Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag mist basisklant tegen Heracles en ziet Mazraoui terugkeren

Laatste update:

Ajax moet het zaterdagavond tegen Heracles doen zonder Joël Veltman. De Oranje-international heeft een spierblessure opgelopen, zo bevestigde trainer Erik ten Hag vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. Edson Álvarez heeft te kampen met een jetlag nadat hij tijdens de interlandperiode in actie kwam met de nationale ploeg van Mexico. Noussair Mazraoui is er tegen Heracles wel gewoon bij. Hij viel geblesseeerd uit tijdens een interland van Marokko, maar is op tijd hersteld.

Ten Hag bevestigde tijdens het persmoment dat David Neres een operatie achter de rug heeft. De Braziliaanse buitenspeler liep tegen Chelsea een knieblessure op en is tot aan de winterstop uitgeschakeld. “Hij gaat nu het revalidatieproces in”, aldus de trainer, die verder over een fitte selectie beschikt. Veltman zal ook komende woensdag niet in actie komen tegen Lille OSC. Hij is geschorst voor het uitduel in de groepsfase van de Champions League.

Ten Hag: 'Frank Wormuth heeft van Heracles een succesvolle ploeg gemaakt'

Ondanks dat behalve Veltman ook Daley Blind geschorst is tegen Lille, kiest Ten Hag er tegen Heracles niet voor om hun beoogde vervangers te laten spelen. Ook niet als de stand het na rust zou toelaten. “Wat heeft dat voor zin?”, vraagt Ten Hag zich hardop af. “Als dat het geval zou zijn, dan zou er een groot verschil op het scorebord staan. Hoe acteert de tegenstander dan nog? Dan krijgen ze waarschijnlijk niet meer de druk die ze wel aanstaande woensdag krijgen.

Over de tegenstander van zaterdagavond was Ten Hag lovend. “Ik denk dat ze boven verwachting presteren. De trainer heeft er een heel duidelijk idee ingebracht. Daar heeft hij al anderhalf jaar ontzettend veel succes mee. Er is een goede klik tussen de trainer en club. Ze hebben een on-Nederlandse speelwijze met buitenlandse elementen. Met name als je kijkt naar de fitheid van de ploeg, want ze kunnen negentig minuten blijven gaan.”

Wat verwacht jij van Ajax - Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant vervelend, aan de andere kant kun je nu wel alvarez of schuurs daar opstellen om alvast te testen voor tegen Lille.

22 november 2019 om 13:48

Ik verwacht dat Ten Hag gaat spelen met Martinez en Schuurs achterin en dan met Alvarez op CVM. Alvarez heeft nog niet achterin gespeeld en Ten Hag is niet iemand die dat dan op korte termijn zo veel wilt aanpassen.

22 november 2019 om 13:59

Ik mag toch hopen dat hij het middenveld wat nu draait lekker in tact laat tegen Lille. Gewoon Schuurs speeltijd gunnen en lekker laten spelen naast Blind en Alvarez laten herstellen van zijn jetlag. En in de CL spelen met Schuurs en Alvarez achterin.
Ik zou wel in de tweede helft Blind wisselen voor Alavarez zodat ze wel wat minuten samen hebben lijkt me toch raar omdat in een CL duel voor het eerst te moeten testen.

22 november 2019 om 17:52

Goh dit had ik gemist. Dat is in mijn optiek ook inderdaad een mooie testcase voor Lille. Maar verder helemaal ook niet vervelend. Veltman in het centrum is een drama! Komt in alles te kort voor een CV

Niet mooi dat hij een blessure heeft, wel fijn dat Ajax dan alvast kunnen inspelen op Lille uit met Alvarez achterin. Als dit niet werkt kan je altijd nog switchen naar Martinez achterin woensdag

Ja nu eens nu eens kijken wie zijn plaats gaat in nemen . Zou het misschien Schuurs kunnen worden ?

Ik kan uit het artikel nou niet opmaken of Alverez kan spelen. Mocht hij wel fit zijn hoop ik dat Alvarez naast Daley speelt. Als de score het toelaat kun je mooi Schuurs brengen voor Daley na een minuut of 60, zodat Alvarez en Schuurs samen wat minuten maken met het oog op Lille.

22 november 2019 om 14:52

@goudekaaas snap niet waarom EtH zo eigenwijs is. Een wedstrijd rust gunnen aan Blind is ook wel ff lekker. Zet Schuurs en Alvarez er alvast in zodat ze aan elkaar wennen voor Lillie. Ook voor Blind even lekker om extra rust te pakken.

22 november 2019 om 15:12

Ik begrijp je punt enigszins wel met rust pakken, maar Blind is wel de belangrijkste schakel in de opbouw van achteruit. Stel dat je met Schuurs en Alvarez begint en Heracles (wat zeker niet onaardig speelt de laatste tijd) pakt minimaal een punt, dan zal iedereen achteraf vloeken op Ten Hag waarom hij niet met Blind is begonnen. Ik begin daarom liever met Blind en als de wedstrijd het toelaat kun je hem wisselen voor Schuurs. Blind heeft bovendien volgende week CL al extra rust

22 november 2019 om 15:58

@goudsekaas eens, alleen geeft EtH aan dat hij geen zin heeft om te wisselen als ze voor zijn. Snap zijn logica maar volgens mij gaat het ook meer om wedstridjfit maken van Schuurs. Mbt Blind eens hij is belangrijkste speler maar hij is ook pas vader geworden (net voor Valencia uit). Die man zou denk ik ook lekker vinden een weekend thuis zitten met zijn gezin. Kan een Pierre op de bank om hem ook te motiveren.

22 november 2019 om 17:00

@mrkrillin Blind krijgt woensdag toch al rust? Ik verwacht Martinez en schuurs woensdag achterin en dan een middenveld met Alvarez Marin Promes.

Hopelijk krijgt labyad wederom een kans. Deed het goed tegen Utrecht. Tegen een club als Heracles kan je makkelijk starten met schuurs achterin.

Ik begrijp het niet zo goed... Alvarez heeft een jetlag? kan hij daarom niet spelen? Anders zou ik gewoon met Alvarez en blind spelen.

Jetlag.... moet even aan Suarez denken, die kwam meestal rechtstreeks van Schiphol naar de Arena... speelde altijd na een interland!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren