Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teleurstellend Atlético komt niet verder dan twee ballen op de lat

Laatste update:

Atlético Madrid was in eigen huis nog met 4-0 te sterk voor FK Astana, maar is er niet in geslaagd om ook de uitwedstrijd te winnen. De Spanjaarden speelden in het koude Kazachstan een zeer teleurstellend duel, al werd nog wel twee keer de lat geraakt. Verder kwam Atlético niet en dus bleef het bij 0-0. De manschappen van Diego Simeone hebben nu zeven punten uit vier wedstrijden en staan daarmee bovenaan in Groep C, maar later deze dinsdag kan Benfica weer passeren.

/

Astana won in de eerste drie speelronden van dit Champions League-avontuur nog niet en hoopte Atlético op het ongebruikelijke tijdstip (in Kazachstan is het zes uur later en werd er dus wel gewoon afgetrapt in de avond) te kunnen verrassen. De thuisploeg speelde ook zeker geen slechte eerste helft en kwam een paar keer gevaarlijk voor Jan Oblak, die bij een inzet van Dmitri Shomko ook de eerste serieuze redding van de wedstrijd moest verrichten. Het gevaar van Atlético kwam in de beginfase vooral uit standaardsituaties, waar doelman Nenad Eric steeds goed ingreep.

Astana deed dus goed mee, maar erg veel kansen wist het niet te creëren. Dat gold ook voor Atlético en daardoor was het eerste halfuur van de wedstrijd erg slaapverwekkend. Torres kwam hierna nog dicht bij zijn honderdste doelpunt in het shirt van Atlético, maar hij wist een voorzet van Juanfran net niet binnen te werken. Kort voor rust raakte Koke uit een vrije trap nog de lat, waardoor Astana en Atlético in evenwicht aan de thee gingen. In de tweede helft veranderde het spelbeeld lange tijd niet: er werd veel strijd geleverd, maar er waren niet veel kansen en/of goede aanvallen te zien.

Atlético vocht vooral tegen zichzelf en Simeone bracht Jackson Martínez en Yannick Ferreira Carrasco als invallers binnen de lijnen. Vervolgens ging het zowaar wat beter lopen bij de Spanjaarden en Antoine Griezmann kreeg een goede kans, maar zijn schot uit een moeilijke hoek ging net voorlangs. Even hierna belandde een mislukte voorzet van Carrasco op de lat, die dus voor de tweede keer werd geraakt door Atlético, en de kopbal van José María Giménez miste kracht om Eric te verrassen. De wedstrijd eindigde daardoor zoals hij begon: zonder doelpunten (0-0).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen Nederlandse teams echt van leren van de passie lef en strijdlust dat Astana aflevert... Zo hoor je tegen de Europese top te spelen, strijdlust erin beuken en lef tonen geen ontzag tonen erboven op knallen. Respect hoe Astana Atletico Madrid bij vlagen echt letterlijk en figuurlijk liet wankelen. Waarom kunnen de Nederlandse clubs dat niet?

3 november 2015 om 17:58

Helemaal mee eens! Het lijkt vaak wel of Nederlands ploegen liever mooi voetbal spelen maar geen punten pakken, dan lelijk voetbal met resultaat. Maar vergeet niet dat atletico ook heel zwak speelde. Amper kansen gecreëerd!

3 november 2015 om 17:58

Psv manchester nu al weer vergeten?

3 november 2015 om 17:59

Omdat we dat hier helemaal niet gewend zijn. En als we het een keer proberen wordt het helemaal afgebrand door de media en wordt er met afschuw gereageerd op het spel. Bij ons moet alles voetballend gaan, ook al ben je 10x slechter dan de tegen partij.

3 november 2015 om 18:16

Passie is ook als je niet aan de bal bent. Het gaat erom dat je afjaagt en gaat voor elke meter. Dat heeft niks te maken dat je met goed voetbal speelt of niet.

3 november 2015 om 18:00

Liet wankelen? Welke wedstrijd heb jij gezien hun beste kans was een vrijertap die over ging je kraamt beetje onzin uit. Verdedigen deden ze supersterk maar niet overdrijven haha

3 november 2015 om 18:21

Het is maar wat je lef noemt. Lef noem ik aanvallend spel, durven de aanval te zoeken. Lef noem ik niet het parkeren van de bus.

Hoe is het in Kazachstan 6 uur later dan hier. Vind het een vreemd gegeven als je nagaat dat het bijvoorbeeld is Suriname 5 uur vroeger is dan hier..

3 november 2015 om 18:02

Misschien omdat Suriname in Zuid-Amerika ligt en Kazachstan in Centraal-Azie/Turkestan.

3 november 2015 om 23:34

Kazachstan ligt niet verder van Nederland dan India, en het tijdsverschil met dat land is +5 voor India.

3 november 2015 om 18:07

Zon komt Op in het Oosten en gaat Weg in het Westen. Su en Kazachstan liggen kilometersss ver van elkaar vandaan. Wij zitten in het midden.

Had het lange reizen invloed op het spel? Zagen ze er moe uit? Of kwam het door de kou of gwn een bad luck day?

3 november 2015 om 18:27

Reppi,

Of Astana speelde gewoon degelijk?

3 november 2015 om 18:19

Suriname ligt dan wel een paar duizend kilometer verder dan kazachstan, maar het gaat om de afstand naar het oosten (later) en naar hrt westen (vroeger)

3 november 2015 om 18:20

Hij denkt vast dat de wereld nog plat is.

3 november 2015 om 19:00

even goed belachelijk waarom doen ze niet gewoon in de Aziatische CL mee?

3 november 2015 om 19:39

Omdat Kazachstan deels ook in Europa ligt.

3 november 2015 om 23:31

Zal ik het maar effe uitleggen slimbo? De wereld is ingedeeld in tijdzones. Een ver land als Suriname heeft een tijdsverschil van 5 uur met Nederland. Kazachstan ligt niet net zo ver als Suriname maar het tijdsverschil met dat land is blijkbaar groter.

Als dit trouwens jouw manier van reageren is wens ik je veel plezier en vooral geluk verder in je leven

4 november 2015 om 08:33

Vrij logisch.

In kilometers is Suriname verder dan Astana.
Maar als je kijkt in de tijdzones: ligt Suriname korter bij Amsterdam dan Astana.

Je moet meer naar rechts gaan voor bij Astana te komen : + 6uur
Voor bij suriname hun tijdzone te komen moet je minder naar links: -5uur.

Toto weer naar de klote xD

Waardeloze wedstrijd die in mijn ogen geen winnaar verdiende.!
Hopen dat de rest van de champions Leaque wedstrijden wat leuker worden, want mocht het om 21:30 vanavond net zo spannend zijn als nu, dan word het een vroegertje vanavond

3 november 2015 om 18:10

Leuk he... haha ik ken het,denk je met die wedstrijd een zekerheidje te hebben en dan lukt het niet. Ik had het met Frankfurt Bayern deze week. ON. Ik denk idd dat de uitslag temaken zal hebben met het tijdsverschil, neemt niet weg dat Astana goed gestreden heeft!

Wat was het slecht. Geen kans tegengehad, maar we geraakten niet voorbij de bus van Astana. Normaal mag dat geen enkel probleem zijn, maar echt iedereen was ondermaats.. Heel spijtig puntverlies. Gewoon 6/6 halen nu en we zijn groepswinnaar.

Dit maakt de 2-2 die wij tegen Astana speelden iets meer acceptabel. Een stugge ploeg, ergens in de achterbuurten van Europa, die op kunstgras alles geeft. Bovendien hebben ze een speler die Islamkhan heet. Die zal her en der ook wel angst zaaien hehe.

Als we vandaag winnen staan we gedeeltelijk eerste. Kom op Cim Bom.

3 november 2015 om 18:19

Astana uit blijkt inderdaad lastig te zijn. Het spreekt ook niet echt aan: de tegenstander, het kunstgras, het verre reizen etc. Onbewust speelt dat toch mee ondanks dat het champions league is.

3 november 2015 om 18:38

Juicher

Uiteraard. Bij Champions League denk je niet 1,2,3 aan Kazakstan, kunstgras en rond 18:00 spelen.

3 november 2015 om 18:20

Echt iedereen moet een goede dag hebben willen we winnen van Benfica. Maar Wesley in deze vorm kan veel ploegen pijn doen. Ik ben niet gecharmeerd van Burak, maar ten opzichte van Umut is het een verademing. Ik heb dus nog hoop! Als we maar niet weer een tegengoal krijgen in de 1e minuut hehe

3 november 2015 om 18:35

Zelfs met Umut hadden we gewonnen van Benfica, ik heb vertrouwen in Burak, hoop dat hij er 1 maakt!

3 november 2015 om 18:42

Sivrisinek

Ik heb Benfica - Sporting helemaal gekeken. Ondanks dat ze 0-3 verloren, vond ik ze echt gevaarlijk. Elke keer dat Sporting counterde scoorden ze. Zeer geduchte tegenstander. Galatasaray moet lekker controleren, geduldig spelen en counteren. Ik weet nog toen we daar wonnen in Lissabon. Uefa cup. We tikten ze toen echt van het veld met Lincoln, Ayhan, Umit Karan.

3 november 2015 om 18:51

Pff, dat was me een wedstrijd zeg. Vooral Umit. Ware sluipschutter. 1 momentje en weg was hij. Mooie tijden.

Ik denk dat Hamza Benfica goed heeft geanalyseerd. De snelheid en 'puntje buitenspel'-mentaliteit van Burak kunnen nog bepalend zijn. Het centrum van de verdediging van Benfica is wat houterig. Hopen dat Benfica niet een master day zal hebben.

3 november 2015 om 19:05

Haha naja mooie tijden, weekend daarop kregen we 4-1 op onze broek. Toen met Skibbe speelden we mooi voetbal, maar hadden we echt geen ruggegraat. Maar we konden inderdaad ook echt mooie wedstrijden spelen.

Nederlandse clubs kunnen een voorbeeld nemen aan Astana. Niet alleen de passie en strijdlust maar ook door te spelen naar je kunnen. Zij willen het spel niet maken, want dat is ook bijna niet te doen tegen Europese (sub-)topteams.

Dit is gewoon een verkochte wedstrijd. Toevallig spelen ze als eerste dus gokkers zetten allemaal op a. Madrid. Zodat ze alles al best veel verloren hebben. At was vorige x ook met galatasray

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren