Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Hij heeft een kwaliteit die niet veel Premier League-spelers hebben’

Laatste update:

Erik ten Hag is vol lof over Alejandro Garnacho. De pas achttienjarige aanvaller krijgt dit seizoen veelvuldig speelminuten bij Manchester United onder de Nederlandse oefenmeester. Ten Hag gelooft dat Garnacho veel kan bereiken omdat er bij hem nog genoeg ruimte is om zich verder te ontwikkelen.

De tiener vervulde afgelopen zaterdag nog een hoofdrol in de Manchester Derby. Ten Hag bracht Garnacho twintig minuten voor tijd bij een 0-1 achterstand binnen de lijnen. De manager van United zag Bruno Fernandes de stand eerst in evenwicht brengen, waarna Marcus Rashford de eindstand op aangeven van Garnacho op 2-1 bepaalde. “Garnacho heeft een kwaliteit die niet veel spelers in de Premier League hebben”, vertelt Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Crystal Palace.

“Hij verslaat verdedigers in de één-tegen-één”, vervolgt de manager van United. “In de laatste maanden heeft hij vooral kunnen leren hoe je in een team moet functioneren en hoe je een hele week lang de juiste houding toont op het trainingsveld. Met zijn individuele kwaliteiten kan hij het verschil maken. Nu moet hij doorgaan in dit proces, want het is nog niet klaar. Er is bij hem nog veel ruimte voor verbetering, maar hij kan op deze leeftijd al leveren op het allerhoogste niveau. Het is een geweldige bonus dat wij jonge spelers vanuit de opleiding direct kunnen laten aansluiten bij het eerste elftal.”

Garnacho maakte eerder dit seizoen de stap naar de hoofdmacht van United. De aanvaller debuteerde in oktober in het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol en wist in de daaropvolgende weken twee keer te scoren. In de uitwedstrijd tegen Fulham nam hij in de blessuretijd de beslissende 1-2 voor zijn rekening. United besloot hem daarop uit te roepen tot Speler van de Maand in november.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij bij barca had gespeeld was de hype enorm geweest. Ben blij dat hij enigzins in de luwte kan groeien. Hoop dat sancho ook weer in vorm raakt. Heb je met rashford, garnacho, antony en sancho de flanken goed bezet.

18 januari 2023 om 14:10

@bruh

Komt omdat Barcelona wel een reputatie heeft van talenten doorstromen. Toevallig, de jaren dat het minder ging bij Barcelona kwam er ook minder talent opdraven.

Garnacho is natuurlijk wel enorm veelbelovend!

18 januari 2023 om 16:20

@FC Binder Barça heeft één gouden generatie gehad net als United met Class 92. Het is nu pas met Gavi, Balde en Fati na zoveel jaren weer talentjes dus het valt reuze mee qua reputatie.
Ik zou eerder Ajax noemen als het op reputatie komt.

19 januari 2023 om 10:07

@busby

Als je de voorbije 20 jaar in beschouwing neemt heb je de volgende spelers die hun opleiding hebben gehad bij Barcelona en zijn doorgebroken (of bij een andere elite club zijn terechtgekomen) : Iniesta, Messi, Victor Valdes, Giovani Dos Santos, Piqué, Fabregas, Sergio Busquets, Bellerin, Sergi Roberto, Nolito, Pedro, Bojan, Grimaldo, Bartra, Jonathan Dos Santos, Munir, Montoya, Oriol Romeu, Araujo, Mingueza, Alex Baldé, Gavi, Ansu Fati, Eric Garcia, Inaki Pena.

Daarvoor had je nog Guardiola, Xavi, Sergi Barjuan, Albert Ferrer, Guillermo Amor, Mikel Arteta, Fernando Navarro, Luis Garcia, Thiago Motta, Ivan de la Pena , Carles Puyol....

Nee hoor wij zijn echt niet als United... Ajax is inderdaad ook een wereldnaam op vlak van talentendoorstroom, maar Barça is dat zeker ook hoor.

18 januari 2023 om 14:22

Flanken goed bezet ja, maar wie in de spits? Weghorst?

18 januari 2023 om 14:32

Kane en Osimhen zijn de beste opties, Vlahovic zou ook nog kunnen.

18 januari 2023 om 14:42

Vlahovic is mijn droomaankoop. Een spits van 30 die 150 miljoen moet kosten vind ik wel erg gortig en een best wel blessuregevoelige spits die 150 miljoen moet kosten ook.

Vlahovic is denk voor een bedrag rond de 100 miljoen wel haalbaar en zie ik behoorlijk renderen onder Ten Hag. Ik ben daarnaast sowieso eigenlijk wel voorstander van spelen met een 'echte' spits. Als het voetballend dan niet lukt kun je altijd nog wat anders proberen. Kan met als aanspeelpunt fungeren, is redelijk balvast, groot, sterk en heeft echt een prima techniek voor een speler met zijn fysiek. Daarnaast heeft hij de twee minpunten van de andere twee niet: hij is het allerjongst van die drie opties met zijn 22 jaar en bijna nooit geblesseerd. Daar kun je zoals het nu lijkt bijna alles mee spelen in een seizoen.

Osimhen is dit seizoen beter en Kane over de jaren genomen misschien ook wel, maar ik denk dat je voor de toekomst absoluut de beste deal maakt met Vlahovic. Daarnaast denk ik ook dat hij qua mentaliteit (en dat schijnt Ten Hag belangrijk te vinden) wel een leuke toevoeging is.

18 januari 2023 om 15:10

Groot verschil in leeftijd hebben die twee ook niet Osimhen is 1 jaar en 1 maand ouder dan Vlahovic. Osimhen kost alleen zeker wat duurder dan Vlahovic en terecht natuurlijk. Maar Vlahovic zit al bij Juventus en is de toekomst voor hun. Osimhen heeft altijd gedroomd in de Premier League te spelen en zou na Napoli al zijn ze geweldig dit seizoen nog echt wel naar een topclub willen.

18 januari 2023 om 17:09

Kane komt steeds meer tegen het einde van zijn contract en als Spurs CL voetbal mist en hij wil weg, dan is er weinig wat Levy kan doen. 150 miljoen gaat het bij lange na niet worden. 100 ook niet.

18 januari 2023 om 20:19

Ook het eerste van Man U is een storm hoor, maak je geen illusies.

Ik riep het al aan het begin van de seizoen, toen onze vleugelspelers(Sancho, Rashford, Antony) aan het klungelen waren. Geef Garnacho, Pellistri en Diallo kansen. 1/3 heeft zijn kans gekregen, nu nog die andere 2 ook even kansen geven. Gelukkig heeft Rashford mijn ongelijk bewezen. Martial doet het ook nog aardig. Antony laat het helaas nog afweten; ik denk dat Pellistri wel een kans verdiend. Elanga moeten ze verhuren.

18 januari 2023 om 14:24

Pellistri is ook een mooi talent. Bij Ten Hag krijgen ze pas de kans als ze voldoende arbeid leveren in de training en de wedstrijd. Als dat in orde is, is hij niet te beroerd om ze voor de leeuwen te gooien.

Diallo doet het nu goed op huurbasis, maar heeft mij daarvoor nooit echt kunnen overtuigen eigenlijk.

18 januari 2023 om 15:43

Ik ben wel benieuwd wat er gebeurt als Garnacho echt op regelmatige basis begint te leveren. Hij kan alleen als linksbuiten spelen en laat dat nou net de plek zijn van je Homegrown MVP.

Dat kan over een jaar of twee nog wel eens gaan schuren..

Die Garnacho heeft in ieder geval meer talent dan Elanga. Mooi dat Ten Hag hem het vertrouwen ook meer geeft. Want die Elanga is in mijn ogen niet goed genoeg voor de top van de PL. Ben benieuwd wat we allemaal gaan verwachten van Garnacho in het verdere verloop van het seizoen Ook Sancho is weer begonnen met trainen zag ik. Dan heeft Ten Hag toch een prima aanval om het seizoen door te komen met Rashford, Garnacho, Antony, Sancho, Martial en Weghorst natuurlijk.

18 januari 2023 om 14:33

Ik vind dat geen prima rijtje. Spurs heeft naar mijn mening een betere aanval. Ze scoren minder dan Fulham zelfs. Verdedigend staat United beter voor maar aanvallend mag er wat bij om het seizoen af te sluiten.

18 januari 2023 om 14:51

Gaat niks aan veranderen want de club is in de verkoop gezet en grote veranderingen vinden alleen plaats in de zomer. Daarnaast is het zeker wel een prima rijtje als iedereen er weer bij is. En Spurs een betere aanval? Alleen Kane is goed. Son is minder dan Rashford. Kulusevski is ook nog wel prima. Maar Moura en Richarlison vallen vies tegen. Ook heeft United natuurlijk Bruno Fernandes.

18 januari 2023 om 15:39

Son is beter dan Rashford. Wanneer heeft Rashford een gouden schoen gewonnen? Son en Kane zijn een geweldige aanvalsduo, beste in de PL op dit moment. Die van United is niet beter.

18 januari 2023 om 15:57

Martial, Sancho en Antony spelen toch vrij weinig klaar? Sancho mag zelfs helemaal niet meer meedoen om een of andere reden. Dat Weghorst er nu speel vind ik geweldig, maar dat is natuurlijk ook bepaald geen topspits. Son en Kane zijn wat mij betreft een aantal klassen beter dan al die spelers, al doet Rashford het wel goed de laatste tijd.

18 januari 2023 om 16:25

Son was vorig jaar beter maar zijn hype is ondertussen voorbij. Ronaldo scoorde ook vorig jaar stuk of 20 maar bakte er niets van dit jaar. In huidige vorm zijn Rashford, Saka en Haaland de beste. Kane kan je ook bij zetten.

18 januari 2023 om 16:44

Son en Kane is op dit moment zeker niet het beste aanvalsduo in de Premier League. Dat zijn ze een tijdje geweest maar dit seizoen absoluut niet. De beste aanvallende duo's zijn op dit moment: De Bruyne en Haaland, Ödegaard en Saka.

18 januari 2023 om 16:49

Rashford wordt genoemd als een van beste terwijl die 1 doelpunt meer heeft dan Nunez die ook nog geblesseerd is geweest en altijd een flop genoemd wordt.

Zou toch wat zijn wanneer ten Hag er in slaagt om Champions League te halen en dan ook nog een paar jeugdige spelers in kan passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren