Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘TegenHoward’ schrijft geschiedenis: ‘Ik maak een buiging voor België’

Laatste update:

Tim Howard werd dinsdag in Salvador na de meeslepende achtste finale op het WK tussen België en de Verenigde Staten, 2-1 na verlenging, volledig terecht uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De 35-jarige doelman van Everton verrichtte tal van miraculeuze reddingen. Met liefst zestien reddingen verrichtte hij de meeste reddingen in één wedstrijd op een WK sinds 1966.

/

“We hebben met ons hart gespeeld, maar toch doet het pijn dat we uitgeschakeld zijn”, bekende Howard, die door twitterend Nederland als ‘TegenHoward’ werd genoemd. “België is een topteam en creëerde veel kansen. Ik maak een buiging voor die ploeg, maar toch waren we nog heel dicht bij de kwartfinales.” Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku maakten in de verlenging de doelpunten voor de Rode Duivels; Julian Green zorgde voor een nog spannendere slotfase.

Over zijn eigen hoofdrol wilde Howard niet praten. “Daar sta ik voor, dat is simpelweg mijn baan. We komen uit de groep des doods, spelen een erg goed toernooi, maar botsten in deze wedstrijd op een topteam met enkele uitstekende spelers. We mogen niettemin trots zijn op onszelf, we hebben ons aan de wereld getoond en op dit WK tegen de beste voetballers van Europa en de wereld gespeeld.” België deed dinsdag liefst 39 doelpogingen, waarvan 18 tussen de palen waren.

De Verenigde Staten zijn terecht uitgeschakeld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan te bedenken dat de Amerikanen ook nog hadden kunnen winnen in de 92e minuut. ...

2 juli 2014 om 02:48

Als België al zijn kansen had afgemaakt dan had België in de 45 min al gewonnen!

2 juli 2014 om 02:52

Als telt niet in het voetbal. PS zegt gewoon wat klopt, het had niet veel gescheeld of het waren de Amerikanen gelukt.

2 juli 2014 om 02:55

@alex4all

Het had inderdaad niet veel gescheeld... ALS ze die kans hadden gescoord......

2 juli 2014 om 02:58

@ alex4all

"als" de Amerikanen op het einde hadden gescoord hadden ze kunnen gelijk spelen en misschien winnen. Maar dan kom je ook op een "als"! Dus "als" telt hier wel.

2 juli 2014 om 03:18

realzidane22, Alex heeft gelijk als als als telt helemaal niet, als Robben een centimeter meer in de hoek had geschoten was Nederland wereldkampioen in 2010 geworden.

2 juli 2014 om 06:39

Als Ronaldo Luiz en Silva Nederlander waren geweest, als Strootman niet geblesseerdnals Johan Cruijf 40 jaar jonger was geweest, als als als als als als..

2 juli 2014 om 07:26

Je snapt Realzidan22 niet. Hij zegt dat "als" en "stel dat" hetzelfde zijn. Daar heeft hij gelijk in. Daarom slaat alex4all de plank ook compleet mis met zijn opmerking.

2 juli 2014 om 07:29

@blanco,
Ik denk dat je realzidane hier niet begrijpt. Hij probeerde met de opmerking te zeggen dat printersjaak ook "als" had moeten zeggen.

2 juli 2014 om 07:32

Jezus wat een domme discussie. "Had gekund" en "het had weinig gescheeld of..." tellen wel, Blancootje?

Belgie had meer kansen dan Amerika, en belangrijker, ze hebben meer kansen afgemaakt, dus er hoeft helemaal niet te worden gediscussieerd te worden over wie beter was.

2 juli 2014 om 10:17

De vlag ging omhoog voor buitenspel, dus als Wandalowski gescoord zou hebben werd hij, onterecht, toch afgekeurd.

Tegenhoward haha wat een slechte woordgrap. Wel goed toernooi gekeept!

Respect voor deze man, hield de VS eigenhandig in de match.
Akkoord, veel schoten werden pal op hem geschoten, maar toch.

Vooral de kans van Mirallas werd schitterend gestopt!

2 juli 2014 om 02:49

Als de schoten recht op de keeper af zijn gegaan, houdt dit in dat de keeper zich ook heel goed positioneerde.

2 juli 2014 om 02:56

Timie speelde een top match! En verdient zeker alle lof bij de Amerikanen! Duitsland had het ook zeer moeilijk met Tim

2 juli 2014 om 03:10

@ Almogaver: Nou nee. Als speler probeer je altijd de bal langs de keeper te schieten, ook al staat hij goed gepositioneerd. Dan nog probeer je hem er langs te krijgen, als je recht op de keeper af schiet zit hij sowieso niet.

Ik wil overigens niet zeggen dat Howard niet goed heeft gekeept hoor, integendeel, hij was geweldig.

2 juli 2014 om 05:27

Als de keeper zijn goal op de juiste manier verkleint dan ontstaat er een situatie waarin het haast onmogelijk is om de bal langs de keeper te schieten. Dan kan je ervoor kiezen om naast of over te schieten, of recht op de keeper in de hoop dat de bal net onder/over een ledemaat heen vliegt. De positionering van een doelman is enorm belangrijk, sta je te dicht op de eerste paal komt de verre hoek vrij en andersom, sta je te ver naar voren ben je haast altijd gezien bij boogballetjes, sta je te ver naar achter dan maak je de goal misschien niet klein genoeg waardoor je niet meer alle ballen kan bereiken. En zo zijn er nog tal van redenen waarom positionering zo belangrijk is, zeker op dit niveau waar de aanvallers alle gaatjes weten te vinden en iedere stap cruciaal kan zijn.

Howard deed dit vandaag uitstekend, maar helaas voor de VS was dat niet genoeg.

2 juli 2014 om 14:11

He he.. eindelijk een wedstrijd van Belgie waar we ons niet dood hoefden te vervelen. Klasse gespeeld van beiden partijen en ik hoop dat Belgie Argentinie er lekker uit knikkert.

Zullen ze alleen wel een wat mobielere rechtsachter en middenvelder (ipv Fellaini) op moeten stellen a la Dembele denk ik..

Belgie heeft een vrij compleet team vind ik en de kracht ligt in mijn ogen echt bij de bank.jullie kunnen wisselen zonder er op achter uit te gaan en het team een echte impuls geven. Gezien de omstandigheden echt een luxe.

Dikke dikke respect voor deze man! Hij heeft er voor gezorgd dat Amerika geen zware vernedering mee naar huis kreeg. Sjonge, jonge wat heeft hij een top match gespeeld. Ik werd op een bepaald moment echt woest! Hield alles tegen joh! Oke ja hij kreeg veel schoten ook recht op hem. Maar dan nog! België had 6 a 7 - 2 moeten winnen. We speelde heerlijk vandaag en als we zo spelen tegen Argentinië pakken we ze!

Names heel België, dikke respect en wel thuis Tim Howard!

goede keeper voor die leeftijd

Was de uitspraak van Klinsmann voor het toernooi toch niet zo belachelijk, dat Howard bij de top 5 keepers van de wereld behoort. Fenomenale wedstrijd gekeept vandaag, maar in de poule fase had hij ook best elke wedstrijd tot Motm uitgeroepen mogen worden, want ook toen keepte hij geweldig.
Ben sowieso wel gecharmeerd van deze doelman, doet het bij Everton ook altijd uitstekend!

Ik weet niet of iemand het gemerkt heeft, maar dit België heeft de meeste schoten
op doel gelost sinds het WK van1966!!
Ze hebben precies de vorige wedstrijden samen geraapt en alles
op deze wedstrijd gelost!
Als ze zo'n frivoliteit vertonen tegen Argentinië geef ik ze 70% kans
van slagen, want Argentinië bakt er in de verdediging vind ik niet veel van.
Moet er wel bij zeggen dat ze wel hun kansen moeten afwerken, want
bij de Argentijnen loopt er iemand met de naam Messi rond en die heeft
geen 39 doelkansen nodig om tot scoren te komen! !

2 juli 2014 om 05:32

Dat ben ik niet met je eens. Ik denk dat België het niet gaat redden tegen Argentinië, dat dit toernooi pas een paar keer liet zien hoe geweldig ze kunnen voetballen. Maar ik sluit niet uit dat het pas laat beslist gaat worden en dat ook België een kans maakt is natuurlijk een feit. Toch denk ik dat Argentinië toch nog positief zal gaan verrassen dit Wk.

Een ding is zeker, het heeft alles in zich om een schitterende wedstrijd te worden.

2 juli 2014 om 08:41

We maken argentinie kapot. Messi, kol maar op!

Wat een verassingen dit seizoen, erg sneu dat landen als de Vs, Iran, Algerije, Nigeria en Ghana zijn gesneuveld. Op mij maken Colombia, Frankrijk en Duitsland de meeste kans op de wereldtitel. Het wegvallen van de Jong is denk ik, het verschil van wel of geen titel.

De VS heeft boven zijn kunnen gespresteerd. Ze zijn altijd een meerwaarde voor een wk en hopelijk komen ze het volgende toernooi weer net wat verder.

Hij lijkt wel elk jaar beter te worden. Echt een geweldig toernooi gekeept.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren