Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag mag niet klagen als Manchester United naar andere managers kijkt’

Laatste update:

In minuut 100 en 101 noteerde Cole Palmer zijn tweede en derde goal voor the Blues, waarmee hij Erik Ten Hag en zijn Manchester United flink in rouw dompelde. In Engeland klimt het journaille gauw in de pen om de nabije toekomst van de Nederlandse trainer ter discussie te stellen.

"Als er enige twijfel was, is dat er nu niet meer", schrijft Samuel Luckhurst van het Manchester Evening News. "Manchester United heeft niet de mentaliteit om zich te kwalificeren voor de Champions League."

De ploeg van Ten Hag kent met elf punten achterstand op nummer vier Aston Villa inderdaad een loodzware, om niet te zeggen onmogelijke, klus om te kwalificeren voor het miljardenbal. De late verliespartij in Londen en de teleurstellende plek op de ranglijst kan mogelijk consequenties hebben voor Ten Hag, denkt het Britse medialandschap.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ten Hag 'out'-dossier


"Zelfs in een van de betere wedstrijden van een chaotische seizoenscampagne, kan dit uiteindelijk als bewijs ingediend worden in het 'Ten Hag-out-dossier'", meent Luckhurst. The Telegraph plaatst ook zijn vraagtekens bij de toekomst van de voormalig Ajax-trainer.

"De ineenstorting van Manchester United tegen Chelsea tekent een serie van patronen van implosie, die Erik ten Hags toekomst bedreigen", kopt die krant. Voor the Red Devils was het alweer de vijfde keer dat na het laatste fluitsignaal de 4-3 stand op het scorebord stond. Vier keer daarvan was United de beslechte partij.

"En die nederlagen volgen een zorgwekkend patroon die niet alleen het karakter van de United-selectie in vraag stelt, maar ook of Ten Hag wel de juiste manager is om hen te leiden."

"Ten Hag klaagde dat zijn team na het uitvallen van Raphaël Varane en Jonny Evans het ontbrak aan leiderschap", vervolgt de krant. "Maar dat is geen excuus. En dat weet hij."

"Manchester United is in niets een meer elitaire club dan toen Ten Hag het stokje overnam", kopt The Guardian. "De late ineenstorting was geen verrassing. Ten Hag heeft deze baan bijna twee jaar. Hij mag niet klagen als de nieuwe eigenaren ervoor kiezen om in de zomer naar een andere manager te kijken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

En datzelfde zou (terecht) zijn geschreven over Pochettino als hij verloren zou hebben. Beide managers doen het dit seizoen wat mij betreft enorm matig, allebei de heren zouden het verdienen om vervangen te worden aan het einde van het seizoen.

Ik moet daarbij zeggen dat ik de hele hype rondom Ten Hag's vorige seizoen niet begrepen heb. Ook vorig seizoen was het voetbal om te janken, het grote verschil was volgens mij gewoon dat Rashford het toen ruim 2 maanden flink op de heupen gehad heeft waardoor hij flink hoger is geëindigd dan ze verdienden.

5 april 2024 om 08:30

Nou maar het schokkende is wel dat Pochettino er in de media altijd veel beter van af komt. Terwijl die toch echt nog vele malen dramatischer presteert dan Ten Hag. Pochettino heeft een selectie van 1 miljard, een veel bredere bank dan Ten Hag, en staat al het gehele seizoen in het rechterrijtje.
Overigens oneens over vorig seizoen, toen was het voetbal van Ten Hag na die slechte start gewoon prima. Alleen de laatste 2 maanden kwam er toen de klad in, maar werd er alsnog een 3e plaats vastgesteld. Dat was gezien de selectie toch echt het maximaal haalbare.
En presteert Palmer dit seizoen niet net zo goed als Rashford vorig seizoen? Hoezo is Chelsea dan wel zo ver weg van een prijs?

5 april 2024 om 08:53

Komt Pochettino er beter van af? Of plaatst VZ alleen de negatieve artikels over ten Hag.

5 april 2024 om 08:59

Nou ik volg de Engelse media ook geregeld, daar wordt ETH ook harder aangepakt dan Pochettino hoor. De reden lijkt me dat de verwachtingen bij United toch altijd torenhoog zijn, dat is onveranderd sinds Sir Alex weg is.

5 april 2024 om 09:49

Ik verbaas me er ook over, maar aan de andere kant is dit wel wat Pochettino doet. Hij ligt enorm lekker bij de journalisten, zo lekker zelfs dat zij zelf toegeven dat ze "misschien wel niet kritisch genoeg zijn omdat hij zo leuk, lollig en charmant is tijdens de persconferenties."

De resultaten waren best oke, maar het voetbal was niet goed. Althans ik kan me niet voorstellen dat men bij United echt tevreden was over dat spel als je het afzet tegen wat de concurrenten lieten zien.

Palmer presteert inderdaad net zo goed, zo niet beter dan Rashford vorig seizoen en ik ben er van overtuigd dat Chelsea zonder Palmer nu voor lijfsbehoud zou vechten

5 april 2024 om 10:24

Als je begint aan de klus bij MU wist je dat al, dat je wordt aangepakt als je niet aan de Ferguson lat tipt, dat ligt niet aan ten Hag. Zie zijn voorgangers.

5 april 2024 om 10:35

Ik vermoed dat we in NL meer focussen op Ten Hag en dat we daarom ook veel meer negatieve berichten lezen over man utd dan Chelsea. Wat zij presteren is belachelijk slecht met al die investeringen van hun. UTD doet het ook slecht he daar niet van.

Verder was ik wel echt verrast dat er zoveel blessure tijd is gekomen en dat ze dan uitgerekend last moment 2x scoren.

5 april 2024 om 10:43

Op vz komt alles wat met Ten Hag te maken te staan, over Chelsea las je alleen extra dingen toen er zoveel uitgegeven werd. Maar vz sloeg vooral hard door toen het allemaal hosanna was, elk artikel uit de Engelse media werd in delen over verschillende dagen hier gedeeld. Dan mag er nu toch ook best wat negatiefs komen, want het is gewoon slecht op dit moment.

5 april 2024 om 12:28

Mjah ik vind qua selectie toch anders, chelsea heeft overprized spelers aangekocht en qua breedte is het gewoon qualitatief slecht. Vind dat bij manU toch beter, ook gezien de talentjes die doorkomen. (Zeker nu versneld vanwege blessures etc) Maar dat heb je wel minder bij Chelsea, te weinig bruikbaars vanuit de jeugd. Terwijl wel flink in is geïnvesteerd.

5 april 2024 om 09:12

Ik vind dit ook wel weer heel makkelijk. Als je ziet hoe veel blessures ten Hag heeft, vooral achterin, doet hij het best wel prima. Probleem is dat ze in manchester verwachten met dit materiaal kampioen te worden. Dat is gewoon onmogelijk

5 april 2024 om 10:22

Ik denk niet dat iemand verwacht dat ze kampioen zouden worden, maar laatste worden in hun CL groep (achter Kopenhagen en Galatasaray) is echt dramatisch slecht, en het kan natuurlijk gebeuren dat Liverpool en Arsenal een seizoen boven je staan, maar zo'n afstand is niet best, en dat ook Tottenham en Aston Villa het beter doen, dan wordt het toch wel kritisch. Je hebt een selectie vol bewezen topspelers, als daar een groot gedeelte van niet zijn normale niveau haalt, dan wijst de vinger toch al snel naar de trainer.

Dit seizoen is echt een exacte kopie wat er met Van Gaal gebeurde: eerste seizoen een CL ticket en lichte hoop op een ommekeer, tweede seizoen onderaan in de CL groep, geen CL ticket in de Premier League, en enkel nog de FA cup om op te hopen.

5 april 2024 om 10:40

Wat een populaire praat zeg. Letterlijk niemand verwacht dat ze kampioen moeten worden. Maar je mag toch wel wat meer verwachten van United?

Uitgeschakeld worden door Gala en Kopenhagen is toch een wanprestatie eerste klas?

Daarnaast heeft united geen mindere selectie dan bijv Villa en spurs. Maar de afstand is echt groot.

En dan heb je het nog niet eens over het belabberde spel.

5 april 2024 om 10:44

Utd heeft voor het eerst in 30 jaar ofzo 17 wedstrijden verloren in de PL, denk je dat alle andere coaches nooit met blessures te maken hadden?

5 april 2024 om 12:03

Dit is natuurlijk een verloren seizoen voor United, maar wat je schrijft over van Gaal is eigenlijk toe te passen op elke United trainer sinds Ferguson. Dan is de conclusie naar mijn insteeks niet de trainer, maar de club waar het finaal misgaat, dit is ook door meerdere oud-spelers bevestigt.

Natuurlijk heeft ten Hag dit jaar niet optimaal gepresteerd, maar als je kijkt naar de top 5 en hun blessures en vorm, dan heeft ten Hag ook wel veel pech dit jaar. Vorig jaar zat het gewoon wat meer mee, en dit jaar zit het tegen. Als je hem ontslaat of vervangt begin je weer van voor af aan. Bij Klopp heeft het ook een paar jaar geduurt voordat het echt begon te lopen.

5 april 2024 om 09:23

@YoeriCPC, het vorige seizoen een hype noemen is wel overdreven. Er was geen hype. Het was een goed basis seizoen, met 17 punten meer dan het seizoen ervoor en een (kleine) prijs + een finale in de FA. De hoop was dat hij daarop kon doorbouwen met een paar gerichte aankopen. Uiteindelijk zijn we dit seizoen een flinke stap achteruit gegaan. En 'Rashford had het 2 maanden op de heupen' is ook overdrijven. Hij had 30 goals en 11 assist, gewoon een goed seizoen. Dit seizoen zijn belangrijke spelers zoals Casemiro, Bruno en Rashford totaal uit vorm. En de rest ligt, of lag in de lappenmand. Maar zelfs met alle tegenslagen had ETH wel wat meer mogen brengen qua positiespel.

5 april 2024 om 10:25

Rashford had idd een (zeer?) goed seizoen, hij is alleen nu niet uit vorm maar gewoon de standaard Rashford die af en toe een goed tot zeer goed seizoen heeft.

Ten Hag valt genoeg aan te rekenen, maar dat hebben we allemaal al wel eens herhaald op dit forum. Het spel lijkt nergens op en dat ligt aan maar 1 man die het niet voor elkaar krijgt om zijn spelers te laten spelen zoals hij wil. Daarnaast is zijn in-game management ook van bedenkelijk niveau want hoe kan je als je moet gaan scoren veel mensen achter houden en als je voor staat zoals gisteren met zijn allen naar voren gaan bij corners of vrije trappen op de vijandelijke helft? Dat moet Ten Hag voorkomen en anders heb je nog een Bruno die daar als captain iets aan moet doen, maar beiden laten het na?

Casemiro is ook niet uit vorm imo, die had nooit op zijn leeftijd vanuit Spanje naar Engeland moeten gaan en al helemaal niet naar een stuurloze club. Bij een City of Arsenal had hij nog wel wat kunnen betekenen, maar ja het geld is natuurlijk ook lekker.

5 april 2024 om 10:43

Hij laat het team niet zo spelen zoals hij wilt komt omdat het materiaal niet goed genoeg is. Of ga jij mij vertellen dat oa Maguire, Lindelof, AWB, Rashford, SMT wereld toppers zijn? Die kunnen gewoon noet beter, dus wordt het lastig om met zulke spelers het team beter te laten spelen. Deze spelers zouden bjj de helft van de PL clubs niet eens in de basis staan.

Klopp, Arteta, Guardiola, hebben ook jaren nodig gehad om juiste team te creeren voor hun spel. Alleen was daar het beleid bij die clubs beter, door sneller de middelmaat te verkopen om daarvoor betere spelers te halen.

Kim Min Jea zou bijvoorbeeld gehaald worden als ze Maguire zouden verkopen aan WHU. Dat js ook wel een wereld van verschil natuurlijk.
Dat Dalot gister ineens naar voren gaat om misschien in zijn ogen, de pingel goed te maken, kan je als coach weinig aan doen hé. Dat is een individuele fout van hem geweest. Spelers moeten beter weten. Hierin ben ik het wel eens dat Bruno dit in het veld beter moet aanvoelen. Maar er is op dit moment geen betere aanvoerder voor United.

Tuurlijk maakt ten Hag andere keuzes dan die ik of ieder ander zou nemen.


Over Rashford ben ik het eens dat hij vorig seizoennjuist boven zijn voormalige vorm uitstak en hij nu niet uit vorm is, maar dit is juist zijn vorm.

5 april 2024 om 10:49

Het klopt natuurlijk dat het materiaal niet beter kan dan dit, maar je kunt spelers ook beter maken door ze de juiste opdrachten mee te geven. Het ligt niet alleen aan de spelers en niet alleen aan Ten Hag. Dat ze wereldtoppers zijn hoor je mij sws niet zeggen, die hebben ze op dit moment alleen in potentie een paar lopen.

Die andere coaches hebben ook tijd nodig gehad, maar je kon wel vooruitgang zien en ook de aankopen waren logisch. Bij Utd zie ik achteruitgang en waardeloze aankopen - op wellicht Hojlund na maar die kan het niet alleen. En het is niet zo alsof Ten Hag geen tijd heeft gehad om zijn spelers uit te kiezen toch? Soms is het beter om als je eerste keus niet wil komen dan maar helemaal geen speler te kopen/huren, zodat je dat geld beschikbaar houdt. Nu hoor je vaak dat er geen geld is, maar heb je wel spelers erbij lopen die je niet gebruikt of totaal niet voldoen.

5 april 2024 om 11:10

Ten ahag heeft zeker tijd gehad om spelers te halen. Maar als het bestuur pas in de laatste week hem probeert te halen, moet je idd de hoofdprijs of zelfs teveel betalen. We weten allemaal dat er spelers moeten komen om een redelijke selectie te krijgen. Daarbij kan je geen spelers halen, maar wat heb je dan achter de hand.
Met het geld wat United ter beschikking had, hadden ze beter mee om moeten gaan. Maar vergeet niet dat het transferbudget bepaald wordt door de preststies van het team en niet door alle andere inkomsten. Want die inkomsten gaan gelijk in de portemonnee van de Glazers.

Ten Hag kan zeker spelers beter maken, ik.vind dst Dalot sinds zijn komst beter speelt. Shaw op beide posities die die gespeeld heeft. Spelers als Garnacho en Mainoo door laten komen. Maguire die zich iets herpakte een tijd geleden, maar de spelers die ik hierboven noem, kunnen gewoon niet beter maken.

5 april 2024 om 11:16

Het is natuurlijk beide AFC-BusbyBabe.

Het materiaal is inderdaad niet goed genoeg op bepaalde posities, maar datzelfde kon je van Arteta en Klopp zeggen. Guardiola erfde een kampioensteam, dus dat was wel iets beter in mijn optiek. De spelers die jij opnoemt zijn geen wereldtoppers nee, helemaal mee eens. Maar als ik het vergelijk met Arteta, die moest chocola maken van bijvoorbeeld: Mustafi, Sokratis, Liechtensteiner, Kolasinac, Jenkinson, Elneny, Ainsley Maitland-Niles, Denis Suarez, Welbeck en Iwobi.
Dat is ook geen selectie waar je u tegen zegt.. En ja je had Ramsey, Ozil, Aubameyang, Lacazette, Koscielny (wel al 33) en Monreal (ook al 33 toen). Maar de selectie was compleet uit balans ook.

Dan zag ik wel eerder ''de hand van Arteta'' dan ''de hand van Ten Hag''. En ook al met de middelmaat die hij had. Ook Arteta had een boel 'slechte' aankopen. Vergeet niet dat wij met iemand als David Luiz achterin speelden. Dat is ook geen topper.

Mijn punt is voornamelijk: Ten Hag is ook deels zelf verantwoordelijk voor de selectie die er staat. En dat heeft met het aankoopbeleid te maken, waarbij ik heilig overtuigd ben dat sommige spelers regelrecht uit de koker van Ten Hag komen. Daarbij gaat het dan soms niet eens over de kwaliteit van de desbetreffende speler, maar wel of die speler voor dat geld echt nodig was.
Antony: 95 miljoen
Casemiro: 70 miljoen
Malacia: 15 miljoen
Mount: 64 miljoen

Casemiro is kwalitatief geen slechte aankoop. Maar 70 miljoen? Was dat de beste keus? Mount is misschien niet helemaal eerlijk vanwege zijn blessures, maar was hij nodig voor 64 miljoen? Antony 95 miljoen spreekt voor zichzelf natuurlijk. Malacia is geen monster aankoopbedrag, maar was hij überhaupt geschikt voor het spel dat Ten Hag voor ogen had? Ik betwijfel het.

Martinez is echt een goede aankoop, waarmee je alleen pech hebt met de blessures nu. Hojlund is een goede aankoop. Onana vind ik voor 50 miljoen wel teveel, maar qua stijl past hij wel in het spel dat Ten Hag wil spelen.

En dan heb je nog wat transfervrije/loan jongens, daar kun je vrij weinig van vinden. Buiten dat ze niet geschikt zijn voor het spel van Ten Hag of niet per sé goed genoeg zijn. Eriksen, Weghorst, Evans, Amrabat.. Dat is dan eenmaal de situatie waar je in zit, dat je hen hebt moeten halen. Daar kun je weinig van vinden en kan Ten Hag niet per sé veel aan doen denk ik.

Maar aan die 4 spelers die ik heb genoemd heb je 265 miljoen uitgegeven. Denk jij niet ook dat je oprecht een beter gebalanceerde selectie had kunnen krijgen met die 265 miljoen, door andere spelers te halen? Ik zeg absoluut niet dat het makkelijk is hoor, maar ik denk oprecht dat het kon.

Maar buiten dat, volgens mij dien je als coach vanuit je basisprincipes te werken en waar nodig dat aan te passen. Ik kan bij Ten Hag geen visie zien, die hij bij Ajax wel had. Bij Ajax had hij ook in het begin niet de spelers die pasten in zijn spelopvatting. Maar toch speelde hij herkenbaar, ondanks dat het dan soms fout ging. Dan zag je dat bepaalde spelers wel beter werden in die speelstijl, waarna ze dan later werden uitgefaseerd door de aankopen/doorgroei van betere spelers. Dan is het een proces wat een stijgende lijn heeft. Dat zie ik bij Ten Hag bij United dus totaal niet. Alleen in het eerste half jaar misschien. En dat is los van pech met blessures etc., wat hij echt wel heeft gehad.

Sidenote als laatste: ''kim Min Jae zou bijvoorbeeld gehaald worden als ze Maguire zouden verkopen aan Whu''. Jij zegt dit alsof het een zekerheid was, maar denk je dat oprecht? Dan hadden jullie misschien flink meer moeten betalen, want als hij de keuze tussen jullie en Bayern had voor hetzelfde geld, hoezo ben je er dan zo zeker van dat hij United zou hebben gekozen? Is nu ook gewoon onbetwiste basisspeler bij Bayern namelijk.

5 april 2024 om 11:35

Ik dacht gisteren ook idd even aan Dalot dat die best aardig speelt, maar dan maakt hij weer een paar domme keuzes waaronder dat met die pingel, die ik overigens nooit gegeven had maar tegenwoordig is de regel blijkbaar 'contact = pingel' en dan krijg je die tegen. Dat is wel sneu, want buiten dat was hij wellicht 1 vd betere samen met Mainoo aan de kant van Utd.

Shaw is te vaak niet beschikbaar, dus net als Reece James speelt die goed als hij kan spelen, maar zijn het beiden spelers die je gewoon moet verkopen omdat je niet op ze kunt bouwen.

5 april 2024 om 11:37

Toen Arsenal in de eerste jaren minder presteerde was er veel minder druk dan bij United als het minder gaat. Elke coach doet het natuurlijk op zijn manier. Maar met bepaalde spelers kun je niet met een hoge lijn spelen, want 1 lange bal met snelle spitsen zijn spelers als Evans Maguire en Lindelof te langzaam. Hoop spelers die jaren lang counter voetbal hebben gespeeld. Zelfs onder van Gaal was het vaak de lange bal op Fellaini. Mourinho en OGS deden niets anders. Je ziet duidelijk met Dalot wat ten Hag wilt (opkomen op het middenveld) en met de aankoop van Onana. Al wordt het lastig opbouwen als Maguire alindelof niet weten wat ze met een bal moeten doen en altijd lange bal hebben gespeeld. Er is 1 wedstrijd dit seizoen gewest waar Unired goed speelde. En dat was uit tegen Wolves. En toen speelde Varane Martinez en Casemiro. Ik denk dat alle spelers fit zouden zijn er wel een stijgende lijn te zien zou zijn. Daarom vind ik ook dat hij komend seizoen met een TD en dus hopelijk een beter beleid en met fitte spelers, aan het roer hoort te staan.Mocht het dan niet lukken vind ik dat we dan een betere en eerlijkere conclusie mogen trekken.Ben het met je eens dat de de genoemde aankopen veel te veel geld hebben gekost, maar dat ligt echt wel bij het bestuur. Dit heb ik hierboven uitgelegd op reactie van Samcro.United was ver rond met Kim Min Jae en wilde zeker naar United komen. Zeker door de clausule in zijn contract was het erg interessant. Maar het duurde te lang, dus ging hij verder kijken en zo kwam Bayern op zijn pad. Dit kun je ook het bestuur verwijten door niet eerst KMJ te halen en daarna Maguire de deur uit te sturen dan andersom.Maguire ging niet weg vanwege verschil in salaris wat United niet wilde vergoeden. Elke andere topclub zou het anders aangepakt hebben, maar bij United niet.

5 april 2024 om 14:15

Eens met jou over de druk AFC-BusbyBabe, maar dat geldt toch allang niet meer voor de periode waarin Ten Hag begonnen is? De laatste PL winst is van 2013 voor jullie. Dan kan ik mij voorstellen dat Moyes, Van Gaal en Mourinho die druk nog wel hebben gehad. En misschien Solskjaer een klein beetje. Maar sindsdien echt absoluut niet meer. Dan heb je dus alleen nog top 4 druk, wat Arsenal ook altijd heeft gehad. En Arteta dus ook heeft gehad. Die heeft absoluut flinke kritiek gehad op die 2x 8e plek.

De selectie is inderdaad een mengelmoes van spelers van verschillende managers, dat klopt. Maar een Evans is gewoon in de periode van Ten Hag gehaald. Ja hij was transfervrij, maar je wist van tevoren dat hij te traag was en te oud. Dus had je hem net zo goed niet kunnen halen. Dat is dus 'self inflicted'. En zeker blessures helpen niet mee. Als je een heel seizoen met Varane - Martinez zou spelen, dan zie je zeker sneller de hand van Ten Hag terug. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat mij er meer om dat het nu maar compleet ontbreekt, in plaats van nog wel geprobeerd wordt.

Ik snap zeker dat je Ten Hag de tijd wil geven. Zeker omdat het continu gewissel van coaches niet werkt. Maar hij moet ook wel wat gaan tonen in mijn optiek. Spelers fit houden is ook een kwaliteit (club en coach). Dus daar kun je niet alleen maar naar pech wijzen. Daar moet je ook in managen. Ik denk ook niet dat als iedereen fit was geweest, dat je dan zomaar opeens 3e had gestaan hoor. Zo'n verschil is het ook weer niet direct.

De TD zal dan echt flink moeten verbeteren in het halen van spelers. Dat is best een stap nog. Dan moet er ook gekeken worden naar een profiel, wat ik nu compleet mis. Wat wil je als club qua spel? Ik ben het er mee eens dat de hoogte van de transfersom niet bij Ten Hag zelf ligt, in sommige gevallen. Kijk naar Antony. Ja het bestuur onderhandelt die idiote prijs, maar denk jij niet dat het ook komt omdat Ten Hag daar stellig van aangeeft dat hij Antony wil hebben? Ik kan mij niet voorstellen dat het niet zo is namelijk..

Tuurlijk kan je ten Hag ontslaan, maar dat gaat geen verschil maken. Hij doet het voldoende tot nu toe. Hij heeft slechte aankopen geadaan, maar heeft aan de andere kant goede jeugd laten doorstromen. Op lange termijn is het voor United het best als ETH aanblijft, anders begin je weer opnieuw.

5 april 2024 om 09:49

Er gaan geruchten rond dat Southgate de vervanger van ten Hag moet worden, mocht ten Hag ontslagen worden. Dan nog liever Potter dan deze clown.
Maar ben zelf voorstander ten Hag aan te houden om hem met, hopelijk nieuw technische beleid, laten zien en de eerlijke kans te geven. Ten tweede is er imo ook geen beter alternatief.

5 april 2024 om 09:58

“ een eerlijke kans”, wat bedoel je daarmee? Hij staat nu al bijna 2 seizoenen aan het roer en er is 0,0 vooruitgang geboekt.

5 april 2024 om 10:30

Een "eerlijke kans" met het nieuwe beleid. Eerlijk is misschien niet het juiste woord. Maar met een TD die mogelijk hoop middelmaat (oa Maguire SMT, AWB, Lindelof) kan verkopen en spelers koopt voor de juiste prijs ipv teveel geld voor oa Antony en Maguire.

Ga verder het niet.meer uitleggen waarom United een moeilijk seizoen draait

Hoe er in de 111e minuut wordt verdedigd bij die corner is echt schandalig, kan je dat eth aanrekenen?

5 april 2024 om 08:41

Ja en nee. Organisatie komt deels op zijn conto, maar je kunt mij inderdaad niet wijsmaken dat ETH heeft gezegd; nou laat die Palmer maar lekker vrij staan bij corners want die kan er niks van.

Ik vind het bijzonder dat in de voetballerij een ontslag als een soort straf wordt uitgedeeld aan de verantwoordelijke, dat slaat toch eigenlijk nergens op? Je moet kijken of je team er beter van wordt als er een andere trainer voor de groep staat, ben je als club daarmee geholpen? Ik denk in het geval van Man Utd dat Ten Hag wel de minste van hun problemen zijn. Het kan zijn dat hij inderdaad ongeschikt is, maar gezien de puinhoop die de club de afgelopen jaren was en de trainers die er allemaal gesneuveld zijn is dar amper te beoordelen. Die selectie is duur, maar echt niet zo goed, ze staan waar ze horen te staan met dit materiaal, vorig jaar was een godswonder.

Tsja, je kan hem het gedeeltelijk aanrekenen. Hij heeft echter ook veel geblesseerden en niet de kwaliteiten van een City of Pool (in ieder geval niet in die mate) om het op te vangen....

Zeker achterin terugvallen op spelers als Evans Amrabat (soms) etc is echt armoe.

Daarnaast: zo'n goal in de 100e minuut, die corner die Palmer erin jankt, dat kan toch niet? Je hebt gestreden voor de winst (en 3-3 stond het helaas al door een lichte pingel), dan geef je het nog zo weg door onoplettendheid....

Dit Utd verdiend in mijn ogen ook geen CL voetbal. Spelen veel te wisselvallig en te matig in mijn ogen.

5 april 2024 om 09:25

Toch zie ik Utd wel CL halen. 5e plek lijkt genoeg te zijn. Heb je het programma van Aston Villa gezien en dat van Utd? Villa moet nog tegen Arsenal, Brendford, Brighton, Liverpool en Chelsea. Daarbij weet je dat Emery een coach is dat op het einde volledig instort, zoals die toen bij Arsenal ook 4e plek volledig weggaf en bij Sevilla ook met regelmatig aan het einde van de competitie de laatste wedstrijden ineens verloor.

5 april 2024 om 09:33

Ik zie het niet gebeuren. Als we tegen Liverpool verliezen zondag(en die kans is vrij groot) dan staan we 11 punten achter op Villa. Ook wij moeten nog tegen Arsenal, Newcastle en Brighton(uit) en we werden zelfs door Brentford zoek gespeeld laatst. En we hebben weer 4 centrale verdedigers verloren in de laatste 2 duels...

5 april 2024 om 10:12

Jullie gaan echt wel winnen van Liverpool! (Hopelijk). Zonder gekheid, moeilijke tegenstanders zegt niet alles. United verloor bijv ook van Fulham, CP, bournemouth etc.

5 april 2024 om 11:04

Amrabat en Evans zijn spelers die hij zelf heeft gehaald..

5 april 2024 om 11:41

Evans is natuurlijk wel een speciaal geval. Dat was natuurlijk een uitzondelijke situatie waar bijna de hele verdediging geblesseerd was op hetzelfde moment. Dan vind ik dat niet eens een heel onlogische keuze. Mits iedereen fit is het je 6de CV ofzo.

5 april 2024 om 11:48

Zelf gehaald ja. Maar Amrabat heeft niet het niveau en was een huur buitenkansje.
Evans is denk ik ook uit armoe gehaald, gezien aantal blessure's achterin. En er voldoende is geinvesteerd in een Onana etc....

Denk niet dat Utd nog veel meer had kunnen investern ivm Ffp.

Prioriteiten niet in orde dan hé? Had gewoon De Gea kunnen houden met Bayindir of Heaton als back-up. Had je meer in de veldspelers kunnen investeren.

Hetzelfde euvel als bij Tottenham thuis. Hij kan niet een team zo coachen dat ze een wedstrijd kunnen killen. Ik ben Ajax supporter en had ook al kritiek toen het nog goed ging met Ajax, zoals ik ook FdB al een slechte trainer vond toen ie nog gewoon kampioen werd met Ajax. Want matige trainers kunnen met een goed elftal kampioen worden. Ook in de CL zat het niet tegen. Ik zie nog hoe Benfica in blessuretijd volledig alleen voor Onana kwam en laatstgenoemde op wonderbaarlijke wijze redde. Dat je als trainer een leuk plan bedenkt op basis van voetbalkwaliteiten snap ik nog. Maar dat je dan echt letterlijk nooit van restverdediging hebt gehoord is best wel triest. En dat euvel doet zich ook weer gelden bij MU. En je kunt je spelers verwijten maken, maar de manier waarop je wisselt is ook coachen. Net als tegen Tottenham thuis had ie gewoon minimaal vijf verdedigers op moeten stellen en een controlerende middenvelder. Gokken op de kwaliteiten van Carnacho en Onana lukt mij ook nog wel. Ik doe het voor de helft.

5 april 2024 om 09:51

Je bedoelt die bal uit de corner die in de kluts met wat geluk voor de voeten van een Benfica speler valt? Diezelfde wedstrijd waarin Benfica alleen wist te scoren door een flinke blunder van Onana in de 1e helft?
Tottenham thuis had hij iets verdedigender kunnen wisselen. Maar het is niet alsof hij niks deed, Magallan en nog een andere verdediger kwamen er toen op het einde in.

En je kunt wel 10 verdedigers brengen, maar als ze allemaal Palmer vrij laten staan met een corner op letterlijk de hoek van de 16, wat heeft het dan allemaal nog voor nut?

5 april 2024 om 11:40

Je kunt ook gewoon een zooi spelers het veld in sturen en ze verder geen aanwijzingen of opdrachten meegeven en gedwee alles ondergaan. Waarom zou je nog coachen als je ze al in het veld gezet hebt, dat kunnen ze toch wel zelf als volwassen mannen? Kom op hoor, Ten Hag moet zijn spelers onderwijzen en Bruno moet het verlengstuk zijn in het veld. Die heb ik weer voornamelijk onmogelijke passes zien proberen, veel balverlies lijden en verongelijkt reageren naar medespelers als zij een keer een verkeerde pass geven of de bal verliezen. Meteen die band afnemen van die gozer, slechtste captain van de PL imo.

Het blijft speculeren maar Eric zal niet op zijn gemakje op de bank zitten. We gaan het zien..

Joa , weer dom gezwets van de journalisten. Deze pot verlies je door pech en de arbitrage. En als die volgens de regels gehandeld hebben, is er iets enorm mis met de regels.
Weer 2 verdedigers geblesseerd helpt ook niet mee.
Ten Hag moet gewoon doorgaan en verder bouwen.
We moeten proberen om nog een beker te winnen en accepteren dat Europees niks wordt volgens seizoen. Hopelijk kunnen we het dan wat beter in de competitie doen en meer spelers fit houden.
Korte termijn denken heeft geen zin. INEOS is allemaal mensen aan het toevoegen aan de structuur en het is hopen dat dit de juiste mensen zullen zijn.
We gaan zien wat het wordt.

5 april 2024 om 13:50

Nou ja dom gezwets, hij zit er uiteindelijk ook al 2 jaar en er zit niet bepaald een stijgende lijn in ofzo. Het klopt dat hij allemaal losse individuen in zijn selectie heeft, maar probeer daar dan iets van te maken. Er is in zijn periode ook wel weer genoeg geinvesteerd. Dan moet je op een gegeven moment toch ook wel de conclusie trekken dat zelfs Ten Hag er niets van kan maken. Betwijfel of een ander het beter gaat doen thou.

5 april 2024 om 15:42

Geduld is een schone zaak.
Ten Hag krijgt toch ook telkens een lading shit voor zijn neus waar die dan maar moet mee zien te dealen.
Ronaldo, Sancho, Greenwood, Antony, allemaal aanvallers waarvan die gedoe voor zijn kiezen kreeg. Daarnaast is Hojlund nog gebleseerd geweest, Diallo ook en Martial nog steeds. De helft van de verdediging is continue geblesseerd, en met name de sterkhouders Martinez en Shaw. Mainoo begon het seizoen gebleseerd, Mount is ook lang geblesseerd geweest.
Zo kun je investeren tot je een ons weegt, maar dit is gewoon bizar. En daarnaast zijn niet alle aankopen goed geweest, maar ook niet allemaal miskopen, en van sommigen zoals Mount moeten we het nog maar zien.
Ten Hag straalt in ieder geval gezag uit en is gedisciplineerd. En volgens mij is dat wel iets wat we nodig hadden met al die softe verwende nesten de afgelopen jaren. Nu moet ervoor gezorgd worden dat we de spelers met karakter houden en de rest lozen voor hopelijk nog een paar leuke bedragen. En zo langzaam een goed team opbouwen met een balans tussen talent en ervaring met meerdere leiders. En ik ben benieuwd in hoeverre de nieuwe mensen daaraan bij zullen gaan dragen.
Het is nu even klote, maar een nieuwe manager aanstellen lijkt me echt niet de manier naar voren nu.

500 miljoen in twee jaar besteed en dan dit spel. Tja, dan houdt het een keer op. 10hag levert niet bij een club waar hij alle mogelijke financiële mogelijkheden heeft gehad.

Ik vind het komisch dat er nog steeds mensen in hem geloven of hem geen enkel schuld geven hoe United nu verkeerd. Als hij een ander paspoort had dan zou niemand voor hem opkomen.

5 april 2024 om 15:05

Je ziet wel een afname van mensen die hem verdedigen, alleen zeggen ze nu gewoon niets meer ipv kritiek te geven. Mooiste voorbeeld is onze grootste Ajacied op dit forum die nu nergens meer in Utd topics te bekennen is, maar wel telkens zijn gelijk kwam halen als Utd of met name Martinez een keer goed speelde en allerhande excuses had als het niet goed ging. Toen werd je nog een hater, troll en misgunner genoemd als je zei dat je er weinig vertrouwen in had dat het goed zou blijven gaan. Nu je achter gelijk blijkt te hebben gehad mag je dat niet meer aangeven, want dan is het kinderachtig. Tja..

5 april 2024 om 15:36

Dat laatste haha. Dat heb ik nog niet meegekregen. Paar dagen terug nog alinea’s besteed aan sommige United fans en een moderator die een compliment geeft op een post dat Ten Hag liep te verdedigen. Ik snap niet waarom men zo graag dingen recht willen lullen.

5 april 2024 om 16:21

Ik snap het wel alleen begrijp ik er niets van. Er wordt nu nog steeds om zijn terugkeer geroepen door Ajacieden, maar dat is ook alleen omdat het bij Ajax zo slecht gaat nu. Had Ajax gewoon gepresteerd zoals we doorgaans gewend zijn, was die roep steeds zachter geworden denk ik. En het is natuurlijk een Nederlandse coach, dus daar valt iets voor te zeggen.

Is het niet minuut 100 en 101, Vz? Eerste zin en meteen al de mist in gaan

ETH heeft nooit met een fitte selectie kunnen werken. De belangrijkste spelers zijn continue geblesseerd. Je moet de man weghouden bij transfers maar daarin stond hij niet alleen. De directie zit daarin ook fout. ETH bepaalt niet hoeveel geld er betaalt werd aan spelers. Maar goed. ManU is een trainerskerkhof en zolang er in de top van de club geen voetbal verstand zit wordt het nooit wat. Komend seizoen ziet dat er al heel anders uit, hopelijk mag ETH daar van profiteren en dan zal hij iedereen laten zien dat hij dat niveau echt wel aan kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren