Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag bestempelt vermeend Ajax-doelwit als nieuwe topkandidaat

Laatste update:

Manchester United heeft zijn ogen laten vallen op Odysseas Vlachodimos. Transfermarktexpert Fabrizio Romano weet te melden dat de Griek de nieuwe topkandidaat is om op Old Trafford als tweede doelman te fungeren, indien Dean Henderson nog vertrekt. De Engelsman wordt gelinkt aan een overstap naar Nottingham Forest en Crystal Palace.

Vlachodimos was jarenlang de eerste keus bij Benfica, maar voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Estrela besloot trainer Roger Schmidt Vlachodimos te laten banken ten faveure van de 21-jarige Samuel Soares. Record wist te melden dat Vlachodimos woedend was over die keuze en dat hij Schmidt dat ook duidelijk heeft gemaakt. De Duitse oefenmeester was daar niet van gediend en verwijderde Vlachodimos uit de selectie voor het duel met Estrela (2-0 zege).

United houdt sterk rekening met een vertrek van Henderson, die nu fungeert als tweede doelman achter André Onana. Henderson staat bij Palace op het lijstje als mogelijke vervanger van Vicente Guaita, terwijl Forest al goede ervaringen met de Engelsman heeft gehad. Henderson speelde vorig seizoen op huurbasis voor the Tricky Trees, die hem nu op permanente basis vast willen leggen. United lijkt mee te willen werken aan een vertrek, waardoor Vlachodimos in beeld is gekomen.

Ajax
De 33-voudig international van Griekenland was vorig jaar nog zeer dicht bij een transfer naar Ajax. De Amsterdammers hadden de transfer zo goed als beklonken, totdat de raad van commissarissen van Ajax een stokje stak voor de transfer. Zondag meldde de Griekse sportjournalist Giannis Chorianopoulos op X, voorheen Twitter, dat Vlachodimos opnieuw interesse geniet van Ajax. Dat heeft te maken met de zware blessure van Gerónimo Rulli, die een aantal maanden moet toekijken met een schouderblessure. Ook Remko Pasveer ligt nog uit de roulatie, maar hij wordt een stuk sneller terugverwacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De druk voor ten Hag begint in zijn tweede seizoen grote vormen aan te nemen, dus hij zal nog zorgvuldiger zijn keuzes moeten maken op de transfermarkt. Deze keeper van benfica heb ik wel eens zien spelen en hij maakte een hele goede indruk op mij. Een dure jongen, maar wel een waar je op kan bouwen..

20 augustus 2023 om 23:05

Inderdaad goede keeper. Maar dan snap ik de keus voor onana niet. Er zijn grotere problemen in het elftal. Eigenlijk elke linie draait voor geen meter. En dan komt ten hag met nog een keeper.

21 augustus 2023 om 08:38

Als er 3 keeper vertrekken (Henderson, Kovar en de Gea) dan moet je iets he

20 augustus 2023 om 23:34

Heeft goede wedstrijden maar is toch echt inconsistent. Slecht in de lucht, vind het eng om z’n doel uit te komen en is niet goed met de bal in de voeten. Prima lijnkeeper maar heeft ook vorig jaar houdbare ballen uit het net gevist. Voor 10/15M zou ik zelfs bij Schiphol juichen om hem te zien vertrekken bij Benfica. Benfica heeft toch zijn opvolger gecontracteerd genaamd Trubin.

21 augustus 2023 om 01:54

Denk niet dat ie langs schiphol komt van lissabon-manchester

21 augustus 2023 om 13:09

Buon pomeriggio, ik ging in op de laatste alinea wijsneus.

Hebben ze bij man utd geen andere prioriteiten? Ten hag heeft het geweldig gedaan vorig jaar, maar als er niet heel snel wat kwaliteit bij komt heeft hij echt een probleem dit jaar.

20 augustus 2023 om 23:07

Ten hag heeft 400m geïnvesteerd in 12 maanden. Geen enkele trainer bij utd is zo gesteund. Dus als er geen kwaliteit staat op het veld is dat louter aan hem te danken

20 augustus 2023 om 23:21

Geweldig is ook overdreven. Chelsea en Liverpool hadden een tussen seizoen en het was het eerste seizoen van Newcastle. Gaat nu niet bij de eerste vier eindigen nadat die alle tijd heeft gehad en veel heeft mogen investeren. Ook zijn de aankopen van Ten Hag zwaar ondermaats.

21 augustus 2023 om 00:16

Zoveel geld is er daar volgens mij niet meer voor nieuwe versterkingen. Al aardig wat uitgegeven dus nee ik denk niet dat ze momenteel veel andere prioriteiten hebben. Nouja die zijn er wel maar kunnen ze niet betalen

Waarom zou je als eerste keeper van Benfica naar de bank van United gaan? Het niveauverschil is nihil en wellicht is Benfica zelfs beter - moeten ze wel een spits halen natuurlijk.

20 augustus 2023 om 23:30

Tweede keeper. Als je de tekst had gelezen dan kon je zien dat hij gepasseerd werd voor een jongere keeper, boos werd en uit de selectie was gezet.

21 augustus 2023 om 13:22

Benfica beter dan Manchester United? Denk toch dat Man Utd wel een niveautje hoger is.

toch wel dramatisch... twee "top clubs" in engeland die zonder echte spits spelen.. bizar eigenlijk.

ik snap het wanneer je een team hebt die dan vanuit andere posities veel goals maakt.. maar je hebt alleen rashford eigenlijk, en die is juist vanaf de zijkant veel gevaarlijker.

maarja..een 2e keep, lekker boeiend zou ik zeggen

21 augustus 2023 om 08:22

Het wordt lastig om met spits te spelen als allebei de spitsen niet fit zijn (Martial en Hojlund)

Jammer. Want dat houdt in dat Ajax naar hem kan fluiten. Miskleun om deze keeper al niet vorig seizoen binnen te halen. Maar ook hier heeft de RVC weer een verkeerde beslissing genomen, anders was Ajax voor jaren klaar geweest. Net als nu met de hardnekkige weigering om de Spertsyan transfer te blokkeren. Een volgende grove misser....

21 augustus 2023 om 07:38

Vlachodimos kan niets met de bal aan de voet. Hele goede keuze om hem niet te nemen. Die gast is nog slechter aan de bal dan Bassey. En bij Ajax moet een keeper ook mee kunnen voetballen.

21 augustus 2023 om 09:40

Een keeper staat er om ballen tegen te houden. En dat kan deze als de beste. Voordeel van dat hij niet kan voetballen? Stopt dat eeuwige heen en weer geschuif in en rond het strafschopgebied per direct. Al is dat aspect gelukkig al redelijk verbeterd. Dus ook de huidige staf is niet gecharmeerd van dat gedraal. Hup, naar voren!

Wat is united aan doen haha. Aanvallend bedroevend middenveld missen ze veel en backs ook. Enige goede positie keeper haha

Alsof hij 2e viool wil spelen bij man Utd. Dat zou wel een hele domme move zijn van hem. Onana ga je er nooit uit keepen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren