Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag maakt tongen los met ‘ijskoud’ antwoord op afwezigheid Sancho

Laatste update:

Erik ten Hag hulde zich woensdag in nevelen over de terugkeer van Jadon Sancho. De 22-jarige vleugelaanvaller ontbrak al tijdens het trainingskamp van Manchester United in Spanje en behoorde ook niet tot de selectie voor het gewonnen EFL Cup-duel met Burnley (2-0). Ten Hag gaf ruim een week geleden aan dat daar zowel fysieke als mentale redenen aan ten grond lagen. De manager van the Red Devils wilde woensdag echter slechts één woord kwijt over hoe de vork nú in de steel zit.

Het was eind november een enorme verrassing toen Sancho ineens op het veld van de Brabantse amateurclub OJC Rosmalen werd gespot. Daar werkte de aanvaller aan zijn fitheid, terwijl de rest van de United-selectie op trainingskamp naar Andalusië ging. Ten Hag gaf ruim een week geleden als uitleg dat Sancho 'fysiek en mentaal niet op het juiste niveau zit', en dat hij daarom op aanraden van de Tukker naar Nederland was gestuurd.

Over of er al meer duidelijk was over wanneer Sancho weer aan zou sluiten bij de groep, wilde Ten Hag na afloop van het duel met Burney slechts één woord kwijt. "Nee", antwoordde de oefenmeester bondig. De vooruitzichten voor Sancho lijken dan ook naarder en naarder te worden, gezien de blakende vorm van directe concurrenten Marcus Rashford en Alejandro Garnacho. Eerstgenoemde was woensdag nog trefzeker, terwijl Garnacho zijn talent sinds vlak voor de WK-break steeds meer tentoon begint te stellen.

Sancho's carrière bij United is vooralsnog geen onverdeeld succes. De 23-voudig Engels international kon afgelopen seizoen al geen potten breken en viel deze jaargang zwaar terug na een sterk begin. Vooralsnog staat de teller op acht goals en vier assists in 52 duels over alle competities. Zijn laatste doelpunt dateert van 15 september en werd gemaakt in Europa League-verband tegen Sheriff Tiraspol.

Denk jij dat er nog toekomst is voor Jadon Sancho bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft absoluut kwaliteit, maar zijn spel vanuit Dortmund heeft hij nooit kunnen tonen in Manchester..

De premier league is uiteraard een zware competitie, maar krijg dembele vibes bij hem. Niet perse qua gedrag, maar qua spel. Het is alles of niets en dat is niet voldoende bij United. Ik ben ook benieuwd hoe een Bellingham bijvoorbeeld zou landen in de prem..

22 december 2022 om 08:15

Daar mag je eth op aankijken. Ten hag haalt niet de potentie uit sancho en dat mag je van een trainer wel verwachten

22 december 2022 om 08:44

En Schmidt haalde niet alles uit Ihattaren toch?

22 december 2022 om 08:45

Wat een onzin. Sancho bakte er vorig jaar al niets van en z'n laatste jaar bij Dortmund viel ook best tegen. Schijnbaar zit het tussen de oren momenteel niet goed.

22 december 2022 om 08:52

Hij presteerde niet onder Solskjear, hij presteerde niet onder Rangnick en nu niet onder ten Hag. Maar die laatste wordt daar nu op aangekeken. Is het ooit bij je opgekomen dat het aan Sancho zelf ligt? Of is je afkeer van ten Hag zo groot dat je daar niet eens over na wil denken.

22 december 2022 om 08:55

Dus als een speler niet presteert ligt dat altijd aan de trainer. Aparte redenatie.

Zo dan! Mijn tong kwam echt los, ik kan het nog steeds niet geloven. Werkelijk ijskoud heb ik het nu, maar dat kan ook komen omdat de verwarming uitstaat.

On: Sancho lijkt toch wel hard op weg om een behoorlijke miskoop te worden voor United. Toch bijzonder, want bij Dortmund was hij echt fantastisch. Denk toch dat de druk bij Man U nog een stuk groter is. Vertrouwen en druk doen veel met een speler.

22 december 2022 om 07:23

Hoeveel heeft hij ook alweer gekost? Zwaar overbetaald puur vanwege het feit dat die een Engels paspoort heeft. Was een goede speler bij Dortmund, maar zeker niet zoveel waard als ervoor betaald is. Zelfde fout als dat ze maakten met Maguire, ook zoveel betaald vanwege z'n paspoort (en een paar kopballen op het WK).

22 december 2022 om 07:51

Ach ik vind dit zo makkelijk achteraf. Deed het gewoon geweldig daar en was helemaal geen onbegrijpelijke aankoop en zelfs transferbedrag, op een positie waar united zeker kwaliteit nodig had/heeft. Maar achteraf wist iedereen het ineens weer.

22 december 2022 om 08:01

Dat is onzin fan123, heb je de statistieken gezien van Sancho in de CL en Bundesliga? Die deed het geweldig op jonge leeftijd. Zo’n transferbedrag is helemaal niet raar en het was ook echt een plek waar ze versterking nodig hadden. Dat het dan mislukt kan gebeuren natuurlijk. Al had ik wel gedacht dat ten Hag er meer uit zou kunnen halen maar daar lijkt het niet op.

22 december 2022 om 09:21

"Al had ik wel gedacht dat ten Hag er meer uit zou kunnen halen maar daar lijkt het niet op."

Ten Hag zit er net en het lijkt erop dat EtH wel met Sancho bezig is want hij zal hem niet voor niets hebben aangeraden om naar Nederland te gaan om aan zijn fysieke en mentale gesteldheid te gaan werken..

22 december 2022 om 09:21

Hij deed het ook geweldig, maar niet zó geweldig dat die dat geld waard was. Men denkt dat het een goede prijs was, omdat men gewend is dat Engelse clubs veel teveel geld uitgeven. Ze hebben zoveel geld, weten van gekkigheid niet wat ze ermee moeten.

22 december 2022 om 07:29

Dit is de zoveelste speler die niet beter word bij united , ik dacht eerst dat het aan de spelers lag maar na zoveel spelers die echt niet beter worden . Ligt het toch echt aan united , misschien moeten ze bij united eens kijken of ze daar wat eraan kunnen doen . Het zal geen toeval zijn dat Zlatan en Ronaldo een boekje open doen over dat er bij united gewoon geen topsport mentaliteit is. Dat de club in naam groot is maar daar houd het dan ook bij op. Pogba was geweldig , bij Juve . Martial bij Monaco , Sancho bij Dortmund , Fernandes bij ? , En zo zijn er nog wel een paar.waar ik nu niet opkom . Het ziet er echt naar uit dat ze daar echt wat moeten veranderen want je kan je plekje in de CL niet kopen

22 december 2022 om 07:44

Is er ook niet iets mis met de jeugdopleiding? Spelers als Beckham, Scholes en Giggs vormden toch wel het fundament van een glorierijke periode behalve Ferguson. Volgens mij is United daarna veel meer een ‘koopclub’ geworden. De enige enigszins succesvolle jeugdspeler van nu is volgens mij Rashford en zelfs die komt eigenlijk gewoon tekort.

22 december 2022 om 08:26

Ik denk niet dat er perse iets mis is met de jeugdopleiding bij United, noem maar een club of 3 clubs uit de PL die meer spelers uit eigen jeugd heeft rondlopen in het 1e elftal dan United. Dat is dus niet het probleem,

Als de club nog zoekende is om terug te keren waar het hoort, kan je niet alleen leunen op je jeugdspelers. Bovendien roepen we dan allemaal dat er versterkingen gehaald dient te worden, maar zodra ze dat doen krijgen ze de stempel op VZ dat het een "koopclub" is. Gelukkig doen teams als City, Liverpool etc het alleen met spelers uit eigen jeugd:-)

22 december 2022 om 10:39

@callee, volgens mij zegt hij toch ook totaal niet dat het enkel spelers uit eigen jeugd zijn? Bij het Man Utd van Beckham, Giggs en Scholes, liepen o.a. ook een Van Nistelrooij, Stam, Barthez en Ferdinand rond, die voor vele miljoenen gehaald zijn. Maar nu loopt er praktisch geen eigen jeugdspeler meer rond, die veelal in de basis staat. Zoals genoemd is Rashford de enige en die is niet dragend. Chelsea heeft er bijv. meer rondlopen, en dat was altijd dé koopclub sinds de oliegelden in Engeland zijn aangekomen.

22 december 2022 om 11:26

@The-Jump,
De opgenoemde lichting met Beckham etc stonden ook niet ineens in de basis maar kregen ze langzamerhand kansen. Garnacho die tegen de basis aantikt, Rashford, Mctominay, Elanga, Pellistri & Williams komen allen uit de jeugd en zitten regelmatig bij de selectie. Dan laat ik zelfs jongens als Tuanzebe (die nu langdurig geblesseerd is) erbuiten.

22 december 2022 om 07:52

Hopelijk doet hij een dembele en komt het er later alsnog uit. Maar tot nu toe inderdaad zeer teleurstellend.

22 december 2022 om 08:30

Ik snap er inderdaad niets van. Deze gozer was zo vreselijk goed. Je zou toch denken dat hij lachend mee zou kunnen bij Manchester United, maar inmiddels lijkt het een verrassend mislukt huwelijk te worden. Echt heel jammer.

Toch vreemd dat deze gozer niet uit de verf komt bij United, bij Dortmund buitenaards en in Manchester ham&eggs. Nu hij toch al in Brabant is dan maar ruilen voor Gakpo +30 miljoen voor ons? 😉

22 december 2022 om 07:48

Gakpo gaat het in mijn ogen niet redden in de Premier League of een andere top competitie. Veel te lief, zit geen vuur in. Die paar WK goals zagen er leuk uit, maar de hype om hem heen is erg overdreven.

22 december 2022 om 07:53

Gakpo is meer een strijder dan je denkt. Hij profileert zich misschien als de ideale schoonzoon, maar in zijn schot alleen al zit voldoende vuur (zie ecuador). Daarbij heeft hij denk ik 1 van de beste voorzetten op de Europese velden, dus zelfs als hij slecht speelt kan hij beslissend zijn.

22 december 2022 om 08:39

Het tempo os te hoog voor Gakpo in de PL, tussen stap is beter debk ik, maar we gaan het zien

22 december 2022 om 08:41

Heeft te maken met waar de club momenteel staat/stond, maar voornamelijk met zichzelf.
Ik kan me nog heel goed herinneren toen Sancho bij de selectie aansloot, hij gewoon te dik was. Sommige mensen als zij het mentaal voor wat voor redenen dan ook, niet meer trekken, zoeken zij heil in eten or what so ever..
Denk dat er iets privé is gebeurd & dat het mentaal helemaal heeft opgevreten?

Deze jonge is op verkerde moment gekocht door MUFC, mental is niks ala Depay(mufc form).
Speelt niets als dortmund en PL is echt hoog geprepen voor deze jonge Sancho, ik kan zich niet eens zijn laatste goede wedestrijd herinneren.

22 december 2022 om 07:53

Zijn laatste goede wedstrijd was in 2021 voor Dortmund.

22 december 2022 om 07:54

Je doet je naam in ieder geval geen eer aan, want het is meerdere malen aangegeven door Louis van Gaal zelf dat het destijds niet aan de inzet/werklust lag van Memphis. Eigenlijk een voorzichtige omschrijving van “hij was destijds gewoon nog niet goed genoeg”.

22 december 2022 om 07:54

Jouw zinsopbouw en spelling doen zeer aan mijn ogen zo op deze vroege ochtend. ‘T is bijna net zo slecht als Sancho’s spel bij MU.

Weer een speler die ten onder lijkt te gaan bij Man U. En voor zoveel geld. Sancho, Pogba, Di Maria etc. Daar lijk je alleen maar slechter te worden als speler, bizar!

En beter kijkt Bellingham goed naar Sancho, een terugkeer naar de PL is geen gegarandeerd succes.

22 december 2022 om 09:25

"En beter kijkt Bellingham goed naar Sancho, een terugkeer naar de PL is geen gegarandeerd succes."

Hahaha, jij ziet Bellingham gewoon liever naar Madrid vertrekken en als jij supporter bent van die club dan begrijp ik dat ook... 🙃

22 december 2022 om 09:58

Nee hoor, nahhh. Haha nee maar zo bedoelde ik het ook. 🙈 Maar hey zou natuurlijk geweldig zijn.

Was bij Dortmund echt uitstekend. Had alles wat een buitenspeler nodig heeft. Sancho had veel assists en goals. Daarnaast kon die ook constant zijn mannetje voorbij spelen. Bij United zie je daar letterlijk niks van terug. Hij is overal al geprobeerd zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant. De zoveelste dure aankoop van United die gewoon geen succes is gebleken zoals Di Maria, Pogba en Maguire...

22 december 2022 om 09:26

Sancho was in zijn laatste jaar bij Dortmund al zoveel minder, dat het niet verstandig was om nog te kopen. Dortmund daarentegen heeft dat prima gedaan op deze manier.

22 december 2022 om 09:43

Ik vond hem destijds nog een prima niveau hebben hoor. Het verval naar United is wel erg groot.

22 december 2022 om 09:53

Zijn rendement was nog wel behoorlijk maar dat ongrijpbare was er toen al wel stevig af. En in de Premier League heb je wel echt iets extra's nodig om je daar staande te houden. Vond ik in ieder geval.

Ik vraag mij af of überhaupt nog een speler (of trainer) gaat slagen bij United. De club lijkt zo giftig van binnen en buiten dat geen speler of trainer weet te slagen hier in de afgelopen 10 jaar. Lekker weggaan Jadon.

Misschien is het helemaal geen verkeerd idee om Sancho met Bellingham te ruilen + 20 mln aan Dortmund?

Had Sancho geen long covid?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren