Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tabloid pakt uit met 'world exclusive': 'Rooney op weg naar China'

Laatste update:

Wayne Rooney heeft weliswaar nog een contract tot medio 2018 met Manchester United, maar menig supporter zou het niet erg vinden als de aanvaller voortijdig vertrekt. De topscorer aller tijden van het nationale elftal van Engeland kampt in clubverband met een kleine vormcrisis. In veertig officiële duels in 2015 scoorde hij slechts dertien keer, terwijl hij elke week 360.000 euro krijgt overgemaakt.

/

De tabloid The Sun pakt dinsdag uit met een world exclusive: 'Chinese Woo Roo', zo kopt de krant. De vorige maand dertig jaar geworden aanvaller wordt in China gezien als het toekomstige boegbeeld van de Super League. Diverse clubs zouden het management van de Engels international hebben benaderd met het voorstel om zijn laatste jaren in het Chinese voetbal te slijten, tegen een zéér riant salaris.

Geld is geen probleem (meer) voor de clubs in China, daar onlangs een televisiecontract ter waarde van een miljard euro is afgesloten. De komst van Rooney zou vroeg of laat ervoor moeten zorgen dat meerdere topvoetballers de kant van China opkomen. In de afgelopen voetbaljaargang, die door het Guangzhou Evergrande van Luiz Felipe Scolari werd gewonnen, waren voetballers als Paulinho, Robinho en Tim Cahill actief.

Manchester United zou Wayne Rooney niet missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fake. Punt uit. Rooney gaat eindigen bij Everton of in Amerika.

24 november 2015 om 01:05

Want jij bent een kennis van woo roo of hoe weet jij dit? Geef iemand 25 miljoen per jaar en hij komt hoor. Je weet het maar nooit..

24 november 2015 om 01:18

Niet iedereen voetbald voor het grote geld

24 november 2015 om 02:34

Maar Rooney wel :D

24 november 2015 om 02:58

China is te veel van het goede. Rooney heeft genoeg verdient en gaat gewoon eindigen bij zijn jeugdliefde hopelijk. En tussen die namen er spelen/speelde zie ik niks speciaals. Behalve geldwolf en flop Robinho.

24 november 2015 om 09:33

Ik niet nee. Moet nog steeds een eurootje betalen voor mijn koffie voor af
Wbt Rooney/ China, je ziet het wereldvoetbal zo langzaam verschuiven. Europa heeft geen toekomst als 'het' voetbal continent. Verbaasd me niks als we binnen 20 jaren grens overschrijdende competities hebben; Benelux, Spanje/ Portugal, heel Groot Britannie. It's all bout the money en voetbal is het product.

24 november 2015 om 12:39

Ik denk dat dat wel een beetje voorbarig is. Dat krijg je wanneer Neymar nu zou kiezen voor China, of een Varane, Pogba. Top spelers of -talenten.

Nu kiezen alleen oude of uitgerangeerde spelers voor die landen. Daarmee ga je het voetbal niet verplaatsen.

24 november 2015 om 01:37

Rooney terug naar Everton. Net zoals Suarez terug komt bij Ajax. En Robben bij Groningen, Van Persie bij Excelsior. Beloftes zeggen niets meer tegenwoordig.

24 november 2015 om 03:02

Gebruik dan gestopte spelers als voorbeeld. Deze speler kunnen nog altijd terugkeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren