Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tabloid pakt uit met ‘bod van 178,5 miljoen euro op Virgil van Dijk’

Laatste update:

Juventus is achter de schermen bezig om een fiks bod op Virgil van Dijk voor te bereiden, zo verzekert The Sun zondag. Hoewel het boulevardblad wereldwijd een bedenkelijke reputatie heeft, wordt de publicatie gretig door andere media in Engeland gedeeld. De topclub uit Italië zou namelijk het dubbele van het aankoopbedrag van de 28-jarige Nederlander in januari 2018 willen bieden.

Van Dijk maakte voor 84,5 miljoen euro de overstap van Southampton naar Liverpool en groeide destijds uit tot de duurste verdediger ter wereld. Dat record werd een half jaar geleden gebroken door Harry Maguire, die voor bijna 88 miljoen euro van Leicester City naar Manchester United ging. Juventus is naar verluidt van zins om Liverpool een formeel voorstel van 178,5 miljoen euro voor Van Dijk te doen.

Van Dijk is sinds zijn transfer naar Anfield tot dé of een van de beste centrumverdedigers ter wereld uitgegroeid. The Sun stelt dat Juventus de kans aanwezig acht dat de Oranje-international na dit seizoen een nieuwe uitdaging wil aangaan. Liverpool won in het voorbije kalenderjaar immers de Champions League, de Europese Super Cup en het WK voor clubteams. De eerste landstitel sinds 1990 kan Liverpool dit seizoen niet meer ontgaan.

Ver esta publicación en Instagram

Wat een TEAM en wat een RECORD! ?? ?? ? ?? Nog NOOIT had de koploper in de hoogste klasse van Engeland aan het einde van een dag zo'n grote voorsprong op de achtervolger als Liverpool nu op Manchester City: 2?2? punten? ? Liverpool 4? - Southampton 0?? ? ? ? Mohamed Salah? ? Alex Oxlade-Chamberlain? ? Jordan Henderson? ? ?? Liverpool won elk van de laatste 20 competitieduels op Anfield. Slechts één club in de hoogste klasse van Engeland had een langere zegereeks in eigen huis: het Liverpool van Bill Shankly tussen januari en december 1972 (21 zeges op rij)? ? ?? Liverpool heeft 100 van de 102 laatste punten in de Premier League verzameld; naast 33 zeges in 34 duels moest men alleen een 1-1 gelijkspel tegen Manchester United toestaan? ? ?? Het gat tussen Liverpool en Manchester City (22 punten) is momenteel groter dan het gat tussen Liverpool en de eerste landstitel sinds 1990 (21 punten)? ? ?? Liverpool hield in de laatste 10 duels in de Premier League liefst 9 keer de nul; alleen Wolverhampton Wanderers (1-2) kon scoren? ? ?? Liverpool staat nu op 42 Premier League-duels op rij zonder nederlaag (37 zeges, 5 remises). Dat is de op één na beste reeks op het allerhoogste niveau in Engeland na Arsenal (49 in oktober 2004)? ? ?? Norwich City, Watford, West Ham United, Aston Villa, Bournemouth, Brighton & Hove Albion, Burnley, Crystal Palace, Arsenal, Southampton, Newcastle United en Everton kunnen Liverpool dit seizoen niet meer inhalen? ? #liverpool #monsters #team #legends #epl #premierleague

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Liverpool won zaterdag met 4-0 van Southampton en heeft nu een voorsprong van liefst 22 punten op Manchester City, dat nog bij Tottenham Hotspur moet spelen. De kans is bijzonder klein dat Liverpool afscheid wil nemen van de Nederlander, die vorig jaar als tweede eindigde in de verkiezing om de Ballon d’Or en in 106 duels in alle competities voor the Reds goed was voor 11 doelpunten.

Engelse media verzekerden enkele maanden geleden dat Van Dijk en Liverpool een nieuw én sterk verbeterd contract tot de zomer van 2025 waren overeengekomen, à 225.000 euro per week, maar dit werd al snel door de verdediger ontkracht. De ex-speler van Willem II, FC Groningen, Celtic en Southampton staat momenteel, tot medio 2023, voor circa 140.000 euro per week op de loonlijst van Liverpool.

Denk jij dat Virgil van Dijk ooit voor een andere topclub in Europa zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin net of Van Dijk Liverpool gaat inruilen voor de Italiaanse competitie,en Juventus heeft net 2 talentvolle verdedigers gehaald voor veel geld

2 februari 2020 om 11:43

Hij kan daar wel meer verdienen door die belasting dingetjes in italie. En misschien wil hij straks wel een nieuwe uitdaging als hij kampioen met liverpool is geworden. Heeft dan alles al gewonnen met ze. Van zijn kant zou ik het wel snappen. Maar vanuit Juve totaal niet. Dat bedrag is absurd en zoals je zegt, ze hebben net geinvesteerd in jonge verdedigers.

2 februari 2020 om 18:52

De ligt is niet geworden wat ze hadden verwacht

2 februari 2020 om 18:52

De ligt is niet geworden wat ze hadden verwacht

2 februari 2020 om 20:00

Waar heb je het over? Hij is net bezig aan zijn 1e seizoen en hij doet het gewoon prima.

Wat een wereldelftal zouden we hebben als je de kranten moest geloven.. voorhoede met neymar, icardi en Ronaldo. Dybala Pogba Pjanic erachter. En dan nog de ligt en van dijk achterin.. snap niet dat andere ploegen dan nog mee doen.. 😂😂 man man man wat een onzin allemaal

2 februari 2020 om 08:33

Geweldige verdedigers, De Ligt en Van Dijk, maar samen (bij oranje) vind ik het op een of andere manier toch niet zo heel lekker lopen. Als ik t vergelijk met de combi met Blind afgelopen seizoen, dan zie ik daar n sterkere combi. En dat komt (uiteraard?) omdat zij dagelijks met elkaar trainden of toch de combi rechts- en linksbenig ipv 2 rechtsbenigen.

2 februari 2020 om 08:52

Toch vind ik wel dat De Ligt moet blijven staan. Van Dijk haalt gewoon zijn niveau, maar De Ligt lijkt zoekende in het Nederlands elftal. Hopelijk gaat het beter als hij zijn plekje bij Juventus gevonden heeft.

2 februari 2020 om 09:00

Virgil - De Vrij zou ik ook wel content mee zijn hoor. Hetzelfde geldt voor opties met Ake of Blind, geweldig hoeveel talent en wereldklasse we daar hebben lopen.

Vvd is hard op weg om een vd grootste legendes van Liverpool te worden. Speelt momenteel al bij de beste club ter wereld en lijkt me geen type om te zwichten voor het geld.

2 februari 2020 om 08:04

Klink klare onzin. Verwacht dat van Dijk gewoon blijft bij Liverpool.

Pulpblaadje the Sun meldt zich weer.al bieden ze 500 milj. LFC heeft t geld niet nodig ook he. Of van Dijk heeft t misschien niet naar de zin en dient een transferwens in,maar dat is al even onwaarschijnlijk.

2 februari 2020 om 09:17

Nee ze hebben het geld niet nodig. Maar aan het einde van de dag zijn clubs bedrijven en gaat het toch om de winst.

2 februari 2020 om 09:20

Als iemand 500 miljoen bied is ie gewoon weg hoor, geld genoeg of niet.
VVD zit prima op zn plek bij Liverpool, denk ook niet dat de beste man wil vertrekken.
Het is dan ook de the Sun die het meld, klinklare onzin dus.

2 februari 2020 om 09:24

Met die 500 miljoen gaat Liverpool never nooit een vervanger vinden voor Van Dijk. Niemand komt op dit moment in de buurt van zijn niveau.

2 februari 2020 om 09:38

Ben helemaal met je eens dat Virgil verschrikkelijk goed is, maar een bod van 500 is simpelweg te hoog.
sommige spelers zijn niet of nauwelijks te vervangen, maar bij Liverpool is het vooral VVD die ziek sterk is, de man ernaast is beduidend minder maar valt nauwelijks op door dat VVD een beest is.
Als je dan 2 nieuwe cv’s haalt, die minder goed zijn als VVD maar beter als Matip/gomez.
Bijvoorbeeld koulibaly en skriniar, heb je een behoorlijk centraal duo staan.

Zou mooi zijn. Dan krijgen we na iedere wedstrijd ook 15 artikelen over de beoordelingen van Virgil hier op Voetbalzone.

2 februari 2020 om 08:54

Gek genoeg denk ik dat, dat bij Van Dijk of bijvoorbeeld Wijnaldum niet zou gebeuren.

2 februari 2020 om 09:53

@Aadmaat, wat zal de reden zijn dat ze dit wel doen bij de jong en de ligt maar niet een Wijnaldum of Van Dijk? Wijnaldum en Van Dijk hebben overigens al meer bereikt dan de ligt en de jong, apart dat over twee laatste genoemde uitgebreid wordt geschreven maar van Wijnaldum en Van Dijk lees je zelden wat.

2 februari 2020 om 10:11

Dat komt omdat ze bij ajax vandaan komen

Hoe rijk is dat Juventus eigenlijk? Die spenderen altijd wel genoeg knaken her en der.

Juventus gaat echt niet zijn volgende club zijn. Volgens mij gaf Virgil zelf als aan in zijn Fox sports doc dat Barça zijn droomclub is. Dus let allemaal maar op van de zomer gaat niet Juventus zich melden in en bij Liverpool. Barça heeft verdedigend ook versterking nodig. En ik heb zo'n idee dat Llenget als wisselgeld zal worden gebruikt. Maar alle ogen zullen op het EK gericht zijn. En er zullen daardoor weer meerdere transfers uit voortkomen. We zien wel wat er gebeurd met van Dijk.

2 februari 2020 om 11:10

Ik denk dat hij nooit meer weg zal gaan bij Liverpool. Waarom zou hij!? Dit is de top van de wereld! De enige motivatie zou geld kunnen zijn maar hij verdiend al heel veel geld!

Eerlijk gezegd kan ik dit niet geloven.
Als het toch zo mocht zijn dan zou ik als ik Van Dijk was lekker bij Liverpool blijven op dit moment beste team van de wereld

Als hij gaat, gaat hij naar Real of Barca. Juve is zoveel slechter dan deze teams en Liverpool. Er is geen enkele reden waarom hij daarnaartoe zou gaan.

Van Dijk heeft samen met Alisson, gomez, Alexander-Arnold en Robertson de beste defensieve linie van de wereld (mijn mening). Zou niet weten waarom die weg zou gaan. Hij Heeft Liverpool boven een hoop andere topclubs gekozen zou niet voor 3 jaartjes zijn zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren