Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Verstandig als hij nog een paar jaar bij Ajax zou spelen’

Laatste update:

Erik ten Hag heeft bij Ajax te maken met grote talenten als Frenkie de Jong en Justin Kluivert. Over eerstgenoemde is de trainer zeer tevreden over de manier waarop hij zich ontwikkelt als centrale verdediger. Ook Kluivert ontwikkelt zich sterk en de club wil hem belonen met een nieuw contract. Maar vooralsnog is er geen akkoord. Ten Hag hoopt dat de buitenspeler langer in Amsterdam blijft. Bekijk de video hieronder.

Denk jij dat Justin Kluivert zijn contract bij Ajax gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker laten gaan. Ben die snotneus en zn zaakwaarnemers wel aardig beu aan het worden. Speelt net een half jaar in de basis en nog absoluut niet klaar voor de top. Pas als ie net zo dominant word op het veld als dat er artikelen verschijnen zou je pas echt iets mogen eisen.

24 februari 2018 om 08:43

Jij bent deze jongen beu op basis van de artikelen op oa deze site. Je hoort deze jongen zelf vrij weinig. Het wordt grotendeels door de buitenwereld opgeklopt. Wat ik Kluivert zelf hoor zeggen is vrij realistisch, maar dat horen of lezen veel mensen niet meer. Hij kan niets doen aan het feit in welke mate en hoeveelheid hij in de media verschijnt met artikelen.

24 februari 2018 om 09:23

Klopt, heeft ook te maken dat hij nog niet heeft verlengd en uitspraken doet als ik wil voor 160 miljoen transferreren. Gewoon hoog in de bol . Hou ik niet van. Maar ieder zn mening

24 februari 2018 om 09:23

Klopt, heeft ook te maken dat hij nog niet heeft verlengd en uitspraken doet als ik wil voor 160 miljoen transferreren. Gewoon hoog in de bol . Hou ik niet van. Maar ieder zn mening

24 februari 2018 om 09:35

Iemand die voor 160 wil miljoen transfereren heeft dus niet als idee om gratis de deur uit te lopen. Dat de onderhandelingen langer duren zegt niets, dat duurde het bij De Jong ook.

24 februari 2018 om 09:40

Ieder zo zijn mening en ik respecteer die van jou uiteraard. Dat hij nog niet heeft verlengd zal waarschijnlijk te maken hebben met de onderhandelingen tussen Ajax en zijn zaakwaarnemer. Puur iets zakelijke. Voor 160 miljoen vertrekken, nou graag zelfs. Dan is hij absoluut de beste en dat zie ik graag. Hij weet van zichzelf dat hij er nog niet is en dat siert hem. Wellicht wilt hij Ajax gewoon laten verdienen. Hoe dan ook is het een echte Ajacied. Een beetje branie hoort erbij.

24 februari 2018 om 11:09

Kluivert zegt verstandige dingen, en heb hem ook horen zeggen dat het niet uitgesloten is dat je tegenwoordig op jonge leeftijd een kans krijgt die je niet hoeft te laten schieten - wat gewoon realistisch is in zijn geval.

Het probleem is alleen dat het allemaal niet zoveel uitmaakt wat hij zegt. Met Mino Raiola weten we allemaal van te voren hoe zo’n onderhandeling afloopt. Enige uitzondering op die regel die ik ken is Vilhena, al had dat vooral met familieomstandigheden te maken. Kluivert gaat gewoon net als Tete helemaal niks tekenen vrees ik.

Klopt 18 jaar en nu al een gezeik over contract dat joch komt net kijken !!! En komt nog zoveel tekort maar nogmaals zit in familie kluivert he !!! Kijk naar dat vervelend broertje van m is geen kind meer met z'n 10 jaar !!! Word zo gevormd door z'n pa , ik zou zeggen vertrek lekker wat een gezeur zo iemand moet blindelings contract tekenen voor jaar of 4 , en dan kijken hoe ie er voor staat . Pfffff ,

24 februari 2018 om 09:41

Dat jij een jochie van 10 die nog nooit een onvertogen woord over iemand heeft gesproken, netjes met 2 woorden praat, ouderen met U aanspreekt, ondanks dat zijn ouders rijk zijn toch zelf heeft leren koken en schoonmaken, zeer sympathiek en netjes opgevoed overkomt zo karakteriseert, kan er bij mij als vader van een zoontje echt niet in. Daarnaast zou ik NIEMAND ooit het advies geven om iets blindelings te tekenen.

24 februari 2018 om 10:39

Ben het eens met jou, die knul van 10 heeft alles om het ver te schoppen in het leven. Helaas zie je in bovenstaande reactie het resultaat van iemand die op een slechte manier 'door zijn vader is gevormd'. Een hele zure, jaloerse reactie. Justin gaat verder echt wel bijtekenen.

Ik neem aan dat Justin nog wel een paar jaartjes blijft. Zijn vader zal hem ook advies geven wat goed voor hem is. Ajax zal op termijn goed geld aan hem verdienen, dus niets mis mee dat Justin een goed contract wilt.
Dat anderen daarmee concluderen dat hij het hoog in z'n bol heeft, niet klaar voor de top is, een snotneus is, niets mag eisen en dat ie blindelings moet tekenen... etc.etc. zegt meer over deze reageerders, dan over Justin.
En wat Shane -zijn broertje- er mee te maken heeft ontgaat mij al helemaal, jammer dat ie niet bij Ajax speelt, want met zo'n pracht gozertje zou Ajax financieel helemaal binnenlopen. En natuurlijk zou de Arena elke week uitverkocht zijn wat een lust voor het ook om naar dat pas 10 jarig manneke te kijken.

O nou ik zeg je die ze zijn gewoon media geil ! Een kind van 10 jaar moet helemaal niet in de media waarom ?! En Justin moet lekker vertekken met z'n gezeik en die geld beluste zakenwaarnemr van m. Deze jongen komt net kijken en mag blij zijn dat ie bij Ajax kan bij tekenen en ja blindelings ! Hij heeft goed contract hoor presteer eerst is een jaar of wat slap gelul van een jochie !!!!

Ajax zou er verstandig aan doen Patrick Kluivert volgend jaar in het technisch hart op te nemen. Wie weet komt Shane dan ook wel naar de club

24 februari 2018 om 11:13

Welk technisch hart?

Qat een overdreven gelul zeg over kluivert ! Is hij zo goed als word gezegd ????? Ik zeg nee ja in eredivisie maar wat stelt dat nou voor tegen sparta / Roda / etc niks en dan bakt ie er vaak ook nog niks van , deze jongen moet is op z'n plaats gezet worden ! Ik zeg je dat deze jongen als ie al zou slagen pas verder moet gaan kijken als ie jaar of 22 is , nu praten over grote clubs last ie nou eerst is zien dat ie een constant jaar draait en vast houd niet teren op een goal of een actie ! Ik zeg zet younes er maar in en zet m even op bankie kijken hoe die dan reageert ! Want hij vind zich zelf al zo goed dat hij vind dat ie in de basis hoort ! Ik vind t een normale voetballer waar er genoeg van zijn , ! Misschien in toekomst dat ie wel hoger op kan maar zeker niet bij topclubs zo als ik m nu zie , en een tip trap die zakkenvuller die zakenwaarnemer eruit , daar gaat hele voetbal aan kapot .

24 februari 2018 om 13:16

3 verschillende nietszeggende, op onderbuik gevoel geschreven, haatteksten over alles wat maar met deze jongen te maken heeft. Wat stel jij je aan zeg, damn.. Nee, Kluivert is geen normale voetballer waar er genoeg van zijn. Hoe vaak zie jij mensen met een dergelijke techniek op hun 18e bij Ajax in de basis spelen? Gelukkig ben jij geen scout want je hebt beister weinig verstand van het spelletje..

Klopt heb r geen verstand van ! We zullen zien als ie weggaat dan is t klaar met m net als zoveel zo genaamde talenten !!!! Man gaat hier niet over het spelletje maar om de poen !!! Voetbal is allang geen voetbal meer alleen maar dit slappe gelul over een jochie van net 18 die net paar mnd in een Flup competitie speelt en al met zakenwarnemers en met miljoenen bezig is ! Waarvoor denk je dat Nederlands voetbal zo afgedwaald is tot niveau niks meer !!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren