Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag geniet van Ajax: ‘Ik doe hem tekort als ik hem niet noem’

Laatste update:

Erik ten Hag kan leven met de zege van Ajax op Heracles Almelo en het vertoonde spel van zijn ploeg. De koploper van de Eredivisie zegevierde met 4-1 over het team van Frank Wormuth. “We moesten er even in komen na twee weken interlandvoetbal. Maar uiteindelijk hebben we het goed gedaan”, vertelde de trainer van Ajax na afloop.

Quincy Promes scoorde tweemaal, op aangeven van Hakim Ziyech. “Die twee begrijpen elkaar, ze weten waar ze zijn”, stelde Ten Hag. “Maar dat geldt ook voor Promes en Dusan Tadic en Tadic en Daley Blind. En ik doe Donny van de Beek tekort als ik hem niet noem. Dat maakt ons spel zo dynamisch.”

Ten Hag omschreef de openingstreffer van Promes als een plaatje. “De bal ging van rechts naar links. Toen even een driehoekje en de bal was weer op rechts. Daarna een geweldige voorzet van Ziyech en een goal. Dat is genieten. Ik stoor me nog wel aan de manier waarop we die 4-1 weggeven”, doelde hij op een blunder van Sergiño Dest. “Maar al met al zit hier een tevreden trainer.”

Het is nog even afwachten of Noussair Mazraoui het belangrijke uitduel met LIlle OSC in de Champions League haalt. De rechtsback viel zaterdag halverwege de tweede helft geblesseerd uit, maar hij kreeg niet opnieuw last van de enkelblessure die hij afgelopen week tijdens het duel tussen Marokko en Burundi opliep.

“Nee, het was nu een knie”, zei Ten Hag. “We moeten even afwachten wat de medische staf zondag te melden heeft. Dan weten we meer.” Ten Hag kan Mazraoui goed gebruiken in Lille. Hij kan zeker geen beroep doen op de geschorste verdedigers Joël Veltman en Daley Blind.

Perr Schuurs lijkt de aangewezen vervanger voor Veltman. “Hij deed het goed tegen Heracles, al is dit niet te vergelijken met een wedstrijd in de Champions League.” Lisandro Martínez is een van de kandidaten om Blind te vervangen. “Het liefst haal ik mijn middenveld niet uit elkaar. Maar dat is zeker een optie voor de wedstrijd tegen Lille.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De combinatie Ziyech-Promes is echt geweldig. Als Ziyech de bal klaar legt voor zijn linker weet Promes dat hij kan lopen en dat hij de bal dan toch wel krijgt. Heerlijk duo, na de wedstrijden tegen Chelsea steeds dwingender ook als duo aanwezig.

23 november 2019 om 23:51

Promes-Ziyech is een beetje wat Tadic-Ziyech vorig jaar was. Ongelofelijk hoe makkelijk die elkaar ook vonden joh.

Hoe kunnen mensen met ogen donny beter vinden dan ziyech,ik lees soms reacties op buitenlandse insta accounts en de meeste zouden voor donny kiezen ipv hakim...

24 november 2019 om 00:03

Waarschijnlijk omdat donny vaker scoort in europese topwedstrijden. Daar kijken buitenlandse media vaker naar uiteraard, maar we weten gelukkig beter. Hopelijk blijven ze ziyech nog lang onderschatten

24 november 2019 om 00:24

Denk dat ze Donny kneedbaarder vinden. Om Zyech moet je een team heen bouwen. Dat Zyech geweldig kan voetballen weten ze heus wel.

24 november 2019 om 00:26

Omdat Donny op zijn positie een van de grootste talenten is in Europa. Een dynamische middenvelder die ook vaak scoort. Loopvermogen is in de top essentieel en dat is een van de sterke punten van Donny. Spelen ook nog eens op een andere positie. Donny is de motor op het middenveld en Hakim de regisseur.

24 november 2019 om 07:46

Of Donny is de auto en hakim de motor. Ze zijn allebei heel erg belangrijk voor Ajax en verdienen allebei veel lof.

24 november 2019 om 10:48

@woutersl Ik hoop dat je dit zelf gelooft. Eerst was Donny zogenaamd een nummer 10 en nu blijkt dat hij in alles op die positie tekort komt en Ziyech en Promes wel laten zien hoe je op 10 moet spelen is Donny opeens een dynamische middenvelder met loopvermogen. Misschien goed om eens een keer naar Kante te kijken of elke willekeurige middenvelder in de Premier League of Bundesliga of Ligue 1 of gewoon in de Eredivisie bij andere clubs naar dynamische middenvelders want dan zul je snel alle tekortkomingen van Donny zien. Of kijk gewoon even naar zijn medespelers, naar Mazraoui, Dest, Promes, Ziyech, Neres, Martines, Alvares, Tagliafico. dat zijn nou dynamische spelers. En als je daar naar kijkt dan zie je dat Donny helemaal niet dynamisch is. Donny is volgens jou de motor op het middenveld. Dan zou ik als ik Ajax was snel een nieuwe motor aanschaffen want als je het van deze motor moet hebben dan sta je binnenkort snel stil.

24 november 2019 om 09:53

Donny en Hakim zijn toch twee totaal verschillende spelers. Donny gebruikt zijn fysieke loopvermogen veel meer in zijn spel dan Ziyech, die het veel meer van zijn fijnere techniek moet hebben. Dat je dan de een boven de ander kiest omdat die speler beter bij jouw elftal past, oke, maar je kunt niet met droge ogen beweren dat je verstand van voetbal hebt en Donny beter vinden dan Hakim of andersom.

24 november 2019 om 10:37

@airbags Hahahahaha Messi en Sergi Roberto zijn ook twee totaal verschillende spelers maar de een is wel stukken beter dan de ander. En Ziyech is werkelijk klassen beter dan die middelmatige Donny. Hou eens op met die kolderieke kromme redeneringen waarom Donny zogenaamd best een goede speler zou zijn. Die jongen is de onderkant in de selectie van Ajax. Ook gisteren weer bijzonder matig.

24 november 2019 om 11:39

Onderkant selectie, man man man, waar slaat dit op? 😂 De beste man scoort 4 CL uitduels op rij (Chelsea, Valencia, Spurs en Juve) om maar iets te noemen. We weten nu allemaal dat jij iets tegen Donny van de Beek hebt, ongegrond en zelfs op het randje van haatdragend zo lijkt het. Maar alsjeblieft man, stop met zo overdrijven. Nee, Donny komt technisch gezien niet in de buurt bij Hakim maar onderkant selectie is gewoon onwaar en lachwekkend. Donny hoort al jaren bij je beste middenvelders, dat is gewoon heel simpel te zien. En nee, hij speelde gewoon een prima pot gisteren, niks matigs aan..

24 november 2019 om 17:19

@sander91 Ik heb niks tegen Donny maar vind hem op feitelijke gronden gewoon niet zo goed als al die leden van zijn promotieclub hier op VZ, op televisie en in De Telegraaf beweren. En ik vind Donny inderdaad de onderkant van de Ajax selectie. Wie er allemaal belangrijker zijn in de huidige selectie: Onana, Blind, Tagliafico, Ziyech, Tadic, Promes, Neres en Martines sowieso. Als een van die spelers niet meedoet met Ajax merk je dat meteen. Laten we van deze 8 spelers uitgaan die aantoonbaar beter en belangrijker zijn dan Donny voor Ajax dan ben je als nummer 9 al de onderkant van de selectie. Verder vindt ik Mazraoui, Alvares en Dest ook aanzienlijk belangrijker voor Ajax dan Donny. Donny is namelijk de speler die van al die spelers het gemakkelijkste te vervangen is en niet gemist wordt. Sterker nog, het team heeft bewezen aanzienlijk sterker te zijn als Donny niet speelt. Ik hoop dat je begrijpt dat daar niks specifieks naar Donny achterzit ofzo.

Lekkere zege die het nodige zelfvertrouwen zal geven voor de uitbeurt in Lille. Heracles liet Ajax ook de ruimte om tot vlot combinatiespel te komen en dan zie je dus hele mooie dingen.

24 november 2019 om 01:25

Wordt nog een spannend potje woensdag ben ik bang

24 november 2019 om 09:50

Zo lang ze maak winnen, mag het van mij een spannende pot worden. Ajax en CL is een goede combinatie zeker voor de neutrale voetballiefhebber

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren