Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talentvolle Ajacied na duel met Standard: ‘Jammer als ik weer reserve word’

Laatste update:
/

Donny van de Beek maakte afgelopen donderdag indruk op het middenveld van Ajax tegen Standard Luik (1-1). Ondanks zijn fraaie assist op Anwar El Ghazi en alle complimenten na afloop, is de kans groot dat hij zaterdagavond tegen FC Twente op de bank zit. De talentvolle Ajacied hoopt zich te kunnen laten zien in de minuten die hij krijgt.

Door de afwezigheid van Lasse Schöne begon Van de Beek in de Europa League in de basis. "Ik wil zo veel mogelijk spelen, dus is het jammer als ik weer reserve word", aldus de middenvelder tegen De Telegraaf. "Ik weet dat ik op deze manier moet doorgaan. Elke keer als ik minuten krijg, moet ik me weer laten zien."

De negentienjarige jeugdinternational gaf tegen een prachtige assist op El Ghazi. "Daarbij was het een voordeel dat ik Anwar El Ghazi nog goed ken uit de A1. Ik wist dat hij diep zou gaan. En hij rondde hem fantastisch af, natuurlijk”, aldus Van de Beek.

Verdient Donny van de Beek een basisplaats tegen FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, veel potentie en zou bij menig Eredivisie clubs in de basis staan.

10 december 2016 om 09:38

Bij menig Eredivisieclub? Hij zou bij elke Eredivisieclub in de basis staan.

10 december 2016 om 09:41

Menig, sommige elftallen staan prima op t middenveld.

10 december 2016 om 09:44

Elke haha, dus je vind Van de Beek beter dan Vilhena, El Ahmadi, Propper of Guardado?

10 december 2016 om 09:51

Je hebt meestal zeg maar minimaal 3 middenvelders in je opstelling, dus ja, basis in elk ander team.

10 december 2016 om 09:52

@jordi_kuyt - Je krijgt ander voetbal met Van de Beek ipv Vilhena/el Ahmadi. Guardado en Propper zijn al weken uit vorm/geblesseerd. Ik heb niet het idee dat het niveau erg achteruit gaat als je Van de Beek zou laten spelen ipv spelers die jij noemt.

10 december 2016 om 09:53

Dan kom je bij beide teams nog 1 middenvelder tekort

10 december 2016 om 10:00

Zucht... Het ophemelen is alweer begonnen. Ik snap dat jullie enthousiast zijn over dit soort talenten, maar je kunt ook doorslaan.

10 december 2016 om 10:01

Hij hoeft ook niet ipv deze spelers erin te staan.

10 december 2016 om 10:03

Oh sorry, ik dacht dat voetbal altijd tien tegen tien was, goed dat je me er er even op attendeert! Maar nee Van de Beek zal ook niet ipv een Kuyt of Ramselaar spelen

10 december 2016 om 10:06

@ernesto22 mits iedereen fit, van de Beek zal echt niet spelen bij Feyenoord of PSV hoor als iedereen fit is. Misschien je Ajax bril even afdoen?

10 december 2016 om 10:07

@tubes, Welke plek zal je hem anders neerzetten dan, los van het middenveld?

10 december 2016 om 10:08

Op het moment vind ik Van de Beek inderdaad beter dan Guardado, Vilhena en Propper.

10 december 2016 om 10:21

Hoe zo lach je? Propper bakt er op dit moment helemaal niks van. Guardado is geblesseerd en toen hij speelde zag je al slijtage. Vilhena vind ik wel goed spelen.

10 december 2016 om 12:17

Enige met wie je hem mag vergelijken is vilhena omdat de andere 3 ervaring hebben.. Als vd beek ipv vilhena op het middenveld zou staan zou het zoveel beter zijn.. Vd beek heeft sowieso 1 ding van vilhena sowieso mist en dat is gogme..

10 december 2016 om 12:48

Jij onderschat Vilhena enorm. Die jongen heeft nagenoeg alles wat een middenvelder nodig heeft. Heb niks met Feyenoord, maar Vilhena zal ik graag bij Ajax zien. Power, energie, goed schot, techniek en prima passing.
Ook Vilhena is op dit moment stukken beter dan de Guardado van dit seizoen / Propper.

Maar zijn tijd komt nog wel. Bij Ajax komen en gaan spelers snel, dus hij zal vanzelf opschuiven in de pikorde.

Vervanger nr 1 voor ziyech als hij straks een maandje weg is. Donny is zo verdomd goed in het positiespel. Kan ook op iedere positie op het middenveld spelen. Als je donny zo ziet spelen dan weet je waarom Bazoer weg wilt. Donny inhalen wordt namelijk al lastig zat.

10 december 2016 om 09:54

Ik zie Nouri toch liever als vervanger van Ziyech. VdB is erg goed, maar die zie ik meer als vervanger van Klaassen en/of Schöne. Nouri kan die creativiteit die Ziyech heeft over nemen, met VdB heb je dat toch iets minder.

10 december 2016 om 10:19

Oneens. Donny is ook gewoon zeer creatief. Nouri is alleen wat meer met tricks. Hoewel donny ook een mannetje kan uitkappen. Beiden zeer goeie passing en donny lijkt zichzelf meer te vinden op het Ajax middenveld. Hij heeft ook meer ervaring dan nouri.

10 december 2016 om 11:42

Geef mij nouri maar als vervanger voor Ziyech, vd beek voor klaassen of schone en datzelfde geldt eigenlijk ook voor frenkie de jong.
Nouri moet zoveel mogelijk minuten maken in 1 zodat iedereen zsm gewend is aan zijn spel, is dat het geval dan durft iedereen de bal aan hem kwijt en trekt ie t team naar een hoger niveau daar ben ik van overtuigd.

Doet verder niets af aan vd beek wat gewoon een fantastische speler is, maar normaal gezien zijn de rollen omgedraaid, is nouri de centrale spil die alle ballen ontvangt en de lijnen uitzet, nu was dit vd beek en deed nouri meer loopwerk.. ik zie t liever andersom en denk ook dat je de kracht van beide spelers op die manier beter benut.

Geef mij straks maar een middenveld met de jong, vd beek en nouri! Ik wil graag zien of zij de kwaliteiten hebben om ook eredivisieclubs van de mat te tikken, ik verwacht namelijk van wel.

Gevoelsmatig zitten Donny en Matthijs wel erg dicht bij de basis. Zeker De Ligt zie ik 20 keer liever dan Viergever.

10 december 2016 om 10:20

Viergever is dit seizoen misschien wel de meest stabiele achterin...

10 december 2016 om 10:38

Dankzij Sanchez! Haal die kanjer weg en Viergever is weer een dertien in een dozijn verdediger.

10 december 2016 om 11:12

Lee
Wat denk je van Viergever naar links, Ligt en Sanches in het centrum, Tete rechtsback?

Prettig dat Ajax zo'n breed middenveld heeft. Als je EL speelt moet je ook een brede selectie hebben. Komen echt allemaal wel aan spelen toe. En laat de jongens die de bank niet kunnen opbrengen hopelijk elders op hun bek gaan. Laat Donny maar lekker rustig komen. Komt goed

10 december 2016 om 12:44

Dankzij zichzelf! Viergever loopt de laatste tijd zelfs gaten van Sanchez dicht.
Ikzelf ben ook geen Viergever fan, maar een beetje meer respect verdiend hij. Hij laat gewoon zijn voeten spreken ipv zijn mond net als Gudelj.@ Imponeria

@ Hans, lijkt me ook prima eerlijk gezegd

Hij hoeft niet lang meer te wachten. Hij is nu eerste vervanger voor geblesseerden en geschorsten op het middenveld. Zo kan hij toch de nodige wedstrijden meepakken. Na de zomer vertrekt Klaassen en heeft hij een basisplaats.

10 december 2016 om 13:22

Jammer dat hij de laatste tijd zo veel zit te zeuren dat hij speeltijd wilt. Dat gaat snel vermoeien. Hij krijgt minuten zodra 1 van de middenvelders niet mee kan doen. Hij kan niet verwachten een basisplaats te krijgen ten koste van het huidige middenveld.

Donny heeft wel wat weg van Bergkamp, meer dan bijvoorbeeld Klaassen. Donny's dribbel oogt natuurlijker, hij heeft een frissere blik, goeie visie en durft die ook op te volgen met een scherpe pass. Hoop dat hij de kans krijgt om zich maximaal te ontwikkelen. Klaassen vind ik toch wat tegenvallen. Wat stijfjes, minder durf en minder dat frisse erin wat Donny (nog) wel heeft.

10 december 2016 om 13:19

Dolberg heeft echt niets van Bergkamp. Die was zo veel meer verfijnd en getalenteerd. Waarom zou je ze uberhaupt willen vergelijken. Dat is al even vergezocht als de vergelijking Dolberg - Kieft. Het zal de haarkleur wel zijn.

Geweldig talent en potentie. Wordt een strijd op middenveld voor de basis. Al met al een genot om naar te kijken ongeacht wie er van de toekomstige talenten straks in de basis zullen knokken.

Het word echt doorselecteren bij Ajax. Bazoer kan de strijd dus blijkbaar niet aan en valt als eerste af. Het is voor oranje echt te hopen dat hij zijn potentie dan alsnog ergens anders wel waar gaat maken. Serero is gewoon niet goed genoeg meer, dus op een goede manier afscheid nemen lijkt me het beste. Voor Van de Beek, Nouri, De Jong en evt Sinkgraven word het dan vechten wie openvallende plekjes gaan invullen. Nouri is back-up voor Ziyech neem ik aan, Van de Beek voor Schone of Klaassen. Ik ben benieuwd of Bosz het ook ziet zitten in De Jong en of hij dan ook deze kansen gaat krijgen...

Zo vet dat de jeugd nu doorbreekt. Die gasten kennen elkaar allemaal en als dat kan aanhaken op t hoogste niveau. cup met de grote oren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren