Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Suárez verrast vriend en vijand; ’shock move‘ wordt maandag nog bekend’

Laatste update:

Luis Suárez lijkt zijn carrière buiten Europa te gaan vervolgen. De Uruguayaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van River Plate, dat hem maandag al hoopt te presenteren. Journalist Bruno Vain van Direct TV meldt op basis van bronnen 'dicht bij de club' dat de officiële aankondigingen de komende 24 uur naar buiten zal worden gebracht. Suárez beschikt bij Atlético Madrid over een aflopend contract en kan om die reden transfervrij worden aangetrokken.

De naam van Suárez werd de voorbije weken al aan tal van clubs gelinkt. Atalanta en Inter Miami werden genoemd als mogelijke vervolgbestemming, net als Barcelona. De Catalanen hebben een terugkeer echter vanaf het eerste moment afgewimpeld, daar volledig wordt ingezet op de komst van Robert Lewandowski. River Plate lijkt nu de beste papieren te hebben in de strijd om Suárez. Een transfer naar de Argentijnse topclub leek vanwege de financiële eisen een praktisch onmogelijke opgave, maar is ineens een 'hele reële optie' geworden, zo klinkt het vanuit Direct TV.

Suárez moet bij River Plate als opvolger dienen van Julián Álvarez, die deze zomer de overstap maakte naar Manchester City. De Argentijnen zijn op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor de voorste linie en hebben van de voormalig Ajacied hun topprioriteit gemaakt. De mogelijke transfer naar Zuid-Amerika is een verrassende, daar Suárez lange tijd zijn zinnen had gezet op een langer verblijf in Europa. "Ik denk niet aan het geld", zei Suárez onlangs bij het radioprogramma El Larguero. "Ik wil spelen op een hoog niveau in aanloop naar het WK, dat kan het beste in Europa. Ik krijg veel telefoontjes uit Mexico, Brazilië, Argentinië…, maar mijn focus ligt vooral op Europa."

Marcelo Gallardo heeft goede hoop dat Suárez spoedig wordt aangetrokken. De trainer van River Plate liet zich afgelopen weekend na de wedstrijd tegen Lanús uit over de geruchten rond de Uruguayaan. "We hebben een goede kans hem vast te leggen. We hebben al eerder een poging gedaan en toen was hij enthousiast. Als hij dat niet had gehad, zaten we hier niet op hem te wachten. Je hoeft ook niet tegen mensen te liegen, je hoeft niet te veel enthousiasme op te wekken." Suárez is momenteel herstellende van een knieblessure. De aanvaller is onlangs teruggekeerd van een vakantie op Ibiza, waar hij samen met onder meer Cesc Fabregas en Lionel Messi de 35ste verjaardag van de Argentijn vierde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shock move. Denk dat de interesse uit Europa tegenviel. Zag hem ook niet meer bij een Atalanta of Aston Villa echt meekomen. Zou wel in lagere competities in Europa zijn waarde hebben bij bv Benfica, Ajax, FC Basel, club Brugge, Fenerbache etc. Maar als die geen interessse tonen dan is River Plate een mooie ervaring

27 juni 2022 om 10:54

Sorry hoor, maar basel fenerbache? Met alle respect maar daar staat ajax ook boven, laat staan suarez. Snap echt niet dat ajax dit niet doet, had echt top geweest.

27 juni 2022 om 11:37

Als club misschien wel, maar qua competitie valt dat behoorlijk mee.

27 juni 2022 om 15:12

Süper Lig komt niet eens in de buurt van de Eredivisie als competitie zowel in status als kwaliteit. Staan niet voor niets 20e op de uefa lijst

Had hem graag bij Ajax gezien al was dat nooit een reële optie naar mijn idee. River is natuurlijk een prachtige club voor hem en lekker dicht bij huis.

27 juni 2022 om 09:40

Jij had hem graag bij Ajax gezien? Dus je wil niet verder op dezelfde voet en weer Martin jol voetbal gaan spelen? Alle ballen op Suarez en dan lekker pingelen?
Die gast past niet in het spel van Ajax. We hebben geen pingelende gelukszoeker nodig. We hebben een aanspeelpunt nodig.

27 juni 2022 om 09:46

Suarez is natuurlijk als speler ook erg veranderd. Veel pingelen doet die op zich niet meer en denk dat die als aanspeelpunt echt wel 2 eredivisie verdedigers bezig kan houden

27 juni 2022 om 09:55

Ja, ik had hem graag bij Ajax gezien ja. Alsof 1 speler het hele spelbeeld compleet zou omgooien. Dan wel in een rol als breedteversterking terwijl hij wilt spelen, daarom dus onrealistisch. Maar iemand die 1.5 jaar geleden nog bijna topscorer was van La Liga, veel grinta brengt en veel voor de club betekent heeft mag van mij altijd terug.

27 juni 2022 om 10:12

Suarez en Eriksen dit seizoen bij Ajax. Zou geweldig zijn!

27 juni 2022 om 10:53

“Die gast past niet in het spel van ajax”. Jij bent echt helemaal koekoek hoor als je dat echt denkt. Dit is een van de beste spitsen ooit. Kan echt nog van waarde zijn voor ajax. En dat pingelen doet hij al lang niet meer.

27 juni 2022 om 10:58

@Soccerfan_1 hahaha, want Barcelona speelde ook Martin Jol voetbal? Wat een onzin joh. Juist bij Barcelona speelde hij het Ajaxspel.

27 juni 2022 om 11:38

Vrees dat dit alleen gaat gebeuren als je FM speelt

27 juni 2022 om 12:51

@soccerfan
ik zeg: good riddance
we hebben geen Suarez nodig ongeacht de speelstijl.
Deze man heeft met zijn verschrikkelijk acties de europese velden al veel te lang bevuild.

27 juni 2022 om 13:18

Alsof hij bij Barcelona alleen maar aan het pingelen was. Alsof hij zichzelf niet ontwikkeld heeft in die jaren nadat hij bij Ajax weg is gegaan. Alsof hij nog zin heeft om veel te pingelen op die leeftijd. Koekoek het is geen 2007 meer.

Ik dacht die gaat naar FC Groningen

27 juni 2022 om 13:43

Dat was een schock move geweest ja.

Ik weet nog wel dat Suarez atijd zei dat hij naar Ajax wilde, maar ik zag dat eigenlijk nooit gebeuren.
Het was wel genieten deze Suarez, een echte winnaar met soms iets teveel agressie, maar buiten dat een echte familieman als ik de fotos mag geloven.

27 juni 2022 om 10:05

Suarez is als mens helemaal niet sympathiek met de bijtincidenten en zijn racistisch gedrag in het verleden. Wel een goede voetballer (geweest). Maar vindt de mens erachter ook belangrijk

27 juni 2022 om 10:10

Hey Bundy, ik wist helemaal niet dat Suarez een racistisch persoon is. Wat heeft hij gedaan dan? Dat is toch wel echt ongelofelijk als dit waar is.

Ik had het inderdaad over de bijt-incidenten met zijn teveel agressie, voor deze agressie is hij ook gestraft. En immers geldt voor mij dat wanneer iemand gestraft is hij een tweede kans mag/moet krijgen. Cancelen is niet altijd de oplossing.

Maar nogmaals, het racisme is mij even ontgaan, kun jij me vertelen wat hij gedaan heeft?

Zie jij hem nog naar Ajax komen?

27 juni 2022 om 10:14



Luis Suarez heeft in 2011 tijdens een wedstrijd tegen United, Patrice Evra meerdere malen racistisch bejegend door bijvoorbeeld te zeggen ''raak me niet aan, ik praat niet met negers''.

27 juni 2022 om 10:21

@bundy_sr.

Als ik dit lees dan gaan mijn nekharen overeind staan en voel ik de pijn van onderdrukking direct. Zeer zware en heftige uitspraken voor een professional,
Ik lees dat Suarez er ook voor is geschorst en excuses heett gemaakt.

27 juni 2022 om 10:25

@prem_93,

Evra beschuldigd Suarez dat hij het "N"-woord heeft gebruikt.
Suarez beschuldigd op zijn beurt dat Evra dingen heeft gezegd over zijn moeder/familie, beiden net zo erg. Dus je moet zelf niet zeggen, of daarna niet gaan zeiken.

27 juni 2022 om 10:31

@j3roentje33_

Oke, dat wist ik dan niet. Het is vaak wel waar twee vechten zijn er twee schuld. Woorden doen zoveel pijn, het is echt een wapen.

27 juni 2022 om 11:00

Een tweede kans, ja daar geloof ik wel in, alleen heeft Suarez wel drie keer zijn tanden in mensen gezet, waarvan we weten. Dus dat is iets meer dan een tweede kans @prem.

27 juni 2022 om 11:24

@bundy_sr, wat jij beweert heeft echt maar dan ook echt nooit plaatsgevonden. Geweldig hoe je de dingen kan verdraaien om een punt te maken, klasse.

27 juni 2022 om 11:28

Check je bronnen. Evra heeft zeker aangegeven dat dit heeft plaatsgevonden

27 juni 2022 om 11:55

Als ik het me niet verkeerd herinner, heeft hij hem "negro" genoemd, wat in Z-Amerika geen scheldwoord is.

Overigens "check je bronnen" en dan met Evra komen is net zo'n sterk punt als "suarez zei van niet".

27 juni 2022 om 12:01

Dit is echt kansloos, Bundy. Totaal geen referentiepunt maar gewoon zelf kiezen wat jij wil geloven. Dit kan toch echt niet man.

27 juni 2022 om 13:47

Dit slaat totaal nergens op, negro is een kleur! Dus je benadrukt iets... Zou hij dan een Chinezen dan ook gele(Amarillo) noemen?

27 juni 2022 om 20:19

@Rado, bij Barca werd Iniesta Blanquito genoemd omwille van zijn bleke huidskleur. Eto'o werd negro genoemd door zijn teammaats, allemaal onschuldig. Wij mensen zitten zo gestoord in elkaar dat we in alles een probleem kunnen vinden. Ps: Recoba werd El Chino genoemd omdat ie Aziatische looks heeft. Het is iets Zuid-Amerikaans, zal men hier nooit begrijpen.

Wat is er precies 'shock' aan deze move? Hij mag vertrekken bij Atletico en zoekt een nieuwe club. Shock move zou imo zijn als hij naar Real zou vertrekken.. of terug naar Groningen ofzo.. Maar goed.. Alles voor de clicks...

Ik zie helemaal niet waarom dit een shock is! Die man is multimiljonair en kan wederom miljoenen verdienen vlakbij huis dus waarom zou die voor Ajax kiezen? Je kunt met de boot vanuit Buenos Aires naar Montevideo gaan en bent binnen twee uurtjes in Uruguay dusja! Prima afsluiting voor deze veteraan.

27 juni 2022 om 10:45

Heerlijk man op het bootje. Lekker weer, lekker eten, lekker wijntje erbij mooi uitzicht met mooie vrouwen om je heen.

Een shock move zou zijn het geweest mocht hij nog naar een Europese topper gaan. Wat een clickbait titel weer waar ik gretig op klikte!

Snap niet dat ajax dit niet geprobeerd heeft, suarez vervangt haller moeiteloos.

27 juni 2022 om 13:48

Euhh..volgens mij vergeet je de beste 2... Mbape en haaland.. die gaan er a heel snel overheen

Had hem zoooo graag weer bij ajax gezien...

Nou hij denkt er nog even een paar dagen over na. Zou de River fans wel gegund zijn zeg. Vorig jaar Montiel kwijt, al viel dat nog mee. Maar nu Julian en Enzo die gaan vertrekken, dan is dit wel een goede pleister op de wonden. Ajax heeft ook met hem gesproken, maar trok zich ook vrij snel terug, is dus duidelijk geen prioriteit. Denk dat hij gewoon naar River gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren