Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Teleurgesteld Barcelona denkt aan afscheid van 'nieuwe Modric''

Laatste update:

Alen Halilovic staat bekend als een bijzonder groot talent, maar het is maar de vraag of hij het zal gaan maken bij Barcelona. De negentienjarige Kroaat maakte vorig jaar de overstap van Dinamo Zagreb naar de Spaanse grootmacht, maar heeft in zijn eerste seizoen in Barcelona niet weten te overtuigen. Volgens SPORT wordt er serieus gedacht aan een afscheid van 'de nieuwe Luka Modric'.

/

De Catalaanse krant weet dat Everton en West Ham United Halilovic graag willen hebben en dat deze clubs bereid zijn om zes miljoen euro op tafel te leggen. Barcelona zou er serieus over nadenken om een aanbieding van deze hoogte te accepteren. Luis Enrique is niet erg onder de indruk van wat Halilovic heeft laten zien en heeft sowieso nog geen plaats voor de Kroaat bij het eerste elftal.

Halilovic speelde vorig seizoen zijn wedstrijden bij Barcelona B, dat degradeerde uit de Segunda División en komend seizoen dus op het derde niveau van Spanje actief zal zijn. Halilovic deed in dertig competitieduels van Barcelona B mee, waarvan 22 als basisspeler, en wist vier keer te scoren.

Barcelona moet Alen Halilovic nog niet laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou wel heel dom zijn. Geef die jongen wat tijd, aan de bal dribbelend ziet t er al goed uit..

25 juli 2015 om 13:49

Precies geef hem nog eens 2 jaar.
Voetballers worde beter als ze ouder zijn.

25 juli 2015 om 14:49

Gewoon een jaar of 2 uitlenen, zo'n speler heeft het in zich om een grote ontwikkeling te maken, als hem dat niet gelukt is na 2 jaar kun je hem alsnog verkopen. Ook als de kans groter is dat ie niet slaagt, 6 miljoen is toch niks meer voor een club als Barcelona, kun je beter kans blijven houden op een nieuwe pareltje.

25 juli 2015 om 17:17

Die jongen zit voor het eerst in het buitenland en is nog erg jong. Misschien zit ie er wel zonder enige familie. Laat hem eerst wennen voordat je conclusies gaat trekken. Wat er buiten het veld gebeurt heeft altijd invloed op wat er binnen gebeurt.

Heeft bewezen dat hij het talent heeft en stappen kan maken, hijs nog jong, een kleine stagnatie krijgt iedere jongen speler maar zie nog genoeg rek om te groeien

Als je hem laat gaan gaan ze spijt krijgen

Uitlenen of verkopen met een terugkoopclausule, is het beste voor zijn ontwikkeling

25 juli 2015 om 14:07

Dat zullen dan ook wel de pistes zijn die Barcelona overweegt. Kan me echt niet voorstellen dat je "de nieuwe Modric" na 1 jaar in het tweede, waar hij dan ook nog eens verkeerd gebruikt werd, zo maar zou laten gaan.

Indien hij echt verkocht zou worden lever je eigenlijk een brevet van onbekwaamheid af.

25 juli 2015 om 14:17

Oh jij hebt alle wedstrijden van Barcelona B gezien begrijp ik dat je weet dat hij verkeerd wordt gebruikt ,

25 juli 2015 om 14:23

Neen, maar ik lees er wel wat over en dan is er 1 constante : Eusebio de trainer die een niksnut is en die er in gelukt is om een ploeg te laten degraderen die het jaar voordien derde was geëindigd.

Wonderbaarlijk hoe je een detail uit mijn reactie als meest elementaire er uit pikt.

Hopelijk doe je op school of op je werk beter.

Wat een onzin als Barcelona hem verkoopt!! Geef die jongen dan een kans bij het eerste... voor 12 mil gekocht en niet eens een kans geven? Kan toch niet.

25 juli 2015 om 14:24

Halilovic is, naar mijn weten, voor ca 2 miljoen gekocht door Barcelona.

Je kunt in een jaar nog niet zoveel zegen over een talent van 19 jaar.
m die jongen daarna af te branden en te verkopen.
Ne, is is geen beleid.

Uitlenen zou goed zijn voor deze jongen al hoewel hij zou moeten kunnen schitteren in de 3de divisie vanspanje

Het moet bij die grote clubs altijd zo snel gaan waardoor talenten amper de tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Kom maar naar West Ham! Krijgt hier gegarandeerd speeltijd in het eerste

25 juli 2015 om 14:01

Ik denk het ook. Vooral ook omdat Downing vertrokken is.

25 juli 2015 om 14:19

Precies, we kunnen wel wat creativiteit gebruiken. We hebben genoeg kracht op het middenveld, maar weinig creativiteit. We missen een voetballer van het type David Silva

25 juli 2015 om 14:35

Ik denk dat die kans vrij realistisch is als hij inderdaad verkocht wordt. De PL trekt elke speler en met Bilic als coach hebben jullie bij hem denk ik een streepje voor.

En wat ik tegen dat birkiki ofzo gezien heb is creativiteit idd zwaar nodig bij West Ham

Ik geloof dat deze jongen het kan, maar heb hem eerlijk gezegd pas twee keer zien voetballen en toen was hij niet overtuigend ofzo. Maar kom op.. Donder nou eens de niks toevoegende Rafinha eruit en geef hem nota bene een kans ofzo. Maarja Rafinha is het zorgkindje van Enrique dus het is weer een oneerlijke wereld.

25 juli 2015 om 14:50

Sorry maar Rafinha is echt veel beter dan Halilovic - bovendien heeft Halilovic (nog niet) de juiste mentaliteit en zijn hautain gedrag in de ploeg zorgde ermee voor dat de sfeer onder het dieptepunt ging, of dit ook meespeelde in de uiteindelijke degradatie van barca B zullen we wel nooit weten, maar "dat enrique niet onder de indruk van Halilovic is" is wel heel braaf uitgedrukt van Barca. Het is zeker niet nieuwe Modric in wording. Het mislopen van Modric is trouwens nog steeds iets waar ze in Barcelona heel veel spijt van hebben en het speelde zeker mee in het halen van Halilovic want ze wilden het geen twee keer meemaken, maar Halilovic gaat em dus echt niet worden, net als Odegaard bij Real en dat ligt niet aan de clubs maar aan de spelers en hun entourage. Halilovic zo snel mogelijk met winst verkopen nu hij nog de status van "toptalentje" heeft ipv weldra de status van "nieuwe Balotelli"

25 juli 2015 om 17:38

Hahaha wat een onzin. Alsof barca spijt heeft van modric. Dat zeiden ze ook over gotze. Zeggen ze over kroos en Ronaldo. Maar als barca niet voor hun gaat dan willen ze dat gewoon niet om een reden. Modric koste een hoop geld 45 mil? Daar heeft barca turan en rakitic bijna voor gehaald. Veel betere deal. Ik zeg niet dat modric niet goed is maar barca weet echt wel wat ze doen.
Halilovic nu verkopen is ook een belachelijk advies. Daar loop je nu alleen maar verlies op en hij is maar 19 en speelt er maar net een jaar met een bagger coach die niet weet wat hij moet doen. Dan is het logisch dat het niet gelijk goed gaat.

Anders eerst verhuren. In plaats van direct verkopen. Kapitaalvernietiging

Zou echt heel dom zijn. Halilovic geniet nog niet van het vertrouwen en zonder enige kans willen ze hem weg. Het is de vraag hoe geloofwaardig dit allemaal is. De eerste prioriteit van Barcelona is om hun talenten een kans te geven, indien het dan niet lukt dan verhuren ze talenten. Normaal gezien moeten ze na hun verhuurperiode tonen wat ze allemaal hebben ontwikkeld en hoe goed ze dan pas zijn.

Alen wegdoen gaat een dikke fout zijn.

25 juli 2015 om 18:25

Dat is echt enorm naïef van jou... Die 'prioriteit' bestaat al enkele jaren niet meer. Als middenvelder en als aanvaller heb je 0.0 kans om door te breken in het eerste elftal, omdat er perse met honderden miljoenen wordt gesmeten om het middenveld en de aanvall te versterken. Ik kan geen enkel nieuw jeugdtalent noemen in de afgelopen 3 jaar dat regelmatig kansen kreeg in het eerste elftal, en de laatste jeugdspeler die daadwerkelijk doorbrak was Pedro, 7 jaar geleden.. Ik zou als ik bij Barcelona in de jeugd zat echt meteen proberen te verkassen naar een Arsenal ofzo, want de kans is enorm dat er in de komende 3 jaar weer vele spelers als Reus, Pogba of Verratti worden gehaald..

25 juli 2015 om 18:25

Dat is echt enorm naïef van jou... Die 'prioriteit' bestaat al enkele jaren niet meer. Als middenvelder en als aanvaller heb je 0.0 kans om door te breken in het eerste elftal, omdat er perse met honderden miljoenen wordt gesmeten om het middenveld en de aanvall te versterken. Ik kan geen enkel nieuw jeugdtalent noemen in de afgelopen 3 jaar dat regelmatig kansen kreeg in het eerste elftal, en de laatste jeugdspeler die daadwerkelijk doorbrak was Pedro, 7 jaar geleden.. Ik zou als ik bij Barcelona in de jeugd zat echt meteen proberen te verkassen naar een Arsenal ofzo, want de kans is enorm dat er in de komende 3 jaar weer vele spelers als Reus, Pogba of Verratti worden gehaald..

Jammer, de tijd dat spelers uit de lagere elftallen van Barca doorbreken ligt ook ver achter ons. Hetgeen, wat zo centraal stond bij Barca in hun succesperiode van eerst en waarom veel mensen in die periode van deze club zijn gaan houden.

25 juli 2015 om 15:09

De jonge Puyol, Xavi, Iniesta enz moesten dan ook niet opboksen tegen de huidige concurrentie want de huidige maatstaf van het eerste elftal ligt gewoon veel te hoog - maar het is een van de twee. Het is ook net daarom dat de fans graag naar Barca kijken, het spel wordt waanzinnig mooi uitgevoerd. Hoeveel keer is zelfs Alexis Sanchez in zijn eerste seizoen niet met de grond gelijk gemaakt door "fans" of toeschouwers omdat "hij niet van niveau" was, als je dan ziet naar Alexis zijn werkijver, talent en vista en wat deze al had laten zien bij Udinese dan weet je wel dat je niet veel tijd krijgt bij Barca om je te bewijzen (zelfs Neymar had aanpassingsproblemen in zijn eerste seizoen). Van de jonge talenten hebben Rafinha en Bartra al het meeste laten zien dat ze het gaan aankunnen, meer dan bv Sergi Roberto of Munir maar kijk ook naar Samper, een grote in wording, maar om nog verder te groeien moet die dan wel Busquets uit de ploeg gaan spelen??.. Hoe moeilijk is dat niet?

25 juli 2015 om 15:40

Heb je ook helemaal gelijk in. Sterker nog.. Bij een team als Barcelona valt er gemiddeld in iedere 2 jaar maar 1 speler weg uit de basiself. Dan is het ontzettend moeilijk om precies de persoon te zijn met de juiste kwaliteiten, juiste positie, juiste wedstrijdinstelling, ervaring en dat kleine beetje extra´s om het team te versterken. Daarnaast moet je bij topclubs als Barcelona en Madrid ook een gearriveerde speler zijn voor een hoop geld en niet eens speler die voor een habbekrats is gehaald. Anders is dat weer kapitaalvernietiging. Dit gaat meestal door tot het moment van succes is afgelopen en er een kwaliteitsimpuls nodig is, zoals je nu ziet bij Man United.

26 juli 2015 om 10:44

Spelers van 18-19 jaar beginnen tegenwoordig steeds sneller speelminuten te eisen.
Bij een club als Barca gaat dit gewoon niet.
Als je goed genoeg bent komen je speelminuten vanzelf maar veel speler hebben het geduld niet meer.

In 2007 degradeerde Barca B zelfs naar de 4e divisie,maar toen kwamen er 2 trainers die alles hebben veranderd daar (guardiola en Vilanova),omdat het net als nu een zooitje was.

Eusebio heeft dit weer kapot gemaakt door uit te gaan van resultaat ipv het ontwikkelen van talenten hij speelde continue met de beste spelers ipv met spelers die grote talenten zijn en nog moesten groeien ,ook weigerde hij hetzelfde systeem als het 1e te spelen.

Daardoor is de doorstroming even gestagneerd en hebben talenten zich nog niet voldoende ontwikkeld.

Of Gerard Lopez de geschikte trainer is om Barca B weer terug op de rit te krijgen is de vraag

Ajax halen! Zes miljoen is te doen

25 juli 2015 om 15:41

Nog een middenvelder ? Je kan er maar 3 opstellen...

25 juli 2015 om 18:16

@roykort
En ja hoor daar is ie ... 'Ajax halen!' of de variant 'misschien wat voor Ajax?'. *zucht* Ajax gaat helaas niet voor zulke spelers ... 1) Onrealistisch net als Mastour 2) Kent het Ajax-systeem niet 3) Heeft zelf waarschijnlijk geen interesse 4) De zoveelste middenvelder 5) Ajax heeft behoefte aan ervaren krachten

26 juli 2015 om 02:34

Ik ben het Helemaal met je eens!!!! Dit is win-win!!!!!!! Destijds heeft Ajax geprobeerd Modric te halen, helaas niet gelukt, Overmars sla je slag, liever gisteren dan vandaag!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren