Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Suslov na nieuwe straf: ‘Geen moord begaan en ook niet dronken geweest’

Dinsdag, 29 augustus 2023 om 20:46Noel Korteweg • Laatste update: 20:57

Dick Lukkien heeft Tomas Suslov en Liam van Gelderen per direct uit de selectie van FC Groningen gezet. Het tweetal moet voorlopig gaan meetrainen met FC Groningen Onder 21. Suslov werd eerder deze zomer ook al weggestuurd bij de Trots van het Noorden. De aanvallende middenvelder heeft inmiddels gereageerd op de nieuwe sanctie.

De reden van de verbanning is ‘ongehoorzaamheid’, aldus Lukkien in gesprek met RTV Noord. “Ik heb eerder ook al gezegd dat ik volgens bepaalde afspraken werk. Die afspraken hebben zowel Suslov als Van Gelderen geschonden. Over de inhoud wil ik verder niets kwijt, maar afspraken moeten worden nagekomen. Niks meer en niks minder. We zijn met iets bezig als team en je moet elkaar kunnen vertrouwen.”

Het is de tweede keer dat Lukkien een speler wegstuurt, daar Suslov dus ook in de voorbereiding al voor een tijdje werd ‘verbannen’. Toen gaf de trainer aan dat laatstgenoemde ‘een aantal regeltjes’ had overtreden. “We hebben een aantal afspraken gemaakt waaraan hij zich niet heeft gehouden. Daar heb ik hem op aangesproken. En ik heb hem gezegd dat het op dit moment niet goed genoeg is om in het kamp te blijven en heb hem dus terug naar Groningen gestuurd", aldus Lukkien in juli.

De 22-jarige Van Gelderen werd in de zomer van vorig jaar overgenomen van Ajax. De rechtsback kwam in zijn eerste seizoen namens de noorderlingen tot achttien optredens. Van Gelderen begon dit seizoen in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Jong Ajax (4-1 winst) en Jong FC Utrecht (1-0 verlies) in de basis. Afgelopen weekend zat hij negentig minuten op de bank tegen Willem II (0-0). Datzelfde geldt voor Suslov.

Reactie Suslov
"Nu komt het over alsof wij iets heel ergs hebben gedaan. Het enige dat er is gebeurd is dat wij de verplichte loopjes na de wedstrijd tegen Willem II niet hebben uitgevoerd", verklaart Suslov dinsdag tegenover het Dagblad van het Noorden. "Begrijp me niet verkeerd, wij beseffen heel goed dat het niet professioneel van ons was dat we ons niet aan die afspraak hebben gehouden, maar we waren een beetje emotioneel en gefrustreerd door de omstandigheden. Ik praat het daarmee niet goed, zeker niet omdat ik dit seizoen al eerder problemen heb gehad, maar het is minder erg dan menigeen denkt."

Suslov baalt ervan dat er in de media een bepaald beeld van hem wordt gecreëerd. "We hebben geen moord begaan en zijn ook niet dronken aangetroffen in de stad of zoiets. We hebben alleen die loopjes niet gedaan. Nogmaals, ik ben er niet trots op en het is ook niet goed te praten, want we moeten gewoon onze job doen bij de club. Maar ik wil wel duidelijk maken dat er niet meer achter zit dan dit." Ondanks alles is Suslov niet boos op Lukkien. "Het is een goed persoon en een hele goede coach die uitstekend bij FC Groningen past. Je zult van mij geen onvertogen woord over hem horen."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door bolhuis17)

Mis je niks aan. Suslof had in het begin potentie, maar er komt al 2 jaren niks uit. Van Gelderen heeft helemaal niets laten zien bij Groningen.

Beide wieberen graag. Heb je niks aan deze 2. Spelen niet goed en zorgen alleen maar voor onrust.

29 augustus 2023 om 17:59

Was al enorm verbaasd dat Groningen Van Gelderen oppikte bij ons. Met Kasanwirjo en Matusiawa snapte ik het nog wel, dat zijn prima ED spelers. Maar deze gozer kan er niks van en doet blijkbaar ook nog moeilijk.

29 augustus 2023 om 18:11

Hoe zo’n speler dan ooit bij Ajax is gekomen en t zo ver geschopt heeft tot jong is mij echt een raadsel.

29 augustus 2023 om 19:44

Geen flauw idee, maar iemand als Dico Koppers heeft het ook tot Ajax 1 geschopt dusseh.

Fucking loserinstellingen van deze twee, als je dan ook nog eens niet kan voetballen, mag je lekker oprotten. Slapjanus instelling

Gaat lekker daar in Groningen. Ach, uit de KKD kan je toch niet degraderen.

Die Suslov kan natuurlijk wel aardig ballen, maar laat al meerdere malen zien dat hij een instelling van niets heeft. Dit is ook een manier om een transfer te forceren...

29 augustus 2023 om 23:55

Ik weet het niet hoor met dat 'aardig ballen'. Het is meer een 'eeuwig talent' dat nooit tot wasdom gekomen is en het stadium 'talent' nu wel een beetje voorbij is. Preekt voornamelijk voor eigen parochie en kan zijn frustraties maar moeilijk in bedwang houden.

Heb het idee bij Suslov dat die al jaren stil staat qua ontwikkeling. Toen die in het begin kwam bij Groningen had die echt potentie.

Game over Suslov, dit is de zoveelste keer dat dit gebeurd. Was erg van hem maar je hebt niks aan hem in degradatie/promotiestrijd. Zodra het tegenzit wil ie wannabe Ziyech/Tadic zijn, maar doet ie niks anders dan ballen inleveren. Van Gelderen lijkt ook geen topsporter zijn. Vorig seizoen nooit fit en altijd zwak, nu idem. Weg ermee. Kruger is ook verkocht vandaag. Suslov, Liam, Daleho Irandust, Ragnar Oratmangoen, Joey Pelupessy, Kian Slor en Joël van Kaam weg laten gaan en miss 1 of 2 versterkingen en we moeten voor promotie mee kunnen.

29 augustus 2023 om 18:00

Dat gaat never lukken, er zijn nog maar een paar dagen en dan die hele waslijst wegwerken? Had veel eerder gemoeten.

29 augustus 2023 om 18:17

Helaas wil niemand dit soort matige voetballers overnemen en zo pelupessy is 1 van de grootverdieners die zit er prima. Fledderus bedankt he

29 augustus 2023 om 19:16

Sommige transferwindows zijn langer open.

29 augustus 2023 om 23:59

Kieftenbeld: ik weet niet hoe makkelijk of moeilijk het is en wat de financiele consequenties zijn, maar kunnen dergelijke contracten niet verscheurd worden? Kost op de lange termijn waarschijnlijk minder dan nog een jaar KKD?

29 augustus 2023 om 21:18

Als Willem ii fan moet ik toch zeggen dat ik die Irandust best goed vond spelen. Waarom zou hij moeten vertrekken volgens jou?

29 augustus 2023 om 23:42

Hoeft niet weg volgens mij, maar volgens RTV Noord staat ie op deijst, ik verwacht omdat ie en geen betwiste basisspeler is, waarde vertrgenwoordigt en een redelijk salaris heeft.

30 augustus 2023 om 00:03

Daarnaast is hij, zo ongeveer, om de wedstrijd, ziek, zwak, misselijk of geblesseerd. En dat is, op z'n minst, ook wel opmerkelijk.

Wist bij het lezen van de kop dat het wss over Suslov ging, ongekende zak hooi is het ook.

29 augustus 2023 om 21:34

Das wel knap aangezien Suslov ook in de kop vermeld staat ;-)
ON: Idd hoeveel kansen wil je verprutsen. Ongekend!

29 augustus 2023 om 22:29

Haha kop is inmiddels aangepast, anders beetje vreemde reactie.

Alweer die Suslov?!?! Hoeveelste keer is dit al niet dat hij de selectie uitgegooid is? Weg met die probleemspelers! Zorgen alleen maar voor ellende en problemen.

Hopelijk gaat lukkien de best wel vreemd inelkaar zittende selectie aan de praat krijgen, en krijgt hij de tijd. Ik vrees, met al mn vooringenomenheid, dat t ern heel moeilijk verhaal gaat worden.

29 augustus 2023 om 18:10

Nou ja, dit is een eerste goede stap van Lukkien. Die Suslov was vorig jaar al dramatisch en mede schuldig aan degradatie.

Wat is er met die Suslov aan de hand joh. In de voorbereiding is hij er ook al een keer uitgezet. Lekker professioneel.

Gewoon lekker in jong mee doen en je contract uitdienen !!

Suslov denkt het met deze uitleg minder erg te maken maar dat lukt niet echt. Wat een druiloor joh doordat je gefrustreerd bent je taken niet uitvoeren. Dan ben je gewoon ongeschikt.

29 augustus 2023 om 21:18

Helemaal eens. Het is geen grote overtreding, maar juist daardoor ook schrijnend hoe weinig hij voor de sport leeft. Die verplichte loopjes kunnen het verschil betekenen tusen kramp of spierscheuring.

Die Suslov is het wel echt aan het verkloten zeg. Toen die doorbrak leek hij 1 van de spelers te zijn waar FC Groningen ooit winst op zou kunnen maken. Das niet helemaal gelukt zegmaar... Hij heeft laten zien wel het talent te hebben maar er komt bijzonder weinig uit.

Geen verplichte loopjes na de wedstrijd volbracht, okay, ik was al bang dat ze veel ergere dingen hadden gedaan zoals het niet opdrinken van hun havermelk

De overbetaalde heren hadden niet zo zin om uit te lopen en dus deden ze dat ook niet. Laat die 2 stumperds maar eens een week meewerken met ik noem maar wat, stratenmakers of mensen in de zorg. Als ze dan nog niet door hebben in wat voor luxe positie zij zitten omdat ze toevallig goed tegen een bal kunnen trappen dan kun je na die werkweek hun contract wel door de versnipperaar halen. O ja, dan nog wat. De media creëert dit beeld niet van jou meneer Suslov, daar ben jezelf 100% verantwoordelijk voor.

Maak je niet druk Suslov wederom Jan en allemaal over je heen. Je geeft netjes de reden waar de straf door komt. Kan het alleen maar waarderen! En man man even niet gelopen. Phoe das niet best hoor... Suslov is gewoon een emotionele jongen en kan zeer arrogant overkomen, maar deze jongen heeft echt wel HET vuur inzich. Het gelul van dat het er niet uitkomt slaat ook nergens op. Nog een jonge gast die het zeker wel gaat redden. Ok staat soms op een bar te dansen en wellicht een peuk af en toe. Heb er geen problemen mee Suslov. Ik ben zelf groot geworden met de rokende magiër in het Oosterpark. Geloof me Suslov wat een geniale voetballer was dat. Drank en Peuken met soms een wedstrijd dat hij nog te wankelen stond op het veld van een laat feestje. Sommige mensen hebben dat kennelijk nodig en als het niet erger wordt dan dat heb je mijn zegen! Typisch een jongen die beter gaat renderen met de teugels wat laten vieren.

29 augustus 2023 om 22:33

Of je bent sarcastisch of je snapt niet zo goed waarom Groningen in de shit zit.

Het hele probleem is wel dat die niet ff wil lopen. ongeacht of je dat ff lopen wel of niet nuttig vind gaat het om een complete groep en doe je dingen als collectief. Als jij je zo groot voelt dat je de groep opdracht niet wil doet uit emotie ben je gewoon niet geschikt in combinatie met je top salaris.

Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen waarbij je de teugels kan laten vieren. Daar hoort Suslov verre van bij. Gaat hij bij losse teugels opeens 20+ scoren?

Sinds Suslov bij de FC is gaan spelen is het alleen maar slechter gegaan, misschien is hij wel gewoon een groot probleem bij Groningen, totaal geen professional, hij rookt, zuipt heeft een probleem met autoriteit en kan gewoon niet voetballen. Deze jongen mag per direct de FC verlaten. En dan geloof ik echt dat het weer beter gaat bij Groningen, en dat de focus niet meer op feesten ligt maar op voetballen.

Tjonge jonge zeg wat verkoop jij een hoop onzin.
Heel FC Groningen is dus slechter gaan voetballen toen Suslov kwam, geloof je het zelf? Dat kan toch niet joh!
Jij baseert bovenstaande echt nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
R. BalkerVerdediger163
I. MäättäVerdediger151
M. PeersmanVerdediger151
M. RenteVerdediger152
J. HoveMiddenvelder151
L. BacunaMiddenvelder140
T. van BergenAanvaller142
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren