Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teleurstelling in De Kuip: 'Daarna doen we het zo verschrikkelijk dom'

Laatste update:

De seizoensouverture van FC Utrecht bij Feyenoord (3-2 verlies) was voor de ploeg van Erik ten Hag een uitdaging en een test. De club uit de Domstad stapte zaterdagavond als verliezer van het veld, ondanks dat de thuisploeg na vijftig minuten met tien man op het veld stond. Feyenoord strafte de onachtzaamheid van FC Utrecht goed af.

/

"De 1-0 viel op het moment dat de storm net wat was gaan liggen. Aan die goal ging een aantal fouten vooraf. Dat mag niet", blikt Ten Hag op de clubsite terug op de 1-0 van Colin Kazim-Richards. Na de overtalsitatie controleerde en domineerde FC Utrecht de wedstrijd. "Daarvan was de 1-1 een logisch gevolg. ‘Erop en erover’, was mijn gevoel op dat moment. We gingen nog offensiever spelen. Maar we kregen het deksel op de neus. Door een moment van onachtzaamheid.”

Willem Janssen baalde zichtbaar van de nederlaag. De captain was naar eigen zeggen 'verschrikkelijk teleurgesteld'. Na de 1-1 van Sébastien Haller dacht Janssen een goede kans op een overwinning te maken. "Maar daarna doen we het zo verschrikkelijk dom... Je hebt ze liggen en brengt ze dan zo terug in de wedstrijd. Het was volgens mij vijf tegen één. Ja, dan ga je niet winnen in De Kuip..."

FC Utrecht verdiende minimaal een punt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het belangrijkste verschil met vorig seizoen is dat Feyenoord nu Kuyt in het team heeft. Vorig seizoen hadden ze deze wedstrijd met 10 man gewoon verloren. Kuyt zorgt voor karakter en pept die jonge gasten op wanneer het tegen zit. Daarnaast kan hij nog aardig voetballend meekomen

9 augustus 2015 om 08:15

En een kazim die de tegenstander gek maakt en een Bilal die maar blijft gaan...

9 augustus 2015 om 08:47

Denk je dat hij zoveel invloed heeft? volgens mij ligt het aan meerdere factoren waar Kuijt een belangrijk deel van uit maakt. Ik ben ook benieuwd hoe Feyenoord met Elia & Kramer binnen de lijnen zal spelen. Volgens mij worden ze dik kampioen.

9 augustus 2015 om 10:09

Feyenoord heeft niet gewonnen door een Dirk Kuyt maar door een blunder van Ruiter en een falende Blom die beide partijen benadeeld, die penalty tegen Bilal sloeg nergens op maar was wel op een cruciaal moment.

9 augustus 2015 om 13:06

En wat dacht je van die penal aan de andere kant? Alsof nelom wat doet..2 Kanten bekijken, Feyenoord werd meer benadeeld met die rode kaart erbij

Ik had iets meer verwacht van Utrecht en vind niets af te dingen op de overwinning, maar dit Utrecht gaat nog wel leuke resultaten halen als e meer op elkaar zijn ingespeeld en als team vechten.

9 augustus 2015 om 08:28

Voetballend vond ik Utrecht eigenlijk gewoon slecht. Hoogtepuntje aan hun kant was Ayoub, daar moet het vandaan komen.

9 augustus 2015 om 08:53

Klopt. De organisatie stond wel, maar (zoals ze het al op Foxsports omschreven) vooral als Utrecht de bal niet had. Als ze in balbezit kwamen, wisten ze vaak niet wat ze met de bal moesten. Met 10 tegen 11 werd dat iets beter, door de ruimte die ze kregen, maar de echt aanvallende dreiging en het goede passen bleef uit.

9 augustus 2015 om 12:17

zelfs tegen 10 man durfde ze geen dieptebal te geven of de altijd vrijstaande ayoub in één keer aan te spelen.

Wat een onnodig balverlies weer de hele wedstrijd door van nelom, kunnen ze niet beter een nieuwe linksback kopen ipv botteghin?

Waar ik maar weinig mensen over hoor: breekpunt was volgens mij de dubbele en in mijn ogen compleet foute wissel van ten Hag. Utrecht drukte Feijenoord helemaal in de verdediging en ze hadden net de 1-1 gemaakt. Toen kwam deze wissel en was het meteen helemaal weg.

Tja, karaktervol gevoetbald, zeker verrast door de rol van Kuyt en niet te vergeten een uitstekende Vejinovic. Hoop na het aansluiten van Kramer en Elia dat de rol van die verschrikkelijke irritante Kazim historie is. Die goser staat niet eens goed op z'n hoeven en dondert bij iedere bal die in de buurt komt ondersteboven. Nelom maakt ook geen sterke indruk en komt volgens mij behoorlijk wat kwaliteit opbouwend en verdedigend te kort. Verwacht wel wat van Feijenoord dit seizoen, de start is in ieder geval bemoedigend.
Utrecht viel me zeker niet tegen, zeker niet als die spits blijft.

Het 532 systeem was toch erg lastig tegen te spelen. Als ik Utrecht was zou ik wel dit systeem doorzetten, alleen Klaiber komt tekort voor de rechtsback positie. Ngaioni viel me wel positief op!

9 augustus 2015 om 11:15

Ik vond klaiber juist erg goed spelen, alleen zijn moment dat hij onder de bal doorgaat waardoor de 2-1 viel was erg amateuristisch. Slechtste van het veld was bij verre weg Kum. Hopelijk kunnen we vd Hoorn nog terughalen als CV

9 augustus 2015 om 12:01

Hij kreeg zoveel ruimte, hij had er wel wat meer mee kunnen doen vond ik. Ja Kum was echt dramatisch, maar jullie krijgen Leeuwin nog terug toch?

9 augustus 2015 om 12:56

Klopt, Leeuwin is op de weg terug van een operatie. En ja Klaiber had meer met de gegeven ruimte kunnen doen

Toch weer knap van haller de eerste was inderdaad een intikkertje maar je moet er wel staan en dan doen echte spitsen. En de tweede de strafschop dat word zijn handelsmerk zo koel en overtuigend .

Ik ben bang dat hij deze maand nog vertrekt

9 augustus 2015 om 13:44

Voor de eredivisie hoop ik het niet, het is een goede speler en die moeten eens behouden blijven.

Je hebt ze liggen en brengt ze dan zo terug in de wedstrijd. Het was volgens mij vijf tegen één.
Ja, dan ga je niet winnen in De Kuip. Aldus Janssen
Feyenoord na die blunder van Vermeer ,knap van Haller sta er als het nodig is.
Niet te hopen voor Utrecht dat hij weg gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren