Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tannane: 'Hij heeft mooie woorden gesproken over de stad en de club’

Laatste update:

Het hing al even in de lucht en dinsdag is Oussama Tannane officieel gepresenteerd als speler van Saint-Étienne. De van Heracles Almelo afkomstige aanvaller is in zijn nopjes met zijn transfer naar de recordkampioen van Frankrijk. Tannane kreeg advies van zijn zaakwaarnemer Rob Witschge, die tussen 1989 en 1991 in het shirt van Saint-Étienne speelde.

/

“Witschge heeft mooie woorden gesproken over de stad en de club”, laat Tannane weten via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever. “Ik heb ook naar Europa League-wedstrijden gekeken en ik weet dus al iets van het team. Ook heb ik het stadion al bezocht. Dat is veel groter dan de Nederlandse stadions waar ik dit seizoen in gespeeld heb. Er werd mij ook gezegd dat de fans geweldig zijn. Ik kan dus niet wachten.”

Voorzitter Roland Romeyer wijst op de concurrentie van clubs als Málaga en Galatasaray. “De onderhandelingen met Heracles Almelo waren zwaar, maar desondanks hebben we ons doel bereikt. Oussama is een speler met veel potentieel, daarom hebben we hem ook voor 4,5 jaar vastgelegd.”

Oussama Tannane is er klaar voor hoor! Contract tot medio 2020 met de recordkampioen van Frankrijk. #asse #allezlesverts #heraclesalmelo

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes Tannane!! We gaan je missen!

Prachtige club voor Tannane. Mits hij zich goed ontwikkeld zie ik hem nog wel een stap maken. Voetballen kan hij zeker, nu nog constant worden.

Mooi dat hij info heeft ingewonnen bij Witschge, zegt wel over hoe Tannane is gegroeid als speler en er echt wat van wilt maken. Ook meteen een 4 jarig contract, spreekt lekker vertrouwen uit van de leiding van Saint Etienne.

Stade Geoffroy-Guichard is met een capaciteit van 42,000 een redelijk groot stadion, maar de Kuip en de Arena kunnen toch echt meer bezoekers herbergen.

13 januari 2016 om 00:24

Begrijpend lezen is ver te zoeken voor jullie! Er staat " waar ik dit seizoen heb gespeeld"

13 januari 2016 om 01:20

@Majido1 Hij heeft dit seizoen toch al echt in De Kuip gebalt...

13 januari 2016 om 09:33

jezus wat een gedoe, hij bedoelt er mee dat het stadion groter is dan de meeste clubs, moet hij dan zeggen: dit stadion is groter dan waar ik dit seizoen heb gespeeld, behalve feyenoord. pfff feyenoord heeft hier toch niks mee te maken. wat een gezeur om 1 zin, je weet toch wat ie bedoelt

12 januari 2016 om 23:55

Over het algemeen zijn de stadions in de Ligue 1 groter dan in de Eredivisie. De Arena en de Kuip zijn uitzonderingen wat Nederlandse stadions betreft.

13 januari 2016 om 00:43

@ Denkku

In Frankrijk is de bezettingsgraad veel lager dan in Nederland (65% om 85%). Dus leuk die grote stadions, alleen jammer van al die lege plekken.

13 januari 2016 om 10:27

@malloot

Inderdaad, ik wist alleen niet dat de cijfers zo erg waren. Zonde.

13 januari 2016 om 03:09

Dat klopt,maar hij zegt ook waar hij tot nu toe heeft gespeeld dat is dus blijkbaar niet in Amsterdam of Rotterdam.

13 januari 2016 om 07:52

Maar de sfeer in Geoffroy-Guichard is onbetaalbaar.

Tannane heeft zich als mens en voetballer sterk ontwikkelt. Dat toont aan dat hij nog ontzettend kneedbaar is en ontzettend ve karakter heeft laten zien. Dit is de ultieme beloning voor Tananne. En tevens een groot compliment naar iedereen die Tananne het plezier in het voetballen liet hervinden.

Mooie transfer voor hem, het is hem gegund!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren