Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Suslov wordt na verbanning van trainingskamp dansend gespot op de bar

Dinsdag, 1 augustus 2023 om 08:32 • Laatste update: 09:31

Tomás Suslov is op het matje geroepen door de clubleiding van FC Groningen. De middenvelder annex buitenspeler werd vorige maand weggestuurd van het trainingskamp nadat hij 'enkele regeltjes' had overtreden. Een juicekanaal meldde vervolgens dat hij straalbezopen was, maar dat blijkt uit zijn verband gerukt. Wel stond hij dansend op de bar in het uitgaansleven in Groningen.

Suslov ontbrak tweeënhalve week geleden tegen KMSK Deinze (5-2 winst), waardoor er vraagtekens kwamen bij de media. Bij RTV Noord vertelde trainer Dick Lukkien hoe het zat. "Tomas heeft een aantal regeltjes overtreden. We hebben een aantal afspraken gemaakt waaraan hij zich niet heeft gehouden. Daar heb ik hem op aangesproken. En ik heb hem gezegd dat het op dit moment niet goed genoeg is om in het kamp te blijven en heb hem dus terug naar Groningen gestuurd", aldus de 51-jarige oefenmeester.

Suslov leek niet heel erg aangeslagen van de boodschap en liet zich niet veel later zien in het uitgaansleven van Groningen. Clubwatcher William Pomp van het Dagblad van het Noorden nuanceert de ophef dat hij straalbezopen zou zijn. "Gudde en Lukkien hebben gezeten met Suslov. Dat hij een drankje is gaan doen en op de bar heeft gedanst, daar is geen speld tussen te krijgen. Dat is ook te zien op de beelden. Maar het staat ook vast dat er diepere achtergronden achter zitten", aldus Pomp, die benadrukt dat Suslov in een hele lastige situatie zit.

"Hij komt uit een arm gezin en is de enige kostwinner thuis", gaat de clubwatcher verder. "Er zit allerlei druk op die jongen. Hij wil financieel onafhankelijk worden met zijn voetbalcarrière. Hij gaat er alleen soms aan voorbij dat hij nog hartstikke jong is. Die jongen is pas 21 en heeft al 80 wedstrijden (94, red.) in het betaald voetbal gespeeld, waarvan een groot deel in de Eredivisie. Hij voelt heel erg de druk van het thuisfront."

Zaakwaarnemer
Ook de zaakwaarnemer van Suslov pusht hem om te vertrekken bij Groningen, weet Pomp. "Hij zit hem continu in de nek. Suslov is zijn belangrijkste speler, dus ook de belangrijkste inkomstenbron voor hem. Hij zit continu te pushen: 'Tomas, je moet weg daar, je moet weg daar.' Dat helpt allemaal niet mee en doet wat met een jongen die zo jong is."

Volgens Pomp heeft Groningen de helpende hand geboden aan Suslov. "Gudde heeft het verhaal aangehoord en Suslov echt wel te verstaan gegeven dat het niet handig is dat hij op de bar heeft staan dansen. Maar ze hebben ook gezegd dat ze hem gaan helpen in de fase waarin hij zit en de druk waarmee hij te maken heeft. Er is ook een vertrouwensband aan het ontstaan met Lukkien. Die twee hebben een klik en ook hij wil hem graag helpen."

Voor Suslov ligt normaal gesproken een belangrijke rol in het verschiet in de Keuken Kampioen Divisie. De 21-jarige Slowaak neemt ondanks zijn leeftijd al een schat van Eredivisie-ervaring mee, waaronder de dertig wedstrijden in het afgelopen seizoen. In totaal speelde Suslov al 94 duels namens Groningen, waarin hij viermaal scoorde en twaalfmaal aangever was. Hij heeft nog een contract in de Euroborg tot medio 2026.Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door martindrent)

Eerlijk; ik heb geen idee of die Suslov er wat van kan of niet. 94 duels op je 21e is wel een mooi aantal op het hoogste niveau en ik zou ook zo snel mogelijk weg willen gaan, maar wat voor duels waren dat? Dat valt precies in de periode dat Groningen het matigste voetbal lieten zien dat ze ooit hebben gespeeld.

1 augustus 2023 om 10:24

Hij is snel, hij is technisch vaardig, hij heeft een leuke trap, hij is fel. Hij heeft veel wat hem een leuke voetballer kan maken. Hij lijkt te denken dat hij er al is, maar dat is niet zo. Iets meer overzicht, iets meer een teamplayer zijn, dan kan hij een eind komen. Mijn idee? Zet hem op linksback en kan naar AZ, kijk naar Kerkez. Maar hij vind zich (althans zo komt het op mij over) een echte nr 10....

1 augustus 2023 om 11:16

Nou ik vind het niet veel. Is 21 jaar maar denkt dat hij de vedette is. Heeft het afgelopen jaar weinig toegevoegd aan Groningen. Het lijkt allemaal wat door zijn felheid maar mist van alles net wat. Denk dat de KKD ongeveer zijn niveau is of onderaan Eredivisie.

Daarnaast mentaal ook bijzonder zwak. Bleek vorig seizoen al en ook dit soort dingen werken niet mee. Dit mannetje moet gewoon heel hard werken en verder zijn mond houden. Misschien dat het dan nog wat wordt

1 augustus 2023 om 17:23

Mijn mentaliteit zou ook zwak zijn als ik de enige in een groen wit shirt creativiteit durft te laten zien en risico in het spel durf te nemen om daar vervolgens voor af gezeken te worden terwijl de rest van het elftal helemaal niks doet. Ja hij verliest vaker de bal, klopt. Hij doet namelijk ook veel en veel meer met de bal. Het is niet voor niets dat grotere clubs aan hem gelinkt worden. Gewoon een geweldige speler die bij de nationale ploeg wel laat zien wat hij kan. En het is wel vaker gebeurt dat wij inzoomden op de 'fouten' en de goede dingen negeerden. Zo schijnt een Sorloth ook best aardig wat te kunnen, maar volgens Groningen supporters is hij van het niveau Be Quick 1887.

Ik word hier oprecht boos van. Zo vaak hebben wij niet zo'n groot talent in de opleiding zitten. Normaal spelen dit soort jongens bij een Ajax, PSV, AZ of Feyenoord. Maar weer laat ons publiek zien dat wij de grootste zuurpruimen van het land zijn en pesten dit talent weg.

2 augustus 2023 om 15:36

Je hebt voor een groot deel gelijk hoor... Ik ben jaloers op de kwaliteiten van Suslov en eigenlijk alle andere selectie-spelers. Ik zou willen dat ik daar stond. En het publiek zoomt vaker in op het negatieve ipv positieve. Ben er van overtuigd dat Suslov meer aankan dan FC. Helaas is het wel zo dat hij het nog te weinig heeft laten zien. Creativiteit zit niet alleen in een dribbel, het zit ook in een 'simpele aanname" , in een kaats of in een dieptepass. Krijg bij Suslov het idee dat hij en de bal wil veroveren, dan de dribbel + passeeractie wil maken, vervolgens de voorzet wil geven en hem dan zelf ook in te koppen....

Tja ook voetballers zullen onder invloed van alcohol andere dingen doen als normaal. Het staat toch bekend om een middel waar de meeste mensen losser van worden.
Keur ik het af? Nee eigenlijk niet.. Een 21-jarige jongeman heeft vaak behoefte om onder de mensen te komen en uit te gaan.
Is het slim? Niet echt, aangezien hij die dag is weggestuurd.
Laat het wellicht een les zijn, hij doet verder niemand kwaad

1 augustus 2023 om 08:57

Hij doet zichzelf kwaad ermee Prem! Alcohol is qua nadelige effecten een ergere drug dan cocaïne, wiet en XTC. Dit moet je niet willen aanmoedigen onder jonge voetballers!

1 augustus 2023 om 09:03

@inkemontana.
ik heb zelf weleens gedronken, dat is wel echt al heel lang geleden. Ben een geheelontouder. Ik heb even opgezocht wat jij zegt en het schijnt inderdaad dat alchohol qua middel vergelijkbaar is met een harddrug. Daar schrik ik echt oprecht van.
WIst ik niet eens. Eigenlijk bizar dat het dan zo geaccepteerd wordt in de samenleving, maarja dat is weer een andere discussie.

Dank voor je toevoeging @inkemontana.

1 augustus 2023 om 09:30

Bij veelvuldig misbruik is het idd de ergste drugs die er is Inke.
Maar laten we niet doen alsof je je leven vergooit als je jezelf een keer of af en toe eens laat gaan.

Alles met mate...

1 augustus 2023 om 09:30

Dat komt ook omdat alcohol veel meer geconsumeerd word dan drugs als cocaine, wiet of XTC.

1 augustus 2023 om 09:42

@bizzlad Voor cocaïne, XTC en wiet geldt hetzelfde. Zolang je het mate neemt, is er niks aan de hand.

1 augustus 2023 om 10:20

Haha klopt heide. Natuurlijk is het niet goed voor je,
Maar een ramp is het ook niet, zolang je er slim mee om gaat.

1 augustus 2023 om 11:50

Denk dat jullie in achterhoofd moeten nemen dat wanneer ik op Prem reageer mijn reactie altijd met een flinke korrel zout genomen moet worden . Daar is de het aantal glaasjes whisky wat ik op zaterdagavond neem niks bij

1 augustus 2023 om 15:32

Inke
Een korreltje zout lijkt me nog geen probleem, maar ook met dat spul moet je uitkijken, voordat je het weet wil je er meer van.

1 augustus 2023 om 08:58

Enige les is dat het niet zo handig is om op de bar te gaan dansen als je net disciplinair gestraft bent. Hij was niet eens dronken. Te triest dat iemand hem opneemt de video naar juicekanalen stuurt. Storm in glas water dus.

1 augustus 2023 om 09:01

@martinator, ja dat is de nieuwe tijd. Alles wordt op een telefoontje opgenomen en dan is het al de wereld rond voordat deze speler thuis is.
Het is een trend, digitalisering. Ben er geen voorstander van.
Die juicekanalen nemen alles klakkeloos over. Gelukkig zal ik, als gewone sterveling, nooit op zo'n kanaal komen haha. Overigens drink ik ook geen alcohol.

1 augustus 2023 om 17:08

Fijn dat jij drinkt moraalridder Prem, zo blij dat er nog mensen zoals jij zijn!

Suslov is een jonge god die al vroeg rijp is. Een echte strijder om het zo te zeggen. Hoop dat jij Groningen bij de hand kan nemen onder de vleugels van Lukkien.

1 augustus 2023 om 10:36

Alcohol is eigenlijk gewoon drugs Prem. Denk aan onze kinderen die dit gedrag zien en dat is toch wel schrikken hoor.

Och, jonge gast en ze zaten vroeg in de voorbereiding nog. Niet te zwaar aan tillen. Daarnaast is het niets nieuws, ik heb hem vaak genoeg in het uitgaansleven tegen het lijf gelopen. Prima kerel, haalt een biertje voor supporters die hij tegenkomt.

In het veld een ander verhaal, hij koet het echt gaan laten zien nu. Blinkt vooral uit in schwalbes en maniertjes, maar zijn statistieken zijn nog verre van goed.

1 augustus 2023 om 09:20

Ja suslov prima kerel tijdens het uitgaan, voor een musampa valt dit niet te zeggen. Die man kan niet zo goed tegen een paar drankjes

sjonge jonge, wat een ophef om iets wat gedeeltelijk klopt. Stel dat hij inderdaad straalbezopen was, dan is niet handig geweest. Niet meer dan dat. Jochie dat een biertje drinkt op een moment dat hij niet aan het werk is en niet aan de vooravond van een finale...pfff, waar is de tijd dat Broerse, Schoenmakers, Drent etc na afloop van een wedstrijd redelijk ongestoord dronken konden worden... De mobieltjes van deze tijd vormen wat mij betreft het grootste probleem van de jongere generatie. Niets blijft ongefilmd, het een vorm van verslaving... Social media is geen social media. Suslov: lekker een biertje blijven pakken na een wedstrijd (maar wel iets meer assist geven en scoren aub)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
R. BalkerVerdediger163
I. MäättäVerdediger151
M. PeersmanVerdediger151
M. RenteVerdediger152
J. HoveMiddenvelder151
L. BacunaMiddenvelder140
T. van BergenAanvaller142
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren