Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sven Mijnans reageert na debuut namens AZ op interesse van Feyenoord

Laatste update:

Sven Mijnans is blij met zijn debuut in het shirt van AZ. De 22-jarige middenvelder maakte op Deadline Day voor circa vier miljoen euro de overstap van Sparta Rotterdam naar de Alkmaarders en kwam zaterdagavond als invaller binnen de lijnen tijdens het 1-1 gelijkspel met FC Volendam.

Mijnans verving Myron van Brederode nadat Volendam met een uur op de klok de score wist te openen via Xavier Mbuyamba. De aanvallende middenvelder had naar eigen zeggen ook niet verwacht dat hij direct in de basis zou starten. “Ik ben pas twee dagen bij AZ en heb pas twee keer meegetraind”, zei hij voor de camera van ESPN. “Ik heb wel wedstrijden van AZ op tv gekeken, maar je weet niet precies hoe we spelen, hoe we drukzetten etcetera. Dat moet ik gewoon nog leren en daar heb ik komende week mooi de tijd voor.”

Voetbal International meldde eind januari dat Mijnans ook in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord zou staan en dat de Rotterdammers een bod leken voor te bereiden op de middenvelder. Mijnans bevestigde na de remise tegen Volendam dat Feyenoord in een eerder stadium naar hem had geïnformeerd, maar dat de keuze voor AZ snel was gemaakt. “Dat was gelijk duidelijk, ja. Het klopt dat Feyenoord nog werd genoemd, maar daar heb ik niks meer over gehoord. AZ was heel overtuigend en ik was overtuigd van AZ, dus we waren er snel uit gelukkig.”

De interesse van AZ speelde volgens Mijnans zelf sinds anderhalve week voor het sluiten van de winterse transferwindow. “Ze hebben wel gezegd dat ze me al heel lang volgden. Met het geblesseerd wegvallen van Dani de Wit en het vertrek van Hakon Evjen hebben ze doorgepakt. Met Sparta heb ik een goed half seizoen gehad, dus voor mij is het een perfect moment om de stap naar AZ te maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijs gekozen en komt goed over op de camera! Welkom jongen!
Bij AZ kies je voor de lange termijn.

4 februari 2023 om 22:47

Weet ik niet ... hij kiest in ieder geval voor een stapje hogerop in een team dat (altijd) wil voetballen ...

4 februari 2023 om 22:52

"Bij AZ kies je voor de lange termijn" Wat bedoel je precies daarmee? Ben benieuwd

4 februari 2023 om 22:58

Dat je er lang over doet om een keer kampioen te worden. Of je in de kijker te spelen voor het buitenland. Iets anders kan ik echt niet maken van wat Prem zegt.

4 februari 2023 om 23:05

Lange termijn qua carrière? En dat is Az denk ik. Een mooie tussenstap ipv meteen naar de top willen en dus voor de korte termijn gaan

4 februari 2023 om 23:17

Haha los van dat ik het met je eens ben, zijn we nog niet echt in de positie voor dit soort opmerkingen helaas

4 februari 2023 om 23:34

Vind zelf dat AZ altijd wel persoonlijk bezig lijkt met spelers; aankopen worden met een doel gehaald, spelers lijken zich te ontwikkelen en er staat een stabiele organisatie die de club al jarenlang toch wel tot de 4e club van NL heeft gemaakt!

4 februari 2023 om 23:35

Dat je bij AZ meer kans maakt op speeltijd en je dus wellicht beter kunt ontwikkelen voor de lange termijn t.o.v. de bank warmhouden bij Feyenoord

5 februari 2023 om 06:45

Als je er lang over doet om kampioen te worden kan je over het algemeen ook bij Feyenoord goed terecht.

4 februari 2023 om 23:15

Hij heeft helemaal nergens voor gekozen. Feyenoord heeft hem geen enkele aanbieding gedaan dus die keuze kwam helemaal niet.

4 februari 2023 om 23:58

Dat zegt hij zelf toch ook?

5 februari 2023 om 00:22

Nee?

5 februari 2023 om 00:08

Geen topper! 4 miljoen is veel geld voor een gemiddelde eredivisiespeler. Ook niet beter dan zijn eventuele concurrenten in de Feyenoordselectie.

5 februari 2023 om 07:49

Om eerlijk te zijn zou ik in zijn situatie ook voor AZ kiezen. In het verleden hebben meer spelers uit het rechterrijtje (ja ik weet het Sparta staat in het linkerrijtje) de stap naar AZ weten te maken. Of dat met de club of de scouting heeft te maken weet ik niet. Iets wat ik bij de traditionele top 3 veel minder zie. Succes in Alkmaar

5 februari 2023 om 08:14

Hij is gewoon bij ons meteen aan spelen toe gekomen daar zal hij naar op zoek zijn. Op lange termijn is dit voor een jonge speler altijd beter

Niet rouwig om dat Feyenoord nooit concreet is geweest. 8 goals in 2,5 jaar Eredivisie. Hopelijk halen we de CL en kopen we Szymanski. Paar klassen beter

Feyenoord is alleen genoemd om de overgang naar az te versnellen, er is nooit een bod gedaan. Vermoedelijk de zaakwaarnemer.

4 februari 2023 om 23:32

Waar haal je deze wijsheid vandaan? Kan toch zijn dat Feyenoord wel interesse heeft getoond maar na het horen van de prijs (4M) besloten heeft geen bod uit te brengen.

4 februari 2023 om 23:34

Dat zegt Baard toch? Er is nooit een bod uitgebracht...

4 februari 2023 om 23:40

Hoe kom je aan die prijs als ik vragen mag? AZ heeft uiteindelijk 2,5 miljoen voor hem neergelegd.

4 februari 2023 om 23:46

@njfromvol: Nee, hij zegt dat Feyenoord alleen maar is genoemd om de transfer naar AZ sneller af te ronden.

@pabs: Lees het bericht nog eens joh. Er staat circa 4 miljoen. Ik vind zelf 2,5 miljoen geen circa 4 miljoen.

5 februari 2023 om 00:07

Excuus, ben benieuwd waar VZ dat bedrag vandaan heeft gehaald dan. Diverse AZ-bronnen meldden 2,5 miljoen.

5 februari 2023 om 00:13

Doe nog es lezen, Paul

"... versnellen, er is nooit een bod gedaan."

5 februari 2023 om 00:15

Niet alleen AZ bronnen, ook alle andere media als De Telegraaf , Transfermarkt etc. Hebben het over 2,5 miljoen. Die 4 lijkt me onzin

5 februari 2023 om 00:37

Dat lijkt mij ook. Er zit wel een doorverkooppercentage bij, dus misschien dat VZ in de toekomst kan kijken en dat al bij de 2,5 miljoen heeft gerekend

5 februari 2023 om 01:34

Njfromvol: Hoe weet jij dat er nooit een bod is gedaan? Werk jij bij Sparta?

5 februari 2023 om 09:43

Daar hoef je geen Sherlock voor te zijn:

"het klopt dat Feyenoord nog werd genoemd, maar daar heb ik niks meer over gehoord. "

Reken maar dat Sparta het had gecommuniceerd als ze een bod van Feyenoord hadden afgeslagen en dat het gemeld zou zijn bij de speler.

Nog niet rijp voor de top in de eredivisie. Lekker 1.5 jaar bij AZ blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren