordt puur als naam binnen gehaald, heeft er tot nu toe bar weinig van gebakken op trainergebied.

7 september 2023 om 10:00

Keizer heeft beide niet.

7 september 2023 om 10:03

Wel lekker een zak met geld opgehaald....

7 september 2023 om 10:18

Maar Keizer was dan ook voor de hele revolutie daar.

7 september 2023 om 10:43

Is nog nooit manager geweest dus hoe kan je nu zeggen dat hij er nog niets van bakte

The Sun? Laten we het dan nog maar even afwachten.. Ik zou het doodzonde vinden als hij naar Saudi-Arabië vertrekt. Hij heeft nog nooit op eigen benen gestaan en wat mij betreft kun je dat beter doen op een tweede niveau van Engeland dan bij het zielige aanhangsel van de Saudische competitie, juist de club waar ze net geen wereldsterren gekocht hebben.. Ik betwijfel uberhaupt of John Terry een begenadigd hoofdtrainer zal worden, ik heb in hem altijd de ideale tweede man gezien maar niet degene die echt als manager bij een topclub de kar kan trekken. Een beetje vergelijkbaar met Heitinga.

Ze hebben hem natuurlijk verteld dat hij daar een harem mag hebben

Want van Keijzer naar Terry gaat zoden aan de dijk zetten.

Shabab moet eerst maar eens investeren in spelers, voordat ze met de big boys in SA willen meedoen.

Carrasco is zowat de enige die er heen gaat tot nu toe.

Al Shabab moet gewoon Idrissi en De Gea halen die transfervrij zijn vanaf daar kunnen ze stappen maken met een coach als Giovanni van Bronckhorst

Mooi dat iedereen in het westen hier met boze ogen naar kijkt, terwijl het westelijk halfrond het meest verdorvelijke continent is ter wereld haha.

7 september 2023 om 10:56

De term "verdorvelijke" is nieuw voor mij, maar ik denk te weten welk woord je bedoelt. Heb je ook nog een argumentatie? En ben je je ervan bewust dat een halfrond en een continent niet hetzelfde is?

7 september 2023 om 10:56

Met die mening ben ik het niet eens. Maar ik zou zeggen ga ook lekker in Saudie-Arabië wonen. Iedereen blij.

7 september 2023 om 12:15

Steeds vaker komen dit soort berichten voorbij, wat eigenlijk alleen maar meer vraagtekens oproept. Want als het westelijk halfrond het meest verdorvelijke continent [sic] is, waarom zie ik dan in verschillende wijken van de grote steden de halve nabije oriënt rondlopen?

7 september 2023 om 12:25

Is dat zo? Volgens mij mag iedereen hier in vrijheid doen en laten wat hij wil, mag hij of zij houden van wie hij wil en mag je ook zeggen wat je wil. Als wij dan verdorvelijk (terug naar de basisschool?) zijn, wat is de rest van de wereld dan?

7 september 2023 om 12:32

Toch wel treurig om al dit soort berichten te lezen. Mensen die serieus Saudi Arabië gaan vergelijken met het westen. Whatever 'het westen' dan ook mag zijn. Makkelijk om een negatieve mening te hebben op een plek waar dat mag over de plek waar dat mag, en dan een positieve mening te hebben over een plek waar meningen niet mogen.

7 september 2023 om 15:46

We liggen (net als het midden oosten) op het oostelijk halfrond, maar laat je vooral niet tegenhouden door een totaal gebrek aan enige kennis. Dit is immers het internet.

7 september 2023 om 16:16

@migi, heb jij toevallig met jouw boze oog naar de atlas gekeken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren