Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terry barstte in tranen uit: ‘Niet bang om mijn emoties te tonen’

Laatste update:

De titelstrijd in de Premier League ging vorig seizoen tussen Manchester City, Liverpool en Chelsea. De laatste club stond in maart nog vier punten voor op de concurrentie, maar aan het einde van de rit moesten the Blues genoegen nemen met de derde stek. Aanvoerder John Terry werd het even teveel: hij barstte in tranen uit.

/

“Ik was in tranen, omdat we de titel niet pakten. We hebben het zelf weggegeven”, zegt Terry in gesprek met de Engelse media. “De titel, daar speel je voor. Week in, week uit. Ik ben niet bang om mijn emoties te tonen. Ik wil prijzen pakken, daarom ben ik geboren. Het zit in me sinds ik een kind ben. Ik wil altijd winnen, zowel in de Premier League als in de Champions League.”

Manchester City werd vorig seizoen kampioen van Engeland met 86 punten. Liverpool werd tweede met 84, Chelsea eindigde op plek drie met 82. In het huidige seizoen is Chelsea alvast fantastisch op dreef, met vijf zeges en een gelijkspel. Daarmee is de club van manager José Mourinho koploper.

Chelsea wordt dit seizoen wel kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het komt goed JT! Ik verwacht echt dat Chelsea dit jaar kampioen wordt, niet omdat het moet maar omdat ze de allerbeste zijn. In Europa wordt het lastiger maar met deze selectie zijn ze titelfavoriet. Matic, Cesc en Diego Costa zijn dé aankopen die Chelsea nodig had om de aankomende seizoenen te domineren in europa

2 oktober 2014 om 10:05

Fabregas is gewoon zwaar overschat. Voetbalde altijd en overal tegen een lichte voldoende aan. Met zo speler ga je geen successen maken in Europa. Daarvoor heb je echte andere persoonlijkheden nodig en dat geldt ook voor Matic.

2 oktober 2014 om 10:09

En toch blijkt Cesc nu al heel belangrijk te zijn bij Chelsea. Heeft toch al wat belangrijks goals gemaakt.

2 oktober 2014 om 10:09

Cesc die overschat is? Nee. Barca gebruikte hem gewoon verkeerd of de Spaande competitie ligt hem niet. Zowel bij Arsenal als nu bij Chelsea speelt hij uitstekend en dat bevestigd hij nog maar eens met het aantal assists dat hij geeft. Iedereen vestigde zijn hoop op doelpunten en assists van Hazard, maar voorlopig is Cesc de grote man samen met Costa.

2 oktober 2014 om 10:09

Het feit dat je dit op durft te schrijven zegt dat je of Chelsea nog niet heb zien spelen dit seizoen, of je snapt er geen ene kl*ten van.. Matic is zo ongelofelijk belangrijk, hij zorgt er in zijn eentje voor dat Terry en Cahill nooit 'exposed' worden. Hij houdt het hele team sterk.

Cesc en Diego Costa spelen weergaloos, beide spelers brengen heel veel voetbal in de ploeg!

2 oktober 2014 om 11:05

Fabregas past perfect in het voetbal van Chelsea en is juist de persoonlijkheid die Chelsea nodig heeft. Chelsea had het lastig in de kleinere wedstrijden en had moeite met verdedigend spelende ploegen. Fabregas brengt zijn kwaliteit om de perfecte steekpass te geven en dat is wat we nodig hadden.

Ik zie je graag met argumenten komen, want ik ben het totaal met je oneens.

2 oktober 2014 om 14:40

Kijk jij wel eens wedstrijd van Chelsea?? Of ben jij er weer zo eentje doe zijn feiten niet kent? Costa en fabregas zijn op dit moment de smaakmakers bij Chelsea. Die jongen heeft zo veel rust. Indd bij barca speelde die vaak tegen een voldoende aan. Ook niet zo gek liepen nog meer giganten toen ter tijd. Maar bij Arsenal was die ook waanzinnig goed.

2 oktober 2014 om 16:29

@ahjacied

Kijk jij wel eens naar Chelsea? Ben je aan het trollen of?

Ik hoop echt dat je nog nooit een wedstrijd hebt gezien en maar wat praat. Anders snap jij namelijk echt geen hol van voetbal.

Fabregas is fantastisch bezig man. Hij geeft de ene naar de andere geweldige pass en elke wedstrijd heeft hij wel weer een assist.

Aan het begin van dit seizoen was hij verdedigend wat zwakker maar zelfs dat doe hij de laatste weken top.

Matic is mogelijk nog beter en behoort elke week tot de drie beste spelers van ons.

We zijn vorig jaar net niet kampioen geworden en zijn tot de halve finale gekomen in de CL. Daarbij hadden we Matic niet tot onze beschikking, misten we een echte spelmaker en misten we een topspits. (die hebben we nu dus met Fabregas en Costa).

We zijn dus veel sterker geworden en met Chelsea's staat van dienst in Europa kun je toch onmogelijk stellig beweren dat ze geen successen gaan behalen...

2 oktober 2014 om 10:08

de BPL moet inderdaad lukken voor Chelsea dit seizoen, maar of ze het europees redden tegenover bijvoorbeeld borussia dortmund, bayern munchen, barcelona, real, dat moet ik nog zien.
De spelers die je opnoemde zijn zeker goede aankopen en renderen al goed in het spelletje van mourinho.

5 oktober 2014 om 13:05

Alsjeblieft haal Dortmund uit deze tekst Chelsea is duidelijk stukke sterken dan hun ...

Ik hoop zo graag Manchester City het weer wint. Puur gewoon omdat iedereen die club haat in Engeland. Ik vind Chelsea echt zwaar overschat. Leuk doen in Engeland en puur zakelijk winnen elke keer. Maar daar buiten doen ze totaal niet mee met het niveau van Real en Barcelona en Bayern Munchen.

2 oktober 2014 om 10:07

Maar die clubs die jij noemt spelen ook niet in de Bpl, scheelt weer. Ik snap je punt overigens wel, en daar heb je gelijk in. Toch snap ik niet waarom je het City zo zou gunnen. Vind er weinig charme aan die club zitten.

2 oktober 2014 om 10:12

@weazel

Zit sowieso weinig charme in Engels voetbal. Ik vind Manchester United maar een grijs clubje die levend wordt gehouden door een paar miljardairs en dat geldt ook voor Chelsea en City. Maar het liefst zie ik Arsenal hem winnen. Maar dat gebeurd niet zo snel.

2 oktober 2014 om 10:24

Mweh, bij Liverpool, Everton, Arsenal en een x aantal kleinere clubs voel je wel echt een attractieve sfeer. Het spel is niet zoals dat in DU of ES wordt gespeeld, maar het is wel karakteristiek en die bevalt mij persoonlijk zeer, is natuurlijk een mening.

Helaas zal Arsenal 'm niet zo snel winnen nee...

2 oktober 2014 om 11:10

Ik heb nog nooit zoveel onzin van de zelfde persoon in 1 topic gelezen man man man wat snap jij er weinig van zeg wil je alsjeblieft ophouden met praten over de bpl of clubs in de bpl? Je volgt het niet en je snapt het niet hou het lekker bij de eredivisie misschien snap je daar wel een beetje hoe het in elkaar zit...

2 oktober 2014 om 11:20

Ahjacied. Als je geen fan bent van Engels voetbal, zeg dat dan meteen. Dan weet men wat de reden is achter alle onwaarheden die je verkondigt.

2 oktober 2014 om 11:23

@londonisblue

Hij verkondigt gewoon zijn mening. Bovendien zijn jouw uitspraken minstens net zo weinig ondersteund/opbouwend.

2 oktober 2014 om 12:04

Het vervelende is dat mensen hun mening vaak al klaar hebben liggen terwijl ze er totaal geen verstand van hebben Ik zal het even ondersteunen waar het fout gaat bij ahjacied
1: Fabregas en Matic overschat elke bpl en vooral Chelsea kenner weet dat daar niks van klopt Fabregas is de eerste speler in de Bpl die 6 wedstrijden achter elkaar een assist heeft gegeven. En als je Chelsea een beetje volgt kan je ook zien hoeveel verdedigings werk Matic wel niet opknapt. Beiden gewoon erg belangrijk en totaal niet overschat sterker nog denk ik dat Matic wordt onderschat.
2: Manchester city die zogenaamd door iedereen gehaat wordt ik ben er al 1 die geen haat heeft voor city en ik denk dat Chelsea toch wel meer gehaat wordt dan city als ik de berichten altijd lees op vz.
3: Puur zakelijk voetballen? Ook niks van waar Chelsea heeft het meest aantal doelpunten en dat maak je niet door zakelijk te voetballen enige keer dat het er een beetje zakelijk uitzag was tegen City maar dat kwam puur omdat City gewoon sterker was Chelsea probeerde zeker wel te voetballen.
4: Niet van het niveau Real, Barca en Bayern volgens mij speelde Chelsea vorig jaar in de halve finale van de Champions League waar Barca al niet meer te zien was en draaide dus wel mee met Bayern en Real.
5:engels voetbal en charme dat is inderdaad zijn mening dat mag hij vinden ikzelf vind het juist een erge mooie competitie waar niet overal maar voor gefloten wordt en je echt moet vechten voor de bal dat is de Charme van Engels voetbal niet fluiten voor alle kleine overtredingen van de rest van de wereld wel doet.
6: Manchester United wordt niet levend gehouden door miljardairs want die hebben gewoon een eigen vermogen wat je overigens ook steeds meer ziet bij City en vooral Chelsea vandaar dat Chelsea ook geen problemen heeft met de Ffp.
Overigens uit hij het niet echt als mening maar meer als feiten die niet kloppen.
Nogmaals ik heb nog nooit zoveel onzin van de zelfde persoon in 1 topic gezien.

2 oktober 2014 om 15:09

Eindelijk iemand die het snapt
Heb totaal geen sympathie chelsea maar objectief beken klopt alles wat je beweert

2 oktober 2014 om 18:32

tuurlijk jong......weinig charme in t'engels voetbal?....ik reageer maar niet eens...nee Ajax straalt lekker veel charme uit

2 oktober 2014 om 10:27

Zakelijk winnnen elke keer? Hebben we daarom de meeste doelpunten gemaakt?

2 oktober 2014 om 10:35

Dus als je de meeste doelpunten maakt, speel je geen zakelijk voetbal?

2 wedstrijden hebben voor meer dan de helft van de doelpunten productie gezorgd, dus dat is wel erg kortzichtig beoordelen. Bovendien lijkt het in de CL 3x nergens op.

2 oktober 2014 om 11:30

Maar jullie hebben Costa toch? De man van 7 goals in 4 wedstrijden? Dat maakte Chelsea onoverwinnelijk... althans... dat werd op het forum zo gecommuniceerd...

2 oktober 2014 om 13:53

Jezus weazel

Ben jij ook zo dom geworden dat je onzin gaat uitkramen? Heb jij de wedstrijd tegen Schalke en Sporting gezien? Dat zeker niet. Tegen Sporting bijvoorbeeld kon het gewoon 6-0 zijn geworden. Maar nogmaals, jij kraamt gewoon onzin uit.

Zakelijk spelen? Dan win je met 3-6 uit van Everton (een top 6 club)?

Cfc heeft in maar 1 wedstrijd 1 goal gescoord. In de andere wedstrijden hebben ze minimaal 2 gemaakt (en ook veel geincasseerd omdat er niks van zakelijk was).

Mensen worden steeds dommer. Jeeitje!

2 oktober 2014 om 16:18

Calm down. Ik spreek ook maar met cynisme.

Chelsea is met leuk en attractief voetbal aan dit seizoen begonnen. Maar dat neemt niet weg dat ze daarmee hun 'zakelijke / bus' imago ineens kwijt zijn. Ik wil ze dit voetbal zien spelen in de Champions League tegen clubs die gelijkwaardig aan hen zijn. Ik hoop dat Chelsea dat durft, want pas dan vind ik dat je ze dat houterige imago mag afschrijven.

Stel dat het team uit vorm raakt, wat gaat Mou dan doen? Gaat ie dan weer voor de 1-0 zoals vorig seizoen in elke topper/cl wedstrijd.

Chelsea heeft een belachelijk goed team dat kampioenkandidaat nummer 1 is in Engeland en hoge ogen kan gooien in de CL. Hopelijk kiezen ze er voor om dat met het voetbal van de afgelopen 8 wedstrijden te doen en vallen ze niet terug in oude gewoonten.

De tweede reactie was inderdaad onnodig en provocerend. Sorry.

2 oktober 2014 om 11:07

Puur zakelijk winnen? Dat valt wel mee. Heb je bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Everton gezien? Dat kun je van alles noemen maar niet zakelijk.

Daarbij, hoezo doen ze niet mee aan het niveau van Real, Barça en Bayern? Vorig jaar stonden ze gewoon in de halve finale. Ik zie echt geen reden waarom Chelsea niet bij machte zou zijn om die andere grootmachten te verslaan.

En volgens mij haat echt niet iedereen City in Engeland hoor, dan kun je eerder Chelsea noemen.

2 oktober 2014 om 16:42

@ahjacied

Je hebt nu al meerdere comments op deze pagina gezet maar eigenlijk heb je geen woord geschreven dat ergens op slaat.

Ik lees alleen maar frustratie en een hele hoop onzin waarbij het eigenlijk zonde is om er serieus op te gaan reageren.

Zolang diego costa doelpunten blijft maken zie ik Chelsea als favoriet.

Dit seizoen verwacht ik veel van Chelsea. Daar bedoel ik de resultaten mee. Ze hebben nu tenminste een fantastische spits, die doelpunten weet te maken. Dat miste ze vorig seizoen toch een beetje, een Killer voor het doel. Terry het is je gegund. José is tenminste een coach waar dit mogelijk mee is. Tactisch is deze man zo sterk. Misschien geen swingend voetbal, maar wel ongelofelijk effectief en daar gaat het heden ten dage toch om.

2 oktober 2014 om 10:10

Soms erger ik me wel aan het spel van chelsea, tegen topploegen achterover hangen en vervolgens via de counter een doelpunt maken, toch best laf voetbal. Ik verwacht ook zeker wel wat van chelsea, maar het is nog niet top, het kan nog wel beter en scherper.

2 oktober 2014 om 12:41

En hoe speelde Nederland op het wk?

Die gast die blijft maar janken, elke keer als die uitgeschakeld is in de Champions League of z'n titelkansen heeft verspeeld.. Man up! You win some, you lose some, dat janken gaat het echt niet verbeteren.

2 oktober 2014 om 11:09

Wat is daar mis mee? Iedereen toont zijn emoties op zijn eigen manier. En ik vind het al helemaal ridicuul dat je insinueert dat huilen niet mannelijk zou zijn. Dat janken gaat het niet verbeteren, maar dat hoeft toch helemaal niet? Als je verdrietig bent, mag je niet huilen ofzo?

2 oktober 2014 om 11:41

Haha, ''man up!''. Dat zeg jij tegen de man die met 2 gebroken ribben en vele andere blessures gewoon op het veld staat en die met z'n hoofd naar ballen duikt waar jij je voet niet eens zou durven plaatsen.

et verband dat jij probeert te maken tussen huilen en mannelijkheid klopt ook van geen kant. Iedereen verwerkt dingen op z'n eigen manier, dat staat los van hoe mannelijk iemand is.

Ik raad jou trouwens aan om de speech van Emma Watson te bekijken die ze gegeven heeft bij de VN waar gelijkheid tussen man en vrouw aanbod komt,daar worden opmerkingen als die van jou met de grond gelijk gemaakt.

2 oktober 2014 om 12:57

Wat heeft gelijkheid toch te maken met dat gejank van Terry? En die Emma Watson kan beter in de keuken gaan staan, waardeloze actrice.

anders zoen je lekker de vrouw van je beste vriend ofso...

2 oktober 2014 om 12:24

Als je niets nuttigs te melden hebt, hoef je niet te reageren. En ahjacied, je kan het ook gewoon zeggen als je hekel aan Chelsea heb, en ervan baalt dat Fabregas niet terus is gekomen bij Arsenal. Chelsea laat dit seizoen gewoon leuk voetbal zien, ben dan ook blij dat Fabregas en vooral Costa zijn gehaald, die zeker een meerwaarde zijn. John Terry zal altijd een held zijn op Stamford Bridge!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren