Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tannane denkt ‘zwarte naam’ te hebben en verwijst naar incident tegen Ajax

Laatste update:

Oussama Tannane had zondagmiddag met een doelpunt en een assist een groot aandeel in de 4-2 overwinning van Vitesse op sc Heerenveen. De trefzekere aanvaller was na afloop uiteraard zeer tevreden met de drie punten op eigen veld. Tannane greep zijn analyse echter ook aan om het scheidsrechterskorps in de Eredivisie eens onder de loep te nemen. Hij is van mening dat sommige arbiters hem extra zoeken.

Verslaggever Fresia Cousiño Arias werpt op dat Tannane in de eerste helft af en toe onenigheid had met scheidsrechter Edwin van de Graaf. De speler in kwestie trekt de de discussie gelijk breder. "De laatste weken heb ik gewoon het idee dat scheidsrechters mij allemaal zoeken", aldus Tannane tegenover FOX Sports. "Bijvoorbeeld tegen Ajax (in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker, red.) had ik een bal waarbij ik één op één met de keeper stond.

"Volgens mij was het Lisandro Martínez die de bal met de hand raakte. Daarvoor wilde hij (Bas Nijhuis, red.) de VAR niet checken", vervolgt Tannane zijn uitleg over het midweekse bekerduel van Vitesse met Ajax. "En voor andere jongens deed hij dat juist wel. Ik denk dat ze mij een beetje willen zoeken, maar het kan ook zo zijn dat het niet zo is. Misschien heb ik gewoon een zwarte naam hier in Nederland."

Cousiño Arias stelt voor dat Tannane eens moet stoppen met zijn ‘gebaartjes’ tijdens wedstrijden. Tannane komt gelijk met een weerwoord daarop. "Misschien moet ik meer gaan scoren, dan heb ik ook meer fans", aldus de doelpuntenmaker van zondagmiddag, die als eerste penaltynemer van Vitesse gelijk achter de bal ging staan. "Ik sta op het blaadje, dus dan mag ik hem nemen."

Ben jij het eens met Oussama Tannane over de scheidsrechters?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dan heb je het hoog in je bol hoor, als je denkt dat scheidsrechters jou expres zoeken of dingen ontzeggen. Het voorstel van Fresia lijkt me prima voor hem om mee te beginnen

Valt mij ook op dat Tannane weinig meekrijgt, ook als het gewoon echt een overtreding is. Ik weet niet wat de reden daarvoor zou zijn, maar opvallend is het zeker.

16 februari 2020 om 16:30

Hij moet vaak gewoon eerder die bal afgeven, hij zoekt dit soort situaties vaak ook een beetje op...

16 februari 2020 om 18:44

Net als neymar een beetje moet doen zoals iedereen hier op VZ vindt? Gewoon 1x raken nooit meer pleintjesvoetballen en lachen en dollen op het veld alleen maar 11 soldaten. De charme van het spel komt juist van de dribbelaars

16 februari 2020 om 19:43

Dribbelen ja. Schwalbe-koning spelen zoals Neymar? Of zoals Neymar via spelbederf en het aannaaien van kaarten aan de tegenstander proberen te winnen? Nee.

Messi is een dribbelaar met charme en met klasse. Neymar kiest ervoor om een clown te zijn ipv een goede dribbelaar.

16 februari 2020 om 23:17

Het zijn denk ik de maniertjes die sommige spelers hebben, die op gegeven moment tegen je gaan werken. Dat hebben wij ook met Suarez gehad.

Meneer met een groot ego. Ga lekker voetballen en laat je voeten vaker spreken.

16 februari 2020 om 17:05

Heeft ie toch al gedaan voeten laten spreken. Plus hij heeft een mond dus die mag die ook wel een keer gebruiken toch??

Vandaag 1 van de mindere spelers vind ik. Ondanks dat het een creatieve jongen is vandaag toch erg vaak balverlies door trucjes of beslissend te willen zijn. Ja vandaag een doelpunt (penal zwak ingeschoten en een assist). Prima speler maar heeft het inderdaad vrij hoog in zijn bol.

16 februari 2020 om 17:04

Nou penal gewoon rustig wachten tot de keeper hoek in dook, dus gewoon prima penal vond ik

16 februari 2020 om 17:05

Ja zonder hem winnen jullie niks zo is wel gebleken

16 februari 2020 om 22:30

Dat kwam pas nadat Vitesse 2-0 voor stond. Dat is alsnog niet handig, maar ik vond tannane vandaag veel inzet tonen

Ik als Vitesse fan erger me mateloos aan zijn gedrag. Altijd maar vallen en zeiken tegen de scheidsrechter. Ga gewoon voetballen. Vind het niet gek dat de scheidsrechters hem niet serieus nemen. Leuke voetballer als het goed gaat, maar o wee als het niet loopt dan is ie een ramp voor het hele team

Hoewel hij ook vervelende maniertjes heeft, heb ik ook het idee dat hij wel gezocht wordt. Veel tegen en weinig mee.

16 februari 2020 om 17:08

Ik denk scheidsrechters over het algemeen weinig hebben met spelers die continu vragen om een overtreding of meer. Daarbij heeft Tannane zelf ook een aardig dossier opgebouwd. Ik denk dat jij als Vitesse-supporter de bekerwedstrijd tegen Heracles ook nog wel kan herinneren waar Tannane dacht ik een speler letterlijk in de haren vloog.

Edwin van de Graaf floot sowieso ontzettend zwak. En Vitesse kreeg wel heel erg weinig mee. Er waren overduidelijke overtredingen bij die gewoon weggewuifd werden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren