Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tandem Messi - Fati houdt Barcelona in spoor van Real Madrid

Laatste update:

Barcelona heeft zondagavond geen fout gemaakt tegen Levante. De ploeg van trainer Quique Setién was in eigen huis met 2-1 te sterk voor de bezoekers uit Valencia en mag daar Lionel Messi en Ansu Fati voor bedanken. De sterspeler van de Catalanen bereidde tot tweemaal toe een doelpunt van zijn zeventienjarige ploeggenoot voor, die daarmee de jongste speler met een dubbelslag in LaLiga van deze eeuw werd. Barcelona blijft door de overwinning in het spoor van koploper Real Madrid. De Koninklijke won dit weekend zelf de derby van Atlético Madrid en heeft daardoor een voorsprong van drie punten.

Setién keerde voor de wedstrijd tegen Levante terug naar een meer gangbare 4-3-3-opstelling, met een middenveld bestaande uit Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Ivan Rakitic. Fati begon vanwege de diverse blessures voorin als linksbuiten aan het duel en de jongeling was na een kwartier spelen bijna betrokken bij de openingstreffer. Na een pass van het talent kreeg Messi de kans om uit te halen, maar zijn poging verdween langs de verkeerde kant van de paal. Messi probeerde het na een klein halfuur spelen opnieuw, voordat hij de rol van aangever op zich nam.

Met een knappe steekbal slaagde de Argentijn erin om Fati te lanceren, waarna hij de bal rustig langs Aitor Fernández schoof. Een minuut later was het volgens hetzelfde recept opnieuw raakt toen Messi Fati bediende en de jonge aanvaller nu via de doelman binnen schoot. Nélson Semedo ging vervolgens nog met een knappe actie op zoek naar de 3-0, maar de poging van de rechtsback eindigde op de lat. Op slag van rust bood Semedo ook Antoine Griezmann nog een goede mogelijkheid. De Fransman slaagde er echter niet in om de bal te controleren, waardoor het leer over de achterlijn stuitte.

Levante ging ondanks de 2-0 achterstand met frisse moed de tweede helft in en kreeg ook twee goede kansen op de aansluitingstreffer. Ruben Rochina knalde vanuit de rebound echter hoog over het doel van Marc-André ter Stegen, terwijl Hernani dik tien minuten later op de doelman stuitte. Met nog een kwartier te gaan pikte ook Messi bijna zijn doelpunt mee, maar zijn poging eindigde op Aitor. De Jong moest tien minuten voor tijd het veld ruimen voor Arthur, terwijl aan de kant van de bezoekers Enis Bardhi binnen de lijnen kwam. De invaller was daarna nog bijna betrokken bij de 2-1, maar moest toekijken hoe Ter Stegen met een goede reflex zijn doel nog schoon wist te houden. In de blessuretijd was het echter toch nog raak toen de doelman werd verrast door een van richting veranderd schot van Rochina.

Vind jij dat Barcelona het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi overdrijft met het bewust negeren van Griezmann. Begint genante vormen aan te nemen. Eerst deed die het met Dembele, nu met Griezmann. 0% chemistry in dit team, mede dankzij Messi. Kwal van een kerel, die zich als een heilig boontje voordoet. Hij is allang al niet meer mijn idool. Geloof me maar wanneer ik zeg dat Barca bevrijd gaat zijn zonder Messi. Krijgen we weer een hecht team. Mocht Puyol nog actief zijn bij Barca zou dit nooit gebeuren. Die ging Messi een dikke uitbrander geven.

2 februari 2020 om 23:02

Mensen zijn verblind door hun liefde voor messi. Ja hij is onze beste speler maar wat een nare karakter heeft die man. Doe is normaal en speel met heel het team en wees een professional. Kinderachtig

2 februari 2020 om 23:04

Dat over griezzman ben ik het met je eens maar daarna ga je helemaal de mist in. Denk eerder dat atletico en realmadrid zich bevrijd gaat voelen.

2 februari 2020 om 23:07

Barcelona is geen team door de grote invloed van Messi. Niemand durft iets fouts te doen voor zijn ogen. Daarom slagen spelers met een grote potentie niet bij Barca. Messi is al 3 jaar voorbij zijn prime. Heel ander verhaal dan die Portugees van Juventus. Die haatte Bale als de pest, maar wist dat hij met hem moet leren samenspelen om het maximale te bereiken, getuige die 4 Cl's in 5 jaar. Messi lijkt dat niet te snappen.

2 februari 2020 om 23:13

Huh? Ronaldo haatte helemaal niemand en bale al helemaal niet. En wat je zegt over messi kan echt niet ben zelf ook meer fan van ronaldo maar even serieus je gaat toch niet zo praten over messi😱😱. Ja hij is geen leider ja hij negeert griezzman maar dat maakt em geen mindere voetballer wel laat dat zijn karakter zien en dat mensen gwn moeten beseffen dat het geen heilige is.

2 februari 2020 om 23:24

In een interview gaf Ronaldo aan dat hij geen vrienden is met zijn teammaats en niet met hun op stap gaat of iets gaat eten. Was in een persconferentie voor de CL wedstrijd tegen AS Roma. Ik geloof in 2016. De journalist vroeg refererend naar de vriendschap tussen Msn.

2 februari 2020 om 23:41

Dus hij zegt dat hij niet uit eten gaat met de hele selectie en jij haalt daar uit dat hij bale haat? Hahaha gast er zijn 25 spelers in een team niemand in de wereld is goede vrienden met de hele selectie je hebt altijd een paar in je team waarmee je het heel goed kn vinden en met de rest gwn professioneel bent. Ik had rond de 50 60 collega's, en ga ook niet met ze uit eten.

3 februari 2020 om 00:02

Moet toch wel leuk zijn om constant in een droomwereld te leven waarbij iedere gedachte controversieel én waar moet zijn. Wagwan heeft er zo gigantisch vaak naast gezeten dat het bijzonder treurig begint te worden en ook nu weer. Zeer genant zelfs. Al sinds september onderhouden ze een prima professionele band. Het hoeven geen vrienden te zijn. https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona...

3 februari 2020 om 00:30

Heb ook met een vriend gevoetbald die op het veld enorm egoistisch speelde, maar ervan af is het een geweldige kerel waar ik enorm goed mee om kan gaan, dat er uberhaupt hier zo wordt gepraat getuigd van weinig volwassenheid.

3 februari 2020 om 08:26

Wagwan/ je hebt gelijk, Cristiano gaf idd aan aan professionele verhouding te hebben met zijn teamgenoten, maar hij had een speciale band met Marcelo, Benzema, Pepe, Ramos, Quintrao, Modric. In dat moment wat jij bedoeld vroeg men eerst naar barcelona. Ze vroegen Cris of hij jaloers was dat msn elkaar kuste na ieder doelpunt en of hij dat ook wilde. Toen zei hij dat hij dat niet nodig vond. It’s business first. Hij zei dat ook omdat hij thuis nog ging door trainen, en niet iedereen deed dat of waardeerde dat. Hij was de reden dat Benz en Bale zo een hoog niveau haalde, iets wat messi nu niet lukt bij zijn eigen medespelers

2 februari 2020 om 23:21

Messi begon echt niet met een vooringenomen haat richting Griezmann. Die zal ergens, op de trainingen of tijdens de wedstrijden tot nu toe, iets gedaan hebben wat het vertrouwen van Messi heeft beschadigd. Zal het te maken hebben met al die 100 kansen die hij tot nu toe weet te missen? Vandaag had hij er ook minstens 2 moeten maken. Op een gegeven moment is het dan ook klaar. Verder oogt hij qua persoonlijkheid ook niet echt prettig (was al duidelijk na zijn 'documentaire' vorig jaar en ook zijn akelige dansjes). Toen Coutinho het zwaar had, gaven Messi en Suarez hem hun geluksarmbandjes en deden er alles aan om hem te laten scoren (continu opzoeken, penalty's laten nemen etc.) maar het feit dat Messi dat niet doet bij Griezmann zegt meer over hem dan over Messi denk ik.

2 februari 2020 om 23:30

"die zal ergens, op de trainingen of tijdens de wedstrijden tot nu toe, iets gedaan hebben wat het vertrouwen van Messi heeft beschadigd." Het kan uiteraard nooit aan de speler of mens Messi liggen natuurlijk. Het is wat mij betreft de beste voetballer ooit, maar een (meer) kritische blik mag best.

2 februari 2020 om 23:31

Zie niet in hoe Griezmann zijn dansjes aantonen dat hij qua persoonlijkheid niet prettig is.

2 februari 2020 om 23:36

Ja man ga anders nog meer dingens uit de lucht grijpen om messi te verdedigen. Griezmann zijn gedrag sinds hij bij barca is is gewoon heel goed. Dat zie je op de trainingvideos en ook tijdenswedstrijden. Deze man doet precies griezmann heeft hem 2 kopstoten gegeven in de training

3 februari 2020 om 00:26

Messi doet enorm kinderachtig en dat terwijl hij 32 is. Messi is geen leider en dood zijn gedrag kan Griexmann niet slagen bij Barça en dat gaat ten koste van het teambelang en de prijzenkast.

3 februari 2020 om 00:27

@lfc of het antwoord is nog simpeler en dat is dat messi en griezman gewoon geen goed duo zijn. Voelen elkaar niet aan. Maar griezman wordt door andere ook genegeerd. Wordt veel van messi gezegd maar andere negeren hem ook.

3 februari 2020 om 00:37

Uiteraard is het geen goed duo, maar als ik het hier zo lees kan dat enkel aan Griezmann liggen en nooit aan Messi. Precies ook waarom Griezmann door andere spelers overgeslagen wordt, omdat Messi bepaalt. Natuurlijk slaan ze hem ook over, want alle spelers hebben angst voor Messi. Het is echt een weergaloze speler, maar hij is toch echt iets te duidelijk aanwezig in alle lagen van Barcelona.

3 februari 2020 om 00:44

lfc11, geen kritiek geven op Messi anders gaan zijn fans huilen. Het is nooit Messi's schuld, altijd die van iemand anders. Griezmann, Dembele, Coutinho en bij Argentinië is Higuain de gebeten hond. Het zijn geen barca fans, maar Messi fans. Treurige fanbase.

3 februari 2020 om 07:35

Het is de schuld van messi zeker dat hij de grootste kans van de wedstrijd mist? Die door een geweldige actie van semedo gemaakt word. Je verwijt mij dat ik geen kritiek op messi mag hebben maar heb hem zelfzuchtig genoemd vandaag en niet scherp met schieten. Dus weer een leugen aan jou kant. En op griezman mag je dan geen kritiek hebben? Heeft ontzettend veel ballen verloren vandaag in situaties waar je hem gewoon kunt houden.

2 februari 2020 om 23:33

Zoals ik jou zie schrijven, weet ik zeker dat Messi nooit jou idool is geweest. Wat een hoop onzin typ jij hier zeg.

3 februari 2020 om 01:29

Ben het deels wel eens. Ja hij is fenomenaal maar hij heeft iets van, als wij geen klik hebben met elkaar dan negeer ik je gewoon. Wordt ook snel boos op bepaalde type spelers en op anderen weer niet en de klik met Griezz is ook mager, daar Griezz blijkbaar wel z'n best doet op het veld met het vinden van Messi e.d. Maar goed, dat is wel bekend maar ja als je vaak vlamt dan kan je er weinig van zeggen.

Buiten de 2 assists van Messi speelde hij echt egoïstisch, negeerde vaak Griezmann, deed van alles om te scoren. Bizar zag dit nooit eerder. Respect jegens Fati, heel mooi voetballer in wording. Vinicius kan sommige dingen van hem leren.

2 februari 2020 om 23:07

Waarom Vini erbij halen..zo kinderachtig...

2 februari 2020 om 23:24

Ik ben een Real Madrid fan, ook een Vinicius fan dus ik ben eerlijk als ik zet dat Vini bepaalde dingen kan leren van hem.

3 februari 2020 om 08:31

Cmg/ bij die eerste goal had Ansu veel geluk (door de benen). Ik zie in Vini veel meer dan in Ansu. Gegarandeerd gaan ze in de zomer weer iemand kopen en wordt hij verbannen naar barcelona b

3 februari 2020 om 12:13

Vini Jr en Fati zijn niet eens te vergelijken met elkaar, Vini Jr is een paar maten te groot en heeft meer bewezen dan Fati, enigste waar Vini nog aan moet werken is aan zijn afmaken dan word hij zonder twijfel een toekomstige bal n dor winnaar.

Wat een legende die messi. Hij riskeert om een wedstrijd te verliezen gewoon omdat hij iemand niet leuk vindt en weigert in te spelen. Wat een kinderachtig gedrag zeg

Heb genoten in de eerste helft. Tweede helft was wat minder, hadden meer goals kunnen maken als messi in de tweede helft wat minder gierig was en zijn vizier op scherp had staan. Wel vond ik hem in de eerste helft echt goed spelen, gieriger dan normaal aan de bal vandaag dan in het algemeen. Jammer van de tegengoal.

Jammer dat Messi vandaag Griezmann zo vaak oversloeg. Hij wilde te graag op het scorebord komen leek het. Niet gewend van hem, maar goed we hebben gelukkig op het eind het niet weggeven. Levante werd tweede helft steeds sterker. Met wat geluk viel de 2-1 pas in blessuretijd, dus erg spannend werd het niet meer. Als Griezmann de vertrouwen van zijn medespelers niet gauw krijgt zie ik ons niet langs stugge teams komen met alleen Messi en Fati die aanvallend wat brengen. Het moet veel beter als team willen we nog een titel pakken dit seizoen.

2 februari 2020 om 23:04

Griezman speelde gewoon zwak, en het lag niet aan zijn medespelers.
Heel vaak slechte controle, en ook heel zwak in duels, werd veel te makkelijk van de bal gezet.
Het is toch wel erg dat iemand zoals Fati nu al sterker aan de bal is dan Griezman.
Ik hoop dat hij een beetje zijn draai vindt in de spits, want we zullen hem nodig hebben nu Suarez er niet is

2 februari 2020 om 23:17

Precies als je gewoon presteert word je van eigens aan gespeeld omdat je medespelers je vertrouwen dat heeft verder niks met het ego van Messi te maken, van Griezmann morgen we zeker meer verwachten maar die hoop heb ik echt nog wel

2 februari 2020 om 23:20

Griezman wordt wel vaker door iedereen overgeslagen. Ik zie hem vaker een loopactie maken maar dat hij dan de bal niet krijgt van zn teamgenoten. En met terechte reden, griezman speelt gewoon niet best, desondanks dat hij er een paar heeft gescoord. Als griezman zichzelf een pass kon geven had die het niet gedaan. Vertrouwen ontbreekt bij hem

2 februari 2020 om 23:09

Griezmann zat in een lekkere flow met een paar belangrijke doelpunten. Rede genoeg voor Messi om zijn vertrouwen in te deuken en hem geen bal te geven...

2 februari 2020 om 23:11

Jullie doen alsof dat Messi alleen maar naar Griezman moet spelen.
Griezman kreeg vandaag genoeg ballen van andere spelers, maar speelde gewoon zwak, zoals heel vaak sinds hij bij Barca speelt.

2 februari 2020 om 23:11

Jullie doen alsof dat Messi alleen maar naar Griezman moet spelen.
Griezman kreeg vandaag genoeg ballen van andere spelers, maar speelde gewoon zwak, zoals heel vaak sinds hij bij Barca speelt.

2 februari 2020 om 23:21

@kluivert algemeen bekend van sommige toch dat ze opportunistisch op een speler bashen. Griezman was gewoon bar slecht vandaag. Heel veel balverlies en als hoogtepunt die enorme misser

Heb sinds lange tijd Barcelona weer eens leuk zien voetballen, je ziet wel dat Setien de rotzooi die meer dan 2 jaar lang gecreeerd is door Valverde probeert op te ruimen. Ze geven nog wel veel kansen weg maar ben er van overtuigt dat Setien dat er ook wel uit kan krijgen met de tijd. Is niet makkelijk voor een ploeg die bijna 2 jaar lang alleen maar op safe heeft gespeeld.

2 februari 2020 om 23:02

Ben ik met je eens. Hoop dat ze de lijn verder trekken en het seizoen toch nog op een of andere manier gered word

2 februari 2020 om 23:05

Nou, tegen Atletico (een betere tegenstander ook nog) vond ik Barca nog beter. Deze wedstrijd deed me aan die ene wedstrijd denken, zowel positief als in negatief opzicht. Negatief: Barca mistte tal van kansen waardoor Atletico toch met 2-3 kon winnen. Deze wedstrijd was precies hetzelfde, alleen had je een Levante die haar kansen niet afmaakt. Een top had dat wssn wel gedaan (of niet i know).Setien stond nooit bekend om zn stabiliteit in verdedigend opzicht, maar juist veel scoren en veel incasseren.

2 februari 2020 om 23:10

Tegen Atletico was Barcelona goed maar niet attractief zoals vandaag. Ook tegen Atletico was het hopen op een bevlieging van Messi, maar Setien probeert vaak zoals vandaag het publiek te vermaken. Daar is hij zeker de eerste helft in geslaagd vandaag.

Sublieme eerste helft van Barca, dramatische tweede helft van Barca. Alsof ze het niet meer konden belopen. Messi ook, veelste selfish vandaag. Absurd gewoon.

2 februari 2020 om 23:03

Geeft 2 assists, maar is selfish. Opvallend. Was ongelukkig in de afronding, maar strooide weer met kansen voor zijn teamgenoten hoor.

2 februari 2020 om 23:04

Mensen zijn een beetje triggered omdat hij griezman een keer heel duidelijk over sloeg. Griezman was overigens zelf echt zwak slechter dan rakitic

2 februari 2020 om 23:07

Dat is net als een speler die 2 goals maakt maar daar buiten niks klaar speelt zeggen dat die een hele goede pot heeft gespeeld. Wat niet zo hoeft te zijn.

2 februari 2020 om 23:08

Niet alleen Griezmann. Hij had bijv ook Rakitic genegeerd. En bood daarna zn excuses.

2 februari 2020 om 23:11

Maar het is wel zo franki dus wat wil je? Was niet scherp met schieten vandaag maar speelt weer een belangrijke rol in het binnen slepen van punten en in de eerste helft was die geweldig goed.

Een sterk Barca in de 1ste helft, dan wat meer had mogen scoren.
In de 2de helft leek het wel Barca van Valverde, heel afwachtend en totaal geen druk vooruit.
Ook heel slechte wissels van Setien, haalt aanvallers eraf voor middenvelders, snapte niet goed wat zijn bedoeling was.
Rakitic mocht ook 90min spelen, terwijl hij aanvallen totaal niks bracht.

2 februari 2020 om 23:03

Ik had Arthur voor Rakitic gebracht. Frenkie speelde lekker!

2 februari 2020 om 23:04

Arthur moet altijd starten, maar Setien lijkt wel Valverde wat het middenveld betreft.

2 februari 2020 om 23:11

Het ontbreekt Arthur aan verdedigende discipline, op dit moment is zelfs Rakitic iets betrouwbaarder. Vond Arthur ook niet heel gelukkig invallen

2 februari 2020 om 23:16

Arthur is hetzelfde als Semedo, heeft gewoon het vertrouwen nodig van de trainer.
Hij moet ook de vrijheid krijgen om zijn spel te spelen, en risico’s te nemen, zoals vorig seizoen tot voor zijn blessure.
Dit seizoen was hij ook heel sterk gestart, maar raakte geblesseerd.

2 februari 2020 om 23:23

Het team is gewoon geen eenheid tot op heden en ze zijn het niet meer gewend om collectief druk te zetten. Ik vind het te makkelijk om te zeggen dat Arthur geen verdedigende discipline heeft. Als Setien zijn filosofie met druk zetten er voldoende inkrijgt, kan dit middenveld echt wel tot grote hoogte stijgen. Overigens dragen de Jong en Busquets wel erg hun steentje bij, viel me op dat zeker Frenkie vandaag veel handige onderscheppingen had.

Het is duidelijk wat Setien wil zien, naar voren druk zetten en het spel controleren met combinatievoetbal. Vandaag was dat bij vlagen te zien, alleen is het levensgevaarlijk als er een paar verzaken om druk te zetten. Het zit zeker wel in de ploeg om zo te gaan spelen, alleen duurt het denk ik nog wel een paar weken. Verder een prachtavond voor Fati, wat zal die jongen lekker slapen vannacht. Verder was Semedo ook fantastisch. Overigens heb ik verder wel te doen met Griezmann, wat speelde hij vandaag toch weer enorm ongelukkig zeg...

terechte overwinning, je ziet als het team grip op de wedstrijd krijgt het lekker gaat lopen en dan zien we het Barca zoals we het willen zien in de tweede helft hebben we het echt veel maar dan ook veel te lang spannend gehouden en dan natuurlijk nog even Ansu Fati heerlijke wedstrijd gespeeld ben echt trots op die jongen hopelijk gaat hij zo door

Messi speelde vandaag uitstekend, maar weet dan als wel vaker niet te scoren, geeft wel 1 wereldassist op Fati bij de eerste goal!! Al met al een lekkere wedstrijd gezien met natuurlijk wel hier en daar wat kantpuntjes, weet niet wat Griezman in een Barcelona shirt doet, het is echt bedroevend slecht wat hij bij tijd en wijlen laat zien, Fati speelde een goede wedstrijd met 2 goede goals op aangeven van Messi, maar van Fati kunnen we niet verwachten dat hij elke week er staat, straks in de CL zijn ze weer 3 a 4 weken verder met deze trainer en dan zal het er misschien nog beter uitzien kwa veldspel. Vond daarnaast het middenveld gewoon goed staan met Raketic, Frenkie en Busquets, ik neem Yorie Mulder ook niet serieus die zegt dat Buquets echt aan vervanging toe is, hij is inderdaad minder dan 4 jaar geleden maar nog steeds van levensbelang voor dit Barcelona, al met al een makkelijke overwinning ondanks die late tegengoal, en gewoon hopen dat Messi straks in topvorm is als de prijzen verdeeld moeten worden (CL en Copa)..

2 februari 2020 om 23:16

Goed gezegd. Griezman is een schaduw van wat hij bij atletico was. Had veel balverlies vandaag en ziet er gewoon sneu uit. En youri kan wel zeggen dat busquets toe is aan vervanging maar vandaag was die weer heel goed... mensen roepen elkaar te veel na

3 februari 2020 om 08:01

Bij Atletico was hij ook geen geweldenaar, maar daar was hij de enige die individueel iets kon klaarspelen en dan val je al snel op in een ploeg die uitblinkt in het defensieve aspect. Daar mocht hij de hele wedstrijd lang aanrommelen, zolang hij maar een goal maakte. Het zegt genoeg dat de 19 jarige Mbappe de man was voorin bij Frankrijk op het EK en niet deze 'topspeler'.

Een schandalig slechte verdediging in de tweede helft. Het afmaken kan ook stukken beter. En waarom passt Messi zo weinig naar Griezmann?

2 februari 2020 om 23:07

Omdat die er niks van bakte. Zag je die enorme misser in de eerste helft?

2 februari 2020 om 23:46

En daarom maar niet passen? Als ik griezzman was had ik em helemaal uitgescholden. Fati niet die is jong en heeft geen status. Maar griezzman is wereldkampioen , ek finale, champions league finale sterspeler en captain van frankrijk en atletico en gekocht voor 120 miljoen. Hij laat zich echt kleineren en vernederen niet normaal man. Doe jezelf dit niet aan en ga naar een andere team.

3 februari 2020 om 00:03

Inderdaad daarom krijgt die geen pass. Leuk voor griezman dat hij wereldkampioen is, gaat hij niet beter van voetballen. Als je slecht speelt gaan je teamgenoten je uiteindelijk overslaan. Zo werkt het. Het is geen liefdadigheids organisatie waar iedereen eerlijk behandeld word. Het is de allee hoogst haalbare top van de voetbal wereld en daar dien je te presteren met je prijskaartje van 120miljoen. Zeer domme vraag moet ik zeggen.

3 februari 2020 om 00:57

Wat een trieste supporter ben je zeg. Piur om messi te beschermen maak je je eigen sprler helemaal af. Volgens mij vergeet je dat griezzman voor jou club speelt. Halfjaartje pas en hij wordt al zo behandeld?? Krijgt hij van jou niet eens de kans om zich aan ge passen voor de speelstijl van barcelona of dat hij zn plekje vindt in het elftal? Aan de andere kant zijn de real madrid fans enorm rustig over jovic en weten gwn dat het tijd kost dat een speler optimaal presteert maar ik weet hoe dit allemaal komt. Messi beschermen en de heilige messi mag geen kritiek krijgen dus maar de schuld geven aan griezzman. En daarvoor altijd higuain of weet ik veel wie.

3 februari 2020 om 07:38

@franki dus ik mag geen kritiek op griezman zijn slechte spel geven omdat hij nieuw is? Wat een onzin gozer

3 februari 2020 om 11:13

@frankireal, als Jovic constant opgesteld zou worden en slecht zou spelen zouden Real fans ook klagen. Maar Benz speelt gelukkig altijd en presteert zeer goed. Waarom zouden Real fans klagen, het gaat uitstekend en voor het eerst sinds tijdje weer kans op titel

3 februari 2020 om 15:51

Constant of niet daar gaat het niet over. Als hij speelt laat hij niet zo veel zien en alsnog is er geen paniek of kritische supporters. Modric werd na zijn eerste jaar als de grootste miskoop ooit gezien voor 40 miljoen. En we weten wat er daarna is gebeurd. En modric vertelt dit zeker ook aan jovic van doe gwn rustig en het komt vanzelf wel goed. Want kwaliteiten heeft hij en griezzman ook maar jammer genoeg is iedereen tegen hem door papa messi.

Messi in goeie doen had vandaag 4 x gescoord.Helaas, hij is ook minder laatste jaar en dat zie je aan alles.
Barca moet nog blij zijn dat die doelpunt niet 10 min.eerder was gevallen.
Het is over met Spaanse dominantie, was al vorige jaar maar nu is het zeker.Real M. en Barca zijn klaar in de CL.

2 februari 2020 om 23:18

Doem scenarios voorspellen is makkelijk. Wie gaat europa domineren de komende jaren volgens jou? Dat barca en real een tandje minder zijn is duidelijk.

2 februari 2020 om 23:26

Engelsen ploegen Liverpool en Man.City verder PSG en Bayern München.Verwacht dat PSG ook niemand kwijt raakt.Wandelgangen zijn meestal gebaseerd om leugens en denk dat zij middelen hebben om alle toppers aan bord te houden

2 februari 2020 om 23:33

De beste spelers van PSG willen PSG verlaten, bayern heeft al heel lang niks speciaals gepresteerd in europa. Nog veel langer dan barca niet. City kan wel wat worden, moeten ze een keer de halve finale halen. Liverpool spreekt voor zich. PSG zie ik niet domineren, wellicht een jaar winnen maar ze gaan veel sterren verliezen

3 februari 2020 om 00:36

Dat kan je lezen in wandelgangen over dat de beste spelers PSG willen verlaten.Dat moet nog blijken, wat ik niet verwacht.Real M en Barca moeten juist uitkijken dat zij niet beroofd worden van hun spelers.Iedereen weet hoe dat is gelopen met Verrati en Barca.Bayern M. is 2013 winnaar van CL en enige reden dat het in 2017 niet was is scheidsrechter die Bayern M. uitschakelde tegen Real M..

3 februari 2020 om 02:06

Ik hoop dat ze Neymar terug halen en Griez en Dembele voor terug sturen. Dat PSG dan ook een Pogba en misschien zelfs een Kante terug zou kunnen halen naar Frankrijk. Umtiti was zelfs ook een tijdje sprake van. Zou wat zijn als halve Franse Nationale bij PSG zou spelen. Dan zou Mbappé wellicht nooit meer weg gaan, droomscenario voor PSG zou ik dit noemen. Die zouden denk ik ook wel mooie dingen laten zien in de CL

3 februari 2020 om 03:19

Umtiti gaat nooit weg bij Barcelona en die moet zeker niet weg. Arsenal wou hem januari nog aantrekken maar gaf aan niet weg te willen.

3 februari 2020 om 03:22

Messi’s minder de laatste jaren Ff serieus? Jij kijkt naar een wedstrijd als vandaag en beoordeelt dan al de jaren hiervoor zowat. Vorig jaar een beest seizoen gedraaid individueel alleen door de wedstrijd tegen Liverpool uit lijkt het alsof Barcelona een slecht seizoen gedraaid had wat zeker niet zo is.messi speelde vandaag goed en bezorgde Barcelona de overwinning met 2 assists. Zoals de trainer aangaf kom Barcelona 8x scoren vandaag maar zulke wedstrijden maak je weleens mee. Ik zou zeggen kijk de herhaling tussen city en de spurs hoop niet dat je dan gaat zeggen dat city niet meer zo goed is al de jaren ervoor.

Valt het anderen ook op dat Rakitic 90 procent van zijn passes naar achteren of breed speelt? Ff serieus man, als de druk van de tegenstander komt speelt hij de bal altijd terug of verliest ie m, wat ons nog meer in de problemen brengt. Deze man kijkt echt nauwelijks naar voren, iets wat een middenvelder van Barca wel moet hebben toch? Kijk maar naar Wijnaldums eerste tegen Barca (trauma), drie keer raden wie de bal slecht terugspeelde naar Alba ipv de ruimte voor hem benutten. Zo klaar met deze gast, dat mensen hem nog underrated durven te noemen, vooral zogenaamde analisten. Kijk eens ff een hele wedstrijd en let specifiek op hem, niet om aan te zien, je gaat je ergeren.

Genant om te zien hoe Messi Griezmann negeert en vaak voor eigen succes ging, prachtige voetballer maar sinds een jaar of 2/3 begint de kleine Argentijn nare trekjes te krijgen, ben overigens ook geen fan van Griezmann helemaal niet van zijn spastische dansjes net als Lindgard, had zulke spelers wel is bij mannen als Roy Keane of Danielle De Rossi willen zien met hun irriterende dansjes.

Ik ben overigens geen fan van beide voordat sommige hier weer gaan zeggen dat ik mijn Penaldo deken moet gaan kussen, voor mij is er maar een voetballer en dat is Del Piero.

Fati is overigens een heerlijke speler en heeft een gouden toekomst voor zich.

3 februari 2020 om 02:33

@Juventus07: was al bang dat Griez zou falen bij Barça. Hoopte en hoop nog steeds dat ze hem gewoon als ruilmiddel hebben gehaald om Neymar weer los te weken bij PSG. Dan mogen ze wat mij betreft Dembele gelijk mee sturen.

Nelson Semedo Man Van De Wedstrijd. Wat een verschil met Sergi roberto ongelofelijk hoeveel drive die jongen in zich heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren