Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag besteedt aanzienlijk deel van persmoment aan toekomst Van de Beek

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zich vrijdag op de persconferentie van Manchester United in aanloop naar het competitieduel met West Ham United complimenteus uitgelaten over Donny van de Beek. De 25-jarige middenvelder maakte donderdag in het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol (3-0 zege) na lang blessureleed zijn rentree, en Ten Hag is van plan om Van de Beek de komende periode meer speeltijd te geven.

Van de Beek kwam in de 79ste minuut binnen de lijnen als vervanger van Alejandro Garnacho. Enkele minuten later zag hij Cristiano Ronaldo de 3-0 maken, waarna de voormalig Ajacied zelf ook nog had kunnen scoren. Hij gleed de bal na een voorzet van Marcus Rashford echter naast. Het waren voor Van de Beek de eerste speelminuten sinds eind augustus. In de tussenliggende twee maanden miste hij alle wedstrijden vanwege een blessure.

Ten Hag is blij dat hij donderdag weer een beroep kon doen op Van de Beek, vertelt hij op de persconferentie. “Hij is er lang uit geweest. Ik ben blij dat ik hem en Harry Maguire minuten heb kunnen geven, want ze hebben speeltijd nodig om in vorm te raken en we hebben ze de komende weken nodig.” Ook over het spel van de middenvelder uit Nijkerkerveen was de manager van the Red Devils te spreken. “Hij bewoog zich goed tussen de linies.”

Als Van de Beek in de afgelopen maanden niet geblesseerd was geweest, had Ten Hag hem vaker een kans gegeven. “Als je het seizoen analyseert, dan zou hij, als hij beschikbaar was geweest, zijn kansen hebben gekregen. We hebben doelpunten nodig en ik weet dat Donny heel goed is in het kiezen van positie om doelpunten te maken, maar hij kan ook uitstekend omschakelen”, besloot de manager lovend.

Denk jij dat Donny van de Beek basisspeler kan worden bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog steeds maar 25. Wie weet wat er nog inzit met Ten Hag aan het roer. Vond hem wel fit ogen de vorige wedstrijd.

Denk dat Donny van de Beek typisch zo'n speler is die op zijn best is als hij in de eredivisie kan voetballen maar ondersneeuwd als hij in een topcompetitie moet voetballen. Een terugkeer naar Ajax zou voor hem het beste zijn in de nabije toekomst denk ik. Kan hij mooi Klaassen gaan vervangen.

29 oktober 2022 om 15:38

Ik denk eerder dat hij excelleerde door hun.

29 oktober 2022 om 15:54

Was het niet andersom?

29 oktober 2022 om 16:51

Wat een onzin dat je uitkraamt. Van de Beek was juist in de Europese wedstrijden op zijn best en op basis daarvan werd hij door MU aangetrokken en niet op basis van de eredivisiewedstrijden. Blijkbaar heb je hem nog niet 1 keer in 1 van de Europese toernooien zien spelen.

29 oktober 2022 om 17:18

Lees nog eens een keer goed mijn reactie door

Ik vond hem wel aardig invallen deze week. Hoop dat hij nu meer gaat spelen en zn vertrouwen weer terug krijgt.

29 oktober 2022 om 16:23

We hebben Donny nodig op dit moment. Het team begint te draaien en in de eindfase is waar we nog zwak zijn. We missen loopacties de diepte in om de verdediging uit elkaar te trekken. Donny zijn kwaliteiten is precies de verdediging uit elkaar trekken met slimme loopacties en 1 keer raken in de 16. Alleen is de vraag hoe je het dan neer zet...
Erikssen of Fernandes zou moeten schuiven. Dan is de logische zet om Fernandes te schuiven, want die kan beter op de buitenkant. Vorige wedstrijd speelde hij ook wel goed vanaf rechts.
Dan zou de opstelling er zo uit zien...
Uitleg:
Voorzetten vanaf rechts (fernandes) die 2 kopsterke spelers (rashford Ronaldo) kunnen inkoppen. Donny en Dalot die de diepte die Fernandes op rechts laat liggen kunnen invullen.
Links heeft snelheid en diepe met Rashford en Shaw.
Als het goed is moet deze opstelling genoeg diepte en scorend vermogen hebben.

Gea
Dalot
Lindelhof
Martinez
Shaw
Erikssen
Casemiro
Donny
Fernandes
Ronaldo
Rashford
29 oktober 2022 om 16:36

Klopt wat die loopacties betreft maar je zag wel dat sommige spelers de loopacties van Donny niet begrepen en er niets mee deden. Das jammer.

Rashford heeft er bij Ten Hag in de voorbereiding op aangedrongen dat hij spits wil spelen en Ten Hag heeft hem dat ook beloofd. Denk dat Ten Hag dat ook blijft doen en Ronaldo op de bank houdt als backup. Garnacho mag van mij ook meer minuten krijgen op links. Wat een heerlijke speler is dat zeg.

29 oktober 2022 om 17:04

Je ziet nu dat het positiespel goed is en de bal bij de buitenspelers terecht komt. Anthony en Sancho doen momenteel te weinig met de bal en de spits blijft geisoleerd door te weinig diepte vanaf het middenveld.

Garnacho vind ik meer brengen dan Sancho idd. Brengt veel energie en drive naar voren en vooral lef. Speel je met twee buitenspelers en Rashford in de spits zou ik idd ook voor Anthony - Garnacho kiezen.

Momenteel is het ook nog steeds puzzelen voor ETH. Middenveld en verdediging staan. Alleen aanvallend moet het nog gaan kloppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren