Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag benoemt pijnpunt bij Man United én kondigt terugkeer Ronaldo aan

Laatste update:

Erik ten Hag is gematigd tevreden over het optreden van Manchester United tegen Atlético Madrid. The Red Devils gingen in de vriendschappelijke wedstrijd met 1-0 onderuit tegen de ploeg van trainer Diego Simeone, maar Ten Hag geeft aan, ondanks het gebrek aan scherpte in de afronding, te kunnen leven met het getoonde veldspel. Verder kondigt de keuzeheer aan dat Cristiano Ronaldo zondag in het oefenduel met Rayo Vallecano voor het eerst deze voorbereiding bij de wedstrijdselectie zit.

“We hebben vandaag een zware work-out gehad, maar we hebben erg goed gespeeld”, vertelt Ten Hag via de officiële kanalen. “We hebben er ook als staf veel van geleerd. Uiteindelijk gaat het toch om de eindstand, en die was niet goed voor ons. We hebben veel kansen gecreëerd, dus dan moet je minimaal één goal produceren. Dat is niet gelukt. Daarover ben ik dan ook niet tevreden, en dat heb ik mijn spelers verteld. We hadden echt scherper moeten zijn in het zestienmetergebied. Het positiespel was daarentegen wel goed en we hebben voor veel gevaar voor het vijandige doel gezorgd.”

Zaterdagmiddag wist Atlético Madrid vlak voor tijd een 1-0 zege te boeken op Manchester United. Lang leek het erop dat de elftallen van Ten Hag en Simeone na negentig minuten met een 0-0 gelijkspel van het veld zouden stappen, maar vijf minuten voor het laatste fluitsignaal besliste João Félix de wedstrijd met een geniale ingeving. Een tegenvaller voor Ten Hag, die Tyrell Malacia de volle negentig minuten liet spelen. Donny van de Beek moest genoegen nemen met een invalbeurt.

Zondag speelt Manchester United zijn laatste oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ten Hag geeft alvast prijs dat de namen die tegen Atlético Madrid in de basis startten niet aan de aftrap verschijnen tegen Rayo Vallecano. Wel laat Ten Hag weten dat invallers van zaterdag, waaronder Van de Beek, een goede kans maken om een dag later wél te starten. Daarnaast onthult de oefenmeester dat Ronaldo voor het eerst in de voorbereiding bij de wedstrijdselectie zit. De Portugees ontbrak tijdens de eerdere oefenduels wegens ‘privéomstandigheden’, zo luidt de officiële verklaring.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat waren mogelijkheden dan kansen, vond veldspel belabberd.... zal echt veel moeten gebeuren op tranfergebied.

30 juli 2022 om 20:00

Denk dat er niet zo veel meer zal gaan gebeuren. Hoop nog steeds op Frenkie want de opbouw van achteruit is nog te stroperig.

30 juli 2022 om 20:04

Jaaaaa kopen kopen kopen! Of je huidige selectie kennis laten maken met nieuwe speelstijl!

30 juli 2022 om 20:08

De huidige selectie heeft gewoon niet het niveau

30 juli 2022 om 20:15

Daar is tie weer hoor. Bij elk United topic als de kippen bij. Is je boyfriend er ook?
Dan kan de fusie sessie van start gaan..

30 juli 2022 om 22:01

Lekker bericht qua spelling wederom van jou..

On topic: Tegen dit soort tegenstanders is het toch erg vaak karig bij Ten Hag naar mijn idee, daar zal ie wel wat op moeten vinden. Iets dat de Nederlandse school qua resultaten al vaak de das heeft omgedaan. Ik heb enorm veel zin in komend seizoen, als ik zie hoe Psv en Ajax hebben ingekocht en enkele internationale transfers, hopelijk brengt ‘t flink wat leven in de brouwerij!

30 juli 2022 om 22:03

Bij nader inzien is mijn reactie vanaf ‘t stukje Ajax en Psv helemaal niet meer on topic, oeps

Ik vond man utd helemaal niet slecht spelen. Best mooie aanvallen zelfs. Maarja tegen antivoetballers..

30 juli 2022 om 20:33

Als ik nu Bergwijn zie dan is die toch gewoon niet slechter dan een Rashford? eriksen zou ook gewoon de perfecte 8 kunnen zijn voor United dus Frenkie is niet zo noodzakelijk. centraal achterin tja Maguire ik hoop toch echt dat die gaat banken voor Varane al gaat dat niet gebeuren aangezien Maguire de aanvoerder is.

30 juli 2022 om 20:44

Ben je vergeten dat Bergwijn 3 jaar lang in de PL kansen heeft gehad en gewoon laten zien heeft tekort te komen in de subtop van de PL? (Voor nu dan). Rashford heeft het tenminste al lang en breed bewezen in de PL.

30 juli 2022 om 21:24

Lang en breed bewezen? Het is echt dat hij een Engelsman is en uit de jeugd van United komt, maar heeft na zijn bevlogen debuut in 2016 nog steeds zijn potentieel niet waargemaakt. Bergwijn is in alle facetten een betere speler dan Rashford, op afronden na misschien.Als ik zou moeten kiezen als trainer tussen Rashford en Bergwijn op linksbuiten zou ik altijd voor Bergwijn gaan.

30 juli 2022 om 23:29

Bergwijn heeft net een goal gemaakt maar heb hem de rest van de wedstrijd ook amper iets zien doen. Rashford is misschien wat minder geworden maar kijk ff zijn topseizoenen in de PL. Dat niveau gaat Bergwijn nooit aantikken dus het zit er wel in bij Rashford. Gewoon onzin dat Bergwijn beter is. Rashford haalde nog 17 goals en 9 assists in de PL, twee jaar geleden..

United heeft in elke linie nog een topspeler erbij nodig anders gaan ze aankomend jaar weer geen CL halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren